ārdurvis, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

VL Montieris, SIA

Jaunā 58-64, Liepāja, LV-3401
vienplaknes, ražošanas, rūpnieciskie, ātrgaitas vārti, remonts, labošana, tirdzniecība, pārdošana, metāla ārdurvis

Veikals SV serviss

Nīcgales 2a, Rīga, LV-1035
Durvis, durvju tirdzniecība: ārdurvis , starpistabu durvis, metāla durvis, koka, PVC, plastikāta durvis

Ventum, SIA, Filiāle

1.pasažieru 12a, Daugavpils, LV-5401
, ārdurvis dzīvoklim, ārdurvis , ārdurvis cenas, ārdurvis cena, ārdurvis metāla, metāla ārdurvis dzīvoklim, , ārdurvis koka, koka ārdurvis dzīvoklim, dzīvokļa ārdurvis , ārdurvis dzīvokļiem, mājas ārdurvis , durvju

Vincent RA, SIA

Zvejniekciems, Tallinas 9-20, Saulkrastu pagasts, Saulkrastu nov., LV-2161
mājai, ārdurvis cenas, ārdurvis cena, koka ārdurvis mājai, pvc ārdurvis privātmājai, ārdurvis koka,, mājas ārdurvis , koka ārdurvis mājai cena, koka ārdurvis privātmājai, metāla ārdurvis mājai, ārdurvis

Voldemārs Brokāns, kokapstrādes restaurācijas darbnīca - galdniecība

Vējstūru 28, Rīga LV-1063
elementi, dizaina elementi no koka, guļamistabas mēbeles, bērnistabas mēbeles, koka durvis, pildiņkoka ārdurvis

Werte, SIA

"Gobas" , Siguldas pagasts, Siguldas nov. LV-2150
WERTE, masīvkoka mēbeles, cēlkoka mēbeles, mēbeles, galdniecība, galdnieku darbi, durvis, ārdurvis

Windows Factory, SIA

Lubānas 66, Rīga, LV-1073
balkonu, lodžiju iestiklošana, stiklotas fasādes, bīdāmās durvis, logu ražotne, sistēmas, iekšdurvis, ārdurvis

Windows Factory, SIA, Filiāle

Daugavpils 23a, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Plastmasas logi, plastikāta logi, PVC, alumīnija logi, stikla konstrukcijas, logu konstrukcijas, durvis, balkonu, lodžiju iestiklošana, stiklotas fasādes, bīdāmās durvis, logu ražotne, sistēmas, iekšdurvis, ārdurvis, salokāmās durvis, palodzes, stikla paketes, rūdīts stikls, laminēts stikls, ziemas dārzi, stikla starpsienas,

WoodDoors, durvju salons – noliktava, SIA Arturas

DURVJU SALONS ATVĒRTS - LAIPNI GAIDĪTI!
Krustpils 65, Rīga, LV-1057
Durvis, Ārdurvis , Iekšdurvis, Durvju uzstādīšana, Siltinātas, priedes, ozola, CPL, masīvkoka, starpistabu, Montāžas, demontāžas darbi, montāža, demontāža, uzstādīšana, plastikāta, koka, alumīnija ārdurvis , moskītu

WoodHeart, SIA

"Mildas" , Kocēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4201
Koka logi, koka–alumīnija logi, koka durvis, koka iekšdurvis un ārdurvis , koka kāpnes, mēbeles, mēbeļu

ZG Ailes, SIA

Pulkveža O.Kalpaka 16-101, Jelgava LV-3001
Produkcija: ✓ Durvis ✓ Logi ✓ Vārti ✓ Virtuves mēbeles Par uzņēmumu:

Mūsu uzņēmuma galvenie darbības virzieni ir koka, PVC un alumīnija logu un durvju, kā arī sekciju vārtu tirdzniecība, montāža un garantijas apkalpošana. Mēs sadarbojamies ar vieniem no lielākajiem PVC, koka un alumīnija logu un durvju ražotājiem Eiropā un piedāvājam viņu produkciju Baltijas valstīs. Mūsu piedāvātajos PVC izstrādājumos tiek izmantoti tikai un vienīgi vācu firmu REHAU GmbH, Brugmann un GEALAN 5 un 6 kameru profili, kuri visi atbilst kvalitātes augstākajām prasībām. Arī koka logus un durvis piedāvājam dažādās versijās: vācu tipa logi (veras uz iekšu), skandināvu tipa logus (veras uz āru). Piedāvājam arī alumīnija konstrukcijas gan iekštelpām, gan logus un ārdurvis. Visos mūsu piedāvātajos produktos tiek izmantota vācu firmu ROTO, SIEGENIA AUBI, G-U vai austriešu firmas MACO furnitūra un stikla paketes tiek ražotas no tādu pasaulē zināmu firmu kā Guardian, Saint Gobain, Euroglas stikliem, kuri atbilst visaugstākajiem termoizolācijas parametriem. Piedāvājam arī sekciju vārtus un iekraušanas sistēmas, kā privātajiem klientiem, tā zemnieku saimniecībām un loģistikas centriem. Vārti tiek izgatavoti no vācu firmas Teckentrup vai itāļu firmas Italpannelli sekciju paneļiem un tiek aprīkoti ar holandiešu firmas Flexiforce furnitūru. Mūsu piedāvātie produkti ir atzīti visā Eiropā un ir saņēmuši starptautisko CE marķējumu, kas apliecina uzņēmuma produktu atbilstību ES Direktīvu būtiskām prasībām.

Zeltābols, IU

Dzirnavu 20, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Galdniecība, koka izstrādājumi, ārdurvis , iekšdurvis, pildiņu durvis, projektēšana, gultas, trepes, kāpnes

buvseta.lv, internetveikals

Cesvaines 22, Rīga LV-1073
Piegādes transports:: ✓ Kravas mikroautobusi (preces svars līdz 1.2t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 12t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 22t) Veicam piegādi visas Latvijas teritorijā. Precīzēt informāciju par piegādes maksu, laiku un izkraušanas vietām var, sazinoties ar mums.

durvjubaze.lv

Allažu 5, Rīga LV-1005
Apraksts: Durvjubaze.lv Jūs atradīsiet vairāk kā 3000 dažādu durvju piedāvājumus no visas Eiropas labākajiem ražotājiem.

Mūsu lapā atradīsiet iekšdurvismetāla durvisāra durvis mājai un dzīvokli, varēsiet piemeklēt visas veida durvju furnitūru.

Jūsu ērtībai mums lapas labajā pusē ir meklēšanas filtri, kur Jūs varat ļoti ērti izvēlēties parametrus pēc kuriem atrast sev nepieciešamās mēbeles.

Lētas un kvalitatīvas durvis. Katru dienu papildinām mūsu sortimentu ar jaunām precēm, piedāvājot labākās cenas.

Piedāvājam virtuves iekārtu projektēšanu un uzstādīšanu. Mūsu speciālisti atbrauks pie Jums nomērīs Jūsu virtuvi, uzklausīs visas Jūsu velmes, uzprojektēs kopīgu redzējumu kā izskatīsies Jūsu virtuve un Jums ērtā laikā uzstādīs to.

Piedāvājam durvju projektēšānu un uzstādīšanu. Mūsu meistari atbrauks pie Jums uz mājokli, izmērīs visas durvju ailes, uzklausīs Jūsu viedokli, nosūtīs mūsu menedžeriem u ofisu, un mēs piedāvāsim Jums labākos risinājumus.

Durvis ir pieejamas dažādos materiālos, izmēros un cenu klāstā. Ja Jums ir nepieciešama palīdzība izvēloties durvis, tad droši uzzvaniet mums, mēs Jums palīdzēsim ar konsultāciju, ieteiksim labākos risinājumus. 

logidurvis.lv

Brīvības gatve 292, Rīga LV-1006
Koka logi, koka pakešu logi, jumta logi, iekšējās palodzes, ārējās palodzes, koka logu montāža, koka ārdurvis

Ēvele-mēbele, SIA

Stūru 8-3, Saldus, Saldus nov., LV-3801
dizaina izstrādājumi, durvis, kokmateriāli, mēbeļu dizains, kokmateriālu tirdzniecība, koka durvis, āra, ārdurvis

Īpašuma dizains, SIA

Brīvības laukums 6, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
durvis, metāla durvis, vārti, garāžu vārti, garāžas vārti, paceļamie vārti, žalūzijas, dzelzs durvis, ārdurvis