Ēdienu piegāde, visā Latvijā

Drukāt

Sushi Club.LV, SIA, Suši bārs

Valdeķu 62a, Rīga, LV-1058
Suši piegāde Mārupē, Jaunmārupē, Tīrainē. Suši piegāde Pļavniekos. Sushi Pļavniekos. Sushi Mārupē., Suši piegāde Ziepniekkalnā.

Svinību nams – ēdienu piegāde, svinības, banketu apkalpošana, banketu telpas, bēru mielasti

Malnavas 12a, Rīga LV-1057
Apraksts:

Svinību nams. Ēdienu piegāde Ķengaragā, Pusdienu piegāde Maskavas, Dārziņi, Salaspils, Rumbula. Svinības. Banketi, banketu apkalpošana. Bēru mielasti. Izbraukuma banketi. Strādājam visā Latvijā.

SweetestHome, brīvdienu māja

"Jaunleči" , Līgatnes pagasts, Cēsu nov. LV-4108
Apraksts:

"SweetestHome", brīvdienu māja atrodas starp Cēsīm un Siguldu gleznainajā Līgatnes novadā pie Ieriķiem. Mīļmājiņā ir pieejams TV un audio aprīkojums, WIFI, trīsvietīgs stūra dīvāns, indukcijas plīts gatavošanai, skaisti virtuves trauki, tējkanna, ledusskapis, fēns, siltās grīdas. Divguļamā gulta. Viesu namā ir āra kubls, Alfrēda tumšā pirtiņa. Grilēšana, ugunskura vietas. Lauku tūrisms Latvijā.

Talifa, restorāns

Dreiliņi, Depo 2, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Priekšrocības: Pie mums Jūs varat patīkami pavadīt laiku ar draugiem, biznesa partneriem, kā arī Jūsu mīļajiem un tuvajiem cilvēkiem. Klientu rīcībā ir pieejama banketu zāle, kabineti, ziemas dārzs. Savukārt vasarā piedāvājam mājiņas, terasi, kā arī bērnu rotaļu laukumu. Par uzņēmumu: Restorāns "TALIFA" jau vairāk nekā piecus gadus rīko banketus, klāj svētku galdus un piedāvā bēru mielastu sagatavošanu. Pieejamas telpas 10-60 personām. Restorānā ik dienas var baudīt biznesa (kompleksās) pusdienas. Ēdināšanas uzņēmums specializējas šašlika gatavošanā, kas guvuši atzinību klientu vidū.

Taunatiņu truši

Dobelnieki, Aleksandra 12, Tīnūžu pagasts, Ogres nov. LV-5015
Apraksts: Piedāvājumā svaiga truša gaļa (vesels vai puse truša) un lietošanai gatavs produkts "Truša gaļas bumbiņas buljonā", kas paredzētas gan maziem gan lieliem. 130 g lielā burciņa atvieglo mājas soli, jo tajā esošais produkts ir gatavs lietošanai, to var sildīt, pievienot citiem ēdieniem vai ēst tieši no burciņas. Ar trušu audzēšanu Vitas Zalcmanes saimniecība nodarbojas jau vairāk nekā 15 gadus, kad darbošanos uzsāka ar divām trušu mātēm, domājot par savas ģimenes apgādi ar veselīgo un diētisko gaļu. Nu ganāmpulks ir stipri lielāks, tomēr ir saglabāta sākotnējā attieksme pret dzīvniekiem un to ēdināšanu - ziemā galvenokārt ar sienu, vasarā zāli, dodam arī burkānus, bietes, ābolus un kāpostus no pašu dārza, spēkbarību." Taunatiņu truši" lepojas ar izveidoto PVD reģistrēto kautuvi un mājražošanai paredzēto telpu, realizējot LEADER programmas atbalstītu projektus. Produktus iespējams iegādāties vairākos veikalos Rīgā, Ogrē, Ikšķilē, Jelgavā, kā arī atbraucot uz Dobelniekiem.

Tavs mirklis, kafejnīca

Pasta 45, Jelgava, LV-3001
piegāde , korporatīvie pasākumi, animatori, tūristu grupu ēdināšana, sportistu ēdināšana, bēru mielasts, Dāvanu kartes, eklēri, siera kūkas, tortiljas, burgeri, ēdienu piegāde .

Thali, restorāns

Krasta 46, TC "Mols"-2.st., Rīga LV-1003

Tik un Tā..., restorāns

Ēdiens līdzņemšanai Bolt vai Wolt pakalpojumos.
E.Veidenbauma 8, Liepāja LV-3401
Informācijai:

Darba laiks Liepājas restorānam "Tik un Tā...": Mīļie restorāna viesi un Draugi! Biznesa pusdienu bezmaksas piegāde Liepājā darba dienās no 12.00 līdz 17.00, sestdienās no 13.00 līdz 20.00, svētdienās slēgts. Pieņem pasūtījumus līdzņemšanai jebkurā laikā.

Cienījamie liepājnieki un pilsētas viesi!:

Pagatavosim ar mīlestību svētku ēdienus Jūsu galdam! Izvēlaties mūsu piedāvājumu! Pasūtījumu tālr. 29 239 111

Valdeko, SIA

"Valmieras apvedceļš" 10,3.km, Valmieras pagasts, Valmieras nov. LV-4219
Ēdnīca Valmiera, Ēdienu piegāde Valmiera, Garšīgi paēst Valmierā. Ēdināšana Valmierā., Ēdieni līdznešanai, ēdienu piegāde , Banketu galdi, kāzu galdi, ēdināšana, kafejnīca, ēdnīca, galdi sporta

Vecliepāja, kafejnīca

E.Veidenbauma 8, Liepāja, LV-3401
banketu, apkalpojam banketus, bārs, bāri, svinības, jubilejas, pasākumi, mielasti, mielasts, vakariņas, ēdienu , piegāde .

Veikals Balzamiko, SVEDA3, SIA

Kuršu laukums 13, Liepāja, LV-3401
Apraksts: Veikals Balzamiko ir ģimenes uzņēmums, kas nodarbojas ar augstākās kvalitātes, īpaši atlasītas un unikālas preču kategorijas tirdzniecību un izplatīšanu Latvijā.

Veikals “Balzamiko” piedāvā ap 150 dažādas tējas un 70 kafijas šķirnes, vairāk kā 100 garšvielu maisījumu un tīro garšvielu, kvalitatīvus našķus un izcilas garšas šokolādes īstiem gardēžiem, kā arī BIO pārtikas preces un ikdienā lietojamus produktus. Veikalā pieejamas preces arī veģetāriešiem un vegāniem, kā arī tiem, kam vienkārši interesē sava veselība un veselīgs dzīvesveids. Piedāvājumā austrumu ēdienu izejvielas, produkti veselībai, kā arī skaistus un retus aksesuārus - tējas un kafijas traukus. Mūsu veikalos Jūs varat iegādāties arī kosmētikas līdzekļus - ēteriskās, aromātiskās un smaržu eļļas, kā arī ķermeņa kopšanas eļļas.

Wild Rančo, kafejnīca

"Kausiņi" , Codes pagasts, Bauskas nov., LV-3910
, ēdnīcas, uzņēmumu darbinieku ēdināšana, ēdienu piegāde , ēdienu pasūtīšana svinībām, ēdienu piegāde , iestādēm, ēdienu piegāde firmām, pasūtīt ēdienu , ēdienu piegāde uzņēmumiem, piegāde ēdienu , ēdienu pasūtīšana

Wood Stock, kokteiļbārs

Kuģinieku 5, Liepāja, LV-3401
Par mums:

WOOD STOCK gastrobārs ir mūsdienīga vieta Liepājas sirdī, kurā viesiem tiek sniegta īpaša iespēja atklāt jaunus horizontus savām garšu kārpiņām ar ilggadīgi izstrādātām kokteiļu receptēm un gardām uzkodām. WOOD STOCK komanda viesus priecē ne tikai ar gastronomiskajām baudām, bet arī dzīvās mūzikas vakariem, ekskluzīvām meistarklasēm un aizraujošiem pasākumiem. Ideja par WOOD STOCK bāru tā izveidotājiem - Jurim Budņikovam un Rihardam Ozolniekam - radās jau 2018. gada nogalē, kad arī tika dibināts uzņēmums. Apvienojot Jura plašo pieredzi un zināšanas apkalpošanas jomā, kā arī Riharda jaunības degsmi un zināšanas par tirgus aktualitātēm un tendencēm, viņi ir kļuvuši par celmlaužiem Liepājas kokteiļu un dzērienu kultūrā. Gastrobārs savas durvis apmeklētājiem vēra 2020. gada 1. jūlijā. WOOD STOCK ir par garšām, kvalitāti, daudzveidību, atpūtu un draugiem, par labi pavadītu laiku. Par jauniem stāstiem un atmiņām!

Yelena foods, SIA

Pulkveža Brieža 40, Liepāja, LV-3414
Ātrā suši piegāde . Ēdienu piegāde . Cepti suši. Ēdienu pasūtīšana., Sushi, (Suši) piegāde , suši pasūtīšana, līdznešanai, līdzņemšanai.

Zelta pakavs, restorāns

Jūrmalas gatve 80, Rīga LV-1029
banketu, apkalpojam banketus, bārs, bāri, svinības, jubilejas, pasākumi, mielasti, mielasts, vakariņas, ēdienu , , oficiantu pakalpojumi, lietišķas pusdienas, banketu organizēšana, svinību organizēšana, ēdienu piegāde