Ūdens sagatavošana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Hekes Latvija, SIA, sūkņu, vārstu sistēmas

Cesvaines 17, Rīga LV-1073
Sūkņu veidu piedāvājums: ✓ Centrbēdzes sūkņi ✓ Pašiesūcošie sūkņi ✓ Dozēšanas sūkņi ✓ Zobratu sūkņi ✓ Vakuuma sūkņi ✓ Spiediena paaugstināšanas un ugunsdzēsības stacijas

 

Apraksts:

SIA "Hekes Latvia" dibināta 2004. gadā. SIA "Hekes Latvia" nodarbojas ar sūkņu un sūkņu sistēmu piegādi, apkopi un konsultācijām. Apkalpo šādas nozares - ūdensapgāde un kanalizācijas iekārtas, naftas produktu ražošana un pārsūknēšana, pārtikas un ķīmiskā rūpniecība, apkure un karstā ūdens sagatavošana, ugunsdzēsības iekārtas un gruntsūdeņu līmeņa pazemināšanas iekārtas. Piedāvā sūkņus - centrbēdzes, zobratu, vakuuma, dozatorsūkņus, pašiesūcošos sūkņus gruntsūdeņu līmeņa pazemināšanai un avārijas dienestiem, sūkņu sistēmu aprīkojumu - noslēgarmatūru, vadības skapjus, frekvenču pārveidotājus, ugunsdzēsības stacijas, kā arī visu veidu sūkņus ar individuālo pievadu (iekšdedzes dzinēji, hidrauliskie dzinēji). Mūsu firma sadarbojas ar vairāk nekā 20 dažādiem sūkņu ražotājiem Eiropā. Esam pārstāvji tādiem pazīstamiem ražotājiem kā Vogel - Lowara, Desmi - Rotan, Pompetravaini, DVP, strādājam arī ar daudziem citiem ražotājiem Rietumeiropā.

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža

Vidus prospekts 38, Jūrmala LV-2010
Studiju programmas: ✓ Ārstniecība ✓ Estētiskā kosmetoloģija ✓ Ārstnieciskā masāža ✓ Biomedicīnas laborants ✓ Radiologa asistents ✓ Sociālā aprūpe ✓ Sociālā rehabilitācija ✓ Podoloģija Darbības apraksts:

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža piedāvā apgūtpieprasītas profesijas veselības aprūpes un sociālās labklājības nozarē akreditētās 1. līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmās: "Ārstniecība" ( kvalifikācija – "Ārsta palīgs"), "Estētiskā kosmetoloģija" ("Skaistumkopšanas speciālists kosmetoloģijā"; studijaspilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Ārstnieciskā masāža" ("Masieris"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Biomedicīnas laborants" ("Biomedicīnas laborants"), "Radiologa asistents" ("Radiologa asistents"), "Podoloģija" ("Podologs"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Sociālā aprūpe" ("Sociālais aprūpētājs"), "Sociālā rehabilitācija" ("Sociālais rehabilitētājs"). Studijas koledžā tiek realizētas gan par valsts budžeta līdzekļiem, gan parstudējošo personīgo finansējumu.

Rezerve, Autocentrs, auto serviss

Esiet laipni gaidīti pie mums klātienē!
Ēdoles 54, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Auto servisa pakalpojumi:

Autocentra klientiem piedāvājam: tehniskās apkopes un remontus, a/m sagatavošanu tehniskajai apskatei CSDD, riepu montēšanu un balansēšanu, eļļas nomaiņu dzinējā un agregātos, elektrosistēmas diagnostiku un remontus, degvielas sistēmas diagnostiku un maiņu, a/m mezglu un agregātu maiņu, a/m piekares diagnostiku un remontus, a/m dzinēju, galvu remontu un maiņu, kondicionēšanas sistēmas pārbaudi, uzpildīšanu un apkopi, a/m izplūdes gāzu pārbaudi un regulēšanu, riteņu ģeometrijas pārbaudi un regulēšanu, amortizatoru efektivitātes pārbaudi, bremžu sistēmas pārbaudi un regulēšanu, automašīnu virsbūvju ģeometrijas atjaunošanu uz CAR-O-LINER stenda, virsbūves daļu remontu un/vai maiņu. Plastmasas detaļu remontu, vējstiklu maiņu, automašīnu virsbūvju vai to detaļu krāsošanu tam īpaši paredzētā krāsošanas kamerā ar SPIES HACHER ūdens bāzes krāsošanas materiāliem. Piedāvājam arī automašīnu evakuāciju uz servisu, auto nomas pakalpojumus, kā arī servisa maiņas auto.

VA Motors, SIA, TEXACO eļļas un smērvielas Rīgas noliktava OILTEH

Bukultu 5c, Rīga LV-1005
Apraksts:

SIA "VA MOTORS" (OILTEH) ir PETRO-CANADA, TEXACO un MOL zīmolu eļļu un smērvielu importētājs un izplatītājs Latvijā. Latvijas eļļu un smērvielu tirgū kompānija ieņem vienu no vadošajām vietām un veic dažāda veida eļļu, smērvielu un tehnisko šķidrumu piegādes plašam vajadzību lokam gan juridiskām, gan fiziskām personām. Kompānijai ir divas filiāles reģionos – Latgales filiāle Daugavpilī un Kurzemes filiāle Saldū. Klientiem pieejamais preču klāsts ietver eļļas, smērvielas un dažāda veida tehniskos šķidrumus visu veidu transportlīdzekļiem - gan ceļu, gan bezceļu tehnikai un ražošanas iekārtām.

Galvenās uzņēmuma stiprās puses ir pieredzējuši, motivēti un profesionāli darbinieki, lieliska reputācija un produktu kvalitāte, kā arī ilggadēja pieredze tirgū. Uzņēmuma darbinieki konsultē klientus par eļļu un smērvielu pareizu izvēli un lietojumu, palīdz orientēties produktu klāstā, izvērtē katra klienta individuālo situāciju, un kopā ar klientu vienmēr tiek atrasts pareizs tehniskais risinājums. SIA "VA MOTORS" nodrošina arī eļļas monitoringa (eļļas analīzes) pakalpojumu sadarbībā ar starptautiski akreditētu laboratoriju. Populārākās produktu līnijas ir šādas: DURON, SENTRON, HYDREX, DURADRIVE, PEERLESS, PURITY, REFLO, ENDURATEX, TRAXON, SUPREME, HAVOLINE, DELO, URSA, MEROPA, GEARTEX, MULTIGEAR, TEXTRAN, COMPRESSOR, HYDRAULIC, RANDO, CAPELLA, SYNLUBE, PINNACLE, DYNAMIC, FARM, HYDRO, HYKOMOL, ULTRANS, MAKROMIL, EMOLIN, BASF, ARTECO, MOTIP, MOLYKOTE, KLUBER u.c.

MTE, SIA, Meliorācija, ceļu būve un uzturēšana, būvtehnikas pakalpojumi

Saules 67, Madona, Madonas nov., LV-4801
Pakalpojumi:: ✓ Meliorācijas darbi – būvējam, rekonstruējam, uzturam ✓ Autoceļi un laukumi – būvējam, rekonstruējam, uzturam ✓ Būvtehnikas pakalpojumi – plašs tehnikas parks ✓ Mežizstrāde – sagatavojam un pievedam ✓ Tilti – rekonstrukcija, remonts, uzturēšana ✓ Ūdenskrātuves un hidrobūves – būvējam, attīrām, labiekārtojam

Abavas laivas, laivu noma

"Abavas" , Rendas pagasts, Kuldīgas nov. LV-3319
Ko mēs piedāvājam?:

Abavas Laivas ir īstā izvēle, ja vēlaties atpūsties un neuztraukties par pilnīgi neko, jo mēs piedāvājam visu nepieciešamo, lai jūsu brīvdienas izdotos!

✓ Laivu noma ✓ Naktsmītnes ✓ Maršruti ✓ Pirtis Atpūta pie dabas un nekādu uztraukumu:

Lieliska atpūta pie dabas, katram atpūsties gribētājam. Pie mums būsiet patīkami pārsteigti, jo Abavas Laivas kolektīvs ir pretīmnākošs un pietiekami izpalīdzīgs, lai visi atpūtas plānošanas darbi aizritētu nemanot. Mēs savus klientus cenšamies nodrošināt ar visu nepieciešamo, lai stress nebūtu brīvdienu bojātājs. Klientiem nodrošinām bezmaksas auto stāvvietu, transportu līdz izbraukšanas vietai un transportu no gala punkta. Ja vēlaties izbaudīt laiku pie dabas un patīkami atpūsties, tad droši izvēlieties Abavas Laivas.

Ingteh, SIA

Valdlauči, Izstāžu 11, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-1076
Apraksts: SIA "INGTEH" nodarbojas ar jaunas lauksaimniecības tehnikas tirdzniecību no ES valstīm. Nodrošinām servisu un ražotāju noteikto garantiju piedāvātajai lauksaimniecības tehnikai. Piedāvāto tehniku iespējams iegūt ar līzingu un ES projektu palīdzību. Mēs piemeklēsim Jums labāko tehniku nepieciešamajiem darbiem, kas palīdzēs Jūsu saimniecības attīstībai.

AkaTe, SIA

Dārza 8-8, Skrunda, Kuldīgas nov., LV-3326
SIA "AkaTe" piedāvā:: ✓ URBŠANA - SĀKOT NO 55 EUR/METRĀ ✓ TAMPONĀŽĀ - PĒC VIENOŠANĀS ✓ SKALOŠANA - 150 EUR Cenas:: ✓ Urbšana - sākot no 45 EUR/metrā ✓ Tamponāža - pēc vienošanās ✓ Skalošana - 150 EUR Apraksts:

SIA "AkaTe" galvenie darbības virzieni ir aku dziļurbumu veikšana, sūkņu uzstādīšana, dziļurbumu apkalpošana un remonts.

Pantra, SIA

"Lapsiņas" , Dzērbenes pagasts, Cēsu nov., LV-4118
Pakalpojumi:: ✓ Mežizstrāde ✓ Dīķu rakšana ✓ Dīķu tīrīšana ✓ Labiekārtošanas  darbi ✓ Malkas tirdzniecība ✓ Ekskavatora pakalpojumi Mežizstrādes un ekskavatoru pakalpojumi:

Dīķu rakšana, dīķu tīrīšana, uzbērumu līdzināšana, ceļu izbūve, būvlaukumu sagatavošana, aizsprostu-meniķu izbūve (dzelzsbetona), ūdens slūžu izbūve, speciāla purva ekskavatora pakalpojumi, grāvju rakšana-tīrīšana, nivelēšanas pakalpojumi. Mežvedēja pakalpojums, izstrādājam, pērkam cirsmas. Pērk apaugumus, atbrīvo lauksaimniecības zemes no krūmiem, attīra laukmalas no krūmiem-celmiem, izkopj jaunaudzes, jaunaudžu atēnošana, stāda mežu. Pārdod skaldītu malku.

TechLine, SIA, Industriālie antikorozijas pārklājumi

Duntes 11, Rīga, LV-1013
Preču grupas: ✓ Antikorozijas krāsas: metāla un betona konstrukciju antikorozijas pārklājumi, ķīmiski noturīgi un karstumizturīgi segumi ✓ Uguns aizsargkrāsas: Metāla konstrukciju un koka uguns aizsargkrāsas, ūdens un šķīdinātāja bāzes pretuguns aizsargsegumi ✓ Stikla šķiedras izstrādājumi: redeles, sieti, kāpnes, konstrukcijas, lūku vāki, caurules ✓ Betonēšanas veidņi: Kolonnu, sienu, pamatu betonēšanas veidņi, veidņu noma ✓ Ceļa, tilta, jumta segumi: hidroizolācijas materiāli, poliestera apakškārta, virskārta, bitumena un epoksīda gruntis, bitumena šindeļi ✓ Profesionālie degļi: Gāzes degļi, sildelementi, rezerves daļas ✓ Vārsti: drošības vārsti, spiediena kontroles vārsti, ķīļveida vārsti, lodveida vārsti, puspagrieziena vārsti, kontroles vārsti ✓ Zāliena režģi: režģi zālājiem, piebraucamajiem ceļiem un stāvvietām

Ģeo Eko Risinājumi, SIA

Ēveles 14 k.1-2, Rīga, LV-1013
Apraksts:

"Ģeo Eko Risinājumi" galvenās darbības nozares ir ģeotehniskā izpēte un mērniecības pakalpojumi. Vadošie speciālisti ar 15 gadu pieredzi. Individuāla pieeja katram klientam. Piedāvāsim risinājumus jebkuram jūsu projektam! Profesionāla komanda. Licences un sertifikāti. Dokumentācijas sagatavošana.

Biosan, SIA

Rātsupītes 7 k.2, Rīga LV-1067
Inovācijas laboratorijas iekārtu ražošanā:: ✓ iekārtas paraugu maisīšanai ✓ centrifugēšanai ✓ termostatēšanai ✓ šūnu kultivēšanai ✓ boksus darbam ar DNS ✓ bioloģiskās drošības ierīces ✓ termostatiskajai kontrolei ✓ spektrofotometrijai ✓ fluorimetrijai

Alpex, SIA, Inženiertehniskais serviss & avārijas dienests

Krāsotāju 6, Rīga, LV-1009
Par uzņēmumu:

SIA "Alpex" veic inženiertehniskos un avārijas dienesta pakalpojumus. 

Sils, Dārza un Meža tehnikas centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Latgales 446E, Rīga LV-1063
Piedāvājumā: Zinoši pārdevēji palīdzēs izvēlēties pareizo tehniku atbilstoši jūsu vajadzībām. Savukārt pieredzējuši servisa meistari veiks nepieciešamos tehnikas sagatavošanas darbus un izsniegs to darba kārtībā. Veikalos "SILS" jūs varat iegādāties tehniku mauriņa kopšanai: raiderus, minitraktorus, zāles pļāvējus, trimmerus, lapu pūtējus, aeratorus. Darbam mežā būs piemēroti zāģi un krūmgrieži. Dārza darbiem noderēs motobloki un dārza frēzes. Piemājas dzīvžogu Jūs ērti varēsiet kopt ar dzīvžogu šķērēm. Tāpat veikala preču sortimentā ir arī strāvas ģeneratori, metināmie aparāti, kompresori, ūdenssūkņi un augstspiediena mazgātāji. Ziemā neatsverams palīgs būs labs sniega pūtējs.

Autoserviss Auto Centrs Rencēnu, Valeroniks, SIA

Meirānu 6, Rīga, LV-1073
Autoserviss Auto centrs Rencēnu pakalpojumi:: ✓ Sagatavošana tehniskajai apkopei ✓ Bremžu sistēmas remonts ✓ Eļļas maiņa ✓ Riepu serviss: montāža, balansēšana ✓ Savirzes un sagāzuma regulēšana ✓ Ritošās daļas un piekares remonts ✓ Datordiagnostika ✓ Kondicioniera uzpilde un remonts ✓ Signalizāciju un imobilaizeru uzstādīšana ✓ Starteru un ģeneratoru remonts ✓ Auto elektriķis ✓ Ātrumkārbu remonts ✓ Dzinēju remonts ✓ Bremžu pārbaude uz stenda ✓ Izplūdes gāzu (atgāzu) mērījumi

Sharky, sporta klubs, sporta nodarbības

Krones 56, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Aktuāli un svarīgi: Projekts Sporta klase: Projekts ir vērsts uz VFS attīstību bērniem. Projekta ietvaros skolēni nodarbojas ar dažādiem sporta veidiem, attīstās fiziski, iegūst stabilu pamatu turpmākai sportiskai attīstībai un vispārējai veselībai. Projektā darbojas profesionālu treneru komanda, sporta ārsts, fizioterapeits. Programmas mērķis: uzlabot bērna fiziskās īpašības atbilstoši viņa vecuma grupai, stimulēt un sagatavot viņu aktīvam dzīvesveidam, vienlaikus izvērtējot tā spējas konkrēta sporta veida izvēles perspektīvā. Programmu ir licencējis un apstiprinājis Izglītības kvalitātes valsts dienests (IKVD) un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RDIKSD).

Sils, Dārza un Meža tehnikas centrs, Filiāle

Rīgas 26, Madona, Madonas nov., LV-4801
lāpstas, sniega pūtēji, nulles apgrieziena mauriņa pļāvēji, dzīvžogu šķēres, dzinēji, granulu kaisītāji, ūdens , sūkņi, centrbēdzes ūdens sūkņi, pašuzsūcošie ūdens sūkņi, ūdens apgādes automāti, dziļurbumu ūdens sūkņi

Sils, Dārza un Meža tehnikas centrs, Filiāle

Ganību 25-29, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Piedāvājumā: Zinoši pārdevēji palīdzēs izvēlēties pareizo tehniku atbilstoši jūsu vajadzībām. Savukārt pieredzējuši servisa meistari veiks nepieciešamos tehnikas sagatavošanas darbus un izsniegs to darba kārtībā. Veikalos "SILS" jūs varat iegādāties tehniku mauriņa kopšanai: raiderus, minitraktorus, zāles pļāvējus, trimmerus, lapu pūtējus, aeratorus. Darbam mežā būs piemēroti zāģi un krūmgrieži. Dārza darbiem noderēs motobloki un dārza frēzes. Piemājas dzīvžogu jūs ērti varēsiet kopt ar dzīvžogu šķērēm. Tāpat veikala preču sortimentā ir arī strāvas ģeneratori, metināmie aparāti, kompresori, ūdenssūkņi un augstspiediena mazgātāji. Ziemā neatsverams palīgs būs labs sniega pūtējs.

Zeltābele, logopēdijas un attīstības centrs

Murjāņu 1a, Rīga LV-1024
Piedāvājam pakalpojumus::

1. Individuālās logopēda nodarbības pie:

✓ logopēda – skolotāja, ✓ audiologopēda nodarbības

2. Grupu logoritmikas nodarbības

3. Nodarbības lasīt un rakstīt prasmju uzlabošanai

4. Vispārēju sagatavošanu skolai

5. Nodarbības SILTAJOS GRAUDOS (siltie graudi)

6. Audiologopēda nodarbības

New You by OSP Baltic, SIA

Ventspils 43, Rīga LV-1002
Piedāvājam:: ✓ Papīra krūzes ar pilnkrāsu apdruku ✓ Personalizēti apģērbi darbam un atpūtai ✓ biznesa suvenīri un dāvanas ✓ Iespieddarbi ✓ Apbalvojumi ✓ Sporta apģērbi ✓ Vides reklāmas ✓ Flash tetovējumi Tehnoloģijas:: ✓ Termodruka ✓ Izšūšana ✓ Digitālā druka ✓ Ofseta druka ✓ Sietspiede ✓ Ploterdarbi ✓ Sublimācija ✓ Lāzergravēšana