Žalūzijas

Drukāt
Banner 1050x80

Lite, SIA

Krūzes 3, Rīga, LV-1046
Produkti: ✓ Žalūzijas ✓ Aizsargžalūzijas ✓ Āra ēnošanas sistēma ✓ Aizkari ✓ Aizkaru stangas/sliedes ✓ Aizkaru aksesuāri ✓ Motorizētās sistēmas ✓ Moskītu tīkli Par uzņēmumu:

Ražojam gan individuāli, gan sadarbības partneriem visa veida iekšējās interjera žalūzijas un ārējās aizsargžalūzijas. Piedāvājam arī markīzes un citas ārējās ēnošanas sistēmas. Interjera papildināšanai piedāvājam risinājumus aizkariem, aizkaru sistēmām, aizkaru stangām un profiliem. Veidojot individuālu interjeru logiem, vadāmies pēc katra klienta vēlmēm un interjera aktualitātēm.

N-Deko, SIA, Aizkaru žalūziju salons Valmierā

Cēsu 2, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Piedāvājam:: ✓ Žalūzijas - tradicionālās rullo, kasešu rullo, mini rullo žalūzijas, vertikālās žalūzijas, alumīnija un koka horizontālās žalūzijas, romiešu žalūzijas, plisētās žalūzijas, fasādes žalūzijas, jumta logiem žalūzijas, aizsargžalūzijas ✓ Insektu tīklus - insektu siets rāmī, rullo insektu siets, insektu siets durvīm - verams, bīdāms un plisēts ✓ Aizkaru stangas, sliedītes un to aksesuārus ✓ Aizkaru audumus - dekoratīvus, funkcionālus un no otrreiz pārstrādātiem materiāliem izgatavotus audumus ✓ Mēbeļu audumus - dekoratīvus un funkcionālus - mitrumu atgrūdošus, nedegošus u.c. ✓ Aizkaru un tekstilizstrādājumu šūšanu pēc individuāla pasūtījuma ✓ Automatizācijas un motorizācijas risinājumus žalūzijām un aizkariem ✓ Tapetes - sadarbojamies ar uzņēmumu Eijffinger, pasaules līmeņa tapešu ražotāju ✓ Mērīšanu, dizaina konsultāciju, izgatavošanu, uzstādīšanu, tehnisko apkopi un šūšanu

Motiva Latvija, SIA

Mūkusalas 15a, Rīga, LV-1004
"Motiva Latvija" piedāvātā produkcija:: ✓ Fasādes žalūzijas; ✓ Iekštelpu žalūzijas; ✓ Verandas, nojumes un pergolas; ✓ Ventilācija; ✓ Fasādes alumīnija apdare; ✓ Markīzes; ✓ Saulessargi; ✓ Mājai un dārzam; ✓ Viedās mājas sistēmas.

Motiva Latvija, SIA

Vecā Ostmala 24-4. stāvs, Liepāja, LV-3401
RENSON, fasādes žalūzijas , interjera, iekštelpu žalūzijas , žalūzijas , visa veida žalūzijas Renson, Renson, žalūzijas , Rullo žalūzijas pakešu logiem, žalūziju izgatavošana, aizsarg žalūzijas , fasādes žalūzijas

Alan Ltd., firmas birojs, žalūziju ražotne

Grenču 1a, Rīga, LV-1029
Apraksts: ALANDEKO - viens no pieredzes bagātākajiem un profesionālākajiem žalūziju ražotājiem Baltijas tirgū - interjera un fasādes žalūzijas, markīzes, aizsargslēģi - mūsdienīgi saules, lietus un vēja aizsardzības risinājumi, automatizēta žalūziju vadība.

ALANDEKO, veikals, T/C Mols, žalūzijas, aizkari, markīzes

Krasta 46, TC "Mols", Rīga, LV-1003
Apraksts: Veikali stila entuziastiem, kuros var atrast visu mājokļa iekārtošanai nepieciešamo vienuviet. Aizkari, žalūzijas, lampas, mājas tekstils, trauki, virtuves piederumi, interjera lietas.

ALANDEKO, veikals, T/C SKY & MORE, žalūzijas, aizkari, markīzes

Duntes 19a, TC "Sky&More", Rīga, LV-1005
Romiešu žalūzijas . Žalūziju ražošana. Aizsargslēģi, nojumes un markīzes., Žalūzijas , markīzes uz pults, elektriskās stangas. Žalūzijas , aizkari, markīzes ar elektromotoru.

ALANDEKO, veikals, T/P Alfa, žalūzijas, aizkari, markīzes

Brīvības gatve 372, TC "Alfa", Rīga LV-1006
Žalūzijas ruļļveida, rullo, horizontālās, bambusa, koka, vertikālās, alumīnija,auduma, motorizētas. Romiešu žalūzijas. Žalūziju ražošana. Aizsargslēģi, nojumes un markīzes. Dizaina, interjera priekšmeti, trauki un galda piederumi, mājas tekstils. Lampas. Audumu un aizkaru tirdzniecība. Aizkaru sistēmas ziemas dārziem. Paceļamie

Moskitu-tikli.lv, izgatavošana, uzstādīšana

Teicama aizsardzība no kukaiņiem.
Krustpils 69a, Rīga LV-1057
Apraksts:

Insektu vai moskītu tīkli - lieliska aizsardzība pret kukaiņiem, pūkām, lapām, būs papildus šķērslis jūsu mājas mīlulim! Uzmērīšana, ražošana, uzstādīšana.

Konkas, SIA

Angāri, nojumes, pergolas, paviljoni!
Pērnavas 25, Rīga LV-1012
Apraksts:

Uzņēmuma „Konkas” galvenie darbības virzieni ir angāri, nojumes, pergolas, paviljoni un to aprīkojums. Mēs izstrādājam un realizējam dažādas sarežģītības projektus.

Akcents K.A., SIA

Saules 22, Ventspils LV-3601
Žalūzijas, aizkaru stieņi

Mūsu lodzinieks, SIA

Jaunceltnes 40, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
PRODUKTI:

PVC logi

✓ Mūsdienu PVC logi ir piemēroti izmantošanai praktiski jebkura veida ēkās. Tos var viegli izmantot vēsturiskās ēkās, kā arī savrupmājās, biroju ēkās vai daudzdzīvokļu mājās.

PVC durvis

✓ Ieejas durvis ir vizītkarte katrā mājā. Tās aizsargā pret zagļiem un nevēlamiem trokšņiem. Durvju sistēmas no ALUPLAST apvieno modernu dizainu ar visaugstāko kalpošanas laiku.

Assaz, SIA

ASSA Abloy durvju slēdzenes .WC slēdzenes
Matīsa 143, Rīga, LV-1009
Par uzņēmumu:

SIA "Assaz" darbojas no 2010. gada. Uzņēmums piegādā, konsultē un uzstāda visa veida durvju slēdzenes. Uzņēmums strādā, sākot ar dzīvokļa, mājas iekšdurvīm līdz pat sarežģītām un industriālajām durvīm.

"Assa Abloy":

Uzņēmums ir "ASSA Abloy" oficiālais pārstāvis Latvijā. SIA "Assaz" sadarbojas gan ar uzņēmumiem, gan privātpersonām.

DURVIS1.LV, durvju salons Rīgā

Katlakalna 9a, Rīga LV-1073
Piedāvājumā:: ✓ Ārdurvis ✓ Iekšdurvis ✓ Rokturi ✓ Slēdzenes ✓ Cilindri ✓ Eņģes ✓ Bīdāmās sistēmas ✓ Durvju atdures ✓ Durvju fiksatori ✓ Durvju aizvērēji ✓ Papildus elementi ✓ Masīvkoka galdi ✓ Vertikālās žalūzijas

Logu Exports, SIA

Rīgas 2, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Saviem klientiem mēs piedāvājam kvalitatīvus:: ✓ logus, ✓ palodzes, ✓ durvis, ✓ logu un durvju sietus, ✓ žalūzijasMūsu projekti: Esam likuši logus un durvis dzīvokļos, privātmājās, sabiedriskajās ēkās, ražotnēs, noliktavās.  Mūsu galvenais mērķis – kvalitatīvi paveikts darbs, kas apmierina klientu.

Tehniķis 96, SIA, Durvis, Logi, Daugavpils

Turpinām strādāt klātienē!
Cietokšņa 8-1a, Daugavpils LV-5401
Apraksts: Strādājam no 1996. gada, Sadarbojamies ar ES valstīm. Strādājam visā Latgalē. Sadarbojamies ar Krieviju, Ukrainu, Ķīnu.

Mija AR, SIA

M.Ķempes 8-29, Liepāja, LV-3407
Produkti:

Durvis:

✓ Metāla durvis ✓ Dzīvokļu ārdurvis ✓ Alumīnija durvis ✓ PVC durvis

Logi:

✓ PVC logi ✓ Koka logi ✓ Alumīnija logi

Žalūzijas:

✓ Rullo kasešu žalūzijas ✓ Rullo žalūzijas ✓ PLISĒ žalūzijas ✓ Fasādes žalūzijas

Cita produkcija:

✓ Durvju aizvērēji ✓ Digitālās durvju actiņas ✓ Moskītu tīkli

 

 

Iskada, Ugunsdzēsības centrs, veikals - noliktava

Krustpils 12a, Rīga, LV-1073
Par uzņēmumu: SIA "ISKADA" savu darbību uzsāka 1996.gadā. Mūsu plašais preču un pakalpojumu sortiments un augstā kvalitāte, kā arī elastīgā cenu politika palīdzēja mūsu uzņēmumam ieņemt vienu no vadošajām vietām Latvijas tirgū. Klientu konsultācijas: Ja vēlāties uzzināt vairāk par Jums interesējošo jautājumu, zvaniet vai nāciet pie mums pēc adreses Krustpils iela 12A, vai rakstiet e-pasta vēstuli uz info@iskada.lv Uzņēmuma personāls sniegs Jums konsultācijas un palīdzēs izvēlēties Jums nepieciešamo preci, ņemot vērā Jūsu prasības un Jūsu uzņēmējdarbības specifiku. Atkarībā no pasūtījuma apjoma un biežuma, mēs piedāvājam elastīgu atlaides sistēmu.

Atverdurvis.lv, logi durvis Gulbene

Ozolu 1, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Apraksts: Uzņēmums SIA LD SERVISS ražo, montē, uzstāda PVC logus, koka logus, durvis, garāžu vārtus, metāla durvis, žalūzijas pēc individuālā pasūtījuma. Durvju, rokturu, eņģu iekšdurvju, ārdurvju interneta veikals, salons. Plastikāta, koka, PVC durvju logu izgatavošana, ražošana, montāža, uzstādīšana, serviss, logu aiļu apdare, slēdzeņu, atslēgu, furnitūras tirdzniecība, vairumtirdzniecība. Gulbene, Jaunpiebalga, Vecpiebalga, Ranka, Alūksne, Cesvaine, Madona. Piegāde Gulbenē bez maksas. Logi durvis mājai, dzīvoklim ražotas galdniecībā.

LoguRemonts. lv, logu un durvju serviss

Logu remonts.
Krustpils 69a, Rīga, LV-1057
Apraksts: Plastikāta, alumīnija, koka logu un durvju konstrukciju pēc garantijas serviss. Sertificēti darbinieki veiks logu un durvju remontu un modernizāciju. Insektu un moskītu tīklu ražotāji.
Logu noformēšanai, aizsardzībai pret sauli, telpas aptumšošanai un pat drošībai ir pieejamas dažādu materiālu un funkcionalitātes žalūzijas. Lielā audumu izvēle ļauj tās pieskaņot katras telpas interjeram. Vertikālās, rullo, horizontālās un romiešu žalūzijas, kā arī - žalūziju paneļu sistēmas un aizsargžalūzijas iespējams izvēlēties atbilstoši lietošanas ērtumam un iedomātajam mērķim. Pieejamas arī žalūzijas jumta logiem, kas ir būtiski, jo augšstāva telpas mēdz ievērojami sakarst. Paceļamās aizsargžalūzijas un aizsargrežģi iecienīti drošībai. Savukārt markīzes paredzētas logu un fasādes aizsargāšanai pret sauli un nokrišņiem, uzstādot tās ārpusē. Uzņēmumi pieņem arī nestandarta pasūtījumus, veic uzstādīšanu.