Žalūzijas

Drukāt
Banner 1050x80

Īpašuma dizains, SIA

Brīvības laukums 6, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
PVC durvis, plastmasas durvis, metāla durvis, vārti, garāžu vārti, garāžas vārti, paceļamie vārti, žalūzijas

Šafrāns, interjera salons

18. novembra 12C, Rēzekne LV-4601
Aizkaru audumi, karnīzes, žalūzijas , aizkaru šūšana, aizkaru dizains, aizkari pēc individuāla pasūtījuma, , pēc katalogiem, žalūzijas pēc individuāla pasūtījuma, moskītu tīkli, tekstilizstrādājumi.

Žalūzijas Pro, SIA

Zemitāna iela 2B, Rīga, LV-1012
Informācija no uzņēmumu reģistra

Žalūziju fabrika

Ūnijas 18, Rīga, LV-1084
Žalūzijas , aizkaru stieņi, Žalūzijas , vertikālās žalūzijas , horizontālās žalūzijas , Alumīnija horizontālās, žalūzijas , ruļļveida, rullo žalūzijas , Rullo žalūzijas plastmasas logiem, žalūzijas rullo, žalūzijas
Logu noformēšanai, aizsardzībai pret sauli, telpas aptumšošanai un pat drošībai ir pieejamas dažādu materiālu un funkcionalitātes žalūzijas. Lielā audumu izvēle ļauj tās pieskaņot katras telpas interjeram. Vertikālās, rullo, horizontālās un romiešu žalūzijas, kā arī - žalūziju paneļu sistēmas un aizsargžalūzijas iespējams izvēlēties atbilstoši lietošanas ērtumam un iedomātajam mērķim. Pieejamas arī žalūzijas jumta logiem, kas ir būtiski, jo augšstāva telpas mēdz ievērojami sakarst. Paceļamās aizsargžalūzijas un aizsargrežģi iecienīti drošībai. Savukārt markīzes paredzētas logu un fasādes aizsargāšanai pret sauli un nokrišņiem, uzstādot tās ārpusē. Uzņēmumi pieņem arī nestandarta pasūtījumus, veic uzstādīšanu.