Akmens šķembas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

JC Betons, SIA

Betona ražošana un piegāde!
Krustpils 54F, Rīga LV-1057
Rīgā, ar kravu, būvniecības un celtniecības tehnikas noma, kvalitatīvas izejvielas, transporta betons, Šķembas , no akmens , dolomīta šķembas , smiltis, betona sūknis, betona MIX, frontālais iekrāvējs, betona sūknēšana

Evergreen, SIA

Glāzšķūnis, "Burtnieki" , Rembates pagasts, Ogres nov., LV-5016
fasādes, akmens apdare, akmens mūrējums, akmens mūri, kamīnu apdares plāksnes, aku apdare, māju cokolu, apdare, apmūrēšana, akmens mozaīka, oļi, akmens šķembas , granīta plāksnītes, regulāras formas plāksnes

Akrolita L, IK

Tālavijas 142, Ludza, Ludzas nov. LV-5701
granīta apmales, dekoratīvie granīta elementi, granīta galda virsmas, kapakmeņi Ludzā, granīta soliņi, akmens , Granīta šķembas kapiem, marmora šķembas .

Akmeņkaļu darbnīca

Kapu pieminekļi. Kapu labiekārtošana.
Miera 11, Aloja, Limbažu nov. LV-4064
Piedāvājam:: ✓ Kopiņu presēšana ✓ Smilts vai grants ✓ Melnzeme ✓ Akmens šķembas ✓ Oļi ✓ Apstādījumi ✓ Pieminekļi ✓ Apmales ✓ Kapu soliņi

A & B, SIA

Āne, Celtnieku 32, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3043
Pakalpojumi: ✓ Ceļu, ielu būvdarbi; ✓ Ārējo ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu būvdarbi; ✓ Sociālo un rūpniecības objektu būvdarbi; ✓ Siltumapgādes sistēmu izbūve; ✓ Tehnikas noma; Tehnikas noma: Piedāvājam transporta pakalpojumus un nomu. Mūsu rīcībā ir: pašizgāzēji, ekskavatori, buldozers, manipulators un cita tehnika.

Dalss & Co, SIA, interneta veikals

Pupuķu 13, Rīga LV-1076
Apraksts:

"DALSS & CO" piedāvā plašu preču sortimentu jūsu mājai, dārzam un vaļaspriekam. Jūs varat iegadāties nepieciešamās preces, neizejot no mājas, biroja, kafejnīcas. Interneta veikals "Dalss & Co" ir vispiemērotākā vieta šim nolūkam. Pērciet ātri un ērti - viegla un efektīva filtrēšanas sistēma, preču iegāde un apmaksa bez reģistrācijas, saņemiet preci bez ilgas gaidīšanas.

ZL.LV iesaka

Sand, SIA

Meža prospekts 37, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Par uzņēmumu:

ZEMES IZAUKLĒTAS VĒRTĪBAS TAVĀ PASAULĒ. Akmeņkaļu darbnīca izgatavo kapu pieminekļus, soliņus, apmales, betona un granīta futlārus. Veicam kapavietu labiekārtošanu un kapavietu apzaļumošanu. Akmeņkalis ar lielu darba pieredzi veic arī kapu pieminekļu restaurāciju. Granīta galda virsmas, palodzes, kāpnes un strūklakas Akmens apstrāde mājai, dārzam, kapiem. Individuāla pieeja katram klientam.

Ziemeļu akmens, šķelts akmens

"Lejasplošas darbnīcas" , Lēdmanes pagasts, Ogres nov. LV-5011
Ziemeļu AKMENS ražojumi, produkcija:: ✓ Neregulāras granīta apdares plāksnes ✓ Stūrakmeņi ✓ Granīta bruģakmens ✓ Taisnstūra / kvadrāta granīta plāksnes ✓ Akmens šķembas (gabions) ✓ Šķelti laukakmeņi ✓ Dekoratīvie akmeņi ZIEMEĻU AKMENS::

Nodarbojas ar šķeltu Latvijas laukakmens apdaru plākšņu, granīta bruģakmeni, stūrakmeņu un akmens šķembu (gabionu) ražošanu un tirdzniecību. Latvijā un ārvalstīs klienti arvien vairāk sāk izmantot dažādus granīta izstrādājumus, jo novērtē akmens materiālu dabīgo skaistumu, kā arī tā ilgmūžību, fizikālās īpašības un tā estētiskumu. Latvijas laukakmens ir unikāls ar to, ka tas ir daudzkrāsains, un vienā akmenī var būt pat vairākas krāsu gammas. Akmens ir ilgmūžīgs un izturīgākais materiāls kopš senatnes, līdz ar to uzņēmums var droši teikt, ka, pateicoties akmens fizikālajām īpašībām, tas ir vienreizējs materiāls, uz kuru var paļauties, ka tas, piemēram, pēc 5 gadiem nesadrups vai arī krasi nemainīs savas fizikālās īpašības.

Stendes akmens, SIA

Stacijas 25, Stende, Talsu nov. LV-3257
Pakalpojumi:

Kapu pieminekļu un piemiņas plākšņu izgatavošana, uzstādīšana. Izmantojam Zviedrijas, Somijas, Norvēģijas un Karēlijas granītu.

 

– Kapu pieminekļu izgatavošana no granīta un Latvijas laukakmens.

– Granīta kapu apmaļu un sētiņu izgatavošana un uzstādīšana.

– Betona kapu apmaļu un sētiņu izgatavošana, uzstādīšana.

– Kapu pieminekļu, apmaļu un sētiņu atjaunošana, kapu labiekārtošana, seguma maiņa (grants, šķembas, mulča).

– Kapu soliņu izgatavošana.

ZL.LV iesaka

Goldingen Digger, SIA

"Bāze" , Ēdoles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3310
Kāpēc izvēlēties mūs, SIA "Goldingen Digger"?: ✓ Piedāvājam plaša profila zemes darbus Kurzemē ar dažādu modifikāciju un svaru kategorijas ekskavatoriem līdz 40 t, ir arī ekskavatori ar garajām strēlēm Long Reach, aizsniedzamība 16m, 18m un 24 metri; ✓ Vienlaicīgi varam strādāt ar 6 un vairāk ekskavatoriem vienā objektā, ir arī dumperi 6x6 un 4x4, un, protams, tehnika arī citiem labiekārtošanas darbiem; ✓ Pieejamas 5 pašizgāzēju mašīnas, gan 6x4, gan 8x4, visa veida beramā materiāla piegāde; ✓ Profesionāli, labi motivēti operatori, pozitīva attieksme, atbilstoša tehnika un aprīkojums, strādājam pārdomāti, raiti un kvalitatīvi; ✓ Padarītā apjoma un patērētā laika adekvāts balanss; ✓ Pareiza darba secīguma ievērošana un sekojošo darbu analīze, organizēšana; ✓ Operatīva un ļoti precīza izmaksu aprēķināšana jau pie telefona sarunas, objekta apskates. Kā arī profesionāli ieteikumi ņemot vērā apstākļus un darba izpildes specifiku; ✓ Sniedzam pakalpojumus gan fiziskām, gan juridiskām personām. Varam veikt darbus arī, ja neatrodaties valstī (priekšapmaksa 100% apmērā); ✓ Ar mums varat rēķināties, ja esam vienojušies; ✓ Mēs labprāt pieņemam izaicinājumus. Jebkuras sarežģītības darbi, arī tie par kuriem citi tikai plāta rokas; ✓ Daram to, ko vislabāk protam, un protam mēs daudz un līdz galam. Zeme kā ledus, krasti kā šķīvis. ✓ Visiem mūsu darbiem ir civiltiesiskā apdrošināšana līdz 100 000 euro. 

Saulkalne S, SIA, Ražotne Grīnvaldi

Mālpils , Mālpils pagasts, Siguldas nov., LV-2152
Grants ieguve, smilts ieguve, akmens ieguve, grunts, melnzeme., Šķembas , šķembu piegāde, drupinātas šķembas , drupinātas mazgātas šķembas .

Dolomīts, SIA

J.Čakstes 23, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Grants, smilts, akmens ieguve

LAVE, SIA

Tirgotāju 7-7, Alūksne, Alūksnes nov., LV-4301

Vidzemes karjeri, SIA

Saules 67a, Madona, Madonas nov. LV-4801

Saulkalne S, SIA, Ražotne Kranciems

Kranciems , Tīnūžu pagasts, Ogres nov., LV-5015
Dolomīta šķembas , mazgātas dolomīta šķembas , dolomīta šķembu maisījumi, dolomīta atsijas, šķembu piegāde, , drupinātas šķembas .

Minerālmateriālu serviss, SIA

Kurmales 51-2, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
būvniecībai, ceļu būvniecība, mazgātas dolomīta šķembas , šķembas , frakcionētas šķembas , grants šķembas , maisījums, drupinātas grants šķembas , akmens šķembas , atsijas, beramkravas, birstošās kravas, beramkravu

Meža rotas, SIA

Jelgavas 50, Jaunjelgava, Aizkraukles nov., LV-5134

Wood Stone Planet, SIA

Ragana, Bērzu 1-13, Krimuldas pagasts, Siguldas nov. LV-2144
Informācija no uzņēmumu reģistra