Akumulatori, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Lapegles 2, SIA, Veikals

Rūpniecības 4, Ludza, Ludzas nov. LV-5701
piederumi, šļūtenes lauksaimniecības tehnikai, riepas, auto riepas, auto ķīmija, riepu tirdzniecība, akumulatori

Latgales saimnieks, veikals

Vecstropi, 18. novembra 394a, Naujenes pagasts, Augšdaugavas nov., LV-5413
rezerves daļas Daugavpilī, virzuļi, turbīnas, dažādi filtri, lukturi, ķīļsiksnas traktoru ģeneratoriem, akumulatori

Latvijas Zaļais Punkts, AS

Latgales 240, Rīga LV-1063
Akumulatori . Elektroreģistrs. Šķirošanas punkts. Nodošanas punkts. Šķirošana birojā.

Lauktehnika, veikals

Zemītes 5, Tukums, Tukuma nov., LV-3104
Akumulatori . Filtri, eļļas. Siksnas, ķēdes, gultņi, blīvslēgi, manžetes. Kardāni.

Lemona Latvija, SIA

Krasta 105, Rīga LV-1019
Elektronikas daļas, Akumulatori , Sadzīves tehnikas daļas, LED gaismas, LED spuldzes, LED lukturi, Barošanas, Akumulatori . Baterijas. Elektronikas rezerves daļas. Sadzīves tehnikas rezerves daļas.

Leo, SIA, Veikals

Plācis, "Bērzi" , Straupes pagasts, Cēsu nov. LV-4152
Būvmateriāli Plācis. Būvmateriālu tirdzniecība Plācis. Būvmateriāli Straupē. Būvmateriāli Plācī. Būvmateriālu veikals Straupē. Būvmateriāli Plācī. Apdares materiāli Straupē. Apdares materiāli Plācī. Cements Straupē. Cements Plācī. Būvjava Straupē. Būvjava Plācī. Instrumenti Straupē. Instrumenti Plācī. Ogles Straupē. Ogles Plācī.

Lielodi, SIA, Mežam un Dārzam , veikals - remontdarbnīca Madonā

Lazdonas 9, Madona, Madonas nov., LV-4801
Mežkopības tehnikas tirdzniecība. Motorzāģi. Jonsered, DOLMAR, Oregon. STIGA zāles pļāvēji, zāles pļāvēji Madonā. Pļaujmašīnas. Raideri. Mauriņa traktori, zālienu traktors, mauriņa traktors, zālienu aerorators. Augsnes kultivātoris, dārza kultivātors, dārza frēze, zaru smalcinātājs. STIGA dārzu tehnikas tirdzniecība, serviss,

Lilī, SIA

Brīvības 5a, Preiļi, Preiļu nov., LV-5301
Remontdarbnīca, meža dārza tehnika, remonts dārza tehnika, dārza tehnikas remonts, zālespļāvēji, elektriskie zālespļāvēji, elektroinstrumenti Makita, STIHL, motorzāģi, elektriskie zāģi, spēka zāģi, krūmgrieži, elektriskās motorizkaptis, akumulatora tehnika, dzīvžoga šķēres, augstspiediena tīrītāji, dārza tehnika, darba

Lintera Rīga, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Ganību dambis 22c, Rīga LV-1045
Kokapstrādes iekārtas. Kokapstrādes darbagaldi un aprīkojums. HOMAG GROUP, Imos, Martin, Kokapstrādes iekārtas masīvas koksnes, kokskaidu plātņu, kompozītmateriālu, koriāna apstrādei, kokapstrādes darbgaldi, iekārtas mēbeļu ražošanai, darbgaldi kokapstrādei, iekārtas pēc individuāla pasūtījuma un individuālām prasībām, iekārtas

LiveShop, SIA

Kurzemes prospekts 59a, Rīga, LV-1067
Gultas veļa, Ratiņi, Barošanas krēsli, Biroja tehnika, Elektronika, Virtuves tehnika, Portatīvo datoru akumulatori

Loks, SIA

E.Melngaiļa 5, Rīga, LV-1010
Apraksts:

SIA “LOKS” piedāvā videonovērošanas, ugunsdrošības, kontroles un sarunu sistēmas, kā arī apskaņošanas un apsardzes sistēmas. Pateicoties lielai preču noliktavai Rīgā un attīstītai loģistikas sistēmai, SIA “LOKS” nodrošina gan plašu un pieejamu preču sortimentu par izdevīgākajām cenām, gan ātru preču piegādi. Ērta atrašanās vieta un apsargājama automašīnu stāvvieta ikvienam klientam radīs patīkamu iespaidu par vizīti pie mums.

Piedāvājam iekārtas un aprīkojumu, lai nodrošinātu māju, dzīvokļu, biroju un citu objektu drošību. Jūsu ērtībām pārdodam apsardzes, signalizācijas un videonovērošanas komplektus. Mūsu piedāvājumā ir arī citas noderīgas preces mājai, piemēram, rokas instrumenti, barošanas bloki, akumulatori un baterijas.

 

Lom.LV Uzņēmums, SIA

Spilves 6a, Rīga LV-1055
Apraksts:

Metāllūžņu iepirkšana. Krāsaino, melno metāllūžņu uzpirkšana. LOM.LV, tālr. 80003800. CSDD likvidācijas sertifikāta izsniegšana. Konteineru uzstādīšana un metāllūžņu izvešana no klienta teritorijas. Demontāžas pakalpojumi: kuģu demontēšana (sagriešana), metāllūžņu savākšana un izvešana, transporta pakalpojumi, konteineru dienests, iekārtu demontāžas darbi, katlu māju demontāža, izjaukšana, siltumiekārtu demontāža, izjaukšana, ventilācijas iekārtu izjaukšana, cauruļvadu demontāžā, darbi augstumos, tilpumu griešana un demontāža, buku krānu demontāža, torņu krānu demontāža, ostas krānu demontāža, tiltu krānu demontāža.

Lucidus, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 140, Rīga, LV-1029
kustības sensori, alumīnija profili, spuldžu cokolu pārejas, preces mājai, spuldžu karkasi, avārijas akumulatori

LuckMix, SIA

Lāčplēša 145, Rīga LV-1003
mazumtirdzniecība, piegāde pa visu Latviju DPD, paku bode, vieglajām automašīnām, mikroautobusiem, miniveniem, akumulatori

Luxus LPG, SIA

Atbrīvošanas aleja 163, Rēzekne, LV-4604
Akumulatori , starteri, ģeneratori, elektrodaļas, autopiederumi., Auto rezerves daļas Rēzeknē, akumulatori Rēzeknē, riepas Rēzeknē, auto riepu, auto disku tirdzniecība

MCS serviss, SIA, autoveikals - autoserviss, auto noma

Kuldīgas 90, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

MCS autoserviss, autoveikals, auto noma, auto eļļas Saldū.

MGK SOLAR, SIA

Ūdens 29, Liepāja LV-3401
Apraksts:

"MGK SOLAR" piedāvā Efektīvus Saules Enerģijas risinājumus mājsaimniecībām un uzņēmumiem. Sākot ar nelieliem saules paneļu komplektiem dārza mājām, līdz pat saules paneļu parkiem uzņēmumiem ar lielu enerģijas patēriņu. Nodrošinam pilna servisa pakalpojumus no projekta izstrādes, saskaņošanas līdz saules paneļu uzstādīšanai un nodošanai ekspluatācijā.

Kompānija SIA “MGK SOLAR” nodarbojas ar saules paneļu sistēmu uzstādīšanu. "MGK SOLAR" komandai ir pieredze darbā ar saules paneļu sistēmām gan Latvijā, gan Zviedrijā. "MGK SOLAR" savudarbību uzsāka Zviedrijā, kur Mūsu komanda ir izbūvējusi vairāk kā 100 klasiskās Saules paneļusistēmas, kā arī integrēto Jumtu sistēmas. Ņemot vērā, ka Latvijā strauji pieauga pieprasījums pēc mikroģenerācijas stacijām, uzsākām savudarbību arī Latvijā. Pēdējā gada laikā Latvijā esam apkalpojušī vairāk kā 200 klientu.

"MGK SOLAR" arī ir sadarbības partneris vienām no lielākajām elektroenerģijas kompānijām Latvijā, kurām Mūsukomanda palīdz izbūvēt saules paneļu sistēmas. Mūsu komandai ir pieredze ar visa veidamikroģenerāciju staciju uzstādīšanu gan uz zemes, gan uz visaveida jumtu segumiem.

MIG Baltic, SIA

'Kalniņi' , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
akumulatora testeris, akumulatora triecienskrūvgrieži, akumulatora urbjmašīnas, akumulatora zobenzāģi, akumulatori

MK Serviss, SIA

Sunīši , Krimuldas pagasts, Siguldas nov., LV-2144
Riepas, akumulatori . Dzinēju remonts. Auto remonts. Vieglo automašīnu remonts, rezerves daļas.

MRT, SIA

Rencēnu 7b, Rīga, LV-1073
Ražošana:: ✓ 2000. sērija - IP20 zemapmetuma un virsapmetuma slēdžu un kontaktligzdas ar klasisku dizainu, pieejama baltā un krēmkrāsā. ✓ 2001. sērija - IP20 zemapmetuma slēdžu un kontaktligzdas ar modernu dizainu, pieejama 5 krāsās - balts, krēmkrāsas, platīna, alumīnija vai grafīta. ✓ IP44. sērija - IP44 virsapmetuma slēdžu un kontaktligzdas mitrām telpām un ārtelpām. Elegants un funkcionāls dizains, pieejams baltā vai pelēkā krāsā. ✓ Montāžas kārbas - ražojam gan zemapmetuma (betona un reģipša sienām), gan virsapmetuma kārbas. ✓ Kontaktligzdu bloki - komplektējam visdažādāko kombināciju kontaktligzdu blokus un būvlaukuma sadalnes līdz 125A gan pēc tipveida shēmām, gan pēc individuāla pasūtījuma. Plaša komplektējošo elementu noliktava ir par pamatu ātrai pasūtījumu izpildei.