Apbedīšanas pakalpojumi

Drukāt
Banner 1050x80

Rituāls Plus, SIA

18.novembra 225, Daugavpils, LV-5417
Apbedīšanas pakalpojumi

SIA 1960, SIA

Liepājas šoseja 2.km, Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2107

Citi medību lauki, dzīvnieku kapsēta

Liepājas šoseja 2.km, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107

Socialais apbedīšanas birojs

Nīcgales 2, Rīga, LV-1035
24/7 apbedīšanas birojs, Diennakts apbedīšanas pakalpojumi , apbedīšanas serviss, Kapa vietas rezervēšana, , pilns apbedīšanas serviss, apbedīšanas birojs, sociālie apbedīšanas pakalpojumi , kremācija, kremēšana

Latvijas apbedīšanas pakalpojuma katalogs - BERES.LV,

Ugāles iela 21, Rīga, LV-1002
Informācija no uzņēmumu reģistra

Rituāls 24, SIA

Kalna 11, Rīga, LV-1003
Apbedīšanas pakalpojumi . Apbedīšanas pakalpojumu birojs. Serviss Rīga. Centrā. Maskavas forštatē., Diennakts apbedīšanas pakalpojumi . Serviss. Kapu vietas organizēšana. Morgs. Morga pakalpojumi .

Kalve Kandavā, SIA

Lapu 5, Kandava, Tukuma nov., LV-3120
Kapu kopšana, apkopšana, pieminekļi, pieminekļu izgatavošana, apmales, soli, soliņi, labiekārtošana, apbedīšanas
Cienot aizgājēja gribu un tuvinieku sēras, apbedīšanas uzņēmumi nodrošina iejutīgu un profesionālu apbedīšanas pakalpojumu sniegšanu reliģisko tradīciju un finansiālo iespēju kontekstā. Dokumentu kārtošana, morga pakalpojumi, nelaiķa transportēšana ir pakalpojumi, kas veicami tuviniekiem pirmajā apjukuma brīdī, bet ko iespējams uzticēt speciālistiem, kas parūpēsies arī par bēru organizēšanu, apbedīšanu vai kremēšanu. Atvadu ceremonija tiek rīkota, piesaistot ceremonijas vadītāju vai mācītāju. Tiks noorganizēts bēru mielasts, nodrošināts atbilstošs telpu noformējums, transports, muzikālais pavadījums. Pēc piederīgo vēlēšanās uzņēmumi organizē arī mirušās personas atceres pasākumus.