Apbedīšanas pakalpojumi

Drukāt
Banner 1050x80

Apbedīšanas nams-krematorija, SIA, apbedīšanas nams, birojs Pārdaugavā

Buļļu 46, Rīga, LV-1055
pakalpojumi un piederumi, apbedīšanas aģentūra, apbedīšanas birojs, apbedīšanas serviss, apbedīšanas , nams, apbedīšanas serviss, apbedīšanas dienests, diennakts apbedīšana, diennakts apbedīšanas , birojs

Apbedīšanas serviss, SIA

Varšavas 66, Daugavpils, LV-5404
Apbedīšanas pakalpojumi

Apbedīšanas un kapu piederumu birojs

Viļņu 1, Salacgrīva, Limbažu nov., LV-4033
Apbedīšanas pakalpojumi Salacgrīvā, apbedīšanas piederumi, kapu apmales, kapu pieminekļi, kapu plāksnes, , kapu sētiņas, kapu soliņi, krusti, tautiskās segas, sveces, kapu piederumi,  Apbedīšanas pakalpojumi
1

Apbedīšanas un kremācijas pakalpojumi SIA Eliziums - 1

Turpinām strādāt klātienē!
Vienības gatve 48a, Rīga, LV-1004
Par uzņēmumu: Mēs, "ELIZIUMS-1" – esam apbedīšanas pakalpojumu un piederumu birojs, kas ar iejūtību un rūpēm palīdzēs aizvadīt Jūsu tuvinieku pēdējā gaitā. Mēs nodrošināsim profesionālu palīdzību, uzklausīsim Jūsu vēlmes un iespējas, sniegsim nepieciešamo atbalstu un dalīsimies pieredzē. Uzņēmums nodrošinās: Mēs Jums palīdzēsim rast atbildes uz neskaidriem jautājumiem un sniegsim padomus, organizējot bēres. Kopīgi meklēsim iespējas īstenot aizgājēja un piederīgo vēlmes, sākot ar ziediem, svecēm un beidzot ar ceremonijas vadītāju, lai šajā sēru brīdī Jūsu rūpes, kas saistītas ar piederīgā izvadīšanu pēdējā gaitā, paliktu SIA "ELIZIUMS-1" ziņā un Jums būtu sajūta, ka aizgājējs ir pavadīts skaisti un cienīgi.

Arions, IK

Celtnieku 18/20, Liepāja, LV-3401
Apbedīšanas pakalpojumi Liepājā. Apbedīšanas birojs Liepājā. Apbedīšana., Katafalku pakalpojumi . Konsultācijas par kremācijas pakalpojumu. Krusti.

Arņa Krūmiņa apbedīšanas birojs

Rūpniecības 32, Madona, Madonas nov., LV-4801
Kvalitatīva kapa vietas labiekārtošana Madonā, kapu vietas restaurēšana, apsaimniekošana Madonas novadā, kapu, labiekārtošana Latvijas kapsētās. Tirdzniecība laukumā: kapu pieminekļi, dabīgā akmens, kapakmens, zviedru granīta pieminekļi, kapu plāksnīte, kapu sētiņas, kapu soliņi, robežmalas, kapu betona, granīta apmales Madonā. Burtu

Arņa Krūmiņa apbedīšanas birojs, Filiāle

Augu 26, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apbedīšanas pakalpojumi Madonā, Madonas novadā, Cesvainē, Kusā, Bērzaunē, Sauleskalnā, Sarkaņos, Dzelzavā, Apbedīšanas pakalpojumi – bēres, bēru ceremonijas, jebkurā kapsētā Latvijā.

Astra, Šubina apbedīšanas birojs

Celtnieku 18/20, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

M. Šubina birojs piedāvā: zārkus (koka un tapsētus), apbedīšanas piederumus, vainagus un sēru lentes, transporta pakalpojumus (katafalks, autobuss), arī ārpus Latvijas robežām - Eiropa, Krievija. Morga pakalpojumus, dokumentu noformēšanu, pakalpojumus kapos, sēru ceremonijas, kremāciju.

Atols 2, IK

Mēness 14, Rīga LV-1013
Apbedīšanas pakalpojumi Latvijā un ārzemēs., pakalpojumi , izvadīšana, sēru ceremonija, rituālie pakalpojumi , atvadas, apbedīšanas piederumi, bēru

Atvadas & Ogre, SIA

Slimnīcas 2, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Par uzņēmumu: „Atvadas” apbedīšanas pakalpojumu birojs. Bēru organizēšana un apbedīšanas piederumi. Profesionālie apbedīšanas pakalpojumi. VIP ceremonijas.

Atvadas, SIA, Apbedīšanas birojs

Tēraudlietuves 3, Rīga LV-1026
Preču katalogs:

Speciālisti operatīvi un profesionāli reaģēs uz notikušo neatkarīgi, kur noticis negadījums – mājās, slimnīcā vai nelaimes gadījums ārpus mājas. 15% atlaide visiem pakalpojumiem.

Pakalpojumi:: ✓ Apbedīšana, atvadu ceremonija ✓ Kremācija, kremācijas organizēšana ✓ Pabalsts bērēm vai kremācijai, dokumentu noformēšana ✓ Apbedīšanas piederumi – zārki, sēru vainagi ✓ Transports pavadītājiem ✓ Kapu labiekārtošana un kopšana ✓ Repatriācija ✓ Morgs un morga pakalpojumi

Aurakmens, IK

Babīte, "Mazāres" , Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2101

Uzņēmums nodarbojas ar kapu labiekārtošanu, pieminekļu un kapu norobežojuma tizdzniecību, apzaļumošanu, restaurācijas darbiem. Darbus veicam visā Latvijas teritorijā. Uzņēmumam ir ļoti liela pieredze Latvijas laukakmens un Skandināvijas granīta apstrādē. Kā arī uzņēmums piedāvā iegādāties itāļu marmora skulptūras gan kapiem, gan arī dārza interjeram.

BalticAkmens, SIA

Rīgas 9, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

Uzticiet savu projektu profesionāļiem. Mēs specializējamies akmens apstrādē. Esam meistari ar 20 gadu pieredzi savā jomā. Ieteiksim labākos risinājumus. Mūsu darbinieki ir saprotoši un atsaucīgi, katram klientam pievēršamies individuāli.

✓ Pasūtījumu pieņemšana Varakļānos: katru piektdienu; citās darba dienās, iepriekš sazvanoties. ✓ Pasūtījumu pieņemšana Kārsavā: katru sestdienu un tirgus svētdienā (mēneša trešajā svētdienā), citās darba dienās, iepriekš sazinoties.

BalticAkmens, SIA, Filiāle

Vienības 59, Kārsava, Ludzas nov., LV-5717
Pieminekļu izgatavošana, akmens apstrāde, apbedīšanas pakalpojumi , kapu pieminekļi, pieminekļu gravēšana, Pieminekļi Ludzā, Rēzeknē, apbedīšanas pakalpojumi Ludzā, Kārsavā, Rēzeknē, Balvos.

Bels, SIA

Alejas 23, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
Apraksts:

Veikalā ir pieejams plašs auto rezerves daļu un piederumu klāsts. Pie mums var iegādāties visu, kas nepieciešams autobraucējiem – sākot ar šķiltavām, vienreizējās lietošanas traukiem un beidzot ar dažāda fasējuma eļļām un piederumiem automašīnām.

Bendzulis, akmeņkalis Balvos

Sporta 13a, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts:

Bendzulis ir rūpīgs akmeņkalis Balvos. Piedāvājumā ir dažādu akmens izstrādājumu izgatavošana pēc Jūsu pasūtījuma. Izgatavojam kapakmeņus, pieminekļus un citus objektus.

Bieļas-1, ZS, Apbedīšanas pakalpojumu birojs

A.Lerha-Puškaiša 29, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Apbedīšana, apbedīšanas pakalpojumi , piederumi, zārki, morgs, morga pakalpojumi , transporta pakalpojumi , , katafalks, katafalka pakalpojumi , morgs Talsos, morga pakalpojumi Talsos, mirušā uzglabāšana, kapa

Brūklenājs, SIA

Brīvības 283, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Apbedīšanas pakalpojumi . Pieminekļi, zārki, sētiņas, apmales., Apbedīšanas pakalpojumi un piederumi, sētas, pieminekļu izgatavošana, pieminekļi, kapu apmales, iežogojumi
Cienot aizgājēja gribu un tuvinieku sēras, apbedīšanas uzņēmumi nodrošina iejutīgu un profesionālu apbedīšanas pakalpojumu sniegšanu reliģisko tradīciju un finansiālo iespēju kontekstā. Dokumentu kārtošana, morga pakalpojumi, nelaiķa transportēšana ir pakalpojumi, kas veicami tuviniekiem pirmajā apjukuma brīdī, bet ko iespējams uzticēt speciālistiem, kas parūpēsies arī par bēru organizēšanu, apbedīšanu vai kremēšanu. Atvadu ceremonija tiek rīkota, piesaistot ceremonijas vadītāju vai mācītāju. Tiks noorganizēts bēru mielasts, nodrošināts atbilstošs telpu noformējums, transports, muzikālais pavadījums. Pēc piederīgo vēlēšanās uzņēmumi organizē arī mirušās personas atceres pasākumus.