Apbedīšanas pakalpojumi

Drukāt
Banner 1050x80

In Sensum, SIA

Lauku 9, Salaspils, Salaspils nov. LV-2121
Par pakalpojumiem:

Apbedīšanas pakalpojumos ir iekļauti visa veida rituālie pakalpojumi atbilstoši jūsu vēlmēm un prasībām. Organizējot bēru ceremoniju, apbedīšanas birojs garantē augstu darba kvalitāti un iejūtību pret aizgājēja tuviniekiem. Mēs zinām un saprotam, cik sāpīgi ir zaudēt sev tuvus cilvēkus, un tādēļ ievērojam visus sīkumus bēru organizēšanā. Rūpēs par saviem klientiem mēs jau vairāk nekā 20 gadus veicam kapa vietu labiekārtošanu, restaurāciju un apzaļumošanu Rīgā, Salaspilī un, ja nepieciešams, jebkuros Latvijas kapos. Šos darbus atbilstoši jūsu vēlmēm un ar dziļāko cieņu pret aizgājušo veic augsti kvalificēti darbinieki, kas ļauj nodrošināt augstu kvalitāti par pieņemamu cenu.

In Sensum, SIA, Filiāle

Gaujas 12, Rīga, LV-1026
Apbedīšanas pakalpojumi , apbedīšana, bēres, morgs, zārki, apbedīšanas birojs.

Jaunlambikas, SIA, Skaistas Atvadas

"Jaunlambikas" , Naukšēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4244
Apraksts:

Apbedīšanas birojs Jaunlambikas (Skaistas atvadas) palīdzēs Jūsu dzīves smagākajos brīžos izvadīt pēdējā gaitā Jūsu tuvinieku. Apbedīšanas birojs piedāvā zārkus, krustus, urniņas, izvadīšanas pakalpojumus. Izgatavojam zārkus pēc individuāla pasūtījuma. Iespējama zārku gravēšana ar ornamentu. Nodarbojamies arī ar zārku vairumtirdzniecību, tirdzniecību un ražošanu.

Kalve Kandavā, SIA

Lapu 5, Kandava, Tukuma nov., LV-3120
Kapu kopšana, apkopšana, pieminekļi, pieminekļu izgatavošana, apmales, soli, soliņi, labiekārtošana, apbedīšanas

Kalve Kandavā, SIA, Apbedīšanas pakalpojumu birojs

Rīgas 25, Sabile, Talsu nov. LV-3294
Apbedīšanas pakalpojumi , metālkalumi, akmens izstrādājumi, dārza un telpu dekori, dekori, teritoriju, labiekārtošana, ekskavators, ekskavatora pakalpojumi , transporta pakalpojumi , metālapstrāde.

Kalve Kandavā, SIA, Apbedīšanas pakalpojumu birojs

Jāņkalna 2, Kuldīga, Kuldīgas nov.
Apbedīšanas pakalpojumi, metālkalumi, akmens izstrādājumi, dārza un telpu dekori, dekori, teritoriju labiekārtošana, ekskavators, ekskavatora pakalpojumi, transporta pakalpojumi, metālapstrāde.

Kalve Kandavā, SIA, Apbedīšanas pakalpojumu birojs

Biržu 13e, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Kapu kopšana, apkopšana, pieminekļi, pieminekļu izgatavošana, apmales, soli, soliņi, labiekārtošana, apbedīšanas piederumi- zārki, krusti, urnas, pārklāji, dzīvnieku zārki.

Kalve Kandavā, SIA, Apbedīšanas pakalpojumu birojs

Kalēju 2, Skrunda, Kuldīgas nov., LV-3326
Kapu kopšana, apkopšana, pieminekļi, pieminekļu izgatavošana, apmales, soli, soliņi, labiekārtošana, apbedīšanas

Kalve Kandavā, SIA, Apbedīšanas pakalpojumu birojs

Pauzera 3, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apbedīšanas pakalpojumi , metālkalumi, akmens izstrādājumi, dārza un telpu dekori, dekori, teritoriju, labiekārtošana, ekskavators, ekskavatora pakalpojumi , transporta pakalpojumi , metālapstrāde.
ZL.LV iesaka

Kandavas apbedīšanas birojs

Turpinām strādāt klātienē!
Tirgus laukums 6, Kandava, Tukuma nov. LV-3120
Apraksts:

Apbedīšanas pakalpojumi, apbedīšana, bēres Kandavā.

KapuAkmens, SIA

Bēne, Jelgavas 3, Bēnes pagasts, Dobeles nov., LV-3711
Kapu pieminekļu izgatavošana, granīta zāģēšana, akmens zāģēšana, Smilšu strūkla, Akmens apstrāde, soliņi, kapu pieminekļi, betona izstrādājumi, betona apmales, betona futlāri, betona kapu apmales, betona nožogojumi, betona bordes, betona rāmji, granīta kapu apmales, betona kapu sētiņas, granīta kapu sētas, plāksnes, laukakmeņu apstrāde,

Karāls Plus, SIA, Apbedīšanas birojs un kremācijas pakalpojumi

Šarlotes 1-, Rīga LV-1001
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Bēres; ✓ Kremācija; ✓ Bēru mielasti; ✓ Transportēšana no/uz Eiropu. Apbedīšanas cenu piedāvājumi:

Apbedīšanas birojs "Karāls" piedāvā plašu cenu diapazonu, kas atbildīs jebkuram budžetam un vēlmēm. Aizgājušā tuvinieki var izvēlēties apbedīšanas servisu un apbedīšanas piederumus no vispārējās cenu lapas vai izvēlēties kādu no piedāvātajām paketēm, kas būs ērti un ļaus arī ietaupīt.

Karāls Plus, SIA, apbedīšanas birojs un kremācijas pakalpojumi

Mārupes 5, Rīga LV-1002
Var zvanīt: Jebkurā diennakts laikā klienta tuvinieki/radinieki var zvanīt uz bezmaksas tālr. 80007044. Katru situāciju mēs izskatām individuāli, jo mums pirmajā vietā ir klients. Uzņēmumā darbojas atlaižu sistēma. Apbedīšanas cenu piedāvājumi: Apbedīšanas birojs „Karāls” piedāvā plašu cenu diapazonu, kas atbildīs jebkuram budžetam un vēlmēm. Aizgājušā tuvinieki var izvēlēties apbedīšanas servisu un apbedīšanas piederumus no vispārējās cenu lapas vai izvēlēties kādu no piedāvātajām paketēm, kas būs ērti un ļaus arī ietaupīt.

Klusums apbedīšanas birojs

K.Barona 3, Rēzekne, LV-4601
, rituālie piederumi, apbedīšanas birojs Rēzeknē, zārku tirdzniecība Rēzeknē, zārki, krusti, apbedīšanas , pakalpojumi Rēzeknē, apbedīšanas birojs Klusums, apģērbs nelaiķim, apģērbi mirušajam, florista darbnīca
Cienot aizgājēja gribu un tuvinieku sēras, apbedīšanas uzņēmumi nodrošina iejutīgu un profesionālu apbedīšanas pakalpojumu sniegšanu reliģisko tradīciju un finansiālo iespēju kontekstā. Dokumentu kārtošana, morga pakalpojumi, nelaiķa transportēšana ir pakalpojumi, kas veicami tuviniekiem pirmajā apjukuma brīdī, bet ko iespējams uzticēt speciālistiem, kas parūpēsies arī par bēru organizēšanu, apbedīšanu vai kremēšanu. Atvadu ceremonija tiek rīkota, piesaistot ceremonijas vadītāju vai mācītāju. Tiks noorganizēts bēru mielasts, nodrošināts atbilstošs telpu noformējums, transports, muzikālais pavadījums. Pēc piederīgo vēlēšanās uzņēmumi organizē arī mirušās personas atceres pasākumus.