Apbedīšanas pakalpojumi

Drukāt
Banner 1050x80

Mirtetrim, SIA

Mazā Dārza 10, Daugavpils, LV-5404
Apbedīšanas pakalpojumi

Mundus NL, SIA

L.Paegles 9, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150

Mūžība AV, SIA

Pērnavas 52-11, Rīga, LV-1009
pakalpojumi Rīga, apbedīšanas birojs Rīgā, Diennakts morgs, morga pakalpojumi , Diennakts apbedīšanas , pakalpojumi , diennakts apbedīšanas serviss, diennakts apbedīšanas birojs, apbedīšanas pakalpojumi , cenas

NAD.LV, apbedīšanas birojs un dienests Rīgā

Bruņinieku 151, Rīga, LV-1009
, Bēru pušķi, Bēru mūzika, Bēru izvadītāju pakalpojumi , Apbedīšanas pakalpojumi Rīgā, Apbedīšanas pakalpojumi , Rīgā, Krematoriju pakalpojumi , Krematorijas Latvijā, Kremācija, Koka zārku cenas, Apbedīšanas aģentūras

NAD.LV, apbedīšanas nams Kurzemē

Stūrīši -11, Laidzes pagasts, Talsu nov., LV-3280
, Bēru pušķi, Bēru mūzika, Bēru izvadītāju pakalpojumi , Apbedīšanas pakalpojumi Kurzemē, Apbedīšanas , , Krematorijas Latvijā, Kremācija, Koka zārku cenas, Apbedīšanas , aģentūras Talsi.

NAD.LV, repatriācijas un apbedīšanas birojs Rīgā

Klijānu 7, Rīga, LV-1012
pakalpojumi , apbedīšanas birojs, apbedīšanas aģentūra, balzamēšana, ķermeņa balzamēšana, formalīns,, formaldehīds, sanitārs, sanitāra pakalpojumi , apbedīšanas aģenta pakalpojumi , mirušā pārvadāšana ar lidmašīnu

Namejs, apbedīšanas birojs

Zaļā 25, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
Apraksts:

"Namejs", apbedīšanas pakalpojumu birojs, piedāvājam pilna apjoma pakalpojumu - sākot no brīža, kad jānogādā morgā, līdz pat sēru ceremonijai un kapu labiekārtošanai. Sniedzam palīdzību 24 stundas diennaktī.

Neiko A, SIA

Brīvības 301a, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201

OB BIROJS, SIA

Loka 8, Rīga LV-1067
Apbedīšanas pakalpojumi , bēres, kremācija, bēru organizēšana, morga pakalpojumi , miršanas dokumentu noformēšana, kapu krusti, bēru vainagi, rituālie pakalpojumi .

OZIR, SIA

Jumaras 195, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201

Ogres apbedīšanas centrs, SIA

Turkalnes 35, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts: Diennakts apbedīšanas pakalpojumi, Ogres Apbedīšanas Centrs: Pilns apbedīšanas pakalpojumu spektrs, apbedīšanas piederumi. Profesionāla pieeja no 1995. gada. Strādājam visā LATVIJĀ!

Otems, SIA

Balvu 18, Viļaka, Balvu nov., LV-4583

Ozo-M, IK

Pauzera 3, Tukums, Tukuma nov., LV-3101

Ozīriss, apbedīšanas birojs Madonā

Saules 24, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apbedīšanas aģentūra, Apbedīšana, Apbedīšanas pakalpojumi cenas, Apbedīšanas pakalpojumi Latvijā, Apbedīšanas , pakalpojumi Eiropā, apbedīšanas serviss, Apbedīšanas birojs Latvijā, Apbedīšanas transports, Transports

PTX, SIA

Stacijas 45-20, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201

Pauzers, Tukuma apbedīšanas birojs

Pauzera 3, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts:

Tukuma apbedīšanas birojs "Pauzers", sniedz pilna servisa apbedīšanas pakalpojumus Tukuma pilsētā un novadā, un citos tuvējos novados un pagastos. Pilna servisa apbedīšanas pakalpojumu nodrošināšana sākot ar EUR 650. Mūsu biroja darbinieku moto ir palīdzēt cilvēkiem dzīves vissmagākajā brīdī, kad mūžība aiziet tuvs cilvēks. Apbedīšanas birojs plašā klāstā piedāvā apbedīšanas piederumus (zārkus, segas, sveces, krustus), sniedz apbedīšanas pakalpojumus un nodrošina visu, kas nepieciešams, lai ar cieņu un godu mūžībā pavadītu savus tuviniekus. Ar auto katafalku tiek nodrošināta nelaiķa transportēšana no un uz jebkuru vietu Latvijā.

Pokrova kapi, Pokrova kapsētas pārvalde, SIA

Mēness 3, Rīga LV-1013
Apraksts:

Pokrova kapi – vienīgie Rīgā, kuri dod iespēju savlaicīgi iegādāties un noformēt ģimenes apglabāšanas vietu, parūpējoties par to, lai ne jūs, ne jūsu tuvinieki nesastaptos ar liekiem sarežģījumiem jau tā grūtajā brīdī. Izvietoti pilsētas centrā, līdz kurienei pat ļoti aizņemts cilvēks var tikt ērti un droši. Kapi tiek apsargāti un patstāvīgi labiekārtoti.

Cienot aizgājēja gribu un tuvinieku sēras, apbedīšanas uzņēmumi nodrošina iejutīgu un profesionālu apbedīšanas pakalpojumu sniegšanu reliģisko tradīciju un finansiālo iespēju kontekstā. Dokumentu kārtošana, morga pakalpojumi, nelaiķa transportēšana ir pakalpojumi, kas veicami tuviniekiem pirmajā apjukuma brīdī, bet ko iespējams uzticēt speciālistiem, kas parūpēsies arī par bēru organizēšanu, apbedīšanu vai kremēšanu. Atvadu ceremonija tiek rīkota, piesaistot ceremonijas vadītāju vai mācītāju. Tiks noorganizēts bēru mielasts, nodrošināts atbilstošs telpu noformējums, transports, muzikālais pavadījums. Pēc piederīgo vēlēšanās uzņēmumi organizē arī mirušās personas atceres pasākumus.