Apdares dēļi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

DIGNE, SIA

"Kramiņi" , Valles pagasts, Bauskas nov. LV-5106
Kokmateriālu ražošana: ✓ Brusas; ✓ Jumta spāres; ✓ Latas; ✓ Grīdas dēļi; ✓ Apdares dēļi; ✓ Koka sētas dēļi; ✓ Pirts apdares dēļi no liepas, apses, baltalkšņa; ✓ Lāvas dēļi; ✓ Terases dēļi; ✓ Koka būvkonstrukcijas.

AS „INGRID D”

Turpinām strādāt klātienē!
"Ielejas" , Laidzes pagasts, Talsu nov., LV-3280
Piedāvājumā dažāda veida labas kvalitātes kokmateriāli:: ✓ galdniecības izstrādājumi ✓ koka kāti instrumentiem ✓ karogu kāti ✓ koka kāti birstēm ✓ birstes ar kātu ✓ grābeklis ar kātu ✓ lāpstas ar kātu ✓ teātra latas ✓ apdares dēļi ✓ terases dēļi ✓ kurināmā malka (malkas klucīši)

Arbora, SIA

Visplašākā zāģmateriālu izvēle! Piegāde visā LV!
"Vilkāres" , Codes pagasts, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts: SIA "Arbora" specializējas dažādu veidu kokmateriālu ražošanā, tirdzniecībā, iepērk oša un ozola zāģbaļķus, malku. Uzņēmums piedāvā kurināmo: malku, briketes, granulas, kūdru, ko piegādā ar savu transportu. Struktūrvienības atrodas Vecumniekos, Rīgas 37A un Bauskā, Salātu 25.

Kurekss, SIA

"Graudupi" , Tārgales pagasts, Ventspils nov., LV-3621
Apraksts:

SIA Kurekss ir viena no lielākajām kokzāģētavām Latvijā. Uzņēmuma kokzāģētava atrodas Latvijas rietumu daļā, netālu no neaizsalstošās Ventspils ostas. Kokzāģētavu ieskauj plašākie Latvijas mežu masīvi. Mūsu mērķis ir ražot augstvērtīgus izstrādājumus, ar vislielāko cieņu izturoties pret dabas vērtībām, darbībā iesaistītajiem ļaudīm un klientiem. Mēs atbalstām ilgtspējīgas mežsaimniecības politiku, tādēļ SIA Kurekss ir ieguvusi koksnes piegādes ķēdes FSC® (Forest Stewardship Council) sertifikātu „Chain of custody” FSC C006364, kā arī uztur atbilstību koksnes piegādes ķēdes standarta PEFC 2002:2013 (Programme for the Endorsement of Forest Certification) prasībām.

ILBU, SIA, Kokmateriālu ražotne

"Sētas" , Mārcienas pagasts, Madonas nov. LV-4852
Apraksts:

Kokapstrādes uzņēmums SIA "Ilbu" dibināts 2007. gadā. Kokmateriālu ražošana, tirdzniecība un piegāde. Individuāla pieeja katram sadarbības partnerim.

Dubultkoks, SIA, Palešu ražošana, zāģmateriāli Cēsīs

"Dīķlejas" , Priekuļu pagasts, Cēsu nov. LV-4154
Pakalpojumi: Palešu izgatavošana ✓ Izgatavojam paletes, lapu koku paletes, skuju koku paletes, savlaicīgos termiņos, ar ļoti labu kvalitāti, ātri veicam un izpildām pasūtījumu. Palešu tirdzniecība ✓ Izgatavojam un tirgojam paletes Cēsīs, Cēsu novadā, Vidzemē, Latgalē, Kurzemē, Zemgalē, Latvijā. Zāģmateriāli ✓ Zāģmateriāli, zāģējam dēļus, brusas, dēlīšus firmām, uzņēmējiem un privātpersonām.
ZL.LV iesaka

Kubikmetrs, SIA

"Ķēniņi" , Salacgrīvas pagasts, Limbažu nov. LV-4033
Apraksts:

Uzņēmums ir specializējies melnalkšņa, apses un liepas zāģbaļķu pārstrādē. Ražotne atrodas Latvijas ziemeļu daļā, Salacgrīvas pilsētas lauku teritorijā. Veicam pilnu pārstrādes ciklu – no zāģbaļķu zāģēšanas līdz gatavam produktam. Zāģbaļķu pārstrādes apjoms ir 45 000 - 50 000 m3 gadā. Galvenie produkti ir augstas kvalitātes dažādu dimensiju zāģmateriāli, ēvelēti profilēti kokmateriāli, kokmateriāli pirtīm un saunām, paletes un kokmateriāli iepakojumam. Nodrošinām nemainīgu produktu kvalitāti, precīzus pasūtījumu izpildes termiņus un regulāras piegādes.

Airex, SIA – kokzāģētava, kokmateriālu tirdzniecība

Kalnciema 78, Rīga, LV-1046
Kokmateriālu tirdzniecība: ✓ Celtniecības dēļi un brusas ✓ Ēvelēti dēļi ✓ Apdares dēļi ✓ OSB "AIREX" piedāvā šādus zāģmateriālus:: ✓ dēļi – ēvelēti dēļi, apdares dēļi, grīdas dēļi, žoga dēļi,  ✓ stieņi, koka brusas, ✓ OSB, OSB plāksnes,  ✓ terases dēļi (vagonka).

PAKALPOJUMI:

✓ izgatavojam pēc pasūtījuma,  ✓ impregnējam,  ✓ piegādājam.

Bohman Riga Hardwoods, SIA, Cēlkoki, nažfinieri, ACCOYA, SIHGA

Ulbrokas 40c, Rīga, LV-1021
Produkti:: ✓ Nažfinieri ✓ Zāģmateriāli ✓ Inženierētie nažfinieri ✓ Terases dēļi un stiprinājumi ✓ Apšuvuma dēļi ārsienām ✓ SIHGA skrūves, savienojumi, terašu atbalsta pēdas ✓ Līmētie vairogi ✓ Galdnieku plates ✓ Līmētas logu sagataves ✓ Dekoratīvie kokgriezumi ✓ Nažfiniera maliņu materiāli ✓ BauBuche līmētie paneļi ✓ Jowat līmes ✓ Balansa papīrs finierēšanai ✓ Parketa dēļi

Pro Wood, SIA

Krustpils 145, Rīga LV-1057
Kompānijas produkti::

Zāģmateriāli: Koka brusas Сeltniecības dēļi C24 celtniecības dēļi Ēvēleti dēļi Neapzāģēti dēļi Koka mieti

Apdares dēļi: Apdares dēļi iekšejai apdarei Apdares dēļi arējai apdarei Terases dēļi Grīdas dēļi Žogu dēļi Pirts dēļi

Celtniecības materiāli: OSB plāksnes Minerālvate Hidroizolācijas plēve

Apkure: Kokskaidu briķetes RUF Kokskaidu granulas 6mm un 8mm Kurināmā šķelda un kokskaidas

Alegro, SIA

"Ezerlejas" , Usmas pagasts, Ventspils nov. LV-3619
Apraksts:

SIA "ALEGRO" ražotie koka izstrādājumi dzelzceļiem no egles, priedes un ozola koksnes - gulšņi, piesūcināti gulšņi, pārmiju brusas, tiltu brusas, šķelda, skaida, malka.

Mūsu faktiskā adrese: Lielvārdes iela 1, Rīga, LV-1006

Sēlijas mežs, SIA

"Dolomīts M" , Salas pagasts, Jēkabpils nov., LV-5230
Apraksts:

 

SIA "Sēlijas Mežs" ir kokapstrādes uzņēmums. Galvenais darbības virziens ir frēzēto, egles vai priedes koksnes, dēļu dārza mājiņu ražošana. Mūsu mājiņas ir ar stabilu konstrukciju, gan klasisku, gan mūsdienīgu dizainu, kvalitāti un vieglu montāžu. Mājiņu sortiments nepārtraukti tiek papildināts, izstrādājot jaunus un pieprasītus mājiņu dizainus. Izstrādājam un ražojam mājiņas arī pēc klientu vēlmēm. Uzņēmums piedāvā arī kokmateriālus, gan neēvelētus zāģmateriālus celtniecībai, gan ēvelētus apdares dēļus, grīdas dēļus utt.

SONORA Export, SIA

Ganību dambis 17a, Rīga, LV-1045
STARPTAUTISKĀ DARBĪBA:

Zāģmateriālus un to produktus iepērkam un ražojam no kokiem, kas auguši Baltijas valstu (Latvijas, Lietuvas, Igaunijas) un Baltkrievijas bagātajos mežos. Savu produkciju eksportējam uz Eiropas Savienības valstīm - Lielbritāniju, Maķedoniju un Islandi. Uzņēmuma darbības laikā esam radījuši plašu sadarbības tīklu, kas ļauj mums operatīvi iegūt un sadalīt meža resursus. Piedāvājuma klāstā ir arī palešu kokmateriāli, dārza un žogu izstrādājumi, celtniecības kokmateriāli, jumta līstes, sastatņu dēļi, nolobīti stabi, kūdra un kūdras substrāti, kā arī malka.

BCE, SIA, Kokmateriālu tirdzniecība

Viskaļu 78b, Jelgava LV-3008
Piedāvājam:: ✓ Zāģmateriālus; ✓ Apdares dēļus; ✓ C24 konstrukciju materiālu; ✓ Dēļus terasei, žogam vai grīdai; ✓ Granulas, kokskaidu briketes un skaldītu malku kurināšanai Par mums::

Mēs lepojamies, ka esam viens no lielākajiem zāģmateriālu un palešu piegādātājiem Eiropas Savienībā, Islandē, Norvēģijā. Mūsu ražotie un piegādātie materiāli ir augstākās kvalitātes. Īsākie piegādes termiņi pa sauszemi un jūru.

Ritols, Siltumizolācijas un rūpniecisko grīdu ražotājs

Dzērbenes 27, Rīga LV-1006
Apraksts:

RITOLS jau vairāk nekā 20 gadus nodarbojas ar bezšuvju polimēro pārklājumu izveidi grīdām - industriālajā, sabiedriskajā un individuālajā sektorā. Pēdējos 10 gadus sadarbojamies ar firmu „Flowcrete”, kas ir viena no vadošajām pasaulē epoksīda, poliuretāna, akrila un vinilestera klājumu sistēmu izstrādāšanā un ražošanā.

Latona Ltd., apbedīšanas birojs

Ģertrūdes 58, Rīga LV-1011
Mūsu darbs ir balstīts uz trīs pamatvērtībām:: ✓ Godīgumu, jo darbu veicam godprātīgi un klienta interesēs vienmēr ieteiksim labāko piedāvājumu, turklāt saviem pakalpojumiem nekad nepiemērojam uzcenojumu ✓ Precizitāti, kas raksturo ikvienu mūsu paveikto darbu ✓ Iejūtību un cieņpilnu attieksmi: mēs uzskatām, ka ikviens aizgājējs jāizvada ar cieņu un iejūtību, tādēļ savu darbu veicam ar rūpību un bijību gan pret aizgājēju, gan tā tuviniekiem

ABE grīdas segumi, linolejs Valmiera

Vaidavas 13, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Pakalpojumi: ✓ Grīdas segumi ✓ Mīkstie paklāji, kovroļin Apraksts: Piemeklēsim jums vispiemērotāko, piegriezīsim vajadzīgo izmēru. Mums ir linoleji, tepiķi, grīdas celiņi, paklāji gan mājām, gan ofisiem. T. 27015305. ABE, grīdas segumi, grīdas, grīdas celiņi. Paklāji, paklājiņi, mīkstie segumi, kovrolīns, kovroļin, PVC, tepiķi, linolejs. Valmiera, Valka, Smiltene, Limbaži, Sigulda, Gulbene, Alūksne, Madona, Balvi, Vidzeme.

Proffloor, SIA

Vienības gatve 32, Rīga LV-1004
Apraksts: Uzņēmums ar ilggadēju pieredzi un profesionāliem meistariem veiks koka grīdu, parketa ieklāšanu, kopšanu un atjaunošanu (slīpēšana, pulēšana, lakošana, eļļošana). Pie mums var iegādāties augstas kvalitātes parketu, parketa dēļus, līmes, eļļas un lakas koka grīdām.

Sporta halle, SIA

Vietalvas 1, Rīga LV-1009
Par uzņēmumu:

SIA "Sporta halle" izveidotājs un dibinātājs ir ilggadējais Latvijas basketbola valstsvienības dalībnieks un kapteinis – Edgars Šneps. Kopš izveidošanas 1997. gadā viņš kopā ar partneriem pārveidojis uzņēmumu no vienkārša tirdzniecības uzņēmuma par uzņēmumu, kas būvē, renovē un aprīko sporta objektus. Pēdējos gados stabili aug uzņēmuma eksporta sadaļa, piedaloties arvien jaunu sporta objektu būvniecībā ārpus Latvijas. Kopš 2005. gada esam vadījuši vai piedalījušies vairāk nekā 500 sporta objektu būvniecībā, renovācijā un aprīkošanā pārsvarā Latvijā, Igaunijā un Lietuvā. Tomēr mūsu portfolio atradīsiet arī objektus, kas realizēti Ukrainā, Kazahstānā, Krievijā un citur. Veicam sporta spēļu zāļu un stadionu pilnu aprīkošanu ar segumiem, tribīnēm, tablo un inventāru. Kopš 2020. gada spējam nodrošināt arī ekonomisku augstākās kvalitātes apgaismojuma uzstādīšanu vai nomaiņu par saviem līdzekļiem. Ja nepieciešams, veicam telpu remontu.

Kates plates, SIA, Veikals-noliktava

Uriekstes 2a, Rīga, LV-1005
Apraksts: SIA Kates Plates mēbeļu materiālu tirgū darbojas jau kopš 1997. gada. Uzņēmuma pamatdarbības virziens ir plātņveida materiālu tirdzniecība mēbeļu ražošanai un celtniecībai. Mēs piedāvājam mēbeļu ražotājiem: skaidu plātnes, laminētas skaidu plātnes, finierētas skaidu plātnes, HDF plātnes, MDF plātnes, finierētas MDF plātnes, gruntētas MDF plātnes, MDF plātnes liektām detaļām (Fibraform), saplāksni, līmētas masīvkoka plātnes (ozols, osis, bērzs, priede, egle), ozola zāģmateriālus, AGT plātnes, apdares maliņas (dabīga koka, PVC, ABS), rorskaidu plātnes, Alpi Lignum nažfinierus, plastikātus un līmes. Celtniecības materiālu sortimentā: OSB/3 plātnes, Durelis plātnes, Clic Wall sienas paneļi un sijas.