Apdares darbi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Apdares materiāli, SIA

Zušu 22, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
Apdares darbi

Apkure mājai, SIA

Salamandras 1, Rīga LV-1024
Celtniecība, celtniecības darbi , Karkasa mājas, piebūves, šķūņi. nojumes, terases, remonta darbi , tāmēšana, apkure, ražošanas ēku ventilācija, pamatu betonēšana, fasādes siltināšana, fasādes siltumizolācija, apdares

Aqua San, SIA

Brīvības gatve 292, Rīga LV-1006
Baseinu projektēšana, baseinu dizaina izstrāde, baseinu celtniecība, baseinu betonēšanas darbi , baseinu

Arado, SIA

Ventspils 10-4, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Pakalpojumi: ✓ Būvuzraudzība ✓ Ēku apsekošana ✓ Celtniecības darbi ✓ Jumta montāža ✓ Demontāža ✓ Bruģēšana ✓ Metāla konstrukcijas ✓ Apdares darbi ✓ Žoga uzstādīšana ✓ Betonēšana

Arbets, SIA

Jūrkalnes 2a, Rīga LV-1046
Apraksts:

Industriālo betona grīdu ieklāšana. Droši jautā – konsultācija un tāme bez maksas.

SIA "ARBETS" ir specializējusies betona un betona klona grīdu būvniecībā. Pie mums strādā darbinieki ar lielu darba pieredzi betona un betona klona grīdu izstrādes jomā. Mēs Jums sniegsim konsultācijas un palīdzēsim rast labāko risinājumu Jūsu objektam.

Arbora, SIA

Visplašākā zāģmateriālu izvēle! Piegāde visā LV!
"Vilkāres" , Codes pagasts, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts: SIA "Arbora" specializējas dažādu veidu kokmateriālu ražošanā, tirdzniecībā, iepērk oša un ozola zāģbaļķus, malku. Uzņēmums piedāvā kurināmo: malku, briketes, granulas, kūdru, ko piegādā ar savu transportu. Struktūrvienības atrodas Vecumniekos, Rīgas 37A un Bauskā, Salātu 25.

Arco Color Latvija, SIA

Rīgas 115c, Salaspils, Salaspils nov., LV-2169
Apraksts:

"Arco Color Latvija" piedāvā pulverkrāsošanas pakalpojumu tērauda, alumīnija un citu metālu detaļām. Līdz ar modernāko pulverkrāsošanas tehnoloģiju no mūsu Eiropas partneriem esam ieguvuši arī milzu pieredzi un zināšanas pulverkrāsošanas jomā, kas ļauj mums nodrošināt augstākās kvalitātes pakalpojumu. Iekārtas īpaši projektētas, balstoties uz 20 gadu pieredzi krāsošanas tehnoloģiju jomā. Inovatīvās iekārtas un īpaši apmācīts personāls ļauj efektīvi samazināt ražošanas termiņus un nodrošināt augstu pakalpojuma kvalitāti.

Areal.lv, SIA

Riepnieku 4, Rīga, LV-1050
procesa organizēšana un uzraudzība, apdares darbi , privātmājas būvniecība, mājas būvniecības cenas apdare, , reģipša darbi , iekšdarbi.

Artfiksa, SIA

Rakstvežu 8, Liepāja, LV-3401
lielformāta flīzes Liepājā, Vannas istabas flīzes Liepājā, Flīžu pasūtīšana liepājā, celtniecības un remonta darbi

Artisans Group, SIA

Ventspils 50, Rīga LV-1002
Apraksts:

"Artisans Group" ir 2013. gadā izveidota sertificēta celtniecības darbu kompānija, ar īpašu specializāciju būvobjektu vadības menedžmentā, objektu renovācijā un interjeru izbūvē. Kompānijas kodolu veido 5 būvniecības nozarē strādājoši speciālisti ar vairāk kā 15 gadu darba pieredzi būvniecības nozarē, kā arī atbalsta personāls, profesionāļi ar lielu darba pieredzi dažāda profila būvju celtniecībā un remontā. Tas garantē augstu darba kvalitāti, īpašu pieeju katra klienta vajadzībām un būves specifikai, kā arī adekvātus projektu īstenošanas termiņus.

Artprofs, SIA

Studentu 5, Krāslava, Krāslavas nov. LV-5601
, remonta darbi , remontdarbi, rekonstrukcija, māju renovācija, montāžas darbi , kapitālā būvniecība, pārbūve, , iekšējās apdares darbi , siltināšana, māju siltināšana, koka mājas, saliekamās mājas, karkasa mājas,

Arvīds Zirnis, krāšņu un kamīnu meistars

Zeļļu 13-40, Rīga LV-1002
Pakalpojumi: ✓ Kamīnu un krāšņu mūrēšana ✓ Kamīnu un krāšņu remonts ✓ Seno krāšņu un kamīnu restaurācija Krāšņu podnieks:

Arvīds Zirnis, krāšņu podnieks ar vairā kā 30 gadu pieredzi, mūrē un remontē apkures krāsnis, pirts krāsnis, maizes krāsnis, pavardus, kamīnus, krāsnis skārda apvalkā u.c.. Ir iespēja sagādāt vajadzīgos materiālus un pieejami dažādi krāsns podiņi. Piedāvāju arī seno krāšņu un kamīnu restaurāciju. Darbus veicu visā Latvijā.

Assaz, SIA

ASSA Abloy durvju slēdzenes .WC slēdzenes
Matīsa 143, Rīga, LV-1009
Par uzņēmumu:

SIA "Assaz" darbojas no 2010. gada. Uzņēmums piegādā, konsultē un uzstāda visa veida durvju slēdzenes. Uzņēmums strādā, sākot ar dzīvokļa, mājas iekšdurvīm līdz pat sarežģītām un industriālajām durvīm.

"Assa Abloy":

Uzņēmums ir "ASSA Abloy" oficiālais pārstāvis Latvijā. SIA "Assaz" sadarbojas gan ar uzņēmumiem, gan privātpersonām.

Asver, SIA

Bērzaune, "Kaplejas" , Bērzaunes pagasts, Madonas nov., LV-4853
Siltumizolācijas darbi ., Apdares darbi . Betonēšanas darbi . Ēku būvniecība, dzīvojamo māju teritoriju apzaļumošana.

Atjauno, SIA

Sakas 4, Pāvilosta, Dienvidkurzemes nov. LV-3466
Apraksts:

SIA "Atjauno" - galdniecība, restaurācija. Izgatavojam un restaurējam logus, durvis, kāpnes, interjera objektus un citas mēbeles. Veicam darbu uzmērīšanu, montāžu. Koka durvis, logi, kāpnes, mēbeles, interjers, dizains. Pakalpojumus sniedzam visā Latvijas valsts teritorijā.

Atverdurvis.lv, logi durvis Gulbene

Ozolu 1, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Apraksts: Uzņēmums SIA LD SERVISS ražo, montē, uzstāda PVC logus, koka logus, durvis, garāžu vārtus, metāla durvis, žalūzijas pēc individuālā pasūtījuma. Durvju, rokturu, eņģu iekšdurvju, ārdurvju interneta veikals, salons. Plastikāta, koka, PVC durvju logu izgatavošana, ražošana, montāža, uzstādīšana, serviss, logu aiļu apdare, slēdzeņu, atslēgu, furnitūras tirdzniecība, vairumtirdzniecība. Gulbene, Jaunpiebalga, Vecpiebalga, Ranka, Alūksne, Cesvaine, Madona. Piegāde Gulbenē bez maksas. Logi durvis mājai, dzīvoklim ražotas galdniecībā.

Audzes būvfirma, SIA

Zemeņu 2i, Jelgava LV-3001
Rakšanas darbi Jelgavā, Zemgalē. Ceļu būves tehnika. Pamatu rakšanas darbi : Birstošās kravas., Apdares darbi : Kanalizācijas, ūdensapgādes izbūve. Fasādes siltināšana. Apkures ierīkošana.

Aurakmens, IK

Babīte, "Mazāres" , Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2101

Uzņēmums nodarbojas ar kapu labiekārtošanu, pieminekļu un kapu norobežojuma tizdzniecību, apzaļumošanu, restaurācijas darbiem. Darbus veicam visā Latvijas teritorijā. Uzņēmumam ir ļoti liela pieredze Latvijas laukakmens un Skandināvijas granīta apstrādē. Kā arī uzņēmums piedāvā iegādāties itāļu marmora skulptūras gan kapiem, gan arī dārza interjeram.