Apdares darbi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Jānis Bušs, IDV

Rīga
Apdares darbi , dzīvokļu remonts, remonta darbi , telpu iekšējā apdare, špaktelēšana, krāsošana, sienu

Wall Wizard, SIA

Rīga
Apraksts:

Celtnieki ar ilggadēju pieredzi apmetuma darbos, kvalitatīvi veic visu veidu un sarežgītības apmešanu ar ģipša, kaļķu cementa un mālu apmetumu. Kvalitatīvi un rūpīgi veicam vešturosko apmetumu restaurācijas darbus. Mūsu pakalpojumos ietilpst arī citi apdares darbi, kā arī piedāvājam siltumsūkņu tirdzniecību un uzstādīšanu. Aicinām sadarbībā!

Sedums, SIA

Svētciems, Mehanizācijas 8, Salacgrīvas pagasts, Limbažu nov., LV-4033
Par uzņēmumu:

SIA "Sedums" ir būvniecības uzņēmums, kurš savu darbību uzsāka 1991. gadā. Mūsu galvenās vērtības ir pieredzes un kvalitātes savienojums, kas veido izcilu rezultātu darba objektos. Darbības profils - sākot ar biroja telpu remontdarbiem un pārbūvi, beidzot ar industriālo projektu realizāciju. Paralēli attīstām koka ēku ražošanu. 

Betona Profs, SIA

Lauciene, "Gatves" -3, Laucienes pagasts, Talsu nov. LV-3285
Apraksts:

SIA "Betona Profs" veic grīdu betonēšanu (dzīvokļi, terases, garāžas, angāri u.c.). Estrich un industriālās grīdas. Veicam visus nepieciešamos sagatavošanas darbus. Strādājam visā Latvijas teritorijā, kvalitatīvi un ātri. Mūsu moto - kvalitatīvas grīdas un apmierināti klienti. Zvaniet vai rakstiet! Par visu vienosimies.

Ritols, Siltumizolācijas un rūpniecisko grīdu ražotājs

Dzērbenes 27, Rīga LV-1006
Apraksts:

RITOLS jau vairāk nekā 20 gadus nodarbojas ar bezšuvju polimēro pārklājumu izveidi grīdām - industriālajā, sabiedriskajā un individuālajā sektorā. Pēdējos 10 gadus sadarbojamies ar firmu „Flowcrete”, kas ir viena no vadošajām pasaulē epoksīda, poliuretāna, akrila un vinilestera klājumu sistēmu izstrādāšanā un ražošanā.

Assaz, SIA

ASSA Abloy durvju slēdzenes .WC slēdzenes
Matīsa 143, Rīga, LV-1009
Par uzņēmumu:

SIA "Assaz" darbojas no 2010. gada. Uzņēmums piegādā, konsultē un uzstāda visa veida durvju slēdzenes. Uzņēmums strādā, sākot ar dzīvokļa, mājas iekšdurvīm līdz pat sarežģītām un industriālajām durvīm.

"Assa Abloy":

Uzņēmums ir "ASSA Abloy" oficiālais pārstāvis Latvijā. SIA "Assaz" sadarbojas gan ar uzņēmumiem, gan privātpersonām.

SIA ASE Siltumtehnika, būvniecība, ūdensapgāde, materiālu tirdzniecība Smiltenē

Daugavas 22, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
Apraksts: Ventilācija, celtniecība, elektrodarbi, elektroinstalācijas montāža, elektromontāža, ūdensvada ierīkošana, kanalizācijas ierīkošana, apkures sistēmas, ārējā ūdensapgāde un kanalizācija iekārtošana Smiltenē, Valkā, Valmierā, Cēsīs, Limbažos, Gulbenē, Madonā, Balvos, Vidzemē, Rūjienā, Mazsalacā, Raunā, Jaunpiebalgā. Ase.

Torex Group, SIA - METĀLA UN ISTABAS DURVJU SALONS TOREX

Vienības gatve 51, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Durvju remonts ✓ Durvju regulēšana ✓ Durvju uzstādīšana ✓ Furnitūras maiņa ✓ Insektu sietu uzstādīšana ✓ Nestandarta risinājumi ✓ Plašs rokturu un eņģu klāsts ✓ Dzīvokļa metāla durvis ✓ Metāla durvis privātmājai ✓ Dzīvokļa istabas durvis ✓ Istabas durvis privātmājai ✓ Metāla Durvis Pēc Pasūtījuma ✓ Istabas Durvis Pēc Pasūtījuma ✓ Metāla Durvis Domani 100 ✓ Metāla Durvis Diamond ✓ Metāla Durvis Snegir Cottage ✓ Metāla Durvis Snegir PRO ✓ Metāla Durvis Snegir 60 ✓ Metāla Durvis Snegir 55 ✓ Metāla Durvis Snegir 45 ✓ Metāla Durvis Snegir 20 ✓ Metāla Durvis Professor 4+ ✓ Metāla Durvis Ultimatum Next ✓ Metāla Durvis Ultimatum ✓ Metāla Durvis Super Omega PRO ✓ Metāla Durvis Super Omega - 100 ✓ Metāla Durvis Delta PRO ✓ Metāla Durvis Delta 100 ✓ Metāla Durvis Delta M ✓ Metāla Durvis Х - sērija ✓ Istabas durvis Levita ✓ Istabas durvis Bianca ✓ Istabas durvis Matrix ✓ Istabas durvis Diva ✓ Istabas durvis Crystal ✓ Istabas durvis Muza

Sporta halle, SIA

Vietalvas 1, Rīga LV-1009
Par uzņēmumu:

SIA "Sporta halle" izveidotājs un dibinātājs ir ilggadējais Latvijas basketbola valstsvienības dalībnieks un kapteinis – Edgars Šneps. Kopš izveidošanas 1997. gadā viņš kopā ar partneriem pārveidojis uzņēmumu no vienkārša tirdzniecības uzņēmuma par uzņēmumu, kas būvē, renovē un aprīko sporta objektus. Pēdējos gados stabili aug uzņēmuma eksporta sadaļa, piedaloties arvien jaunu sporta objektu būvniecībā ārpus Latvijas. Kopš 2005. gada esam vadījuši vai piedalījušies vairāk nekā 500 sporta objektu būvniecībā, renovācijā un aprīkošanā pārsvarā Latvijā, Igaunijā un Lietuvā. Tomēr mūsu portfolio atradīsiet arī objektus, kas realizēti Ukrainā, Kazahstānā, Krievijā un citur. Veicam sporta spēļu zāļu un stadionu pilnu aprīkošanu ar segumiem, tribīnēm, tablo un inventāru. Kopš 2020. gada spējam nodrošināt arī ekonomisku augstākās kvalitātes apgaismojuma uzstādīšanu vai nomaiņu par saviem līdzekļiem. Ja nepieciešams, veicam telpu remontu.

Ulle, SIA, Akmens apstrāde Rīga

Lejupes 4, Rīga, LV-1076
Projekti:: ✓ Akmens ēkas un to fasādes ✓ Akmens virtuves virsmas ✓ Akmens grīdas ✓ Akmens kāpnes ✓ Kamīna apdare no akmens ✓ Vides objekti no akmens Apraksts: Akmens apstrāde. Granīts. Granīta kāpnes. Dabīgā akmens fasādes. Akmens virsmas galdiem, virtuvēm. Darbojamies akmens apstrādes nozarē kopš 1998. gada.

House studio, SIA

Vānes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts: "House Studio" piedāvā: iekšdurvis - visus modeļus varam piedāvāt kā bīdāmās durvis vai divviru; ārdurvis gan mājai, gan dzīvoklim; PVC logus; virtuves mēbeles - plašs materiālu un furnitūras klāsts; iebūvējamie skapji - visām gaumēm un budžetiem pielāgojami.

Framo, SIA

Lēdurgas 3, Rīga, LV-1034
Apraksts:

Būvfirma SIA "Framo" piedāvā plašu remonta un celtniecības darbu klāstu. Profesionāli speciālisti, jaunākie materiāli. 

Celtniecība no pamatiem līdz jumtam.

EXTRA saimnieks, SIA, Nekustamā īpašuma apkalpošana, pārvaldīšana

Sēļu 10, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Galvenie pakalpojumi:: ✓ Nekustamā īpašuma, pārvaldīšana - personīgais pārvaldnieks ✓ Dzīvojamo māju  ēku apkalpošana, uzturēšana, sakopšana ✓ Telpu, teritoriju ikdienas uzkopšana, mazgāšanas darbi ✓ Inženiertehniskais serviss un remontdarbi ✓ Ikdienas uzkopšanas darbi ✓ Zāles pļaušana ✓ Lapu savākšana ✓ Apzaļumošana un labiekārtošana ✓ Jumtu, notekreņu tīrīšana ✓ Logu un fasādes mazgāšana ✓ Teritoriju, apbūves gabalu, ēku teritorijas sakopšana ✓ Būvlaukumu zemes darbi, pēc remonta uzkopšana ✓ Sniega tīrīšana un izvešana ✓ Santehniķis, elektriķis 24/7, santehniķa pakalpojumi, elektriķa pakalpojumi ✓ Avārijas dienests 24/7 ✓ Dezinfekcija ✓ Energoefektivitātes risinājumi, ieteikumi

IMF, SIA

Raiņa bulvāris 15, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Pakalpojumi:: ✓ Industriālo ēku celtniecība ✓ Dzīvojamo ēku celtniecība ✓ Dažādu lielo objektu celtniecība ✓ Rakšanas darbi ✓ Būvlaukumu sagatavošana ✓ Būvuzraudzība ✓ Apdares darbi ✓ Demontāža ✓ Ēku remonta darbi

KNM Serviss, SIA

Jūras 15a, Ventspils, LV-3601
Piedāvājam:: ✓ Logi ✓ Durvis ✓ Garāžu vārti ✓ Alumīnija stiklotas konstrukcijas ✓ Logu uzstādīšana ✓ Logu serviss Par mums:: KNM SERVISS - oficiālais vācu kompānijas Hormann izplatītājs Ventspilī. Garāžu vārti, durvis, kārbas un piedziņas. Alumīnija stiklotas konstrukcijas. PVC logu risinājumi. Uzstādīšana, kvalitāte, serviss.

Arado, SIA

Ventspils 10-4, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Pakalpojumi: ✓ Būvuzraudzība ✓ Ēku apsekošana ✓ Celtniecības darbi ✓ Jumta montāža ✓ Demontāža ✓ Bruģēšana ✓ Metāla konstrukcijas ✓ Apdares darbi ✓ Žoga uzstādīšana ✓ Betonēšana Celtniecības uzņēmums:

Uzņēmums SIA "ARADO" sniedz visa veida celtniecības darbus, kā arī būvuzrauga pakalpojumus. Tajā iekļauti tādi darbi kā ēku būvēšana, žogu uzstādīšana, bruģakmens ieklāšana, metāla konstrukciju uzstādīšana u.c. Darbu veicam rūpīgi un kvalitatīvi.

Lādēni, SIA, Apkures katli Liepājā

K.Ukstiņa 25-2, Liepāja, LV-3411
Būvējam no pamatiem līdz atslēgai:: ✓ Būves ✓ Betonēšana ✓ Fasāde ✓ Iekšdarbi ✓ Jumti ✓ Pirtis ✓ Citi darbi Piedāvājam arī:: ✓ Ūdensapgādes, santehnikas, kanalizācijas izveidi, uzstādīšanu, ierīkošanu ✓ Apkures sistēmu, apkures katlu, saules kolektoru, siltukmsūkņu un celtrālapkures sistēmu ierīkošanu, izveidi un uzstādīšanu ✓ Saules bateriju uzstādīšanu un elektroinstalāciju ierīkošanu.

 

Diavers, SIA

Mazā Nometņu 59a, Rīga LV-1002
Pakalpojumi: ✓ Jumta remonts ✓ Jumta seguma maiņa un ieklāšana ✓ Jumta apkope un uzturēšana ✓ Jumta seguma krāsošana ✓ Ēku jumtu apsaimniekošana ✓ Materiālu pasūtīšana un piegādāšana jūsu jumtam ✓ Lietu ūdens noteku sistēmas montāža un remonts ✓ Skursteņa pieslēgumu montāža un remonts ✓ Skursteņa un ventilācijas izvada pieslēguma remonts ✓ Skursteņa cepurīšu uzstādīšana un nomaiņa ✓ Šuvju hidroizolācija, jumta logu un lūku montāža, iestrāde, izolācija ✓ Parapetu izgatavošana un uzstādīšana

RJ Būvnieks, SIA

Rīga
Apraksts:

Mūsu uzņēmums, kurā strādā profesionāli un pieredzējuši darbinieki, kvalitatīvi paveiks plaša spektra būvniecības darbus par pieņemamām cenām. Sadarbībai atvērti, zvaniet un vienosimies!

Idea Crafter Group, SIA

Skolas 18, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Galvenie pakalpojumi::

"IDEA Crafter Group" nodarbojas ar visa veida mēbeļu montāžu (Virtuves, skapji, kumodes, vannas istabas). Veicam arī veikalu, salonu, muzeju, ražotņu, bērnu dārzu, skolu un citu iestāžu montāžu.

"IDEA Crafter Group" Mēbeļu montāžas pakalpojumu priekšrocības: Mēbeļu montāžas pakalpojumi ir paredzēti tiem, kuri vēlas ātri un vienkārši tikt pie virtuves mēbeļu vai citām sarežģītākām mēbelēm, neradot neērtības to salikšanā pašiem. IDEA  Crafter Group komandā ir profesionāli montētāji, kas ātri un efektīvi var salikt jūsu mēbeles, neradot Jums neērtības un netērējot Jūsu dārgo laiku.