Apdares materiālu ražošana, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

LeBens, SIA, jumtu segumu ražošana un tirdzniecība

Rankas 10, Rīga, LV-1005
Apkalpošana:

Elastīga atlaižu sistēma un individuāla pieeja katram klientam ļauj efektīvi izraudzīties vajadzīgos materiālus par pieņemamām cenām un nodrošināt to piegādi visīsākajā laikā. Ja jūs izlēmāt būvēt jaunu māju, veikt remontu, vai nosiltināt māju? Laipni lūdzam mūsu ofisā: Rīgā, Rankas ielā 10. Mūsu menedžeri palīdzēs Jums izvēlēties nepieciešamos materiālus, izrēķināt patēriņu, ņemot vērā visus apstākļus un objekta izvietojumu. Nepieciešamo Jūs atradīsit mūsu noliktavā, kura atrodas blakus ofisam. Nepieciešamie materiāli tiks ievietoti jūsu auto bagāžniekā ātrāk, nekā Jūs pabeigsiet noformēt maksājumu.

Lielanteni, SIA

"Lielanteni" , Suntažu pagasts, Ogres nov. LV-5060
zāģmateriāli, zāģmateriāli būvniecībai, zāģbaļķi, zāģbaļķis, balķis, baļķi, zāģbaļķu iepirkšana, taras materiālu , Virpoti, fāzēti, impregnēti mieti, koki, Koki, pirts apdares dēļi, apdares dēļi. Malka, kamīnmalka.

Lindab, SIA

Rītausmas 11b, Rīga, LV-1058
fasondetaļas, difuzori, restes, ugunsdrošības vārsti, montāžas materiāli, profesionālās virtuves dūmu nosūces, ražošana , ūdens noteku sistēmas, metāla jumtu segumi, jumtu segumu materiāli, jumta drošības sistēmas, jumtu apdares

Lite, SIA

Krūzes 3, Rīga, LV-1046
Produkti: ✓ Žalūzijas ✓ Aizsargžalūzijas ✓ Āra ēnošanas sistēma ✓ Aizkari ✓ Aizkaru stangas/sliedes ✓ Aizkaru aksesuāri ✓ Motorizētās sistēmas ✓ Moskītu tīkli Par uzņēmumu:

Ražojam gan individuāli, gan sadarbības partneriem visa veida iekšējās interjera žalūzijas un ārējās aizsargžalūzijas. Piedāvājam arī markīzes un citas ārējās ēnošanas sistēmas. Interjera papildināšanai piedāvājam risinājumus aizkariem, aizkaru sistēmām, aizkaru stangām un profiliem. Veidojot individuālu interjeru logiem, vadāmies pēc katra klienta vēlmēm un interjera aktualitātēm.

Livettes, SIA

Ūdens 16 k.1, Rīga, LV-1007
Apdares materiāli: ražošana

Logi24, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Jukuma Vācieša 1 k-1, Rīga LV-1021
Produkti:

Žalūzijas mūsdienīgā interjerā pakāpeniski nomaina aizkarus – tās nevāc putekļus, ir ērtas tīrīšanā, praktiskas un ilgmūžīgas, tās nepiešķir smagnējuma sajūtu un atsvaidzina telpas, piešķirot tām izsmalcinātību un mājīgumu. Žalūzijas ir viens no logu aizdares veidiem, kas ir veidotas no regulējamām auduma, koksnes, plastmasas vai metāla loksnēm. Horizontālajām žalūzijām tiek izmantota tā saucamā pakāpju sistēma, kas ļauj atvērt vai aizvērt žalūzijas ar speciālu grozāmu mehānismu, pie tam tā pacelšanas ķēde ir nepieciešama žalūziju fiksācijai vajadzīgā stāvoklī, bet spieķis, lai grieztu apdares. Vadības sistēma spieķis-ķēde ir raksturīga standarta kolekciju žalūzijām. Mūsdienīgākās sistēmās vadība notiek ar vienas ķēdes mehānismu, kas atbild kā par to pagriezienu, tā arī par to kustību un pašfiksāciju.

METĀLA DURVIS Baltijas durvis, SIA

Drošas un skaistas durvis 💯
Augusta Deglava 45, Rīga LV-1035
Pakalpojumi: ✓ Dažāda veida durvju tirgošanu un ražošanu; ✓ Pulverkrāsošanu; ✓ Plastmasas logus; ✓ Metāla durvju ražošanu; ✓ Uzstādīšanu; ✓ Pandusu ražošanu; ✓ Siltumnīcas Piedāvājam: PIEDĀVĀJAM VISA VEIDA DURVIS: standarta durvis, metāla durvis pēc pasūtījuma, metāla durvis ar MDF apdari, stiklotas durvis, metāla durvis ar vitrāžu, masīvkoka durvis, iekšdurvis ar rorplates pildījumu, sertificētas ugunsdrošās durvis, tehniskās durvis.

MVLbūve, SIA

Jersikas 45-5, Rīga, LV-1003
Mūsu uzņēmums orientējas uz pilna cikla remontu.:

Mēs remontējam birojus, kafejnīcas, veikalus, dzīvokļus, mājas un premium klases apartamentus. Mūsu klienti ir labi nodrošināti māju un dzīvokļu īpašnieki Rīgā un Jūrmalā, komerciāli pasūtītāji ar nopietniem objektiem, kuri augsti vērtē savu laiku un sadarbojas tikai ar profesionāļiem. Mūsu klienti uzticas mums 100%, atsevišķos gadījumos kontrolējot remonta darbus attālināti. Parasti mēs strādājam saskaņā ar tehniskiem projektiem, būvniecības darbus pabeidzot tieši saskaņotajā laikā. Mēs spējam sadarboties ar maziem, lieliem un ļoti lieliem klientiem.

Master klass, SIA

Garkalne, Lielā zaļā 8, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-2137
Piedāvātie pakalpojumi saistībā ar kokmateriālu apstrādi: ✓ Zāģēšana ✓ Žāvēšana ✓ Ēvelēšana ✓ Impregnēšana ✓ Garināšana ✓ Šķirošana Produkti: ✓ Svaigi zāģēti kokmateriāli (dēļi, brusas, latas) ✓ Žāvētie – kalibrētie zāģmateriāli ✓ Žāvētie – ēvelētie zāģmateriāli ✓ Apdares dēļi (vagonka un blockhouse) ✓ Grīdas dēļi ✓ Žoga dēļi ✓ Terases dēļi

Mersona LV, SIA

Ganību dambis 27 k.5, Rīga, LV-1005
Preces:: ✓ Jumta segumi ✓ Daudzslāņu paneļi ✓ Fasādes plāksnes ✓ Fasādes apdares detaļas ✓ 3D paneļi Fasādes detaļu ražošana:

Esam fasādes apdares detaļu ražotāji. Mūsu misija – strādāt nevainojami, lai mūsu produkti uzlabotu klientu darba veiktspēju, radītu komfortu un nodrošinātu siltumu. Vīzija – lai  “Mersona” apdares detaļu ražotāja vārds kļūtu par kvalitātes un uzticamības zīmi.

Meža Dimzas, SIA, Kokmateriāli Ķekavā

KOKMATERIĀLI un APDARES DĒĻI visām vajadzībām🏰
Celtnieku 11, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Tirdzniecībā dažāda veida kokmateriāli:: ✓ zāģmateriāli ✓ dēļi (ēvelēti, impregnēti, sazāģēti) ✓ terases dēļi ✓ apdares dēļi ✓ brusas līdz pat 9 metri garumā ✓ vagondēļi Mežu, cirsmu pirkšana: ✓ Īpašumu novērtēšana un dokumentu sagatavošana ✓ Jaunaudžu kopšana ✓ Koksnes iepirkšana ✓ Sagatavojam materiālus šķeldošanai ✓ Stigošanas, dastošanas, taksācijas pakalpojumi ✓ Īpašumu sagatavošana ciršanai

Mežmaļi+, SIA, koka logu un durvju ražotne

KOKA logi un durvis
Valdlauči, Mazā Rāmavas 4, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-1076
Apraksts: Esam specializējušies uz koka logu un durvju izgatavošanu. Strādājam tikai pēc individuāla pasūtījuma arī ar ārzemju klientiem un vajadzības gadījumā veicam arī uzmērīšanu un savu izstrādājumu montāžu. Pamatā strādājam ar vietējās izcelsmes materiāliem: priedi, bērzu, osi un ozolu. Apdares un komplektējošām sastāvdaļām pamatā izmantojam Vācijā un Skandināvijā ražotus materiālus.

Mājas stils, salons

Lāčplēša 14, Rīga, LV-1011
virtuves iekārtas, kumode ar atvilktnēm, ražots Latvijā, dizains, interjers, interjera priekšmeti, mēbeļu ražošana

OL-TERRACE

Latgales 322, Rīga LV-1063
Piedāvājam:: ✓ Stiklotas jumta verandas ✓ Jumta verandas ar saunu ✓ Verandas un terases klājumu ✓ HoReCa terases ✓ Jumta terases ✓ Bīdāmo sistēmu stiklojumu ✓ Stiklotas verandas ar polimēra terases dēļiem ✓ Piemājas verandas ar polikarbonāta jumtu ✓ Līmētas masīvkoka verandas ✓ Auto nojumes ar polikarbonātu ✓ Rūdītā stikla bīdāmās sistēmas ✓ Dārza verandas ✓ Individuālu projektu izstrāde

Orac Decor karnīzes, līstes, LED apgaismojums, interjera salons

Mūkusalas 49 k.2, Rīga LV-1004
LATVIJĀ KOPŠ 1993. GADA: Latvijā kopš 1993. gada ir zināmas augstākās klases interjera apdares materiālu ORAC DECOR (Beļģija) kolekcijas - karnīzes, līstes, aizkaru karnīzes, grīdlīstes, LED apgaismojuma profili, 3D paneļi. Jau vairākus gadu desmitus ORAC DECOR ® ir pasaules mēroga līderis profesionālas iekšējās apdares materiālu ražošanā. Orac Decor kolekciju materiāli ir izturīgi, ērti, viegli uzstādāmi un praktiski lietojami.

Orac Decor karnīzes, līstes, grīdlīstes, 3D paneļi, interjera dizaina salons

Mūkusalas 49 k.2, Rīga LV-1004
Karnīze, karnīzes, griesti, griestu karnīze, griestu, sienu karnīze griestu karnīzes, griestu līste, sienu līste, durvis, durvju stenderu apdare, durvju līste, griestu apdare, sienu apdare, apdare, tapetes, flīzes, apgaismojums, apgaismojuma karnīze, apgaismojuma karnīzes, gaismas karnīze, gaismas karnīzes, slēptais apgaismojums, LED

PK Mežs, SIA

Beverīnas 24, Rīga LV-1058
PK MEŽS piedāvā: ✓ Godīgu attieksmi pret klientu ✓ Precīzu un ātru īpašuma novērtēšanu ✓ Ātru samaksu ✓ Ātru pakalpojumu kvalitāti Mēs veicam: ✓ nekustamo īpašumu pirkšanu un pārdošanu ✓ mežu apsaimniekošanu ✓ meža apsaimniekošanas projektu izstrādi ✓ mežizstrādes pakalpojumus ✓ juridiskās konsultācijas, pārstāvniecību valsts un pašvaldību institūcijās saistībā ar dokumentu noformēšanu un konsultācijām nodokļu jautājumā par darījumiem nekustamo īpašumu

PL Logistics, SIA

Bajāru 22, Rīga LV-1039
Uzņēmums piedāvā: ✓ Plātņu materiālu tirdzniecība. ✓ Mēbeļu izgatavošana pēc pasūtījuma. ✓ Detaļu izgatavošana. ✓ Transporta pakalpojumi Eiropā. ✓ Zāģēšana.   Nodrošinām savlaicīgas materiālu piegādes visā Latvijā un ārpus tās. Apraksts:

SIA "PL Logistics" ir dinamisks, daudzfunkcionāls uzņēmums, kurš dibināts 2008. gadā. Uzņēmuma darbības sfēras ir plātņu materiālu (saplāksnis, kokskaidu plāksnes, laminētās kokskaidu plāksnes, OSB) tirdzniecība, detaļu izgatavošana, mēbeļu izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, transporta pakalpojumi visā Eiropā. Balstoties uz uzņēmuma īpašnieku un darbinieku profesionālo pieredzi un zināšanām kokapstrādē, plātņu materiālu tirdzniecībā un mēbeļu izgatavošanā, mūsu klientiem tiek piedāvāts pats labākais/optimālākais vajadzību risinājums. Mums svarīgs ir katrs klients, tāpēc klients, kurš atgriežas, ir kā uzslava par labu darbu!

POLISTEP, poliuretāna materiāli, sveķi, silikons

Jersikas 45-5, Rīga, LV-1003
POLISTEP produkti:: ✓ Poliuretāna materiāli ✓ Divkomponentu silikons ✓ Pārtikas silikons, formēšanas silikons ✓ Epoksīda sveķi ✓ Kristāldzidrais sveķis ✓ Poliuretāna sveķi ✓ Formas veidnes 3D paneļiem, aksesuāri ✓ Dekoratīvās akmens formas ✓ Silikona veidnes ✓ Ģipša pārveidotājs ✓ Silikona, minerālais, epoksīda pigments ✓ Vaska atdalīšanas ziede ✓ Poliuretāna laka ✓ Silikons elektronikas aizliešanai ✓ Šķidrais silikona kaučuks

PalWood, SIA, palešu rāmju ražošana, izgatavošana

Palešu rāmju ražošana,palešu apmales, koka paletes
Krogsils, Vīteņu 1, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2111
Mēs ražojam koka palešu bortus.:

Palešu apmales ir noņemamas lokanas kastes paletēm, kas ir perfekti pielāgoti preču transportēšanai, pārdošanai un glabāšanai, ieskaitot daudzstāvu preču glabāšanu. Palešu borti tiek izmantoti dažādās ražošanas nozarēs. Kompaktums, noturība un ērtums – kvalitāte, kas raksturo šāda veida industriālo iepakojumu. Perfekts risinājums jūsu ražošanai, noliktavām vai veikalam.