Apdrošināšana, visā Latvijā

Drukāt

GS1 Latvija, Biedrība

Cēsu 31 k.3-9, Rīga, LV-1012
GS1 sistēmas svītru kodu, (svītrkodu) piešķiršana, reģistrēšana, (reģistrācija) svītrkodi, svītru kodi, svītrkod. Apmācības un konsultācijas par GS1 sistēmas standartu pielietojumiem. EAN - 13, GS1 -128, loģistikas etiķete, datu sinhronizācija, RFID, elektroniskais produkta kods, verifikācija. LEI kods, LEI GS1 Reģistrācijas Aģents.

Ģeometrs, SIA

Vecpilsētas 21, Jelgava LV-3001
Mērnieki. Mērniecības darbi, zeme, īpašumi, robežas, uzmērīšana, topogrāfija, izpildmērījumi, shēmas, būvasis, nivelēšana. Ģeodēzija, atbalsta punkti, inženierģeodēzija, konsultācijas, detālplānojums, pilsētbūvnieciskā izpēte. Zemes īpašumu sadalīšana, robežu uzmērīšana, plānu izgatavošana. Zemes ierīcības projekti, robežu

Vervo, SIA

Tīraines 1, Rīga LV-1058
Mūsu priekšrocības: ✓ Kravu apdrošināšana ✓ Profesionāla loģistikas speciālistu komanda ✓ Individuāla pieeja katram klientam ✓ Bagāta pieredze ar dažāda veida kravām ✓ Savs menedžeris sasniedzams jebkurā laikā ✓ Profesionāļu konsultācijas bez maksas ✓ Publiska un atklāta kompānija ✓ Pozitīvs klientu novērtējums ✓ Izdevīgākie pakalpojumu veidi

Rezerve, Autocentrs, auto serviss

Esiet laipni gaidīti pie mums klātienē!
Ēdoles 54, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Auto servisa pakalpojumi:

Autocentra klientiem piedāvājam: tehniskās apkopes un remontus, a/m sagatavošanu tehniskajai apskatei CSDD, riepu montēšanu un balansēšanu, eļļas nomaiņu dzinējā un agregātos, elektrosistēmas diagnostiku un remontus, degvielas sistēmas diagnostiku un maiņu, a/m mezglu un agregātu maiņu, a/m piekares diagnostiku un remontus, a/m dzinēju, galvu remontu un maiņu, kondicionēšanas sistēmas pārbaudi, uzpildīšanu un apkopi, a/m izplūdes gāzu pārbaudi un regulēšanu, riteņu ģeometrijas pārbaudi un regulēšanu, amortizatoru efektivitātes pārbaudi, bremžu sistēmas pārbaudi un regulēšanu, automašīnu virsbūvju ģeometrijas atjaunošanu uz CAR-O-LINER stenda, virsbūves daļu remontu un/vai maiņu. Plastmasas detaļu remontu, vējstiklu maiņu, automašīnu virsbūvju vai to detaļu krāsošanu tam īpaši paredzētā krāsošanas kamerā ar SPIES HACHER ūdens bāzes krāsošanas materiāliem. Piedāvājam arī automašīnu evakuāciju uz servisu, auto nomas pakalpojumus, kā arī servisa maiņas auto.

INModul, SIA, moduļu telpu noma, ražošana

Rīgas 6-17a, Olaine, Olaines nov., LV-2114
Pakalpojumi:: Pēc pieprasījuma iznomājam un pielāgojam klienta vajadzībām pārvietojamos moduļus - ofisa telpas, sanitāro mezglu telpas, strādnieku ģērbtuves, jūras konteinerus, sarga posteņus, glabātuves. Piedāvājam visa veida būvtehnikas instrumentu, sastatnes un pārvietojamā mobilā žoga nomu, kā arī pēc klienta pieprasījuma uz vietas veicam montāžas un demontāžas darbus. Konsultējam loģistikas pakalpojumos.

Latvijas Amerikas acu centrs, SIA, Filiāle

Bruņinieku 8, Rīga LV-1010
Pakalpojumi:: ✓ Diagnostika ✓ Diagnostiskie izmeklējumi ✓ Acu un redzes pārbaude bērniem ✓ Lāzerterapija ✓ Ķirurģija ✓ Optika ✓ Kontaktlēcas ✓ Acu spiediena mērītāju noma ✓ Plakstiņu higiēna ✓ Acu veselība grūtniecības laikā ✓ Redzes korekcija ✓ Nakts lēcas ✓ Klīniskie pētījumi

Latvijas Amerikas acu centrs, SIA, Acu klīnika

A.Deglava 12a, Rīga LV-1009
higiēna, acu plakstiņu kopšana, kopšanas procedūras, redze bērniem, acu ārsts bērniem, bērnu acu ārsts, apdrošināšana

Profi Logistiks, SIA

Dzirnieku 18, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Pakalpojumi: ✓ Gaisa transports; ✓ Starptautiskie autopārvadājumi; ✓ Dzelzceļa kravu pārvadājumi; ✓ Ekspedīcijas pakalpojumi Baltijas valstu ostās; ✓ Noliktavas pakalpojumu kompleksa nodrošināšana preču importam un eksportam; ✓ Kravu piegādes organizēšana mūsu klientiem ar visiem transporta veidiem;

AJ PRODUKTI, AS, biroja mēbeles, noliktavu aprīkojums

Kalnciema 197b, Rīga LV-1046
Produkti: ✓ Biroja mēbeles ✓ Internetveikals ✓ Noliktavu plaukti ✓ Garderobes skapji ✓ Arhīva skapji ✓ Palešu plaukti ✓ Noliktavu aprīkojums ✓ Metāla plaukti Par mums: „AJ Produkter” AB ir starptautisks tiešā pasta tirdzniecības līderis Eiropā ar 40 gadu pieredzi. Koncerna pamatdarbība ir attīstīta tā, lai ikviens klients ērtā veidā varētu pasūtīt biroja, darbnīcu un noliktavu preces vienuviet, kā arī mēs spētu maksimāli ātri un ērti preces piegādāt un nodrošināt to montāžu. Ievērojot augstās zviedru kvalitātes prasības, „AJ Produkter” AB rūpnīcās saražo vidēji 40% no visām mūsu katalogos piedāvātajām precēm. Ikdienā uzsvaru liekam ne tikai uz teicamu klientu apkalpošanas servisu, pasūtot preces, tās piegādājot vai montējot, bet garantējam arī augstu preču kvalitāti, kas secīgi nodrošina mūsu piedāvāto preču ilgmūžību. Mūsu solījums – augsts apkalpošanas serviss, preces, kas atbilst augstākajām Skandināvijas kvalitātes prasībām, un spēja piedāvāt plašāko biroja, noliktavu un darbnīcu preču sortimentu vienkopus.

AT grāmatvedība un audits, SIA

Latgales 450B, Rīga LV-1063
Pakalpojumi:: ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Finanšu konsultācijas ✓ Zvērinātu revidentu pārbaudes ✓ Auditorpakalpojumi ✓ Saimnieciski - finansiālās darbības analīze ✓ Gada pārskatu sagatavošana Grāmatvedība un audits:

SIA “AT Grāmatvedība un audits” ir 100% Latvijas kapitāla audita un grāmatvedības pakalpojumu uzņēmums ar ilggadēju darba pieredzi. Uzņēmums galvenokārt pievērsies auditoru pakalpojumu sniegšanai dažādiem uzņēmumiem - gan vietējiem nelieliem uzņēmumiem, gan lielajiem un kopuzņēmumiem, kuriem nepieciešami Zvērinātu revidentu pakalpojumi, gan mātes uzņēmumiem, kuriem pieder saistītie un meitas uzņēmumi gan Latvijā, gan citās valstīs. Uzņēmums sniedz konsultācijas gan finanšu, gan nodokļu jautājumos, gan konsultē grāmatvedības programnodrošinājumā.

Priežavoti, SIA

Zinātnes 19, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Par mums: SIA „Priežavoti” dibināts 1999.gada 13.oktobrī. SIA „Priežavoti” darbojas nozarēs - zāģmateriālu ražošana un privātmāju celtniecība savos Jauno projektu ciematos. SIA “Priežavoti” no 1999.gada ražo vietējam tirgum un eksportē plašu skujkoku sortimentu zāģmateriālus - zaļus, žāvētus un ēvelētus, kā arī taras dēļus, šķeldu un skaidas. SIA „Priežavoti” 2003.gadā sāk attīstību celtniecības nozarē un attīsta Jaunu privātmāju ciemata projektu Mārupē. No 2006.gada sāk attīstīt Jauno projektu privātmāju ciematu “Priežavoti” pie Salaspils ar 270 apbūves gabaliem klusā, saules gaismas pielietā meža ielokā Bajāros, Salaspils pagastā.

SOLLO LV, SIA, finanšu pakalpojumi

Dārzniecības 7, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Uzņēmums piedāvā: ✓ Lētākā komisijas maksa Latvijā par viena rēķina apmaksu ✓ Klientiem iespēja norēķināties gan ar bankas maksājumu kartēm, gan skaidrā naudā ✓ Par rēķiniem klienti var ērti samaksāt ikdienas iepirkšanās laikā, tiem nav jādodas uz maksājumu pieņemšanas vietu ✓ Plašs veikalu tīkls visā Latvijā (vairāk nekā 700 tirdzniecības vietas) un ērts veikalu darba laiks ir priekšrocība klientiem, nemainot savus ikdienas paradumus, tostarp veicot pirkumus arī brīvdienās ✓ Nauda un informācija par pieņemtajiem maksājumiem tiks nosūtīta jūsu uzņēmumam jau nākamajā darba dienā pēc informācijas saņemšanas ✓ Veikalu tīkls informēs lielu daļu jūsu esošos un potenciālos klientus par iespēju norēķināties par jūsu pakalpojumiem veikalu tīklā ✓ Operatīva jautājumu risināšana, kas saistīta ar maksājumiem caur veikalu tīkliem

Muitas brokeri - SIA Discovery Logistics

MUITAS brokeri, Atmuitošana, Muitas deklarācija🤝
Uriekstes 3-615, Rīga, LV-1005
Muitas dokumentu noformēšana:

Kravu deklarēšana

✓ IMA - preču izlaišana brīvā apgrozījumā, ievešana uz laiku remontam. Pamatlīdzekļu imports; ✓ IKD - ievešanas kopsavilkuma deklarācija, preču atmuitošana uz Latvijas robežas: Silene, Pāternieki, Grebņeva, Terehova; ✓ EXA, EUA – preču eksports uz trešajām valstīm, izvešana uz laiku, reeksports; ✓ T1, T2 tranzīta procedūras; TIR carnet.

Kravas pavaddokumentu sagatavošana

✓ Muitas procedūrai pakļauto preču klasificēšana, HS kodu piešķiršanu; ✓ CMR aizpildīšanu; ✓ EUR.1; A.TR; 'Certificate of origin' noformēšana; ✓ PVD robežkontroles dokumentu iesniegšanu.

K.E.D.R., SIA, kravas autoserviss

Mazjumpravas 82, Rīga LV-1063
Apraksts:

Kravas autoserviss "K.E.D.R.", SIA, piedāvā visu veidu autoservisa pakalpojumus. Servisa centrā augsti kvalificēti meistari savlaicīgi un kvalitatīvi veiks tehnisko apkopi un nepieciešamo remontu, tostarp detaļu un agregātu maiņu, krāsošanu, kā arī argona metināšanas darbus. Mēs sadarbojamies ar visām Latvijas apdrošināšanas kompānijām. Kravas autoserviss, kravas automašīnu remonts, argona metināšana.

Vidzemes Contus, SIA

Meža 7-211, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Pakalpojumi:: ✓ Grāmatvedības politikas izstrādi un pilnveidošanu;  ✓ Grāmatvedības pirmdokumentu apstrādi;  ✓ Darba samaksas un ar to saistīto izmaksu un nodokļu aprēķinus; ✓ Bankas, kases un avansa norēķinus; ✓ Krājumu un pamatlīdzekļu uzskaiti; ✓ Preču un pakalpojumu uzskaiti; ✓ Debitoru un kreditoru parādu uzskaiti; ✓ Grāmatvedības atjaunošanu no pirmdokumentiem; ✓ Operatīvās bilances, peļņas vai zaudējuma aprēķina un naudas plūsmas sagatavošanu; ✓ Nodokļu aprēķinus un deklarāciju sagatavošanu un iesniegšanu VID; ✓ Gada pārskata sastādīšanu un deklarēšanu; ✓ Iedzīvotāju un pašnodarbināto deklarāciju sastādīšanu; ✓ Citu atskaišu sagatavošanu Valsts institūcijām un uzņēmuma vadībai; ✓ Finanšu un saimnieciskās darbības analīze; ✓ Lietvedības un personāla dokumentu sagatavošana.

Liepiņi, SIA

Carnikava, Plūmju 3, Carnikavas pagasts, Ādažu nov., LV-2163
Sadarbojamies ar sekojošām veselības apdrošināšanas kompānijām:: ✓ If... ✓ BTA ✓ Gjensidige ✓ Balta ✓ Seesam ✓ Baltijas Apdrošināšanas nams ✓ Compensa ✓ Ergo

Ja Jums ir citu apdrošināšanas kompāniju veselības apdrošināšana, tad: saņemiet pakalpojumus pie mums -> iesniedziet savam apdrošinātājam prasības pieteikumu, pievienojot čeka kopiju -> saņemiet atlīdzību ar pārskaitījumu uz savu kontu.

 

Līnas grāmatvedība, SIA, pilna grāmatvedības apkalpošana Rīgā, Cēsīs, Siguldā, Limbažos

Ulbrokas 44a, Rīga LV-1021
Pakalpojumi:: ✓ Operatīvo finanšu pārskatu sagatavošana līzingiem, bankām u.c. ✓ Statistikas atskaišu sgatavošana un iesniegšana ✓ Gada pārskata sagatavošana un iesniegšana VID ✓ Konsultācijas grāmatvedības un nodokļu jautājumos ✓ Daļēja grāmatvedības apkalpošana ✓ Grāmatvedības reģistru atjaunošana no pirmsdokumentiem

DURVJU ATVĒRŠANA, diennakts slēdzeņu SOS serviss

Droša aizkritušu durvju atvēršana👌 💯
Dzelzavas 72, Rīga LV-1082
Durvju un slēdzeņu atvēršanas pakalpojumi:: ✓ durvju un slēdzeņu atvēršana ✓ seifu atvēršana un remonts ✓ automobiļu atvēršana - SOS serviss ✓ slēdzeņu iegriešana un nomaiņa uz drošākām ✓ videonovērošanas un domofona iekārtu uzstādīšana ✓ čip atslēgas domofonam, durvju apdare

Grāmatvedības birojs IRIS, SIA

Dignājas 3-7a, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Uzņēmuma pārstāvēšana VID ✓ Dokumentu sagatavošana un iesniegšana uzņēmumu reģistrā ✓ Lietvedības pakalpojumi ✓ Nodokļu konsultācijas ✓ Finanšu atskaites Par mums::

Piedāvājam GALVENĀ GRĀMATVEŽA pakalpojumus. Konsultācijas, kā uzsākt organizēt grāmatvedības uzskaiti atbilstoši LR likumdošanai. Mūsu ieteikumi un padomi veiksmīgai biznesa attīstībai.

APM Expres, SIA

Līvciema 55, Ikšķile, Ogres nov. LV-5052
Apraksts: Pārcelšanās, pārvietošanās, pārvākšanās serviss, internacional moving services. Pārvietošanās serviss, pārcelšanās serviss, pārvākšanās serviss, international moving services.