Apdrošināšana, visā Latvijā

Drukāt
1

Compensa Life Vienna Insurance Group SE Latvijas filiāle, Centrālais birojs

Vienības gatve 87h, Rīga LV-1004
Pakalpojumi: ✓ dzīvības apdrošināšana ar uzkrājumu veidošanu ✓ privātās un mūža pensijas apdrošināšana ✓ uzkrājošā dzīvības apdrošināšana bērniem ✓ nelaimes gadījumu un veselības apdrošināšana fiziskām un juridiskām personām ✓ onkoloģisko saslimšanu apdrošināšana, OncoDrop

VIS BROKERHOUSE, SIA, Apdrošināšanas brokeri

Kārļa Ulmaņa gatve 2-6.st., Rīga LV-1004
Mūsu pakalpojumi:

VIS BROKERHOUSE piedāvā plašu pakalpojumu klāstu juridiskām un fiziskām personām:

✓  OCTA, KASKO, KASKO „BEDRES”; ✓ Starptautiskais apdrošināšanas līgums (Zaļā karte/Green Card); ✓ Veselības apdrošināšana; ✓ Civiltiesiskās atbildības apdrošināšana; ✓ Īpašuma apdrošināšana; ✓ Nelaimes gadījumu apdrošināšana; ✓ Ceļojumu apdrošināšana; ✓ Nodokļu optimizācija.

Eurolife Latvia, SIA

G.Astras 8b, Rīga, LV-1082
Piedāvājam:

Uzkrāt savu kapitālu, vienlaicīgi baudot dzīvības apdrošināšanas priekšrocības, izvēlas arvien vairāk klientu visā pasaulē. Pieaugošā izvēle galvenokārt saistīta ar kapitāla saglabāšanas un paredzamas peļņas garantijām.

Apdrošināšanas uzņēmums:

"Eurolife Latvia" - dinamisks un strauji augošs uzņēmums, eksperts dzīvības apdrošināšanā, kas Latvijas apdrošināšanas tirgū darbojas kopš 2005. gada kā koncerna Grazer Wechelseitige Versicherung AG apdrošināšanas starpnieks. Galvenās EUROLIFE Latvia darbības jomas ir ģimenes nodrošinājums, uzkrājumi un pensijas.

Compensa Life Vienna Insurance Group SE Latvijas filiāle, Latgales klientu apkalpošanas centrs

Lāčplēša 45-1a, Daugavpils LV-5401
Privātās pensijas apdrošināšana . Trešais pensiju līmenis. Uzkrājošā apdrošināšana bērniem., Dzīvības apdrošināšana senioriem.Kritisko slimību apdrošināšana ,  Onkoloģisko saslimšanu apdrošināšana

Compensa Life Vienna Insurance Group SE Latvijas filiāle, Kurzemes klientu apkalpošanas centrs

Kungu 2, Liepāja LV-3401
Privātās pensijas apdrošināšana . Trešais pensiju līmenis.Uzkrājošā apdrošināšana bērniem., Kritisko slimību apdrošināšana , Onkoloģisko saslimšanu  apdrošināšana , OncoDrop.

Compensa Life Vienna Insurance Group SE Latvijas filiāle, Ventspils klientu apkalpošanas centrs

Ģertrūdes 26, Ventspils, LV-3601
Privātās pensijas apdrošināšana . Trešais pensiju līmenis.Uzkrājošā apdrošināšana bērniem., Kritisko slimību apdrošināšana , Onkoloģisko saslimšanu  apdrošināšana , OncoDrop

Compensa Life Vienna Insurance Group SE Latvijas filiāle, Vidzemes klientu apkalpošanas centrs

K.Baumaņa 5, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Privātās pensijas apdrošināšana. Trešais pensiju līmenis.Uzkrājošā apdrošināšana bērniem. Ieguldījumu fondi. Dzīvības apdrošināšana.Nelaimes gadījumu apdrošināšana. Veselības apdrošināšana.veselības apdrošināšana fiziskām personām, uzņēmumiem. Mūža pensijas apdrošināšanas līgums. Uzkrājumi bēru izdevumiem.Dzīvības

Goldingen Auto, IK

Ēdoles 54, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Auto līzings: ✓ Izvēlies auto no piedāvājuma ✓ Aizpildi pieteikuma formu blakus auto sludinājumam ✓ Brauc mājās ar jauno auto!

Jums atliek tikai izvēlēties automašīnu un blakus sludinājumam aizpildīt pieteikuma formu - tālāk visu darbu, kas ir saistīts ar līzinga izskatīšanu, auto vērtēšanu, izdarīsim mēs. Jums atliek tikai sagaidīt mūsu menedžera paziņojumu par līzinga piešķiršanu!

Agande finanses, SIA

Eiropas projektu izstrāde
Tūristu 1-2.st., Saldus, Saldus nov., LV-3801
Dzīvības apdrošināšana ar uzkrājumu. Lauksaimniecības konsultācijas. Biznesa plānu izstrāde.

Zīle 1, SIA, automašīnu tirdzniecība

Lauku 59, Liepāja, LV-3411
Apraksts:

"ZĪLE 1" nodarbojas ar auto tirdzniecību, maiņu un iegādi ar līzingu. Automašīnu piegāde no Vācijas. Mainām, pērkam, piegādājam automobiļus. Katru mēnesi automašīnu pievedums no Vācijas. Mēs piedāvājam jums jebkuras automašīnas piegādi pēc jūsu individuāla pasūtījuma un pēc jūsu vēlmēm par modeli, virsbūves krāsu, dzinēja tilpumu un tipu, kā arī detalizētu papildus aprīkojuma komplektāciju. Pasūtot automašīnu no Vācijas vai citām Eiropas valstīm, nokārtosim pilnīgi visas formalitātes no jūsu izvēlētā auto iegādes Eiropā līdz tā reģistrācijai CSDD un TA Latvijā.

Gaja Pluss, SIA - Saliktu kravu pārvadājumi, pārvākšanās serviss ekspress piegāde, muitas noliktava Eiropā, Baltijā, Rīgā

Ogres 5-27, Rīga LV-1019
Par uzņēmumu:

Latvijas transporta kompānija "Gaja Pluss" tika dibināta 2001.gadā. Savas darbības laikā mūsu kompānija pierādīja sevi kā atbildīgu un drošu partneri. Darba pieredze vietējo apstākļu pārzināšanā kravu pārvadāšanas maršrutos pa visu Eiropas Savienību, ļauj nodrošināt mūsdienīgu kravas piegādi. Visi mūsu autovadītāji ir nodrošināti ar mobilajiem sakariem, kas ļauj menedžeram vienmēr iegūt operatīvu informāciju par kravas pārvadājuma gaitu un izpildi!

ACE Logistics Latvia, SIA

"Kargo k-1" , Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
"ACE Logistics Latvia" sniegtie transporta un loģistikas pakalpojumi: ✓ Gaisa transports ✓ Auto transports ✓ Jūras transports ✓ Dzelzceļa transports ✓ Muitas dokumentu noformēšana ✓ Preču pārvadājumu apdrošināšanas organizēšana Kravu apdrošināšana:

Uzņēmums piedāvā pilnu pārvadājumu apdrošināšanu. Ja preču vērtība pārsniedz pārvadātāja atbildības likmes, ir iespējams apdrošināties pret visiem riskiem vai arī noteiktā to grupām, piemēram, satiksmes negadījumiem, ugunsgrēkiem vai zādzībām. Ir iespējams noslēgt līgumu par vienreizējās polises (vienam pārvedumam) vai atvērtās polises (uz noteiktu laiku) saņemšanu. Piedāvātie apdrošināšanas noteikumu veidi ir ICC(A), ICC(B) un ICC(C). Sīkāka informācija mājaslapā.

eLizings.lv, SIA

Lāčplēša 51, Rīga LV-1011
Apraksts:

Oficiālais kredītu salīdzināšanas portāls - iespēja saimnieciskās darbības veicējiem un uzņēmumiem izvēlēties izdevīgākos finanšu risinājumus. Auto līzings, kredītu apvienošana, kredīts pret nekustamo īpašumu, auto kredīts, auto līzings, kredīts auto iegādei, kredīts pret auto, pārkreditācija uzņēmumiem un saimnieciskās darbības veicējiem.

abc.lv, Būvniecības nozares medijs

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Būvniecības nozares vadošais interneta medijs www.abc.lv:

Vērtīgi padomi ikvienam, kas būvē, remontē, labo un restaurē, aktuālās būvizmaksas, nozares jaunumi un speciālistu saraksti, kā arī informācija par vairāk nekā 25 000 būvniecības jomas uzņēmumu. Ja tev ir būvniecības nozares uzņēmums - tava mērķauditorija ir portālā abc.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga LV-1011
Firmas.lv - viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm:

Firmas.lv ir viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm Latvijā kopš 2006. gada. Šeit vienkopus atrodami dati no dažādiem oficiālajiem reģistriem, tai skaitā Uzņēmumu reģistra, CSDD reģistra, Valsts ieņēmumu dienesta, Valsts zemes dienesta un citiem. Sniedzam saviem klientiem detalizētu informāciju par Latvijas uzņēmumiem un iestādēm, to saistītajiem uzņēmumiem un filiālēm, uzņēmumu amatpersonām, vēsturiskajiem datiem, piedāvājam veikt monitoringu, segmentēto datu atlasi, kā arī integrēt datus sistēmās un izmantot uzņēmumu novērtēšanas rīkus. Firmas.lv ikdienā izmanto aptuveni 1600 profesionāli lietotāji – grāmatveži, juristi, pārdevēji –, kā arī tūkstošiem vienkāršu meklētāju. Firmas.lv palīdz novērst biznesa riskus un uzlabo darba produktivitāti, savlaicīgi sniedzot precīzu, pilnīgu un pārbaudītu informāciju. Mēnesī portālu apmeklē aptuveni 1 miljons reizes - lielā Firmas.lv popularitāte to padara arī par vērtīgu mārketinga kanālu, ar kura palīdzību popularizēt savu uzņēmējdarbību! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību un stiprini reputāciju, izvietojot biznesa profilu, reklāmrakstus, banerus un izmantojot citus mārketinga risinājumus.

Medicine.lv, Latvijas veselības portāls

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Medicīnas nozares vadošais interneta medijs www.medicine.lv:

Vērtīgi padomi par veselību, uzturu, rehabilitāciju, skaistumkopšanu, farmāciju, veselīgu dzīvesveidu kā iedzīvotājiem, tā profesionāļiem. Portālā ir iespēja uzdot sev interesējošo jautājumu ārstiem-speciālistiem, piedalīties foruma diskusijās, kā arī atrast vajadzīgo preci vai pakalpojumu - pieejama informācija par vairāk nekā 12 000 nozares uzņēmumu. Ja tev ir medicīnas jomas uzņēmums vai esi nozares profesionālis - tava mērķauditorija ir portālā medicine.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

Consilium Medicum, SIA

Rūpniecības 7-1, Rīga LV-1010
Sākotnēji:

Sākotnēji bijām pazīstami kā medicīnas centrs "Uniklīnika", kas specializējās tādā nosacīti šaurā nozarē kā mazā iegurņa orgānu slimību ārstēšanā, taču ar laiku tika piesaistīti arī citi speciālisti un ārsti, lai spētu nodrošināt kompleksu slimību ārstēšanu, un izveidota klīnika, kur klientiem veic ultrasonogrāfiju, doplerogrāfiju, ehokardiogrammu un citas procedūras.

MG Alliance, SIA, Grāmatvedības pakalpojumi, Autsorsinga kompānija

Licencēts grāmatvedības uzņēmums AGL0000450
Hospitāļu 8-8a, Rīga LV-1013
Piedāvātie ārpakalpojumi: ✓ Nodokļu un finanšu konsultācijas ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Iekšējais audits un kontrole ✓ Starptautiskais audits ✓ Juridiskie pakalpojumi ✓ Bilances nodošana ✓ Grāmatvedības un nodokļu uzskaites atjaunošana ✓ Nodokļu optimizācija ✓ Pirmdokumentu sagatavošana

Accuratio, SIA, Grāmatvedības pakalpojumi

K.Valdemāra 23, Rīga, LV-1010
Piedāvātie grāmatvedības pakalpojumi:: ✓ Nodrošinām finanšu grāmatvedības uzskaiti ✓ Veicam ārvalstu uzņēmumu filiāļu grāmatvedības uzskaiti, sagatavojam pārskatus un nodokļu deklarācijas ✓ Sniedzam jaunu uzņēmumu reģistrācijas pakalpojumus ✓ Aprēķinām, uzskaitām un deklarējam klientu nodokļus ✓ Sagatavojam gada pārskatus ✓ Nodrošinām vadības grāmatvedības uzskaiti pēc klientu pieprasījuma ✓ Konsultējam nodokļu un finanšu uzskaites jautājumos ✓ Organizējam grāmatvedības uzskaiti ✓ Sagatavojam operatīvās bilances un peļņas vai zaudējumu aprēķinus ✓ Veicam klientu darbinieku darba algu aprēķinu, algas nodokļu un iemaksu aprēķinu ✓ Tiek izstrādāta klientu personāla dokumentācija ✓ Organizējam klientu lietvedību ✓ Sniedzam klientu biroja administrēšanas pakalpojumus ✓ Sniedzam atskaites klientu ārvalstu mātes uzņēmumiem

ARI Accounting Service, SIA, Grāmatvedības pakalpojumi

Licencēts grāmatvedības uzņēmums AGL000200 ©
Lāčplēša 27-6, Rīga LV-1011
Vispirms cilvēki pēc tam cipari.:

SIA "Ari accounting service" ir uz klientu orientēts uzņēmums, kam ir svarīgi izveidot un saglabāt labas attiecības ar klientu jebkurā situācijā. Uzņēmums garantē individuālu pieeju ikvienam klientam. Precīza grāmatvedība ir būtiska. Uzturiet detalizētu uzskaiti par izdevumiem, ienākumiem un citiem nodokļu aspektiem. Tas palīdzēs izvairīties no nepamatotiem nodokļiem un optimizēt izmaksas. Esam grāmatvedības eksperti! Grāmatvedība ir mūsu sirds darbs!