Apdrošināšana, visā Latvijā

Drukāt

GEO Development, SIA, topogrāfija, mērniecība

Lapeņu 7, Rīga LV-1013
Mērnieki, mērniecība, mērnieks, zemes mērnieki, topogrāfija, topogrāfiskie uzmērījumi, kartogrāfija, kartogrāfs, mērniecības darbi, robežu uzmērīšana, kadastrālā uzmērīšana, robežu uzmērīšana, zemes ierīcība, zemes ierīkošana, zemes uzmērīšana, ģeodēziskā kontrolkartēšana, izpildshēmas, būves novietnes kartes, izpilduzmērījumi,

Vollers-Rīga, SIA, noliktavas pakalpojumi

Turpinām strādāt klātienē!
"Lindes" , Salaspils pagasts, Salaspils nov., LV-2118
dokumentu noformēšana, muitas dokumentu formēšana, preču pārvadājumu apdrošināšanas organizēšana, kravu apdrošināšana

Latona Ltd., apbedīšanas birojs

Ģertrūdes 58, Rīga LV-1011
Apbedīšanas pakalpojumi, apbedīšana, apbedīšanas piederumi, apbedīšanas birojs, visa veida apbedīšanas pakalpojumi, visa veida apbedīšanas pakalpojumi Rīgā, visa veida apbedīšanas pakalpojumi visā Latvijā, mirušā transportēšana, nelaiķa transportēšana, nelaiķa transportēšana no ārzemēm, nelaiķa transportēšana uz ārzemēm, nelaiķa

iVF Riga Cilmes šūnu centrs

Zaļā 1-3.st., Rīga, LV-1010
Bioloģiskā bērna apdrošināšana . Ģenētiskā pase. Bērna ģenētiskās analīzes.

Sefinance, SIA

K.Valdemāra 57/59, Rīga LV-1010
Refinansēšana, finanšu darbība, kredīts komercobjekta iegādei, ilgtermiņa, aizdevums.  Aizdevumu pārfinansēšana, refinansēšana. pārfinansēšana.  auto, automobiļa, avio, laivu līzings. Motocikls, transportlīdzeklis, transports līzingā. Ilgtermiņa līzingi,  aizdevums transportlīdzekļa iegādei, moto, aizdevums

VRV Motors, autoserviss, VOLVO rezerves daļu serviss

Tīraine, Vecozolu 43, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167

Plaša atpazīstamība Baltijas tirgos. Protam rast risinājumu sarežģītākajās situācijās!

Par mums::

Jau 20 gadu pieredze! Volvo automašīnu serviss. Volvo automašīnu pēcgarantijas serviss. Volvo automašīnu rezerves daļas. Sadarbībā ar vadošajām apdrošināšanas kompānijām.

Nafta LV, SIA

Lubānas 66-317, Rīga LV-1073
Tirdzniecībā piedāvātās degvielas sortimentā ir:: ✓ ziemas un vasaras marku dīzeļdegviela ✓ marķētā dīzeļdegviela lauksaimniekiem ✓ marķētā dīzeļdegviela apkures vajadzībām un kuģu uzpildīšanai ✓ 95 un 98 markas bezsvina benzīns Transports: SIA Nafta LV degvielas transportēšanas pakalpojumus sniedz ar savu transportu. Uzņēmuma rīcībā ir vairāki degvielas vedēji ar maksimālo kalibrāciju 31000 ltr un mazāki ar kalibrāciju 19000 ltr. Visas automašīnas atbilst bīstamo kravu pārvadāšanas noteikumiem ADR un ir aprīkotas ar degvielas sūkņiem un kalibrētiem skaitītājiem. Tas dod iespēju veikt degvielas piegādes gan lieliem, gan maziem degvielas vairumpatērētājiem un precīzi izsniegt pasūtīto degvielas apjomu.

Mana meža vērtība

Brenguļi, "Brenguļi" -2, Brenguļu pagasts, Valmieras nov., LV-4245
Par mums:

"Mana meža vērtība" ir cirsmu un mežu cenu salīdzināšanas platforma, kas ir paredzēta mežu īpašniekiem un pircējiem. Mežu īpašnieki ar bezmaksas sludinājuma palīdzību var iegūt sava meža novērtējumu summas izteiksmē no vairāk nekā 200+ potenciālajiem pircējiem, kas ir gan fiziskas, gan juridiskas personas. Savukārt mežu pircējiem nodrošinot jaunāko informāciju par meža īpašumiem tiem interesējošos apgabalos, piedāvājot izteikt vienreizēju cenas piedāvājumu. Meža vai cirsmas īpašuma vērtība tiek iegūta, potenciālajam pircējam iegūstot informāciju par īpašumu, izsakot citiem neredzamu cenas piedāvājumu, tā veidojot godīgu vērtējumu par konkrēto īpašumu. Informācija par meža vai cirsmas īpašnieku ir konfidenciāla! Mana meža vērtība darbojas kā atbalsts mežu pārdevējiem, sniedzot bezmaksas konsultācijas, dokumentu paraugus un informējot par aktualitātēm mežu nozarē. Mmv.lv nenodarbojas ar īpašumu iegādi vai īpašumu izsolēm!  

Latvijas Kinoloģiskā federācija

Elijas 21, Rīga LV-1050
Latvijas kinoloģiskā federācija nodarbojas ar:: ✓ šķirnes suņu audzēšanu ✓ izstāžu, sporta sacensību organizāciju ✓ suņu apmācību ✓ ar darbības profilu saistītu kursu organizāciju Par mums:

Latvijas Kinoloģiskā federācija (LKF) ir dibināta 1974. gadā kā Rīgas suņu audzētāju biedrība. Tagadējo nosaukumu iegūst 1993. gadā. LKF ir lielākā kinoloģijas organizācija Latvijas Republikā, apvieno 36 suņu audzētāju klubus, 2004. gadā reģistrēta arī kā izglītības iestāde. Latvijas Kinoloģijas federācija kopš 1996. gada darbojas Starptautiskās Kinoloģijas federācijas (FCI) sastāvā, 2005. gadā kļuvusi par tās pilntiesīgu biedru, ir arī Amerikāņu Kennel Kluba (AKC) sadarbības partneris.

I. Paegles ārsta prakse dzemdniecībā un ginekoloģijā, SIA

Strādājam klātienē ( grūtnieces, akūtas pacientes)
Ģertrūdes 30-2.st., Rīga LV-1011
Ar prieku sniegsim Jums konsultācijas ģimenes plānošanā.: Ginekoloģijas privātprakses mērķis ir izprast pacientu vēlmes, sekot līdzi grūtniecības norisei, veikt nepieciešamos ginekoloģiskos izmeklējumus un uzturēt topošās māmiņas pie labas veselības, lai grūtniecības mēneši noritētu patīkami un mierīgi. Ginekoloģe katram pacientam sniedz individuālu pieeju un aprūpi. Sadarbojamies ar apdrošināšanas kompānijām.

Vērsītis, SIA, Veikals

Atmodas 26, Aizpute, Dienvidkurzemes nov. LV-3456
Apraksts:

SIA "Vērsītis" jau vairāk nekā 14 gadus ir viens no lielākajiem tirdzniecības un transporta pakalpojumu sniedzējiem Aizputē un Aizputes novadā. Nodrošinām ar mežizstrādes, lauksaimniecības un zivju audzētavas pakalpojumiem. Kazdangā ir mūsu kravas un vieglo auto serviss. Ar prieku sniedzam palīdzību gan privātām, gan juridiskām personām.

FinServices, SIA

Strūgu 2a, Rīga LV-1003
Grāmatvedības ārpakalpojumu priekšrocības:: ✓ Uzņēmums ietaupīs uz grāmatveža algas izmaksām ✓ Grāmatvedības ārpakalpojumu uzņēmums veic pilnu grāmatvedības uzskaiti, kā arī specializējas nodokļu konsultācijās un juridiskos jautājumos ✓ Nav nepieciešams iekārtot grāmatveža darba vietu ✓ Nav nepieciešams grāmatvedim nodrošināt pastāvīgas apmācības un izaugsmi ✓ Grāmatvedības apkalpojošam uzņēmumam ir lielāka informācijas aprite un plašākas zināšanas dažāda veida uzņēmējdarbības sfērās

Freeway Logistics, SIA, starptautiskie kravu pārvadājumi

Starptautiskie pārvadājumi, bezmaksas konsultācijas!
Dzelzavas 117, Rīga LV-1021
Sniegtie pakalpojumi: ✓ Starptautiskie kravu pārvadājumi ✓ Sauszemes kravu pārvadājumi ✓ Jūras kravu pārvadājumi ✓ Avio kravu pārvadājumi ✓ Multimodālie konteineru kravu pārvadājumi ✓ Bīstamo kravu pārvadājumi (ADR) ✓ REF mašīnas ar temperatūras režīmu ✓ Ekspress piegādes ✓ Negabarīta kravu pārvadājumi ✓ Kravu apdrošināšana ✓ Bezmaksas konsultācijas

Jaunliepājas namsaimnieks, SIA

F.Brīvzemnieka 28, Liepāja LV-3401
Apraksts:

SIA “Jaunliepājas namsaimnieks” nekustamā īpašuma tirgū aktīvi darbojas no 1989. gada, specializējoties piejūras īpašumu tirdzniecībā, un ir viena no vecākajām kompānijām šajā jomā Latvijā ar stabilu klientūru un tradīcijām. Mūsu piedāvājumos ir dažādu platību zemes īpašumi ar ēkām un bez apbūves Liepājas rajonā un citur Latvijā pie jūras, rūpniecības un lauksaimniecības zemes, meži, ostas, kā arī dažādu profilu biznesu pārdošana. Turklāt SIA “Jaunliepājas namsaimnieks” izīrē/pārdod dzīvokļus, mājas, telpas birojiem Liepājas pilsētā. Piedāvājam pakalpojumus īpašumu legalizācijā, sniedzam konsultācijas ar nekustamajiem īpašumiem saistītos jautājumos, nodrošinām arhitektu, celtnieku/ inženieru un interjera dizaineru pakalpojumus. Mūsu vadmotīvi: profesionalitāte – mūsu darbinieki ir pieredzējuši speciālisti. Komforts – visas rūpes par jūsu darījumu ar nekustamo īpašumu uzņemsies mūsu darbinieki. Uzticamība – mēs cienām savus klientus un turam savus solījumus.

LatKredits.lv, LK Capital, SIA

Hanzas 3a, Rīga LV-1010
Apraksts:

Latkredits.lv ir finanšu risinājumu kompānija, kuras galvenais uzdevums ir palīdzēt saimnieciskās darbības veicējiem risināt dažādas finansiālas darbības. Izskatīšana bez maksas. Bezmaksas līgumu piegāde visā Latvijā. Ja vēlaties ietaupīt savu laiku (nevis meklēt izdevīgāko piedāvājumu saviem spēkiem), naudu (nepārmaksājot % likmi), iegūt izdevīgākos nosacījumus, aizpildiet pieteikumu!

DSV Latvia, SIA, auto, jūras un avio kravu pārvadājumi

Krustpils 31, Rīga LV-1073
DSV organizācija ir sadalīta trīs nodaļās, kas kopā spēj piedāvāt pilnu pārvadājumu pakalpojumu klāstu, tādā veidā nodrošinot visu piegādes ķēdi konkrētā uzņēmumā:: ✓ Air & Sea – avio un jūras pārvadājumi ✓ Road – sauszemes pārvadājumi ar autotransportu ✓ Solutions – noliktavu un loģistikas pakalpojumi

Lai ko jums nevajadzētu aizvest – mēs to aizvedīsim neatkarīgi no tā, kur un kad jums to vajag.

Ugo Auto, SIA, KOGEL OFICIĀLAIS DĪLERS, KOGEL PĀRSTĀVNIECĪBA

Rumbula, Granīta 26, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-1057
Nomai tiek piedāvātas:: ✓ TIR tenta puspiekabes ✓ gardīņu tenta puspiekabes ✓ refrižeratoru puspiekabes ✓ konteineršasijas ✓ pašizgāzēju puspiekabes Nomas cenā iekļautie pakalpojumi:: ✓ remontdarbu veikšana un organizēšana ✓ remontdarbu veikšana un organizēšana arī ārzemēs ✓ tehnisko apkopju veikšana un organizēšana ✓ riepu nodilums un riepu maiņa ✓ puspiekabes KASKO apdrošināšana, KASKO gadījumu administrēšana ✓ puspiekabes OCTA apdrošināšana ✓ TIR sertifikācija ✓ FRC sertifikācija ✓ ikgadējā transporta nodeva ✓ ikgadējā tehniskā apskate ✓ aizvietošanas transporta līdzeklis ✓ jaunums - GPS maršruta kontrole

Grand Credit, SIA

Bīskapa gāte 2, Rīga, LV-1050
Priekšrocības: Mūsu priekšrocība ir speciālistu augstā profesionalitāte un kompetence – viņi operatīvi atrisinās jebkuru jums radušos problēmu. Par uzņēmumu: “Grand Credit” ir uzņēmums, kura prioritāte ir dzīves kvalitātes uzlabošana saviem esošajiem un jaunajiem klientiem.

Grāmatvedis Jums, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Pils 15a, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Apraksts:

Firma "Grāmatvedis Jums" piedāvā dažādus grāmatvedības pakalpojumus Tukumā un Kurzemē. Piedāvājam gada pārskata izveidi, auditēšanas pakalpojumus, VID atskaites, grāmatvedība pašnodarbinātajām personām, finanšu un nodokļu konsultācijas un citus pakalpojumus.

Ingadent, SIA, zobārstniecības klīnika Cēsīs

Vaļņu 11-7, 2.st., Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Pakalpojumi: ✓ Zobu ārstēšana ✓ Protezēšana ✓ Zobu RTG izmeklēšana ✓ Zobu higiēna ✓ Zobu balināšana Zobārstniecība Cēsīs:

Mūsu praksē iespējams saņemt sejas-žokļu ķirurga konsultāciju, kurš veic arī implantēšanas operācijas. Svarīga nozīme mutes dobuma veselībā ir zobu higiēnai, tādēļ mūsu praksē strādā divas pieredzējušas zobu higiēnistes. Sadarbojoties prakses speciālistiem, varam sniegt pilnvērtīgu mutes dobuma aprūpi gan pieaugušajiem, gan bērniem. Un gribu teikt ikvienam pacientam - neatrisināmu problēmu zobārstniecībā nav, vajag tikai gribēt tās risināt, un viss izdosies!