Apsardze, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Patrioti, armijas preču veikals Rīgā

Armijas preču veikals Latvijā Nr 1 !
Tallinas 94, Rīga, LV-1009
Armijas veikals, armijas preces, darba apģērbi, militārais ekipējums, guļammaisi, cepures, zeķes, uzkabes, siksnas, lietusmēteļi, mugursomas, apģērbs darbam, apģērbs hobijam, apģērbs atpūtai, maskēšanās tīkli, pārgājienu virtuve, ūdens blašķes, preces medniekiem, preces makšķerniekiem, preces kolekcionāriem, preces tūristiem,

Loks, SIA

E.Melngaiļa 5, Rīga, LV-1010
Apraksts:

SIA “LOKS” piedāvā videonovērošanas, ugunsdrošības, kontroles un sarunu sistēmas, kā arī apskaņošanas un apsardzes sistēmas. Pateicoties lielai preču noliktavai Rīgā un attīstītai loģistikas sistēmai, SIA “LOKS” nodrošina gan plašu un pieejamu preču sortimentu par izdevīgākajām cenām, gan ātru preču piegādi. Ērta atrašanās vieta un apsargājama automašīnu stāvvieta ikvienam klientam radīs patīkamu iespaidu par vizīti pie mums.

Piedāvājam iekārtas un aprīkojumu, lai nodrošinātu māju, dzīvokļu, biroju un citu objektu drošību. Jūsu ērtībām pārdodam apsardzes, signalizācijas un videonovērošanas komplektus. Mūsu piedāvājumā ir arī citas noderīgas preces mājai, piemēram, rokas instrumenti, barošanas bloki, akumulatori un baterijas.

 

Valmieras rajona Brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrība

Stacijas 30, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Valmieras BUB Vidzemes reģionā sniedz visu veidu ugunsdrošības pakalpojumus iedzīvotājiem un juridiskām personām. Mēs strādājam ar mērķi – kvalitatīvi ugunsdrošības pakalpojumi, tā ir drošības garantija.

STA Grupa, AS

Latgales 227, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Drošības sistēmu risinājumi dažādiem objektiem ✓ Tāmju aprēķins un piedāvājuma sagatavošana ✓ Projektēšana ✓ Montāža un instalācija ✓ Programmēšana un objektu sagatavošana ekspluatācijai ✓ Drošības sistēmu apkalpošana ✓ Garantija un remonts ✓ Autoruzraudzība un tehniskās konsultācijas ✓ Vājstrāvu tīklu un datortīklu mērījumu izpilde, atzinumu sagatavošana

DEGRAN, SIA

Ieriķu 20-8, Rīga, LV-1084
Par mums: SIA “Degran” ir ģimenes uzņēmums ar ilggadēju pieredzi drošības sistēmu montāžā un tehniskajā apkalpošanā. Pakalpojumu klāstā ietilpst videonovērošana, signalizācija, ugunsdrošības signalizācija, piekļuves kontrole un domofoni.

STA Grupa, AS, Filiāle

Zilupes 4a, Rīga LV-1019
Produkti: ✓ Audumi ✓ Diegi ✓ Rāvējslēdzēji ✓ Neaustie materiāli ✓ Atstarojošie materiāli ✓ Šūšanas furnitūra ✓ Polsteri ✓ Darba aizsardzības produkti Par uzņēmumu: Akciju sabiedrība STA Grupa ir dibināta 1991. gadā Latvijā un saviem klientiem piedāvā kvalitatīvu un plašu preču klāstu profesionālai darba apģērbu, aizsargapģērbu, specapģērbu, sporta un korporatīvo tērpu ražošanai. Uzņēmums arī darbojas vājstrāvu tīklu (apsardzes, ugusnsgrēka trauksmes atklāšanas, balss izziņošanas, videonovērošanas un piekļuves kontroles) projektu izstrādē un realizācijā. Mūsu mērķis ir klienta panākumi!

Dzīvojamo treileru noma

Stīpnieku ceļš 5b, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

Ērtāk nekā teltī, lētāk nekā viesnīcā – tā varētu raksturot dzīvojamo treileri. Dzīvojamais treileris ērti izmantojams ne tikai atpūtai, bet arī darbam – celtniecībā, mežizstrādē, objektu apsardzē, tirdzniecībā utt. Galvenās priekšrocības – viegli transportēt, iespēja novietot tiešā objekta tuvumā, izmantot gāzes plīti, ledusskapi, kā arī patverties no aukstuma, lietus un vēja. Galvenā priekšrocība, ceļojot ar dzīvojamo treileri, ir neatkarība. Braucot esi noguris – vari iegriezties tuvākajā benzīntankā vai autostāvvietā un, iekāpjot treilerī, tūlīt pilnā augumā ērti izstiepties guļvietā. Ja gribi baudīt brīvdienas ar lielāku komfortu, jāsameklē kempings, kur par nelielu samaksu būs iespējams pieslēgties elektrībai, kā arī izmantot citas kempingā piedāvātās ērtības. Ja brīvdienas gribas pavadīt atsevišķi no citiem, jāsameklē kluss nostūris. Autonomā gāzes apkure, gāzes plīts un ledusskapis arī šeit jums nodrošinās komfortablu atpūtu.

security.lv, UGUNSDROŠĪBA

Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013
Apraksts:

Ugunsdrošības sistēmas tiek projektētas, uzstādītas un apkalpotas saskaņā ar Ministru kabineta noteikumi Nr. 238, Ugunsdrošības noteikumi Izdoti saskaņā ar Ugunsdrošības un ugunsdzēsības likuma 12. pantu.

security.lv, DARBA AIZSARDZĪBA

Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013

Darba aizsardzība:

✓ Riska novērtējums un drošības plānošana ✓ Darba drošības un veselības aizsardzības politikas izstrāde ✓ Darbinieku apmācība un izglītošana drošības jautājumos ✓ Darba aizsardzības pasākumu uzraudzība un ieviešana

Drošības pakalpojumi:

✓ Fiziskās drošības novērtējums un plānošana ✓ Objektu apsardze un monitoringa sistēmu uzstādīšana ✓ Drošības personāla apmācība un uzraudzība ✓ Notikumu reaģēšana un krīzes pārvaldība

Darba tiesības:

✓ Darba līgumu un dokumentu izstrāde un pārskatīšana ✓ Darba tiesību konsultācijas un atbalsts ✓ Strīdu risināšana un sarunu vadīšana ar darbiniekiem ✓ Darba tiesību pārkāpumu novēršana un novērtēšana

Datu aizsardzība:

✓ GDPR (Vispārējās datu aizsardzības regulas) ievērošanas audits ✓ Datu risku novērtējums un analīze ✓ Politiku un procedūru izstrāde datu aizsardzības jomā ✓ Personāla apmācība un izglītošana par datu aizsardzību

Šie pakalpojumi palīdz uzņēmumiem nodrošināt drošību, atbilstību tiesību aktiem un likumīgu darba vidi, veicinot ilgtermiņa uzņēmējdarbības stabilitāti un attīstību.

security.lv, INDUSTRIĀLAIS ALPĪNISMS

Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013
Kādas ir galvenās industriālā alpīnisma priekšrocības?:

Industriālais alpīnisms ar savu darbības veidu spēj nodrošina ātru un optimālu darbu. Ir iespēja bez sastatnēm, paaugstinājumiem, speciālām mašīnām pārvietoties telpā, lai aizsniegtu nepieciešamās vietas. Industriālais alpīnisms nodrošina arī to, ka brigāde var strādāt grūti pieejamās vietās, kur celtniecības tehnika nevar piekļūt, jo traucē būvju elementi, celtnes, komunikācijas vai  arī pacēlāja izmantošana pasūtītājam ir par dārgu. Industriālais alpīnisms sniedz to, ka ļoti ātri, pēc neilgas sagatavošanās un darba zonas norobežošanas, var uzsākt darbu ar minimālu laika patēriņu un tāpēc ekonomiskāk. Bieži vien daļu darbu augstumā izpildīt ar citiem paņēmieniem nav iespējams vai arī ir nerentabli. Industriālais alpīnisms ir darbs īpašos apstākļos, kas prasa noteiktas prasmes un zināšanas. Saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem Nr. 143 Darba aizsardzības prasības strādājot augstumā industriālais alpīnisms ir darbs iekārtā stāvoklī, kurā nodarbinātais par primāro drošības līdzekli, lai piekļūtu darba vietai, pozicionētu darba vietu vai nolaistos, izmanto virvi vai citus stiprinājumus, izveidojot fiksētu darba vietu augstumā. Industriālais alpīnisms ir darbību kopums, kur dažādu saimniecisku darbu izpildei tiek izmantotas un pielāgotas alpīnisma un klinšu kāpšanas tehnika un speciālais inventārs (ekipējums) . Tas plaši tiek pielietots veicot dažādus būvniecības un montāžas darbus ēkas, augstceltnēs, torņos, tiltos u.c.

BST Engineering, SIA

Kalnciema 87-3.st., Rīga LV-1046
Apraksts:

Izstrādājot integrētus tehniskos risinājumus uzņēmumiem, valsts struktūrām un individuālajiem pasūtītājiem, mēs sniedzam nozīmīgu ieguldījumu sabiedriskās drošības līmeņa paaugstināšana, cilvēku veselības un dzīvības aizsardzība, enerģijas uzlabošanā un energoresursu taupīšanā. Aicinām sadarbībai ikvienu!

DIR.LV, SIA RD System

Stopiņu 13, Rīga LV-1035
Apraksts:

DIR.LV - ir drošības sistēmas piegādātājs Latvijā un Eiropas Savienībā. Mūsu uzņēmums pārdod un uzstāda drošības sistēmas un videonovērošanas tehniku (IP kameras, NVR, DVR) no lielākajiem ražotājiem, kā, piemēram, Hikvision Digital Technology, Dahua Technology, Uniview, Provision, Imou, Ezviz un citus. Mēs esam Hikvision, Dahua un Ajax ražotāju autorizētie pārdevēji Latvijā, mēs piedāvājam mūsu klientiem oriģinālas un augstas kvalitātes video kameras, ieraksta iekārtas (NVR, DVR), domofonus, kodu atslēgas, kartiņu nolasītājus un piekļuves kontroles sistēmas. Pēc 20 gadu darba ar drošības sistēmām, mēs esam uzkrājuši lielu pieredzi, un mēs varam piedāvāt kvalitatīvu tehnisko atbalstu.

F-Man, SIA

E.Smiļģa 2a, Rīga LV-1048
"F-Man", SIA pakapojumi:: ✓ Ugunsdrošības dokumentācijas izstrāde/aktualizēšana (evakuācijas plāni, ugunsdrošības instrukcijas, rīkojumi); ✓ Ugunsaizsardzības sistēmu projektēšana/apkalpošana/montāža; ✓ Praktiskās un teorētiskās nodarbības (instruktāža) ugunsdrošības jomā; ✓ Objektu ugunsdrošības audits; ✓ Ugunsdrošības risinājumi; ✓ Juridiskie pakalpojumi.

SOS SERVISS - DURVJU ATVĒRŠANA

Atveram auto un mājokļa durvis SOS serviss👍
Rīga
Durvju atvēršana: ✓ Durvju atvēršana ✓ Auto durvju atvēršana ✓ Dzīvokļu durvju atvēršana ✓ Garāžu atvēršana ✓ Seifu atvēršana ✓ Durvju remonts ✓ Auto bagāžnieku atvēršana Apraksts:

Slēdzeņu SOS serviss. Durvju atvēršanas, atmūķēšanas procesā durvis necieš! Mēs atmūķējam, atveram slēdzenes, nevis nodarbojamies ar vandālismu un uzlaušanu. Ilggadējā pieredze un labi meistari ir mūsu panākumu pamats. Liela daļa slēdzeņu modeļu pēc atmūķēšanas procesa paliek darba kārtībā un tos var turpināt lietot. Mēs atveram (atmūķējam) durvis gan ar vienkāršām, gan ar vissarežģītākajām slēdzenēm.

Durvju atvēršana: sosserviss.lv

DURVU ATVĒRŠANA - SOS serviss 24/7🔑🧐👌
Rīga
DURVJU ATVĒRŠANA - SOS SERVISS: ✓ aizkritušu durvju atvēršana ✓ durvju atmūķēšana ✓ auto durvju atvēršana ✓ durvju labošana, remonts, atjaunošana, ielikšana ✓ slēdzeņu atvēršana ✓ slēdzeņu uztādīšana Slēdzenes, atslēgas maiņa:

Dažos gadījumos vecās slēdzenes uzstādīšanas specifika un ieejas durvju konstrukcija diktē nepieciešamību izjaukt pilnība durvis, lai nomainītu slēdzeni, pat ja pret tādu pašu modeli. Pirmām kārtām, tas attiecas uz metāla durvīm ar bultu/cilindru sistēmu. Mēs palīdzēsim padarīt jūsu durvis drošas, uzstādot vai nomainot durvju slēdzenes uz mūsdienīgiem modeļiem – slepeni, pasargāti no uzlaušanas.

Atslēgu un durvju SOS serviss

Atslēgu SOS serviss 00-24 🔑🤝
Hipokrāta 13, Rīga LV-1079
Pakalpojumi: ✓ Durvju atvēršana ✓ Durvju remonts ✓ Seifu atvēršana ✓ Seifu remonts ✓ Slēdzeņu maiņa ✓ Auto atvēršana Kāpēc uzticēt durvju atvēršanu un remontu profesionāļiem?: ✓ Daudzas nekustamā īpašuma apdrošināšanas polises sedz izdevumus, kas saistīti ar durvju atvēršanu gadījumos, kad durvju atslēga ir nozaudēta vai durvju slēdzene ir salūzusi. ✓ Tomēr aicinām ņemt vērā, ka jums neatmaksās zaudējumus, kas būs radušies, ja mēģināsiet durvis atvērt pašu spēkiem! ✓ Atslēgu un durvju SOS servisa speciālisti piedāvā saudzīgu durvju atvēršanu, kas neradīs zaudējumus jūsu īpašumam! ✓ Mūsu speciālisti ir gatavi palīdzēt jebkurā diennakts laikā 7 dienas nedēļā!

DAMBIS Security, SIA, Apsardzes pakalpojumi

Bukultu 11, Rīga LV-1005
Uzņēmums piedāvā:: ✓ Fizisko apsardzi ✓ Tehnisko apsardzi ✓ Drošības sistēmas ✓ Apsardzes signalizāciju sistēmas ✓ Drošības risku vadību un konsultācijas ✓ Video sargu

Uzņēmums savus pakalpojumus piedāvā klientiem visā Latvijā. Nepieciešamības gadījumā uzņēmuma speciālisti dodas izbraukumā pie klienta.

Skyhunters.lv, optisko ierīču tirdzniecība, Levenhuk Baltic, SIA

Senču 2, Rīga LV-1012
Izvēlieties kvalitāti un inovācijas ar aksesuāriem no vadošajiem zīmoliem:: ✓ Buki: paaugstiniet mācīšanos, izmantojot aizraujošus un izglītojošus piederumus, kas stimulē jaunos prātus. ✓ Discovery: veiciniet izpēti un atklājumus, izmantojot augstas kvalitātes piederumus, kas paredzēti zinātkāriem bērniem. ✓ Levenhuk: veiciniet mīlestību pret zinātni un izpēti, izmantojot Levenhuk bērniem draudzīgo piederumu klāstu. ✓ Bresser: izpētiet astronomijas un dabas pasauli, izmantojot Bresser izturīgos un izglītojošos piederumus. ✓ National Geographic: Atbrīvojiet atklājuma garu ar National Geographic piederumiem, kas iedvesmo mīlestību pret planētu un ne tikai.

 

Salacgrīvas elektromontāžnieks, SIA, Veikals

Lībiešu 1, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Salacgrīvas elektromontāžnieks, apsardze , aizsargierīces, videonovērošanas sistēmas, elektrotehniskie

Salacgrīvas elektromontāžnieks, SIA, Veikals

Pērnavas 8, Salacgrīva, Limbažu nov. LV-4033
Instrumentu īre. Salacgrīvas elektromontāžnieks, elektromontāža, elektroinstalācija, elektromateriālu tirdzniecība, kabeļi, vadi, rozetes, slēdži, kārbas, elektrības skaitītāji, automātiskie drošinātāji, gaismas ķermeņi, ekonomiskās spuldzes, digitālās televīzijas, dekoderi un antenas, zibens aizsardzība. Salacgrīvas