Arboristu pakalpojumi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Valmieras namsaimnieks, SIA

Semināra 2a, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Teritorijas uzturēšana un labiekārtošana, atslēdznieku pakalpojumi , santehniķu pakalpojumi , namdari,, galdnieku pakalpojumi , jumta seguma remonts, jumiķis, skārdnieki, teritorijas apsaimniekošana, koku un

Vides remonts, SIA

Mūzikas 14 k.2, Jūrmala LV-2008
Apraksts:

SIA "Vides remonts" - uzņēmums ar jau vairāk nekā 16 gadu pieredzi kokkopju-arboristu nozarē. Sniedzam jebkuras sarežģītības koku zāģēšanas, kopšanas, vainagu veidošanas, sauso un lūzušo zaru izzāģēšanas pakalpojumus. Celmu likvidēšana. Profesionālu arboristu pakalpojumi un konsultācijas. Pakalpojumus sniedzam Jūrmalā un ap Jūrmalas pilsētu.

Vita Arboristi, SIA

Augšlīgatne, Ošu 7-12, Līgatnes pagasts, Cēsu nov. LV-4108
Koku kopšana, arboristi

Vārpiņas MR, SIA

"Vārpiņas" , Bilskas pagasts, Smiltenes nov., LV-4706
Arborista, arboristu pakalpojumi , arborists.

Švekers L., individuālā darba veicējs

"Jaunbērzkalni" , Alsviķu pagasts, Alūksnes nov. LV-4333
Apraksts: Bīstamo koku un zaru zāģēšana. Arborista (kokkopja) pakalpojumi. Augļu koku kopšana. Koku vainagu veidošana. Galvenokārt sniedz pakalpojumus Vidzemē, Latgalē. Darbus veicam kvalitatīvi, ātri un droši. Kokkopis - arborists ir kvalificēts, profesionāls cilvēks, kas pārzina koku un krūmu stādīšanu, kopšanu, vainagu veidošanu, formēšanu un izzāģēšanu. Strādājam arī ar avārijas gadījumiem pēc vētru postījumiem. Sniedzam pakalpojumus ar kaķu nocelšanu no koka. Sadarbojamies gan ar juridiskām un fiziskām personām.