Arhitektūra, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Arhitektu kompānija Ivara Šļivkas birojs SIA

Tērbatas 93/95-1.st., Rīga LV-1001
Apraksts:

Ivara Šļivkas birojs arhitektūras jomā darbojas jau 30 gadus un piedāvā risinājumus arhitektūras projektēšanā,projektu vadībā, būvprojektu izveidē, teritorijas plānošanā un dizainā.

Herbtaste, SIA

"Lejas Buliņi" , Sarkaņu pagasts, Madonas nov. LV-4870
Apraksts:

"Herbtaste" SIA arhitektu birojs Madonā. Projektētājs, sertificēts arhitekts.

AB Arho, SIA

Ganību dambis 30a, Rīga LV-1005
Apraksts: Arhitektūra, projektēšana, projektu vadība. Ēku rekonstrukcijas un renovācijas projektu izstrāde un saskaņošana. Autoruzraudzība un būvuzraudzība. 3D vizualizācijas.

Komunālprojekts Jelgava, SIA

Zemgales prospekts 3, Jelgava LV-3001
Pakalpojumi:: ✓ Ēku un būvju projektēšana ✓ Arhitekta pakalpojumi ✓ Būvprojektu izstrāde Par mums:: Uzņēmums atrodas Jelgavā, jau vairāk kā 10 gadus specializējas dzīvojamo, publisko, ražošanas, komunālo ēku un būvju projektēšana, piedāvā arhitekta pakalpojumus.

B & L projekti, SIA

Raiņa 34-2.st., Madona, Madonas nov. LV-4801
Projektēšana, projekti, B&L Projekti, projektēšana Madonā, arhitektūra , tāmēšana, būvkonstrukcijas

Arhistone, SIA

A.Deglava 66, Rīga LV-1035
Par uzņēmumu:

Attīstībā esoša kompānija SIA "Arhistone" nodrošinās vislabāko risinājumu jūsu projektam. Piedāvājam plašu pakalpojumu klāstu arhitektūrā un dizainā. Sadarbībai atvērti!

Baltichomes

Jaunrozes 9 k.1, Rīga LV-1035
Par mums:

Baltic Homes misija ir palīdzēt ikvienam interesentam nonākt līdz savai sapņu mājai, īstenojot savas intereses. Sadarbībai atvērti! Uzticamība, kvalitāte, ātrums. 

Solution Expert, SIA

Ķeguma 50-29, Rīga LV-1039
Par uzņēmumu:

Piedāvājam sagatavot dokumentus mājas nodošanai ekspluatācijā - pagaidu energosertifikāts, izolācijas pretestības mērījumi un ventilācijas un dūmvadu atzinums. Energoefektivitāte, projektēšanas darbi.

Talsu arhitektu birojs, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Raiņa 17-2.st., Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts:

Uzņēmums "Talsu arhitektu birojs" piedāvā arhitekta pakalpojumus. Visa veida arhitektūra, arhitektūras pakalpojumi, būvkonstrukcijas, projekti, projektēšana.

juni, SIA

Kaļķu 28, Rīga, LV-1050
Apraksts:

Arhitektūras birojs "juni" - plānošana un dizains. Izstrādājam visa veida projektēšanas darbus, kas nepieciešami Jūsu ieceres realizēšanai, izskatot un sniedzot Jums piemērotāko risinājumu, balstoties uz Jūsu vēlmēm un iespējām. Projektēšanas darbus veicam no A līdz Z. Veicam visu veida būvniecības ieceru dokumentāciju sagatavošanu un to saskaņošanu pašvaldībās.

 

Swedish Technology, SIA

Roberta Hirša 1, Rīga LV-1045
Par uzņēmumu: Saliekamā dzelzsbetona un metāla konstrukciju projektēšana. Sešu gadu laikā uzņēmums izstrādājis vairāk nekā 150 ēku projektus Skandināvijā, universitāšu, skolu, viesnīcu, peldbaseinus, kā arī ražošanas, biroju un dzīvojamo ēku būvniecībai. Ēku kopējās stabilitātes aprēķini. Drošus, efektīvu un ērtu montējamu konstruktīvo risinājumus projektēšana.

Daudzdzīvokļu ēku, komerciālo un rūpniecisko ēku projektēšana, nodrošinot:

✓ drošību visos ēkas dzīves posmos; ✓ visgrūtāko ideju realizāciju; ✓ labākos konstrukciju risinājumus vieglai un ātrai elementu montāžai; ✓ rentablu materiālu patēriņu; ✓ darba un informācijas apmaiņu BIM vidē.

3D AD, SIA

Zvejnieku 14a-2, Rīga LV-1048
Pieredze:: ✓ Vēsturiskas ēkas (atjaunošana un pārbūve); ✓ Daudzstāvu dzīvojamās ēkas; ✓ Medicīnas ēkas.

Augam un attīstāmies arī sabiedriskajā un industriālajā sektorā. Labprāt palīdzēsim jums jebkurā no šīm kategorijām. Papildus tam, apkopojot katra speciālista iepriekšējās pieredzes, nav nekā tāda, ko mēs nebūtu projektējuši, tāpēc, ja jums ir vēlme kaut ko būvēt, mēs par to vēlamies dzirdēt!

OpenSpace architects, SIA

Baltā 1b, Rīga LV-1055
Pieredze:

OPENSPACE ARCHITECTS dibinātājs KASPARS BRAMANIS darbojas kā arhitekts jau vairāk nekā 15 gadus. Jau studiju laikā saņēmis prestižo Boles stipendiju un savu pieredzi papildinājis Spānijā, Valensijas Politehniskajā Universitātē Arhitektūras fakultātē. Darbošanās gaitā uzvarējis vairākos konkursos un saņēmis atzinības apliecinājumus no arhitektūras autoritātēm Latvijā.

AZGrad, SIA

"Ziedoņkalni" , Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
Apraksts:

Uzņēmums veic ēku energoauditu un energosertifikāciju, ēku energopatēriņa simulāciju, kā arī termisko tiltu aprēķinu, mitruma režīma konstrukciju aprēķinu un termogrāfiju.

ZL.LV iesaka

Darbnīca A Projekti, SIA

Upes 2, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Par uzņēmumu: "Darbnīca A Projekti", SIA nodrošina projektēšanu, restaurāciju, teritoriālplānošanu, ainavu arhitektūru un grafisko dizainu, maketēšanu. Interjera un galda spēļu dizains. Kuldīga, Kurzeme un visa Latvija.

RITMUS, SIA

Murjāņu 1a, Rīga, LV-1024
Apraksts: Arhitektu birojs ar vairāk kā 15 gadu pieredzi sniedz arhitektūras un projektēšanas pakalpojumus, konsultācijas. Daudzdzīvokļu, administratīvo, tirdzniecības ēku un privātmāju jauna būvniecība un pārbūve.

Arhitektu birojs MG arhitekti, SIA

Lapu 19, Rīga, LV-1002
Apraksts: Birojs piedāvā arhitektūras, projektēšanas, kā arī interjera un dizaina risinājums, izstrādā projektus jaunbūves, ēku vai telpu grupu pārbūvēm, ēku vai telpu grupu atjaunošanām, gan vides objektiem.

 

ZL.LV iesaka

Vizualizāciju darbnīca, SIA

Brīvības bulvāris 28-16, Jelgava LV-3004
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Vizualizāciju darbnīca" sniedz pakalpojumus arhitektūras, ainavu arhitektūras, kā arī interjera vizualizācijas izgatavošanā.

RVR SOLUTIONS, SIA

"Katlu māja" , Apes pagasts, Smiltenes nov. LV-4337
Pakalpojumi:: ✓ Tehniskā grafika ✓ Dizains ✓ 3D skenēšana ✓ Reversā inženierija Par uzņēmumu:

Mūsu uzņēmums SIA "RVR Solutions" tika izveidots 2020. gadā, kad mēs sapratām, ka tirgū ir liels pieprasījums pēc tehniskās grafikas un dizaina pakalpojumiem, bet piedāvājums bija ļoti ierobežots. Mēs nolēmām izveidot uzņēmumu, kas spēj nodrošināt augstas kvalitātes pakalpojumus šajā jomā. Uzņēmuma izveide un tā šobrīd veiksmīgā darbība tika panākta ar lielu pieredzes gūšanu no dažādiem projektiem, smagu darbu un izpratnes veicināšanu par mūsu klientu vajadzībām. Šobrīd mēs piedāvājam daudz un dažādus pakalpojumus saistībā ar tehnisko grafiku, dizainu, 3D skenēšanu un reverso inženieriju. 

I.T.Astudija, SIA

Lilaste, "Lilaste 41A" , Saulkrastu pagasts, Saulkrastu nov. LV-2160
Arhitektūra, projektēšana