Arhitektūra, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

AR, SIA

"Rasas" , Skultes pagasts, Limbažu nov. LV-4025
Ceļu izbūve, ēku demontāža, labiekārtošana, dīķu rakšana, zemes līdzināšana, smilšu piegāde, šķembu piegāde, melnzemes piegāde, beramo kravu piegāde, grants, smilts, melnzeme, koku zāģēšana, celmu raušana, zemes darbi, ekskavatora pakalpojumi, rakšanas darbi, kravas auto pakalpojumi, kravas auto, ekskavators, būvlaukumu

Ludzas Vissvētās Dievmātes aizmigšanas pareizticīgo draudze

Latgales 121, Ludza, Ludzas nov., LV-5701
Apraksts: Ja pa Latgales ielu Rēzeknes virzienā dotos uz Ludzas centra pusi, tad jau no pasta ēkas paveras taisns ceļš uz lielisku baznīcu – Ludzas pareizticīgo Svēto Dievmātes Aizmigšanas katedrāli, kura 2015. gadā atzīmēja savu 170. jubileju. No aprakstiem zināms, ka baznīca ir arhitektūras piemineklis, celta krusta veidā ar Toskānas ordeņa kolonām. Pastāvīga pareizticīgo draudze (496 cilvēki) Lucinas (tag. Ludzas) pilsētā tika atvērta 1833. gadā, un pagaidu baznīca izvietojās apriņķa pārvaldei piederošas ēkas otrajā stāvā. 1843.-1845. gados par Sv. Sinodes līdzekļiem Lucinā sākās mūra baznīcas celtniecība, kura tika iesvētīta 1845. gada 19. augustā par godu Dievmātes Aizmigšanai. Pirmais draudzes priesteris bija tēvs Panteleimons Usovskis. Baznīca tika celta kā pilsētas centrs, kuras apbūve ar savām ielām-stariem satikās pie pareizticīgo baznīcas. 1878. gadā Lucinas baznīca tika pārdēvēta par katedrāli ar pārziņa palīga un diakona amatiem.

WOOD Board&Color, kokmateriāli, gatavi lietošanai, no idejas līdz realizācijai.

Brīvības gatve 202, Rīga LV-1039
Piedāvājumā:: ✓ Dēļi ✓ Dedzināti ✓ Ūdensizturīgi ✓ Birstēti ✓ Krāsoti ✓ Tonēti Par mums::

Visu veidu kokmateriālu sagatavošana montāžai objektā. Dēļu četrpusēja apdare (krāsojot, lazējot, eļļojot, vaskojot, dedzinot). Sienas un fasādes paneļu izgatavošana no projekta līdz montāžai objektā. Ēku fasāžu tonālie un teksturālie risinājumi. Koka būvkonstrukciju materiālu un stiprinājumu tirdzniecība, to risinājumi.

Klikshop, SIA

Rēzeknes 3a, Rīga LV-1073
Preču sortiments:

Plašs PREČU SORTIMENTS ar ~5000 preču veidiem - labas detaļas labai arhitektūrai, DIZAINAM. Galvenie kritēriji sortimenta izvēlē: ES un DIN standartiem atbilstoša kvalitāte, tehnoloģiska saderība, stabila piegāde, serviss un garantijas, sortimenta dziļums, inovatīvi risinājumi, kā arī stilu,DIZAINA, krāsu un materiālu saderīgums. Vienotais arhitektoniskais koncepts: dizains, drošība, energoefektivitāte, komforts, ilgtspējīgums.

Ražotājs JNF piedāvā saskaņot rokturus ar durvju apdari, piedāvājot tādas iespējas kā varš, misiņš, porcelāns, tērauds, koks, āda. Pārkāpjot savas iztēles robežas.

3D GEO, SIA, Topogrāfija, ģeoloģija Rīga, Rīgas rajons

Biksēres 2, Rīga, LV-1073
Apraksts: Topogrāfija. Ģeodēzija. Rīga, Rīgas rajons. Vidzeme, Kurzeme, Latgale, Zemgale, Jūrmala, Ogre, Tukums, Sigulda. Mērniecība, ģeodēzija, kartogrāfija, topogrāfija.

POLISTEP, poliuretāna materiāli, sveķi, silikons

Jersikas 45-5, Rīga, LV-1003
POLISTEP produkti:: ✓ Poliuretāna materiāli ✓ Divkomponentu silikons ✓ Pārtikas silikons, formēšanas silikons ✓ Epoksīda sveķi ✓ Kristāldzidrais sveķis ✓ Poliuretāna sveķi ✓ Formas veidnes 3D paneļiem, aksesuāri ✓ Dekoratīvās akmens formas ✓ Silikona veidnes ✓ Ģipša pārveidotājs ✓ Silikona, minerālais, epoksīda pigments ✓ Vaska atdalīšanas ziede ✓ Poliuretāna laka ✓ Silikons elektronikas aizliešanai ✓ Šķidrais silikona kaučuks

EK garden, SIA

"Ozoldruvas" , Galgauskas pagasts, Gulbenes nov. LV-4428
Labiekārtošana, apzaļumošana

Solinna, IK

Kurzemes 57, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Apraksts: ”Solinna” IK nodarbojas ar dekoratīvo un puķu stādu audzēšanu un tirgošanu. Dārzniecībā uz vietas plašā klāstā audzējam vasaras puķes, dekoratīvos stādus un ziemcietes. Sniedzam konsultācijas, veicam augu komplektācijas, stādam puķu podus un balkonu kastes.

Valpor, SIA, Akmens apstrādes darbnīca

Miera 43, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Materiāli - akmens no Skandināvijas, Krievijas un Latvijas dabas resursiem: ✓ Latvijas laukakmens ✓ Karēlijas granīts ✓ Swedish Black Brännhult ✓ Swedish Bårarp Hollandia ✓ Swedish Grey Flivik ✓ Swedish Red Vånga ✓ Aurora ✓ Swedish Black Gylsboda ✓ Kuru Grey ✓ Lundhs Pearl Blue

Valpor, SIA, Akmens apstrāde

Gulbītis , Jaungulbenes pagasts, Gulbenes nov. LV-4420
Akmens apstrāde, granīta kapakmeņi, kapu pieminekļi, apmales, akmens būvelementi, bruģis, laukakmens izstrādājumi, akmens virsmas, plāksnes, kamīni, kāpnes, akmens darbi, akmeņkalis, akmens slīpēšana, restaurācijas darbi, remonts, uzstādīšana, restaurācija, kapu portreti, vāzes, soli, soliņi, akmens apdares materiāli, gravēšana

Valpor, SIA, Granīta izstrādājumu tirdzniecības salons

Mazā Stacijas 2, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Materiāli - akmens no Skandināvijas, Krievijas un Latvijas dabas resursiem: ✓ Latvijas laukakmens ✓ Karēlijas granīts ✓ Swedish Black Brännhult ✓ Swedish Bårarp Hollandia ✓ Swedish Grey Flivik ✓ Swedish Red Vånga ✓ Aurora ✓ Swedish Black Gylsboda ✓ Kuru Grey ✓ Lundhs Pearl Blue

Deksme, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ labiekārtošana; ✓ ceļu būve; ✓ beramkravu piegāde; ✓ starptautiskie un iekšzemes pārvadājumi. Apraksts:

Kopš 2012. gada SIA "Deksme" specialitāte ir labiekārtošanas darbi, bruģēšana un ceļu būve. Mūsu darba stils ir mūsu vizītkarte. Strādājam ar aizrautību un esam iepriecinājuši ļoti daudz klientu šo gadu laikā. Mūsu autoparkā ir dažāda izmēra kravas pašizgāzēji beramkravu pārvadājumiem, lai katram klientam piemeklētu optimālāko risinājumu kravas piegādei. Beramkravu materiāls (šķembas, smilts, melnzeme u.c.). Uzņēmumam attīstoties tiek piedāvāti arī starptautiskie un iekšzemes kravu pārvadājumi ar tenta kravas automašīnām.

VR Room, SIA

Dzirnavu 113a, Rīga, LV-1011
Piedāvājam: ✓ VR briļļu un auto simulatora pakalpojumus ✓ Pasākumu organizēšanu pie mums telpās ✓ Izbraukumu organizēšanu pie Jums ✓ Virtuālās realitātes un citas tehnikas nomu ✓ Tehnisks atbalsts Papildus informācija::

Vēlams jau iepriekš rezervēt sev vēlamo laiku, vai pirms došanās pie mums, uzzināt par pieejamību, tā kā iespējams kāds jau svin ballīti pie mums vai esam izbraukuši kādā pasākumā. Lai rezervētu sev vēlamo laiku: - Droši zvani: +371 29 992 720 - Aizpildi formu mūsu mājaslapā: - Raksti: info@vrroom.lv

ZL.LV iesaka

TECHNITIS LATVIJA, SIA, instrumentu veikals

Berģi, "Rīgas-Siguldas šoseja 3A" , Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Elektroinstrumentu un celtniecības tehnikas tirdzniecība: ✓ Akumulatora instrumenti ✓ Elektriskie instrumenti ✓ Mērinstrumenti ✓ Darbarīki ✓ Kāpnes un trepes ✓ Santehnikas instrumenti ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas mašīnas ✓ Dārza instrumenti un tehnika ✓ Metināšanas iekārtas ✓ Darba apģērbs ✓ Abrazīvie materiāli ✓ Celtniecības tehnika ✓ Zemes rakšanas un pārvietošanas mašīnas ✓ Demontāžas un hidrauliskās iekārtas ✓ Komunālais transports ✓ Kompresori un ģeneratori ✓ Betona apstrādes iekārtas ✓ Apmetuma un betona maisīšanas iekārtas ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Augstspiediena mazgātāji un ūdens sūkņi ✓ Būvlaukumu aprīkojums

Bruģēšanas darbi, SIA

Priekuļi, Raunas 6, Priekuļu pagasts, Cēsu nov., LV-4126
Apraksts:

SIA "Bruģēšanas darbi" pieredzējuši speciālisti kvalitatīvi veic visa veida bruģēšanas darbus par lielisku cenu saprātīgā termiņā Vidzemes reģionā.

Forest Products, SIA

Rīga
Apraksts:

Pieredzējusi būvnieku komanda veic kvalitatīvus celtniecības un remonta darbus no pamatiem līdz atslēgai. Kvalitatīvs darbs, pieņemamas izmaksas. Sadarbībai atvērti.

Kames, SIA

Transporta 1, Salacgrīva, Limbažu nov. LV-4033
Apraksts: SIA Kames veic celtniecības darbus - no atslēgas līdz jumtam!

R.L.M., SIA, Veikals un autoserviss

Patversmes 8, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Kartera aizsarga profesionālā uzstādīšana ✓ Betona virsmu laminēšana ✓ Dažādu tilpņu remonts un atjaunošana ✓ Baseinu un citu hidrotehnisko būvju atjaunošana Par uzņēmumu:

Ražojam un uzstādām vieglo automašīnu motoru nodalījuma triecienizturīgos aizsargus no kompozītmateriāla, kas pasargā arī no dubļiem, sniega, sāls, mitruma nokļūšanas dzinēja nodalījumā. Izstrādājam pēc individuāla pasūtījuma. Konstruējam un ražojam arī dažādu izmēru un formu tilpnes, cisternas, rezervuārus, notekūdeņu attīrīšanas sistēmas un to sastāvdaļas, ekopagrabus, nestandarta būviekārtas, kā arī veicam dažādu tilpņu, baseinu un hidrotehnisko būvju remontu un atjaunošanu. 

Bērzi Plus, SIA, sķelda, kurināmais, malka

Turpinām strādāt klātienē!
"Arāji" , Zlēku pagasts, Ventspils nov. LV-3617
Apraksts:

Mežizstrāde, šķelda, malka, kurināmais, zaru, koksnes iepirkšana, šķeldas ražošana, kokapstrāde Kurzemē, Latvija, Kuldīgā, Ventspilī