Arhitektūra, adresē Daugavpils

Drukāt
Banner 1050x80
1

AStudija3D, arhitektu birojs, būvkonstrukcijas, ģenerālplāni, saskaņošana

Latgales 322-1.st., Rīga LV-1063

 Mēs piedāvājam:

✓ Individuālā ēku projekta izstrādi ✓ Individuāla ēku projekta pasūtīšana ✓ Gatava ēku projekta piesaiste ✓ Gatava projekta piesaiste zemesgabalā un saskaņošana būvvaldē ✓ Ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu risinājumus, lietus kanalizācijas risinājumus publiskajām un dzīvojamām ēkām (pieslēgumi pie centrālajiem tīkliem un vietējie risinājumi – spice, hermētiski slēgti izsmeļami rezervuāri, bioloģiskās attīrīšanas iekārtas ✓ Ēkas iekšējie un ārējie tīkli ✓ Meliorācija / lietus ūdens sistēmas ✓ Gāzes projektu iekšējām un ārējām pievades sistēmām. ✓ Projektējam visu veidu un apjomu iekšējo un ārējo tīklu projektus elektrisko tīklu izbūvei vai pārbūvei. Ēkas ārējie un iekšējie tīkli.
  • 1 Arhitektūra, projektēšana

Ekolat, SIA

1.preču 30a, Daugavpils, LV-5401
Pakalpojumi:: ✓ Būvprojektu izstrāde ✓ Būvuzraudzība ✓ Vides un dabas aizsardzības projekti ✓ Projektu vadība un konsultācijas ✓ Mācības un semināri Par mums::

SIA „Ekolat” – projektēšanas un inženierkonsultāciju firma, kura no 1994.gada veiksmīgi darbojas kā Latgales reģionā, tā arī visā Latvijā, specializējoties ūdenssaimniecības izpētes, analīzes, konsultāciju un projektēšanas jomā.

Mūsu galvenā vērtība ir ekoloģija. Līdz ar to mēs plānojam un īstenojam projektus, kas palīdz sniegt ilgtspējīgu un videi-draudzīgu attīstību un urbanizāciju. Mūsu projekti palīdz nodrošināt efektīvu infrastruktūras funkcionēšanu un pieeju tīram ūdenim. Mēs augsti vērtējam emocionālo inteliģenci, un tāpēc ar lielu atbildību uztveram savu darbu.

SIA “Ekolat” sniedz profesionālus pakalpojumus visā projektu realizācijas gaitā saskaņā ar Latvijas Republikas likumdošanu, atbilstoši tehniskajiem normatīviem un prasībām.

Admira, SIA

Valkas 3, Daugavpils LV-5417
Apraksts:

Projektēšanu veicam izmantojot programmu Solid Works. Būvkonstrukcija un inženierkomunikāciju projektēšana.

Latgales energobūve, SIA

Varšavas 13, Daugavpils LV-5404
Energosistēmu projektēšana, visa veida elektromontāžas darbi līdz 35 kV, elektrotehniskie mērījumi, elektroietaišu projektēšana, elektro ietaišu izbūves darbu vadīšana un būvuzraudzība, elektro ietaišu ekspluatācija, būvju zibensaizsardzība un pārsprieguma aizsardzība līdz 1 kV.

Elpoli, SIA

Jelgavas 1v, Daugavpils LV-5404
Apraksts:

SIA "Elpoli" veic konsultāciju, saskaņošanu, montāžu, objektu nodošanu pilnīgā gatavībā, elektroiekārtu iestatīšanu, ekspluatāciju, remontu, tehnisko apkopi, izpilda pilnu elektromērījumu kompleksu. Veicam elektroiekārtu, zibensnovedēju un pārsprieguma aizsardzības sistēmu, zemējuma, elektroenerģijas uzskaites iekārtu, elektroskapju un sadales iekārtu montāžu, pārbaudi un objektu nodošanu ekspluatācijā.

Attīstības grupa, SIA

Rīgas 22, Daugavpils LV-5401
Arhitektūra , projektēšana. Būvuzraudzība, celtniecības darbi..

Luxberry, IK

Mazā Dārza 5, Daugavpils, LV-5404
Arhitektūra , projektēšana, kompleksie būvprojekti, inženiertīklu projektēšana, elektrotīklu projektēšana

REM PRO, SIA

18.novembra 37a, Daugavpils LV-5401
Arhitektūra , arhitekti, projektēšana, projektu vadība, būvuzraudzība, būvprojektu ekspertīze, būvkonstrukcijas, Arhitektūra Daugavpils, projektēšana Daugavpils, būvuzraudzība Daugavpils, projektu vadība Daugavpils

Calmera, SIA

Tukuma 74, Daugavpils, LV-5404
Arhitektūra, projektēšana

Biznesa, mākslas un tehnoloģiju augstskola RISEBA, SIA, Daugavpils filiāle

Mihoelsa 47, Daugavpils LV-5401
biznesa studijas, Eiropas ekonomika un bizness, Eiropas uzņēmējdarbība, biznesa studiju programmas, arhitektūra , Bakalaura studiju programmas: arhitektūra , audiovizuālā mediju māksla, biznesa psiholoģija, Eiropas biznesa