Arhitektūra, adresē Jelgava

Drukāt
Banner 1050x80
1

EH Arhitekti, SIA

Agroķīmiķu 25, Jelgava LV-3003
Arhitektūra , dzīvojamo, sabiedrisko un ražošanas ēku projektēšana, teritoriālplānojumi, konsultācijas
  • 1 Arhitektūra, projektēšana
2

AStudija3D, arhitektu birojs, būvkonstrukcijas, ģenerālplāni, saskaņošana

Latgales 322-1.st., Rīga LV-1063

 Mēs piedāvājam:

✓ Individuālā ēku projekta izstrādi ✓ Individuāla ēku projekta pasūtīšana ✓ Gatava ēku projekta piesaiste ✓ Gatava projekta piesaiste zemesgabalā un saskaņošana būvvaldē ✓ Ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu risinājumus, lietus kanalizācijas risinājumus publiskajām un dzīvojamām ēkām (pieslēgumi pie centrālajiem tīkliem un vietējie risinājumi – spice, hermētiski slēgti izsmeļami rezervuāri, bioloģiskās attīrīšanas iekārtas ✓ Ēkas iekšējie un ārējie tīkli ✓ Meliorācija / lietus ūdens sistēmas ✓ Gāzes projektu iekšējām un ārējām pievades sistēmām. ✓ Projektējam visu veidu un apjomu iekšējo un ārējo tīklu projektus elektrisko tīklu izbūvei vai pārbūvei. Ēkas ārējie un iekšējie tīkli.
  • 2 Arhitektūra, projektēšana

Namejs pluss, SIA

K.Barona 17, Jelgava, LV-3001
Apraksts:

"Namejs Pluss" piedāvā būvprojektus dzīvojamām ēkām, kā arī rūpnieciskām, industriālām, publiskām ēkām un sporta būvēm. Veicam arī ēku, būvju renovācijas projektus. Industriālie, rūpnieciskie, individuālie projekti. Būvkonstrukciju projektēšana ar pilnu projekta saskaņošanu. Nodarbojamies arī ar tāmju sastādīšanu. Projektēšana, projektēšanas birojs. Arhitektu birojs Jelgavā.

Komunālprojekts Jelgava, SIA

Zemgales prospekts 3, Jelgava LV-3001
Pakalpojumi:: ✓ Ēku un būvju projektēšana ✓ Arhitekta pakalpojumi ✓ Būvprojektu izstrāde Par mums:: Uzņēmums atrodas Jelgavā, jau vairāk kā 10 gadus specializējas dzīvojamo, publisko, ražošanas, komunālo ēku un būvju projektēšana, piedāvā arhitekta pakalpojumus.

ZL.LV iesaka

Vizualizāciju darbnīca, SIA

Brīvības bulvāris 28-16, Jelgava LV-3004
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Vizualizāciju darbnīca" sniedz pakalpojumus arhitektūras, ainavu arhitektūras, kā arī interjera vizualizācijas izgatavošanā.

3C, SIA

Filozofu 3b-3, Jelgava LV-3001
Ceļu, ielu, laukumu projektēšana. Ceļu, ielu, ietvju, gājēju celiņu, pieturvietu, stāvlaukumu, veloceliņu, projektēšana, tehnisko projektu izstrāde. Ceļu, inženiertīklu projektēšana un būvuzraudzība. Ārējie ūdensvada tīkli projektēšana, kanalizācijas tīklu projektēšana, ceļu projektēšana Jelgava, inženiertīklu projektēšana

''UKP birojs'', SIA

Vilces 5, Jelgava LV-3008
Apraksts: Uzņēmums veic ūdensapgādes un kanalizācijas (ieskaitot lietus ūdens kanalizāciju) ārējo un iekšējo tīklu projektu izstrādi. Katram klientam tiek piemērota individuāla pieeja.

Elpoli, SIA

Jelgavas 1v, Daugavpils LV-5404
Apraksts:

SIA "Elpoli" veic konsultāciju, saskaņošanu, montāžu, objektu nodošanu pilnīgā gatavībā, elektroiekārtu iestatīšanu, ekspluatāciju, remontu, tehnisko apkopi, izpilda pilnu elektromērījumu kompleksu. Veicam elektroiekārtu, zibensnovedēju un pārsprieguma aizsardzības sistēmu, zemējuma, elektroenerģijas uzskaites iekārtu, elektroskapju un sadales iekārtu montāžu, pārbaudi un objektu nodošanu ekspluatācijā.

Smiltnieki, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Tērvetes 85b, Jelgava, LV-3008
Apraksts:

Uzņēmums dibināts 1991. gadā, un tā darbības pamatvirzieni ir betona un dzelzsbetona izstrādājumu ražošana. 1993. gadā uzsākta bruģakmens, keramzītbetona sienas bloku, grodu un citu betona izstrādājumu ražošana. Bruģis, ceļu un ietvju apmales, keramzītbetona bloki, grodi u.c. tiek ražoti no attiecīga betona maisījuma ar vibropresēšanas metodi. Šī metode ļauj iegūt precīzas izstrādājumu ģeometriskās formas, vajadzīgo spiedes un sala izturību. Ražošanā tiek lietoti sertificēti vietējie materiāli, saistviela – cements, pildvielas - skalotas smiltis. Produkcija tiek izgatavota ar vai bez krāsu pigmentiem. Ražotā produkcija ir ekoloģiski tīra un plaši lietojama.

Alejas projekti, SIA

Graudu 4a, Jelgava, LV-3001
Pakalpojumi: ✓ Apzaļumošana; ✓ Bruģēšana; ✓ Labiekārtošana; ✓ Jumta dārzi; ✓ Kopšana; ✓ Zāliena ierīkošana; ✓ Apstādījumu ierīkošana; ✓ Bruģēšana. Produkti:

Iepriekš veicot pasūtījumu, uzņēmumā iespējams iegādāties dziļi impregnētus, priedes koka virpotus, spicētus vai fāzētus mietus. Piedāvājam arī priežu mizu mulču fasētu trīs frakcijās, specializēto minerālmēslojumu, Viva, z/s Veldzes, SIA "Mauriņš", SIA "Krastmaļi sēklas" zāliena sēklu maisījumus un ļoti plašu dižstādu un dekoratīvo stādu sortimentu dārzam un publiskajiem apstādījumiem.

P. Alkšņa projektu grupa IK

Jelgavas 7-4, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

IK “P. Alkšņa projektu grupa” savu darbību veic no 2002. gada marta būvuzraudzības jomā. 

Ir iegūta liela darba pieredze pašvaldību un meža autoceļu būvprojektos, pilsētu un citu apdzīvoto vietu ielu, veloceliņu un gājēju celiņu, autostāvvietu un uzņēmumu teritoriju labiekārtošanas objektu būvuzraudzībā. Būvuzraudzību esam veikuši arī valsts autoceļu tīkla objektos. 

Jau ilglaicīgi mums izveidojusies sadarbība ar partneriem – dažādu komunikāciju un tiltu projektētājiem, tā kā varam savos projektos iekļaut šādas projektu daļas. 

Tā kā atrodamies Saldū, mūsu darbības reģions ir Kurzeme un Zemgale apmēram 100 km rādiusā. Līdz šim esam strādājuši visos apkārtējos novados, arī Liepājā un Jelgavā, arī turpmāk esam gatavi izskatīt visus piedāvājumus šajā reģionā.

Ēriks Plucis, IDV

Jelgava LV-3007
Apraksts:

Pieredzējis meistars ar brigādi (ar darba stāžu arī ārvalstīs) veic kvalitatīvus būvdarbus par pieņemamām cenām. Sadarbībai atvērti.

EI DĀRZI Olaines kokaudzētava

Turpinām strādāt klātienē!
Brankas , Cenu pagasts, Jelgavas nov., LV-3042
Par mums:

SIA “Olaines kokaudzētava” darbojas no 1994. gada, taču tās pirmsākumi meklējami ievērojami senākā pagātnē – ap 1960 gadu, kad Olaines novadā tika ierīkotas pirmās platības priežu un egļu stādu audzēšanai mežu atjaunošanai.

Patlaban veiksmīgi izdodas apvienot dekoratīvo stādu audzēšanu, Ziemassvētku eglīšu audzēšanu un kārklu vicu audzēšanu dzīvo žogu veidošanai. Šobrīd sortimentā ir vairāk nekā 700 dažādas formas un krāsu gammas skuju un lapu koki, dekoratīvie krūmi, stādi dzīvžogiem un vienkārši priekam. Esam paplašinājuši darbības virzienus - veicam dārzu ierīkošanas, apzaļumošanas un kopšanas darbus.

Mūsu devīze: Tikai Latvijā audzēts!

Igma, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
"Kaijas" , Glūdas pagasts, Jelgavas nov. LV-3040
Par uzņēmumu:

SIA "Igma" sniedz transportēšanas un ekskavatora pakalpojumus, piegādājam granti, smilti, škembas, veicam teritorijas labiekārtošanas darbus. 

Sichmann, SIA

Dobeles šoseja 42, Jelgava LV-3007
Logu dekoru izgatavošana:: ✓ karnīzes ✓ pano ✓ kolonnas ✓ kapiteļi ✓ konsoles Tehniskā informācija:

Logu dekori pamatā tiek izgatavoti no priedes, lapegles, ozola vai meranti (sarkankoka paveids) koksnes. Kā opcija - ir iespēja izstrādājumus izgatavot arī no citām koka sugām. Veicot pasūtījumu, tas ir jānorāda atsevišķi. Koka izstrādājumu mitrums - W = 12+/-3%. Dekori tiek piedāvāti slīpēti un bez jebkādas citas tālākās apdares. Kā opcija - ir iespēja izstrādājumus pārklāt ar dažādiem apdares materiāliem. Veicot pasūtījumu tas ir jānorāda atsevišķi. Vertikālo izstrādājumu augšējā dekoratīvā daļa - galva- var tikt izgatavota no metāla, koka vai PVC (polivinilhlorīds). Metāla augšējā dekoratīvā daļa - "galva" tiek izgatavota ar liešanas paņēmienu. Metāla "galvas" virsmā ir iespējami sīki negludumi, punktveida iespiedumi vai pacēlumi u.c. nelīdzenumi. Šie nelīdzenumi nevar tikt uzskatīti par defektiem un pretenzijas pret tiem netiek pieņemtas. Tipveida verikālo kapiteļu aprēķina cena norādīta bez PVN, iepakojuma un piegādes izdevumiem.

Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte

Lielā 2, Jelgava LV-3001
Apraksts: Latvijas Lauksaimniecības Universitāte. Pētījumu veicināšana un speciālistu apmācība lauksaimniecības jomā, mežsaimniecības un pārtikas zinātnē, sociālās zinātnēs, datorzinātnēs; konsultācijas graudkopībā un lopkopībā.

Arhitektūra un vide, SIA

Akadēmijas 19, Jelgava, LV-3001
Arhitektūra, projektēšana