Audits

Drukāt
Banner 1050x80

BHC Consulting, SIA

Kungu 21, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi:: ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Audits ✓ Finanšu atskaites un konsultācijas ✓ Tulkojumi no/uz 70 valodām ✓ Tulkojuma notariālā apliecināšana

d.b. konts, SIA, Baibas Bendorfas grāmatvedības pakalpojumi

Papes 13, Liepāja, LV-3407
Apraksts:

Baiba Bendorfa, SIA "d.b.konts" piedāvā pilnu grāmatvedības servisu dažādu nozaru uzņēmumiem. Nodokļu konsultācijas.

I.L.GRĀMATVEDĪBA,AUDITS UN KONSULTĀCIJAS, SIA

Krasta 86-507, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Audits ✓ Konsultācijas ✓ Juridiskie pakalpojumi ✓ Uzņēmumu dibināšana Par mums:

Grāmatvedības pakalpojumi no A līdz Z. Risinām visus grāmatvedības saistītos jautājumus klienta uzņēmumā. Sakārtota grāmatvedības uzskaite atbilstoši Latvijas Republikas likumdošanai. Jūs piegādājat mums grāmatvedības dokumentus, un pārējo paveicam mēs. Mūsu grāmatvedības pakalpojumi ir civiltiesiski apdrošināti. Uzņemamies visu ar grāmatvedību saistīto jautājumu risināšanu klienta uzņēmumā. Tostarp pārstāvam uzņēmumu Valsts ieņēmumu dienestā un citās valsts un pašvaldības institūcijās. Palīdzam rast risinājumus nodokļu optimizācijai.

Coral Finance, SIA, Grāmatvedības pakalpojumi Rīgā

K.Valdemāra 33a-4a, Rīga LV-1010
Grāmatvedības pakalpojumi. Ārpakalpojuma grāmatvedība.: ✓ Uzņēmuma dibināšana, reģistrācija ✓ Finanšu un nodokļu konsultācijas ✓ Uzņēmuma gada pārskats ✓ Deklarācijas iesniegšana VID ✓ PVN maksātāja reģistrēšana ✓ Grāmatvedības audits ✓ Pieslēgšanās elektonikās deklarēšanas sistēmai ✓ Pārskatu sastādīšana un iesniegšana dienestā ✓ Operatīvo pārskatu sagatavošana līzinga un banku iestādēm

Prosperous, SIA, pilna servisa grāmatvedības pakalpojumi

Lielā 24, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Par uzņēmumu: Zināšanas, mīlestība pret darbu, smaids un cilvēciskas attiecības – izaugsmes pamats jebkurā gadsimtā! Mums ir vairāk nekā 16 gadu darba pieredze ar dažādu nozaru uzņēmumiem, konsultējot nodokļu jautājumos un sniedzot pilna servisa grāmatvedības pakalpojumus. Individuāla apkalpošanas stratēģija katram klientam! Uzticiet savu grāmatvedību mums!

Finanses BS, SIA

Ventspils 57-19, Liepāja LV-3405
Apraksts:

Mēs sniedzam profesionālus grāmatvedības pakalpojumus maziem, vidējiem un lieliem uzņēmumiem. Mums var uzticēties!

Agande finanses, SIA

Eiropas projektu izstrāde
Tūristu 1-2.st., Saldus, Saldus nov., LV-3801
Iekšējais audits . Uzņēmumu reģistrācija un pārreģistrācija.

Censuva, SIA, Augmentum

L.Paegles 3-3.st., Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

SIA "Censuva" piedāvā grāmatvedības pakalpojumus, konsultācijas grāmatvedībā un finansēs. Gada pārskati.

SI Cipari, SIA

Sesku 10 k.1-68, Rīga LV-1035
Pakalpojumi: ✓ Grāmatvedības ārpakalpojumi ✓ Konsultācijas grāmatvedībā ✓ Uzņēmumu dibināšana ✓ Pilns grāmatvedības cikls ✓ Gada ienākumu deklarācija ✓ Pārskatu un atskaišu iesniegšana VID SI CIPARI grāmatvedība:

SIA "SI CIPARI" sniedz pakalpojumus un konsultācijas grāmatvedībā.

LEAnD, SIA, Grāmatvedības birojs

Lāčplēša 88 k.1, Rīga LV-1003
Grāmatvedības birojs:

Mūsu draudzīgais kolektīvs sniedz kvalitatīvus grāmatvedības pakalpojumus un palīdz atrisināt dažāda veida jautājumus. Pieredze grāmatvedības jomā 10-35 gadi, katru gadu uzņēmuma darbinieki paaugstina savas prasmes un zināšanas, jo likumdošana ļoti bieži mainās. Mums ir ļoti svarīga mūsu uzņēmuma reputācija, tieši tāpēc mēs sekojam līdzi visām izmaiņām nodokļu likumdošanā; mūsu darbinieki regulāri piedalās dažādos semināros par izmaiņām likumos, nodokļos un grāmatvedības uzskaitē, lai mūsu klients saņemtu viņam izdevīgāko grāmatvedības risinājumu.

PRO invest.lv, SIA

Raiņa 10, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts:

SIA "PRO invest.lv" sniedz grāmatvedības ārpakalpojumus, uzņēmējdarbības konsultācijas, sagatavo ES projektus un biznesa plānus. Mūsu biroji atrodas: Talsos, Raiņa ielā 10, 2. stāvā, un Rīgā, Miera ielā 86, 1. stāvā – iepriekš piesakoties pa tālruni 29136710. Apkalpojam visā Kurzemē, Zemgalē, Rīgā, Rīgas rajonā. 20 gadu pieredze šādās nozarēs – tirdzniecība, mežizstrāde, kokapstrāde, ražošana, būvniecība, viesnīcas, lauksaimniecība u.c. Mēs esam unikāli ar to, ka finanšu, ekonomikas, juridisko un vadības augstākā līmeņa zināšanu apkopojums dod 4D pakalpojumu kvalitāti klientu vajadzību risināšanā! Mēs esam radoši savā nozarē, kas mūs padara konkurēt spējīgus un klientam daudz interesantākus. Mūsu klienti saredz tās iespējas, ka, pērkot savu pakalpojumu pie mums, viņš saņem pilnīgāku pakalpojumu kvalitāti un labākos, radošākos risinājumus jebkurā no piedāvātajiem pakalpojumiem! Pie mums jūs saņemsiet bagātīgu garšu buķeti pavisam klasiskā nozarē - finanšu pārvaldībā!

Nevita, SIA

Satiķi, "Ābelītes 1" -6, Gaiķu pagasts, Saldus nov. LV-3873
Pakalpojumi:: ✓ Gada pārskatu sagatavošana ✓ Atskaišu sagatavošana VID ✓ Konsultācijas nodokļu jautājumos un EDS ✓ Grāmatvedība mikrouzņēmumiem ✓ Grāmatvedības pakalpojumi pašnodarbinātām personām ✓ Fizisko personu grāmatvedība ✓ Juridisko personu grāmatvedība

Liepājas skaitlis, SIA

Flotes 16, Liepāja LV-3405
Par uzņēmumu:

SIA "Liepājas skaitlis" sniedz uzskaites, grāmatvedības, audita un revīzijas pakalpojumus, kā arī konsultē nodokļu jautājumos.

 

Darba drošības centrs, SIA

Bukultu 11, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Darba aizsardzības pakalpojumi ✓ Apmācības, kursi ✓ Pārtikas higiēna un paškontrole ✓ Drošības zīmes ✓ Ugunsdrošības pakalpojumi ✓ Instrukcijas darba aizsardzībā ✓ Darba vides risku novērtējums Par uzņēmumu:

SIA “Darba Drošības Centrs” ir atzīta kompetentā institūcija, kas no 2003. gada ir izpelnījusies uzticama un profesionāla uzņēmuma statusu.

Mūsu panākumi balstīti uz augsti kvalificētiem, profesionāliem speciālistiem, ar lielu pieredzi darba aizsardzībā. Gadiem uzkrātā pieredze un dokumentācijas bāze ļauj mūsu speciālistiem nodrošināt pakalpojumus operatīvi, īsos termiņos un sniegt atbalstu sarežģītajās situācijās.

Mācību centrs “Darba Drošības Centrs” – licencētas un akreditētas pieaugušo profesionālās pilnveides un pieaugušo neformālās izglītības programmas. Semināri un kursi kvalifikācijas pilnveidei. Tālmācības (e-apmācības) skola Mans OSH.

No 2015. gada kā Somijas mācību un konsultāciju uzņēmuma “Oy Bonum-SafetyAb” partneris īstenojam apmācību darba aizsardzībā un ugunsdrošībā darbam Somijā, Zviedrijā, Norvēģijā. Apmācības veicam ne tikai mūsu mācību telpās, bet arī izbraucot uz valsts un pašvaldību iestādēm, uzņēmumiem, būvobjektiem visā Latvijas teritorijā.

Tehnisko Risinājumu Centrs, SIA, ugunsdrošības, ugunsdzēsības inventārs

Palejas 2b, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Mūsu pakalpojumi::

Objekta ugunsdrošības stāvokļa novērtējums:

✓ Objekta rīcībā esošās tehniskās projekta dokumentācijas izvērtēšana; ✓ Ugunsaizsardzības sistēmu darbības pārbaude to atbilstība normatīvajiem aktiem, ugunsdzēsības aprīkojuma atbilstības novērtējums; ✓ Objekta teritorijas novērtējumus; ✓ Objekta telpu novērtējums; ✓ Objekta ugunsdrošības dokumentācijas novērtējums.

OBJEKTU APSEKOŠANA:

✓ Novērtēt nepieciešamo ugunsdzēsības inventāru; ✓ Sagatavot rekomendācijas; ✓ Novērtēt ugunsaizsardzības sistēmas; ✓ Nepieciešamā ugunsdzēsības inventāra daudzuma aprēķināšana un to atrašanās vietu noteikšana. ✓ Iesniegt aprēķinu par nepieciešamajiem resursiem uzlabojumu veikšanai; ✓ Konsultācijas par ugunsdrošības normatīvajiem aktiem un standartiem. ✓ Ugunsaizsardzības sistēmu projektu caurskatīšana un rekomendāciju sagatavošana. ✓ Objektu ugunsdrošības audits un rekomendāciju sagatavošana. ✓ Valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienesta sagatavoto pārbaudes aktu izskatīšana un rekomendāciju sagatavošana.

Accuratio, SIA, Grāmatvedības pakalpojumi

K.Valdemāra 23, Rīga, LV-1010
Piedāvātie grāmatvedības pakalpojumi:: ✓ Nodrošinām finanšu grāmatvedības uzskaiti ✓ Veicam ārvalstu uzņēmumu filiāļu grāmatvedības uzskaiti, sagatavojam pārskatus un nodokļu deklarācijas ✓ Sniedzam jaunu uzņēmumu reģistrācijas pakalpojumus ✓ Aprēķinām, uzskaitām un deklarējam klientu nodokļus ✓ Sagatavojam gada pārskatus ✓ Nodrošinām vadības grāmatvedības uzskaiti pēc klientu pieprasījuma ✓ Konsultējam nodokļu un finanšu uzskaites jautājumos ✓ Organizējam grāmatvedības uzskaiti ✓ Sagatavojam operatīvās bilances un peļņas vai zaudējumu aprēķinus ✓ Veicam klientu darbinieku darba algu aprēķinu, algas nodokļu un iemaksu aprēķinu ✓ Tiek izstrādāta klientu personāla dokumentācija ✓ Organizējam klientu lietvedību ✓ Sniedzam klientu biroja administrēšanas pakalpojumus ✓ Sniedzam atskaites klientu ārvalstu mātes uzņēmumiem

Latvijas Rūpnieku tehniskās drošības ekspertu apvienība - TUV Rheinland grupa, SIA

Katlakalna 9a, Rīga, LV-1073
Pakalpojumi:: ✓ Bīstamo iekārtu pārbaudes ✓ Uzņēmumu energoefektivitātes sistēmas audits un sertifikācija atbilstoši ISO 50001 standarta prasībām ✓ Vadības sistēmu sertifikācija atbilstoši ISO 9001, ISO 14001 un ISO 45001 standartu prasībām ✓ Pārtikas drošības pārvaldība (ISO 22000, FSSC 22000, BRCGS Pārtika) ✓ Siltumnīcefekta gāzu (SEG) emisiju pārskatu verifikācija ✓ Koksnes iepakojamā materiāla termiskās apstrādes procesa sertifikācija atbilstoši SFP Nr.15 "Starptautiskajā tirdzniecībā izmantotā koksnes iepakojamā materiāla reglamentācija" prasībām ✓ Testēšanas laboratorija – metināšanas kvalitātes novērtēšana (katlu, spiedieniekārtu, cauruļvadu, bīstamo vielu uzglabāšanas rezervuāru, gāzes iekārtu, celtņu, metālizstrādājumu, metālkonstrukciju un metināto savienojumu nesagraujošā testēšana NDT un metālu sagraujošā testēšana DT) ✓ Elektrodrošības mērījumi

FinServices, SIA

Strūgu 2a, Rīga LV-1003
Grāmatvedības ārpakalpojumu priekšrocības:: ✓ Uzņēmums ietaupīs uz grāmatveža algas izmaksām ✓ Grāmatvedības ārpakalpojumu uzņēmums veic pilnu grāmatvedības uzskaiti, kā arī specializējas nodokļu konsultācijās un juridiskos jautājumos ✓ Nav nepieciešams iekārtot grāmatveža darba vietu ✓ Nav nepieciešams grāmatvedim nodrošināt pastāvīgas apmācības un izaugsmi ✓ Grāmatvedības apkalpojošam uzņēmumam ir lielāka informācijas aprite un plašākas zināšanas dažāda veida uzņēmējdarbības sfērās

LZRA Izglītības centrs, SIA

Pulkveža Brieža 15-7, Rīga LV-1010

Izmanto mācību iespēju LZRA izglītības centrā! Visplašākais E-semināru piedāvājums. E-semināru ieraksti. Mācības klātienē un neklātienē tiešsaistē:

✓ grāmatvedībā; ✓ nodokļu jautājumos; ✓ revīzijā; ✓ biznesa vadībā; ✓ tiesībās. ✓ datorprogrammas JUMIS kursi ✓ digitālā grāmatvedība ✓ mācības pieaugušajiem

GRIF, SIA, Individuālo aizsardzības līdzekļu veikals – birojs

Latgales 361, Rīga LV-1063
Preces:: ✓ Darba cimdi ✓ Darba apavi ✓ Darba apģērbs ✓ Aizsargapģērbs ✓ Acu un sejas aizsarglīdzekļi ✓ Elpošanas aizsarglīdzekļi ✓ Dzirdes aizsarglīdzekļi ✓ Galvas aizsarglīdzekļi ✓ Norobežojumi un signāllampas ✓ Aksesuāri ✓ Pirmās palīdzības preces
Finanšu pārskatu ekspertīze. Konsultācijas grāmatvedības, nodokļu un komercdarbības jautājumos, parādu kapitalizācija. Iekšējās kontroles sistēmas novērtējums. Iekšējo un ārējo risku novērtējums. Due diligence jeb padziļinātā izpēteFinanšu pārskatu ekspertīze. Konsultācijas grāmatvedības, nodokļu un komercdarbības jautājumos, parādu kapitalizācija. Iekšējās kontroles sistēmas novērtējums. Iekšējo un ārējo risku novērtējums. Due diligence jeb padziļinātā izpēte