Auto ķīmija, adresē Liepāja

Drukāt

ZA Meistars, auto virsbūvju remonts un krāsošana

Aldaru 2, Liepāja, LV-3401
Auto krāsošana, auto remonts, virsbūves ģeometrija, auto pulēšana, auto metināšana, auto remonts Liepāja, Auto ķīmija , Auto krāsas, aksesuāri, līdzekļi. Virsbūves un lukturu pulēšana.

Tehnicolor, SIA

Jaunā Ostmala 1, Liepāja LV-3401
Auto krāsas Liepājā, autokrāsu veikals Liepājā, krāsu tonēšana Liepājā, autokrāsas, auto krāsas, auto , Auto ķīmija , krāsas, lakas, kosmētika, kopšanas līdzekļi, gruntis, palīgmateriāli, špakteles, krāsošanas

JS autoserviss, SIA

Ozolu 14, Liepāja, LV-3411
JS autoserviss, Jānis Saulkalns, auto remonts, apkope, autoriepas, datordiagnostika, VOLVO, pretrūsas, krāsošana, riepas, riepu maiņa, pie klienta, izsaukt speciālistu, metināšanas pakalpojumi, kravu auto

Ripo DL, auto rezerves daļu veikals

Zemnieku 60, Liepāja LV-3401
Veikalā:: ✓ Logu tīrītāju slotiņas ✓ Auto ķīmija un kosmētika ✓ Eļļas un smērvielas ✓ Tehniskie šķidrumi ✓ Auto rezerves daļas ✓ Riepas ✓ Aksesuāri un piederumi ✓ Lukturi, spuldzes, lampiņas  ✓ Lauksaimniecības tehnikai  ✓ Mežam un dārzam  ✓ Velo un moto tehnikai  ✓ Elektronika  ✓ Audio, video tehnika  ✓ Saimniecības preces  ✓ Higiēnas preces

Autoserviss 4U, SIA Auto Pluss

Spīķeru 19/23, Liepāja, LV-3401
Par uzņēmumu:

Autoserviss Liepājā, kurš nebaidās dot savam darbam 12 mēnešu garantiju!  Sertificēti un pieredzes bagāti speciālisti.  Palīdzam mūsu klientiem kopš 2011. gada.  Zvani un piesaki arī savu auto!

Jureckis un Ko, SIA, Autoserviss un veikals

Kapsētas 9/15, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Auto remonts, serviss Liepājā, diagnostika. Auto rezerves daļu tirdzniecība. Liepājā.

Jureckis un Ko, SIA

Kapsētas 9/15, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Auto rezerves daļu tirdzniecība Liepajā.

Uzņēmums "Jureckis un Ko" nodarbojas ar auto rezerves daļu tirdzniecību Liepājā. Uzņēmumam ir trīs veikali Liepājā, lai katram būtu pa ceļam. Laipni gaidīti!

Labais, veikals

Kuršu 24, Liepāja LV-3401
Apraksts: Uzņēmums "Jureckis un KO" nodarbojas ar auto rezerves daļu tirdzniecību Liepājā. Uzņēmumam ir trīs veikali Liepājā, lai katram būtu pa ceļam. Laipni gaidīti!
ZL.LV iesaka

BM motors, SIA

Sakņu 22, Liepāja LV-3405
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "BM Motors" nodarbojas ar augstas klases autoservisa pakalpojumiem un auto rezerves daļu tirdzniecību ar individuālu pieeju katram klienta auto. Uzņēmuma galvenie darbības virzieni ir visa veida auto remonta darbi, riteņu ģeometrijas regulēšana, kā arī riepu remonts un montāža. Piedāvājam elektrodiagnostikas un programmēšanas pakalpojumus.

Vērsītis, SIA, Veikals

Atmodas 26, Aizpute, Dienvidkurzemes nov. LV-3456
Apraksts:

SIA "Vērsītis" jau vairāk nekā 14 gadus ir viens no lielākajiem tirdzniecības un transporta pakalpojumu sniedzējiem Aizputē un Aizputes novadā. Nodrošinām ar mežizstrādes, lauksaimniecības un zivju audzētavas pakalpojumiem. Kazdangā ir mūsu kravas un vieglo auto serviss. Ar prieku sniedzam palīdzību gan privātām, gan juridiskām personām.

AUTOCENTRS SALINIEKI, SIA, Bosch Car Service

Turpinām strādāt klātienē!
Liepājas 44, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Par servisu:

Autocentrs Salinieki ir autoserviss un automazgātava Preiļos. Piedāvājam plašu klāstu ar auto apkopes un auto remonta pakalpojumiem - viss no virsbūves remonta līdz dzinēja un ritošās daļas remontam. Nodarbojamies arī ar riepu servisu un uzglabāšanu un rezerves daļu tirdzniecību. Mūsu automazgātavā piedāvājam pilnu auto ārpuses mazgāšanas pakalpojumus, kā arī salona tīrīšanu. Jaunums Latgalē - automātiskās kārbas eļļas maiņa ar specializētu iekārtu.

Zummers plus, SIA

Pasta 22, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Zummers Plus nodarbojas ar mūzikas instrumentu tirdzniecību, skaņas aparatūras piegādi un antenu uzstādīšanu. Piedāvājam arī dažādus vadus un kabeļus audio un citu veidu tehnikai, baterijas, tālvadības pultis, transformatorus, mikrofonus un citu veidu tehniku Jūsu audio studijai. Mūsu veikalā atradīsiet arī citu veidu tehniku, kā piemēram SAT televīzijas dekoderus un antenas, lādētājus un powerbankas. Piedāvājam mūzikas instrumentus, pārsvarā akustiskās ģitāras, un akustiski elektriskās ģitāras. Pieejams plašs skaļruņu sortiments.

WURTH, SIA, Veikals

Zemnieku 32, Liepāja LV-3401
Ķīmijas preces: būvķīmija, sadzīves ķīmija un dezinfekcijas līdzekļi, smērvielas un ķīmija pārtikas rūpniecības, Elektropreces: vadu un kabeļu savilces, auto kabeļi, termoizolācijas caurules, vadu uzgaļi, kontaktspailes

Autolietas PRO

Ganību 107, Liepāja LV-3411
Apraksts: "Autolietas PRO" - vairāk kā 27 gadu pieredze auto remontā un auto rezerves daļu tirdzniecībā.

Autolietas PRO

Ventspils 4, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Autodaļas, auto piederumi, auto detaļas, riepu serviss, autoserviss, auto diagnostika, auto apkope., daļas, blīves, auto ķīmija , motors, auto stikli, izpūtēji, piekares daļas, diski, bremzes, lukturi.

Telpa deko, veikals

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Telpa Deko" darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, kuru laikā ir iegūta stabila vieta tirgū, pastāvīgs klientu loks. Veikalā ir iespējams iegādāties ne tikai materiālus remontam un būvniecībai, bet arī mājokļa iekārtošanai nepieciešamās preces un mājsaimniecības preces.

Autolietas Pro, SIA

Ganību 107, Liepāja, LV-3411
Autodaļas, auto piederumi, auto detaļas, riepu serviss, autoserviss, auto diagnostika, auto apkope. Pirmspirkšanas kompleksā pārbaude, auto remonts un apkope, lukturu regulēšana, eļļas maiņa, siksnu maiņa, filtru maiņa, bremžu sistēmas remonts, bremžu virpošana, bremžu kluču maiņa, bremžu loku maiņa. Eļļas, smērvielas, detaļas, auto

Inter Cars Latvija, SIA, Tirdzniecības filiāle Liepāja

Brīvības 105, Liepāja, LV-3401
, auto kosmētika, auto krāsas, auto ķīmija , auto lampiņas, auto lampas., Auto papildierīces, auto piederumi, auto piederumu tirdzniecība, auto preces, auto rezerves daļas, auto

Rags, SIA , Veikals

Zemnieku 1a, Liepāja LV-3401
Auto ķīmija, auto krāsas

Arito Latvia, SIA

Ezermalas 9a, Liepāja, LV-3401
iekārta, indukcijas sildītājs, industriālais nosūcējs, konveijera krāsns, iekārtas kokapstrādei, iekārtas auto