Auto noma

Drukāt
Banner 1050x80

eLizings.lv, SIA

Lāčplēša 51, Rīga LV-1011
Kredītu salīdzināšana, auto līzings, kredītu apvienošana, kredīts pret nekustamo īpašumu, kredīts uzņēmumiem, iegādei, auto , moto, nekustamais īpašums, hipotekārais, aizdevumi, kredīts iegādei, kredīts pirkumam

LatKredits.lv, LK Capital, SIA

Hanzas 3a, Rīga LV-1010
  auto , automobiļa, avio, laivu līzings. Motocikls, transportlīdzeklis, transports līzingā., lizing, avtomobil lizing, lodka kredit, moto lizing, transport kredit, transport lizing, aizdevums auto

Euro Lom, SIA, Metāllūžņu pieņemšana

Jūrmalas gatve 16b, Rīga LV-1083
Konteineri, Konteineri metāllūžņiem, Būvgružu konteineri, Atkritumu konteineri, Konteineru noma .

Hotel Kolumbs, SIA, Viesnīca

Kuršu 32, Liepāja LV-3401
noma , vieglo auto noma , restorāni, restorāns centrā, labs restorāns, laba virtuve, kompleksās pusdienas, Veļas mazgāšana, veļa, līva, amrita, roze, retro auto , cadillac, tik un tā.

Matisons Auto, SIA

"Mazturaidas" , Grobiņas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Lietotu auto tirdzniecība, auto tirdzniecība, auto maiņa, auto , automašīnas, automašīnu piegāde pēc pasūtījuma, Auto īre, noma , kempera īre, kemperu noma , BMW 520i, 520d, 530d Touring, BMW 330d Touring, 320d Touring

Sofī Tūre, SIA, Ceļojumu tūroperators, aviobiļetes, privātie čarterlidojumi

Turpinām strādāt klātienē!
Tērbatas 73, Rīga LV-1001
Viesnīcas, auto noma . Viesnīcu rezervēšana un auto noma ONLINE., Viesnīca, auto noma . Viesnīcu rezervēšana un auto noma (īre) ONLINE.

Rock Cars, SIA, Lietoti auto

Latgales 418, Rīga LV-1063
auto placis, Eiropas auto , auto piegāde no Vācijas, automašīnu pārdošana, mašīnas, mašīna, automobilis, , konsultācijas, auto garantija, auto realizācija, Latvijas auto tirgus, auto plači, tirdzniecības vietas

INTERLUX Travel, SIA

Skolas 9, Rīga LV-1010
Ekskursija, atpūta, ceļojums, tūre, kruīzs, lidojums, aviotūre, autobusa tūre, brīvdienu ceļojumi, eksotiskie celojumi, īsie ceļojumi, karstie piedāvājumi, lēti ceļojumi, pēdējā brīža ceļojumi, tūrisms, ceļojumi, atvaļinājums, Biznesa lidojumu organizēšana, biznesa klase, Uzņēmumu ceļojumu organizēšana, Ceļojumu piedāvājumi
ZL.LV iesaka

”Sixt Leasing”, pilna servisa auto līzings, SIA Transporent

Malduguņu 2, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

Pilna servisa auto noma uz 12 mēnešiem vai ilgāk! Jaunu un mazlietotu auto līzings. SIXT – uzticami auto par izdevīgu cenu! Ilgtermiņa auto noma jeb pilna servisa auto līzings uz 3-5 gadiem. Izdevīga cena, pilns serviss, drošība un diennakts palīdzība – tie ir būtiskākie ieguvumi, ko atzinīgi novērtē SIXT Leasing klienti. Izvēlieties savu auto no vairāk kā 10 000 auto markām un modeļiem, saņemiet auto ilgtermiņa nomā un baudiet priekšrocības, ko tas sniedz, jau šodien! Pilna servisa auto līzings jeb ilgtermiņa auto noma ir līzinga veids, kad automašīna tiek nodota klientam lietošanā (nomā) uz noteiktu periodu (parasti 3-5 gadi). Šajā laikā klients maksā amortizācijas vērtību. Pakalpojuma ietvaros kopā ar ikmēneša nomas maksājumu ir iespēja saņemt papildu pakalpojumus kā apdrošināšana, apkopes, nodokļi, riepas, riepu uzglabāšanu un maiņu, remontdarbus u.c. Bezmaksas tālrunis labojam uz Tālrunis (24/7)

ZL.LV iesaka

SIA “Transporent”, lietotu auto pārdošana

Viskaļu 33, Rīga LV-1026
Piedāvājumā dažādu marku automāšīnas:: ✓ Alfa Romeo ✓ Audi ✓ Bentley ✓ BMW ✓ Citroen ✓ Dacia ✓ Fiat ✓ Ford ✓ Honda ✓ Hyundai ✓ Infiniti ✓ Jaguar ✓ Jeep ✓ KIA ✓ Land Rover ✓ Lexus ✓ Maserati ✓ Mazda ✓ Mercedes-Benz ✓ MINI ✓ Mitsubishi ✓ Nissan ✓ Opel ✓ Peugeot ✓ Porsche ✓ Renault ✓ Subaru ✓ SEAT ✓ Škoda ✓ Suzuki ✓ Toyota ✓ Volkswagen ✓ Volvo

Nord Auto Līzings

Latgales 418, Rīga LV-1063
SIA "NORD AUTO LĪZINGS" piemeklēs jums izdevīgāko piedāvājumu auto kreditēšanai.:

"NORD AUTO LĪZINGS" – ir viens no vadošajiem kredītu brokeriem Latvijā, kuru partneri ir NORD līzings, Bigbank, TF Bank AB, Aizdevums LV, OC Finance, MC Finance, DelfinGroup, Mogo, Money Express Credit un E-Kredīts, tādējādi nodrošinot izdevīgākus un ērtākus kreditēšanas nosacījumus mūsu klientiem. Mēs izvirzām augstas prasības apkalpošanas standartiem, tāpēc mūsu klienti saņem maksimāli ātru un saprotamu servisu par visizdevīgākajiem nosacījumiem.

Bai Auto, SIA

Kaiju 2, Liepāja, LV-3401
Apraksts: Mēs piedāvājam Jums jebkuras automašīnas piegādi pēc Jūsu individuāla pasūtījuma, un pēc Jūsu vēlmēm par modeli, virsbūves krāsu, dzinēja tilpumu un tipu, kā arī detalizētu papildus aprīkojuma komplektāciju. Iespējama arī automobiļu apmaiņa. Jūsu vecā automašīna var kļūt par pirmo iemaksu citas automašīnas iegādei! Auto, automašīnu tirdzniecība, noma, iznomāšana Liepājā, Kurzemē, Latvijā.

Elegants auto, mikroautobusu noma

K.Barona 10, Rīga, LV-1050
Mikroautobusu noma , auto noma , Busu noma . Mikroautobusu īre, busu īre. Autobusu izīrēšana., Auto rent, Mikriņu noma . Auto īre.

Vego Plus, SIA

Dārzu 58, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

  "Vego Plus" SIA automātisko, bīdāmo vārtu un metāla izstrādājumus. Plastikāta logi, durvis, vārti, moskīta tīkli, to pārdošana un montāža. Celtniecības, remonta un santehniskie darbi Rēzeknē. Piedāvājam arī auto nomas pakalpojumus.

Strādājam visā Latgalē!

SVA Autocentrs Saldū

Dzirnavu 8, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Apraksts: SVA Autocentrs ir viens no vadošajiem Saldus uzņēmumiem auto rezerves daļu tirdzniecības un autoservisu pakalpojumu veikšanas ziņā. Apvienojot 20 gadu pieredzi ar uzņēmuma darbinieku profesionalitāti un vēlmi nemitīgi attīstīties.

Transport Business Service, SIA

Dzirnavu 91, Rīga LV-1011
Vīzas, vīzu noformēšana, apdrošināšana, auto noma , auto īre, SIXT.

Easy Travel LV, SIA

Pļavu 63-1, Liepāja LV-3411
Apraksts:

EasytravelLV - neatkarīgi transporta risinājumi par samērīgām cenām! Pasažieru pārvadājumi. Nodrošinām ērtus un komfortablus pasažieru pārvadājumus gan Latvijas, gan visas Eiropas teritorijā un Krievijā. Sākot no sešvietīgiem miniveniem līdz pat pilnībā aprīkotiem, komfortabliem 50-vietīgiem autobusiem, kas paredzēti ilgiem tūrisma pārbraucieniem. Transfēra pakalpojumi. Automašīnu noma. Pakalpojums pieejams gan Latvijas, gan Eiropas teritorijā.

Deppo, SIA, mikroautobusu noma, busu noma

Latgales 449, Rīga LV-1063
AUTO Jūsu vēlmēm un vajadzībām:: ✓ Vieglie auto ✓ pasažieru mikroautobusi ✓ kravas auto ✓ iespēja iznomāt piekabes, treilerus, jumta bagāžniekus, bērnu sēdeklīšus, navigācijas Par uzņēmumu:

Par uzņēmumu SIA "Deppo" - mikroautobusu pasažieru noma. Pasažieru busu noma un kravas busu noma. DEPPO RENT. Atrodamies Rīgā un Ogrē, iespējama arī piegāde. Auto noma ne tikai Latvijā, bet arī pa Eiropu. Cenas sākot no 10.00 līdz 40.00 EUR/diennaktī. Piedāvājam arī progresīvu atlaižu sistēmu. Automašīnas ir labā tehniskā un vizuālā kārtībā!

Multilines, SIA, Autobusu, mikroautobusu noma Latvijā

Madonas 10a, Rīga, LV-1084
Par uzņēmumu:

SIA "MultiLines" ir augstas klases tūrisma autobusu nomas uzņēmums Rīgā, kas pārvadā pasažierus Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Eiropā, Krievijā, NVS. Mikroautobusu un autobusu noma ar vadītāju. Transfērs no / uz Lidostu Rīga RIX. Auto transporta noma. Pasažieru, darbinieku, skolēnu, tūristu, kāzu viesu, korporatīvo pasākumu organizatoru pārvadājumi.

bus4rent, kravas busu noma

Jāņavārtu 3, Rīga, LV-1073
Apraksts:

ESAM JŪSU RĪCĪBĀ - KRAVAS BUSU NOMA JŪSU VIETĒJIEM UN STARPTAUTISKIEMBRAUCIENIEM. PIEDĀVĀJAM DAŽĀDA VEIDA KRAVAS BUSUS, KRAVAS PASAŽIERU BUSUSUN REFRIŽERATORU NOMU, KĀ ARĪ AUTOVADĪTĀJA ĒRTĪBĀM SVARĪGĀKO NOPAPILDAPRĪKOJUMA.

Kravas busu noma ir diez gan izplatīts autotransportlīdzekļa pakalpojumuveids gadījumos, kad nepieciešams veikt kādu darba izpildi, celtniecībasmateriālu transportēšanu, privāto mantu pārvadāšanu un pat citutransportlīdzekļu transportēšanu. Nomājot kravas busu, var ietaupīt ganlaiku, gan citus resursus. Pie mums kravas busu noma ir tik vienkārša, kurair balstīta, lai jūsu darba ikdienu padarītu vienkāršāku un daudzefektīvāku. Esam izstrādājuši sistēmu, kurā jūs kravas busu varat nodot bezkontakta norādītajā datumā sev ērtākā laikā.

Esam labākā un profesionālā busu noma Latvijā, pateicoties ilggadējaipieredzei esam apguvuši visu nepieciešamo, lai spētu nodrošinātprofesionālus kravas busa nomas pakalpojumus. Piedāvājam dažādus kravasbusu transportlīdzekļus, dažādām svara un lieluma kategorijām unspecializētu aprīkojumu visām situācijām.

Darbam un atpūtai tiek piedāvāta dažādas klases un jaudas automašīnu noma, ieskaitot kabrioletus un limuzīnus, kas efektīgi var tikt izmantoti kā kāzu auto. Automašīnas iespējams nomāt gan īstermiņā, gan ilgtermiņā.  Transfērs, šofera pakalpojumi, pasākumu apkalpošana, vienvirziena noma.