Automatizācija, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

AB Transystems, SIA

Latgales 227, Rīga LV-1019
Industriālie riteņi, Mēbeļu furnitūra, Riteņi, rullīši, industriālie, rūpnieciskie, neilona, poliamīda, polipropilēna, poliuretāna, sintētiskie, dizaina, kaučuka, tērauda, nerūsējošā tērauda, čuguna riteņi un rullīši, mēbeļu un dizaina, hidrauliskie, karstumizturīgie riteņi un rullīši, sliežu, sliedēm, riteņi iekrāvējtehnikai,

Lintera Rīga, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Ganību dambis 22c, Rīga LV-1045
Piedāvājam:: ✓ Kokapstrādes iekārtas un darbagaldus ✓ Ražošanas plānošanu un modernizāciju, programmatūru mēbeles ražotājiem ✓ Garantijas un pēcgarantijas servisa apkopi ✓ Rezerves daļu piegādi ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumentus ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumenta asināšanu un remontu ✓ Komponentes ražošanas automatizācijai ✓ Hidrauliskās komponentes un sistēmas ✓ Dažādas industriālās komponentes un instrumentus

Riana, SIA, Metināšanas iekārtas, Veikals

Metināšanas iekārtu veikals
Mūkusalas 51, Rīga LV-1004
SIA „RIANA” piedāvā:: ✓ metināšanas iekārtas ✓ instrumentus ✓ kompresorus ✓ metināšanas aparātus ✓ abrazīvos griezējdiskus ✓ slīpdiskus Par mums:

SIA „RIANA” nodarbojas ar elektriskā loka metināšanas, gāzmetināšanas un griešanas iekārtu, gaisa plazmas griešanas, kompresoru tirdzniecību un piederumu tirdzniecību darbam ar pneimatiskajiem instrumentiem. GALA GAR, GYS, TELWIN, IDEALGAS, IMAABRAZIVI, OMG, PATON, TRAFIMET zīmolu pārstāvji, izplatītāji LATVIJĀ. Preču piegāde visā Latvijā!

Belimo Balticum, SIA, Ventilācijas automātika

Mūkusalas 72b-3.st., Rīga LV-1004
Produkcija:: ✓ Gaisa vārsti ✓ Ūdens vārsti ✓ VAV & Drošības risinājumi u.c. ✓ Gaisa kvalitātes mērītājs ✓ HVAC automātika Par uzņēmumu:

Belimo ir pasaules tirgus līderis apkures, ventilācijas un gaisa kondicionēšanas sistēmas izstrādē, ražošanā un tirdzniecībā. Piedziņas un regulēšanas vārsti ir uzņēmuma pamatdarbība. Belimo mērķis ir būt uzticamam partnerim saviem klientiem visā pasaulē. Pētniecība un tirgus saistītas inovācijas, kā arī ātra un pielāgota izpilde ir pats galvenais. Belimo nodrošina vairāk nekā tikai produktus. Mēs atbalstām mūsu klientus ar inovatīvu, efektīvu un enerģiju optimizējošu risinājumu un dodam panākumus gan mūsu klientiem, gan mums pašiem. Mēs esam tuvu mūsu klientiem visā pasaulē, mēs runājam viņu valodā, un mēs to saprotam. Viss, ko mēs darām, mums dos pārliecību, ka viņi ir izvēlējušies labāko.

PRODUAL, THERMOKON oficiālie pārstāvji Latvijā.

NAGLIS & ERR, SIA

Uzvaras prospekts 1c, Baloži, Ķekavas nov. LV-2128
Apraksts:

Kompleksi tehniskie risinājumi metālapstrādes nozarē. Mūsu speciālisti metālapstrādes iekārtu tirdzniecībā un apkalpošanā darbojas vairāk nekā divdesmit gadus. Apvienojot uzkrātās zināšanas un iepriekšējo starptautisko pieredzi, 2007. gadā radījām uzņēmumu “Naglis & Err”, kura tehniskos risinājumus šobrīd izvēlas vadošie metālapstrādes uzņēmumi Baltijā.

DCP, SIA

Šmerļa 3, Rīga, LV-1006
Mūsu klienti::

Kompānijas, kuras nodarbojas ar datortehnikas tirdzniecību, servisu un IT pakalpojumu sniegšanu gala lietotājiem, interneta veikali, videonovērošanas risinājumu sniedzēji un interneta tīklu nodrošinātāji. Klientu ērtībai mēs piedāvājam pasūtījumu sistēmu, kurā lietotājs var iepazīties ar visu mūsu noliktavā esošo un iespējamo sortimentu, saņemt visu nepieciešamo informāciju - lietotāja atbalstā, iepazīties ar jaunumiem un akcijas precēm, kā arī ar topā esošo produktu sarakstu, lejuplādēt savā dokumentu mapē konkrētā ražotāja pilnu cenu lapu, un reģistrēti lietotāji veikt preču pasūtīšanu, saņemt apstiprinājumu un informāciju par pasūtījumu vēsturi.

GA technology, SIA

A.Deglava 26d-5, Rīga, LV-1009
Pakalpojumi:

Piedāvājam saviem klientiem plaša spektra servisu - sākot ar personīgo konsultāciju, izprotot individuālās vajadzības, izvērtējot tehniskās iespējas un piedāvājot efektīvāko tehnoloģiju. Tādējādi nodrošinām saviem klientiem gan kvalitatīvu pirmspārdošanas, gan arī pēcpārdošanas servisu. Veicam ražošanas iekārtu piegādi, uzstādīšanu, lietotāju apmācību, kā arī rūpējamies par iekārtu efektīvu darbību ilgtermiņā, piedāvājot veikt visas tehniskās apkopes. Tāpat piedāvājam klientiem kvalitatīvus augstu apgriezienu frēzēšanas instrumentus no mūsu partnera DATRON.

Consumo, SIA

Klijānu 8, Rīga, LV-1013
BARJERAS:

Automātiskās barjeras

Veramo vārtu automātika

Bīdāmo vārtu automātika

Garāžas vārtu automātika

Dārza apgaismojums

Transportlīdzekļu numuru zīmju nolasīšanas sistēmas

Autostāvvietu tablo

Stāvvietu barjeras

Ātruma slāpētāji

Guļošie policisti

Auto riepu atdures

Joslu atdalītājbarjeras

Stabiņi ar ķēdi

Atstarojoši plastmasas stabiņi

Sienu un stūru aizsargi

Vadu un kabeļu aizsargi

Bolardi, ātruma slāpētāji

Drošības, sfēriskie spoguļi

Vienreizējās lietošanas un aizsardzības preces

Konusi, tenakonusi

Pie sienas stiprināmas barjeras

Barjeru stabiņi ar izvelkamu lentu

Auto riteņa bloķētāji, turētāji

Apmales, uzbrauktuves, nobrauktuves

Uzmanības zīmes

Dambis, AS, metālapstrāde, biroja telpas

Ganību dambis 24a, Rīga LV-1005
Uzņēmums piedāvā:

* Dažādu elektronisko, elektrisko vai mehānisko iekārtu projektēšana un ražošana, kā arī to montāža un testēšana; * Metāla izstrādājumu liekšana, lāzergriešana, virpošana, frēzēšana, metināšana (konveijeru, konteineru, dažādu pārvietojamu tvertņu izstrāde un ražošana u.t.t.); * Lielgabarītu virsmas slapjā krāsošanu vai arī to pārklājot ar pulverkrāsu; * Dažādu virsmas pārklājumu attīrīšanu izmantojot skrošu vai smilšu strūklu, tērauda cinkošana un niķelēšana; * Biroju, ražošanas un noliktavu telpu īre ilgtermiņā.

ALANDEKO, veikals, T/P Alfa, žalūzijas, aizkari, markīzes

Brīvības gatve 372, TC "Alfa", Rīga LV-1006
Apraksts: Veikali stila entuziastiem, kuros var atrast visu mājokļa iekārtošanai nepieciešamo vienuviet. Aizkari, žalūzijas, lampas, mājas tekstils, trauki, virtuves piederumi, interjera lietas.

Multicomp, SIA, Drošības, vājstrāvas tīkli

Vienības gatve 127a, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts: Drošības un vājstrāvu sistēmu montāža, projektēšana, apkalpošana.

Solcraft , SIA

Attālinātas konsultācijas!
Zemitāna iela 9, Rīga, LV-1012
Mūsu produkti:

Grāmatvedības programma Noliktavas programma Algas programma Personāla vadības sistēma Pamatlīdzekļu uzskaites programma

Par uzņēmumu:

Solcraft SIA (1991) - vadošais grāmatvedības un biznesa vadības programmatūras izstrādātājs Baltijā - izstrādā un realizē jebkuras sarežģītības pakāpes finanšu uzskaites projektus dažāda lieluma uzņēmumiem. FinaWin® - grāmatvedības un biznesa procesu vadības programmatūra - pārdošana, ieviešana, individuālā pielāgošana, uzturēšana, programmēšana. Ir realizēti gatavi nozaru risinājumi, ieskaitot ražošanu, tirdzniecību (vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība) pakalpojumu sfēru, budžeta un pašvaldības iestādes specifiku un citus.

Termopulss

Lejupes 11, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Produkti:: TERMOAPSTRĀDES IEKĀRTAS ✓ Krāsnis ✓ Termopāri ✓ Sildelementu spirāles ✓ Nestandarta sildelementi ✓ Iekārtu vadības/sistēmas bloki ✓ Ugunsdroša betona detaļas Par mums:

"Termopulss" ražotās termoapstrādes iekārtas ir projektētas un būvētas, izmantojot desmitgadēs uzkrātu pieredzi (Keramserviss grupas uzņēmums – www.keramserviss.lv) un ilgspējīgus materiālus. Mūsu radītie tehniskie risinājumi ir klientu vidū augstu novērtēti, jo reti kurš no termoapstrādes aprīkojuma ražotājiem var lepoties ar tādiem energoefektivitātes gradienta rādītājiem kā Termopulss iekārtas.

Sildi, SIA

Bajāru 44, Rīga LV-1006
Apraksts:

SILDI, SIA - granulu apkures katli mūs aizrauj un to izgatavošana mums sniedz gandarījumu ar katru jaunu klientu un risinājumu.

GPS partners, SIA, Mērniecības instrumenti

Allažu 4, Rīga LV-1005
Apraksts: SIA "GPS Partners" ir Leica Geosystems oficiālais pārstāvis Latvijā. Leica Geosystems ir pasaulē vadošā pozicionēšanas un ģeomātikas tehnoloģiju ražošanas kompānija ar mītnes vietu Šveicē un tā piedāvā plašu mērniecības instrumentu un risinājumu klāstu: mērniecības instrumenti (tahimetri, robota tahimeti, droni, bezpilota lidaparāti, GNSS, GPS, ĢIS); 3D instrumenti (skeneri, lāzera skeneri, 3D mērniecības instrumenti); celtniecības instrumenti (optiskie nivelieri, lāzera nivelieri, teodolīti); instrumenti montāžas darbiem (krusta lāzeri); arhitektu un dizaineru instrumenti (lāzera tālmēri, 3D tālmēri, skeneri); mērniecības un 3D modelēšanas programmatūras. Piedāvājam arī instrumentu remonta un kalibrēšanas pakalojumus autorizētā servisa centrā ar pieredzes bagātākajiem servisa meistariem Latvijā!

EK Sistēmas, SIA, Elektromateriālu vairumtirdzniecība

Katlakalna 4a, Rīga LV-1073
"EK Sistēmas" produktu grupas:: ✓ Zemsprieguma iekārtas ✓ Automatizācija ✓ Instalācijas materiāli ✓ Slēdžu, rozešu sērijas ✓ Kabeļu kanāli, renes, trepes ✓ Apgaismojums ✓ Kabeļi un vadi "EK Sistēmas" pakalpojumi:: ✓ Reaktīvās jaudas kompensācijas risinājumi ✓ Elektrotīkla mērījumi un analīze ✓ BMS projekta izstrāde ✓ Apgaismojuma aprēķini, mērījumi, eksperimenti ✓ Semināri un apmācības

ALTAS IT, SIA

Brīvības gatve 221, Rīga LV-1039
Apraksts:

ALTAS IT, SIA ir viens no pirmajiem uzņēmumiem, kas Baltijas valstīs sāka piedāvāt inovatīvas tehnoloģijas transporta un IP videonovērošanai.

Šobrīd esam oficiālie vadošo videonovērošanas un drošības risinājumu ražotāju

✓ Mobotix, ✓ Hanwha Vision, ✓ Digifort, ✓ Emitlight, ✓ STid Security, ✓ Flasheye, ✓ Sorhea, ✓ Vanderbilt, ✓ Genetec pārstāvji Baltijas valstīs.

Pateicoties mūsu prasmīgajiem darbiniekiem, uzticamajiem partneriem un inovatīvajiem risinājumiem, mēs palīdzam rast unikālus tehnoloģiskos risinājumus, kas pielāgoti klienta vajadzībām. Sniedzot atbalstu arī pēcpārdošanas procesā un drošības speciālistu apmācības, esam nodrošinājuši vadošo pozīciju tirgū, kas garantē ne tikai augstu kvalitāti, bet arī godīgumu un lojalitāti pret saviem sadarbības partneriem.Kopā ar Lietuvas kolēģiem esam uzkrājuši lielu pieredzi šajā jomā un ieguvuši izcilu reputāciju. "ALTAS IT" ietilpst "ALTAS" uzņēmumu grupā, kas ir vadošā transportlīdzekļu aprīkojuma un drošības risinājumu nozarē, ar uzņēmējdarbības pieredzi kopš 1992. gada. Savukārt "ALTAS IT" Latvija savu darbību uzsāka 2011. gadā.

svaruveikals.lv, BK Systems, SIA

Ūnijas 6, Rīga, LV-1084
Piedāvājumā:: ✓ Auto svari ✓ Svaru komponentes ✓ Industriālie svari ✓ Galda svari ✓ Mobilie svari ✓ Medicīnas svari ✓ Laboratorijas svari ✓ Grīdas svari Apraksts:

Svari un svēršanas sistēmas profesionāļiem. Tiem, kuri pēta, ražo, pārstrādā, transportē un tirgo. Visiem profesionāļiem, kuriem precīzi jāzina, cik miligramu vai desmitu tonnu ir uz svaru platformas. Mēs esam gatavi projektēt un izgatavot unikālus, tikai jums piemērotus, svara mērīšanas līdzekļus, kā arī pārdot no sava veikala noliktavas populārus un plaši pieprasītus svaru modeļus. Varbūt tas, kas vajadzīgs jums, atrodams kādā no sadarbības partneru svaru produkcijas katalogiem - atvedīsim vajadzīgos svarus vai svaru komponentes pēc jūsu pasūtījuma maksimāli īsā laikā.

DSW, SIA

Elizabetes 31-10, 5.st., Rīga, LV-1010
Apraksts: Banku un finanšu iestāžu darbības automatizācijas programmatūru izstrāde, ieviešana un atbalsts.

VEIPRO, SIA svari un svaru remonts

Zāļu 4, Rīga, LV-1004
Produkti::

• Svari un svēršanas sistēmas • Tehnikā iebūvējamas svēršanas sistēmas • Beramkravu svēršana • Svēršanas automatizācijas risinājumi • Svaru komponentes • Auto svari • Svari bunkuriem un tvertnēm • Industriālie svari

Pakalpojumi::

• Svaru remonts un apkalpošana • Svaru remonts • Verificēšana un kalibrēšana • Nestandarta svaru ražošana un uzstādīšana