Automatizācija, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Interautomatika, SIA

Brīvības gatve 224, Rīga, LV-1039
Rūpnieciskās iekārtas, automatizācija

Inženiercentrs komforts, SIA

Gaujas 3, Rīga LV-1026
kanalizācijas un ūdensapgādes sistēmu izveide, inženierkomunikācijas, projektēšana, BMS vadības sistēmas, automatizācija

Ionica serviss, SIA

Dēļu 5, Rīga LV-1004
Apraksts:

"IONICA SERVISS" darbojas jau vairāk nekā 15 gadus, sniedzot pakalpojumus apkures, ventilācijas, dzesēšanas, siltumsūkņu un vispārējā klimata apkalpošanas jomā, kā arī veic arī projektēšanu un montāžu. Tāpat "IONICA SERVISS" ir vienīgais uzņēmums Baltijā, kas ir izstrādājis mākslīgā ledus slidotavu tehnoloģiju un ilggadēji to veiksmīgi lietojis. Ar ēku automatizāciju "IONICA SERVISS" nodarbojas jau kopš dibināšanas, un mūsu mērķis kopā ar SIEMENS ir panākt automatizācijas risinājumu ieviešanu visās nozīmīgās celtnēs, padarot to par industrijas standartu, ar mērķi ekonomēt energoresursus un padarīt sistēmu apkalpošanu mobilāku un efektīvāku. "IONICA SERVISS" ir unikāla pieredze automātikas projektēšanas jomā (BMS-Building Management Systems) ar kvalitatīvi izveidotām un projektētām sistēmām, kas atšķiras no konkurējošām sistēmām ar stabilitāti, rentabilitāti, optimālu veiktspēju un, ņemot vērā sistēmu darbības ilgtermiņu, tām tirgū nav analogu.

JL Ventures, SIA

Berģi, Zālīšu 1, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024

Jungheinrich Lift Truck, SIA

Rītausmas 23, Rīga LV-1058
Par mums:

Uzņēmums "Jungheinrich AG" ir viens no pasaules vadošajiem iekrāvēju, noliktavas tehnikas un materiālu plūsmas vadības tehnoloģiju ražotājiem. Mēs esam Eiropas vadošais noliktavas tehnikas ražotājs. Kopš 1953. gada mūsu uzņēmums, kura galvenā mītne ir Hamburgā, piedāvā visa veida izstrādājumus un pakalpojumus, kas saistīti ar iekrāvējiem.

KB-Teh, SIA

Nurmižu ceļš 8a, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150

Katap, SIA

Vētras, "Asarīši 3" , Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167

Kenner, SIA

Eimuri, Kreiļu 17, Ādažu pagasts, Ādažu nov., LV-2164

Keramserviss, SIA

Podnieku 21, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Piedāvājumā:: ✓ Keramikas izejmateriāli ✓ Karstumizturīgie un ugunsizturīgie materiāli ✓ Sildelementi un vadības sistēmas ✓ Ražošana un termoapstrāde Par mums:

"KERAMSERVISS" ir industrijas servisa uzņēmums ar pieredzi. Esam viena no vadošajām kompānijām Baltijā, kura darbojas termoapstrādes, siltumtehnikas un ugunsdrošības jomā. Piedāvājam materiālus un jaunākos tehniskos risinājumus sadarbībā ar vadošajiem termoindustrijas ražotājiem. Mūsu keramikas izejvielu un aprīkojumu veikals piedāvā materiālus keramiķiem, podniekiem, mākslas skolām un pulciņiem.

1

Krāsošanas iekārtas, LDE LINING, tirdzniecība, noma, remonts

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi:: ✓ Destilēšanas iekārtas ✓ Industriālās iekārtas ✓ Industriālā ventilācija ✓ Poliuretāna putas un poliurea Specializācija:: Industriālo iekārtu Graco un citu krāsošanas iekārtu tirdzniecība un serviss. Jau 7 gadus esam Latvijas tirgū, kompānijā strādā pieredzējuši speciālisti ar vairāk kā 12 gadu pieredzi. Krāsošanas iekārtas SIA ir viens no līderiem savā nozarē. Speciālisti arī piedāvā sniegt apmacības un konsultācijas.
  • 1 Rūpnieciskās iekārtas, automatizācija

Leilands un Putnis, SIA

Brīvības 155, Rīga LV-1012
IT konsultācijas, IT projekti, dokumentu vadība, dokumentu vadības sistēmas, administratīvo procesu automatizācija

Lekas, SIA

Krustpils 151a, Rīga LV-1063
Putu polietilēna profili pakošanai, profili ruļļos ar izgriezumiem, mēbeļu iepakošanai, profila iepakojums stiklam, Stikla iepakošana, Iepakojums transportēšanas laikā, Mīkstie aizsargstūrīši, procut, profili, iepakošanas, putupolietilēna stūrīši, plēves turētājs, rokturis, putupolietilēns, plēves turētājs, plēves rokturis,