Autostāvvietas, visā Latvijā

Drukāt

Isida, SIA

Ulbrokas 1a, Rīga, LV-1021
Banketi, banketu rīkošana, svētku organizēšana, izklaide. Pasākumu organizēšana, bērnu ballītes, bērnu svētki, svētku organizēšana, bērnu pilsētiņa, svinības, pasākumi, izbraukuma ballītes bērniem, izklaides pasākumu organizēšana, vārda un dzimšanas dienas svinības, jubilejas, viesības, sarīkojumi, pasākumu vadītāji. BĒRNU

Istaba, krodziņš

J.Čakstes bulvāris 7, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Krodziņā savus viesus sagaida mājīgās un omulīgās telpās. Pieejamas divas zāles viesu ērtībai (mazākā - biznesa pusdienām, darījumu slēgšanai, kā arī romantiskai laika pavadīšanai).

Pieejama daudzveidīga ēdienu izvēle, dažādām gaumēm (vistas, liellopu gaļas, cūkgaļas, zivju ēdieni, omletes, dažādas pankūkas, pelmeņi, kā arī veģetārie ēdieni.) Iespējams apkalpot banketus līdz 50 personām. Pieejamas ērtas autostāvvietas.

Krodziņā "Istaba" var gardi paēst un pavadīt laiku jaukā atmosfērā. Ir iespēja telefoniski iepriekš pasūtīt ēdienu, zvanot pa tālruni 63025909.

JIK autoevakuators, IK, auto evakuācija, tehniskā palīdzība uz ceļa 00-24

Ausekļa 3, Rīga LV-1010
Apraksts: AUTOEVAKUATORS 24/7! Vietai nav nozīmes. Evakuēsim no jebkuras vietas, visos laikapstākļos, par draudzīgām cenām. LICENCĒTS auto evakuācijas pakalpojumu sniedzējs, auto evakuācijas APDROŠINĀŠANA, komerciālo kravu pārvadātājs. Sadarbojoties ar mums, varat aizmirst par stresu, kurš rodas, kad lai tiktu uz evakuatora ir jābrauc pa laipām ar risku, ka auto var nokrist, bamperis netiks sabojāts vai norauts, auto apakša tiek skrāpēta un bojāta, tam uzsēžoties uz evakuatora lafetes. Ar mūsu lafeti, šādi brīnumi nebūs jāpiedzīvo, viss notiks droši, ātri un saudzīgi.

JLG Hostel

Dobeles šoseja 36, Jelgava, LV-3007
Viesnīca, viesnīcas, viesu māja, viesu nams Jelgavā, Hostelis, Hostel, bezmaksas bezvadu internets, WIFI, bezmaksas autostāvvieta, naktsmājas, naktsmītne Jelgavā.

Jaunāmuiža apartamenti

"Jaunāmuiža" , Kauguru pagasts, Valmieras nov., LV-4224
Apartamenti Valmierā, viesnīca Valmiera, viesnīca Valmierā, viesnīcas, viesnīcas Valmierā, jauni apartamenti, apartamenti, apartamentu viesnīca, nakšņošana Valmierā,  apartamentu īre, viesnīca, nakšņošana, naktsmītne, naktsmītnes, naktsmītne Valmierā, kur palikt Valmierā, kur nakšņot, kur nakšņot Valmierā, labiekārtoti

Jolanta, viesnīca

Merķeļa 16, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Naktsmītnes. Restorāni. Telpas konferencēm un semināriem. Banketu zāles un telpas svinībām. Galdu klāšana. Viesnīcas, viesnīca. Atpūta pie dabas. Bērnu rotaļu laukumi. Piknika vietas. Pirtis. Baseini. Relaksācijas zonas. Aktīvā atpūta. Ūdens aerobika. Solāriji. Masāža. Ajūrvēdas masāža. Klasiskā masāža. Autostāvvieta. Cena no 22 EUR ar

Juglas ezers, veterinārā klīnika, SIA Anivet

14.04.2022 no 8:00 līdz 18.00, bet 15.04 ,16.04, 17.04,18.04 būs brīvdienas
Juglas 51, Rīga LV-1064
Pakalpojumi:: ✓ izziņu izsniegšana ✓ vakcinācija ✓ dažādas procedūras ✓ medikamentu ievadīšana ✓ brūču apkope ✓ ķirurģiskās operācijas ✓ periālo dziedzeru tīrīšana ✓ citas procedūras ✓ analīzes, diagnostika ✓ eitanāzija ✓ stacionārs ✓ mājas vizītes u.c.

Jureckis un Ko, SIA

Kapsētas 9/15, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Auto rezerves daļu tirdzniecība Liepajā.

Uzņēmums "Jureckis un Ko" nodarbojas ar auto rezerves daļu tirdzniecību Liepājā. Uzņēmumam ir trīs veikali Liepājā, lai katram būtu pa ceļam. Laipni gaidīti!

Jureckis un Ko, SIA, Autoserviss un veikals

Kapsētas 9/15, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Auto remonts, serviss Liepājā, diagnostika. Auto rezerves daļu tirdzniecība. Liepājā.

Jānis A, SIA

Satiksmes 35d, Jelgava LV-3007