Autotransports, adresē Ķengarags

Drukāt

Car & Driver, SIA

Latgales 240-3, Rīga LV-1063
Taksometru pakalpojumi

Cekules auto, SIA

Latgales 273 k-3-20, Rīga LV-1063
Kravu pārvadājumi: auto

D.C.S., SIA, Pārcelšanās serviss

Biroju un dzīvokļu pārcelšanās!
Austuves 3A, Rīga, LV-1063
Starptautiskā pārcelšanās:

Pārcelšanās uz citu valsti vienmēr sarežģīta. Vieglākais veids, kā to izdarīt, ir uzticēt šo procesu mūsu kvalificētajiem darbiniekiem. Starptautiskā pārvietošana ietver šādus pakalpojumus:

✓ lietu iepakošana mūsu piedāvātajos iepakojumos; ✓ iekraušana kravas automašīnā, konteineros vai koka kastēs; ✓ sūtījuma muitas apskates procedūras, ja nepieciešams; ✓ pēc nepieciešamības piegāde uz noliktavu, ostu, lidostu; ✓ transports – autotransports, jūras transports, gaisa transports; ✓ sūtījumu saņemšana no noliktavām, lidostas vai ostas; ✓ sūtījuma atmuitošanas pakalpojumi, ja nepieciešams; ✓ piegāde uz klienta jauno adresi un izkraušana; ✓ mantu izpakošana un izlietotā iepakojuma savākšana; ✓ papildu pakalpojumi - mēbeļu montāža, mantu pagaidu glabāšana, mākslas darbu un antikvāru lietu speciāla iepakošana un transportēšana.
1

DLL-Transports, SIA, Auto kravas no/uz Vāciju, MEGA treileru pakalpojumi

Emburga, "Vēzīši" , Cieceres pagasts, Saldus nov. LV-3851
Pakalpojumi: ✓ Kravas pārvadājumi un loģistika ✓ Lielgabarīta - negabarīta pārvadājumi ✓ Mega treileru kravas pārvadājumi ✓ Būvtehnikas pakalpojumi Par uzņēmumu:

SIA DLL-Transports nodarbojas ar starptautiskiem kravu pārvadājumiem. Pārvadājam kravas pa Eiropas Savienības valstīm, no Latvijas uz Vāciju, Holandi, Belģiju, Franciju, Austriju, Itāliju un Skandināvijas valstīm. Pašlaik mūsu rīcībā ir divpadsmit kravas automašīnas, tajā skaitā divi megatreileri. No Eiropas valstīm uz Latviju piedāvājam salikto kravu pārvadāšanu un varam pārvadāt arī bīstamās kravas (ADR). Mūsu firmai ir augstas prasības par precīzu un perfekti izpildītu darbu un attieksmi pret to.

DSV Latvia, SIA, auto, jūras un avio kravu pārvadājumi

Krustpils 31, Rīga LV-1073
DSV organizācija ir sadalīta trīs nodaļās, kas kopā spēj piedāvāt pilnu pārvadājumu pakalpojumu klāstu, tādā veidā nodrošinot visu piegādes ķēdi konkrētā uzņēmumā:: ✓ Air & Sea – avio un jūras pārvadājumi ✓ Road – sauszemes pārvadājumi ar autotransportu ✓ Solutions – noliktavu un loģistikas pakalpojumi

Lai ko jums nevajadzētu aizvest – mēs to aizvedīsim neatkarīgi no tā, kur un kad jums to vajag.

Dack Auto, SIA

Maltas 23 k-2, Rīga LV-1063
Auto riepu serviss

Fortūna, autoskola

Latgales 322B, Rīga LV-1063
Apmācība: autovadītāju, autoskolas

Grupa lukss, SIA

Ķengaraga 10A, Rīga LV-1063
Lielformāta druka, gaismas reklāma, reklāmas baneri. Lielformāta druka. Dizaina un maketa izstrāde. Projekta saskaņošana Materiālu pēcapstrāde. Montāža un demontāža. Skatlogu noformēšana. Auto aplīmēšana. Autotransporta noformēšana, Pasūtījumu piegāde. Plakņu druka. "OUTDOOR" reklāma, iekštelpās, ārtelpās uz PVC banera un tīkla banera,

Hofauto, SIA

Latgales 258A, Rīga LV-1063
Auto remonts, apkope

Just Auto, SIA, Automobiļu salonu remonts un pārvilkšana

Turpinām strādāt klātienē!
Latgales 258, Rīga LV-1063
JUST AUTO prioritātes: ✓ AUTO sēdekļu remonts ✓ AUTO sēdekļu pārvilkšana ✓ AUTO salona remonts ✓ AUTO salona pārvilkšana ✓ AUTO griestu pārvilkšana ✓ MOTOCIKLU sēdekļu pārvilkšana ✓ MOTOCIKLU sēdekļu remonts ✓ STŪRES pārvilkšana Piedāvājam:

Autoserviss piedāvā plašu pakalpojumu klāstu. Pie mums iespējams sēdekļa remonts, durvju apšuvuma remonts, viena sēdekļa pilna pārvilkšana, griestu pārvilkšana, pārlīmēšana, griestu, stoiku un saulessargu pārvilkšana, pārlīmēšana, stūres pārvilkšana ar ādas aizvietotāju, stūres pārvilkšana ar dabīgu ādu, stūres pārvilkšana mainot formu, ātrumkārbas pārvalks, ātrumkārbas roktura pārvilkšana, salona pārvilkšana, pāršūšana ar eko ādu (sēdekļi, durvju apšuvumi), salona pārvilkšana, pāršūšana ar dabīgu ādu (sēdekļi, durvju apšuvumi), motocikla sēdekļa pāršūšana, pārvilkšana, remonts, motocikla sēdekļa izgatavošana, paneļa pārvilkšana, stūres AIRBAG pārvilkšana, ūdens transporta salona pārvilkšana.

KB Parts, SIA

Latgales 322, Rīga LV-1063
Auto rezerves daļu tirdzniecība