Avio kravu pārvadājumi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Zebra Cargo, SIA, Pārcelšanās serviss

Lidosta "Rīga", Ziemeļu 14, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-1053
izstāžu stendu, ražošanas iekārtu pārvadāšana, pārvešana, pārbraukšana, transportēšana, smagu, negabarīta kravu , Sadzīves tehnikas pārvešana, starptautiskie pārvadājumi .

THERMO KING, saldēšanas iekārtas, tehniskais serviss, SIA TTE (Truck & Trailer equipment)

Mazjumpravas 47, Rīga LV-1063
Saldēšanas iekārtas, aukstuma iekārtas THERMO KING, FRIBO BLOC aukstumiekārtas, refrižeratori, Saldēšanas iekārtu remonts THERMO KING, CARRIER, ALEX ORIGINAL, ZANOTTI, THERMO KING, FRIBO BLOC, TRANE TECHNOLOGIES oficiālais pārstāvis LATVIJĀ, Autonomie kondicionieri, kondicionieru uzpildīšana, freona uzpildīšana, refrižeratoru
ZL.LV iesaka

Forwarder, SIA, muitas brokeri

Uriekstes 14a, Rīga LV-1005
pārvadājumi , door to door, refrižeratoru kravu pārvadājumi , saldēšanas kamera., kravu pārvadājumi , multimodālie kravu pārvadājumi , projektu kravas, projektu kravu vadība, smagsvara

Jana K, SIA, kravu deklarēšana, muitas pakalpojumi

Salacas 17-69, Rīga LV-1019
Sauszemes kravu pārvadājumi , strādājam visā Latvijā, kravu pārvadājumi , transporta loģistika, Turcija, , jūras kravu pārvadājumi ,  dzelzceļa kravu pārvadājumi , kurjers, kravu pārvadājumu birža, jūras
ZL.LV iesaka

Aimer, SIA

Vienības gatve 109, Rīga LV-1058
prāmju biļetes, starptautiskie kravu pārvadājumi , autotransports, kravu pārvadājumi , muita, avio kravu , Avio konteineru kravas, jūras konteineru kravu , pārvadājumi uz/no Eiropu.
ZL.LV iesaka

KL Shipping, SIA

MIERĪGI PĀRVADĀJUMI PA JŪRU UN SAUSZEMI🚢🚚🚂
Gustava Zemgala gatve 83, Rīga LV-1039
Pakalpojumi: ✓ sūtījumi uz un no jebkuras vietas pasaulē (sauszemes kravu pārvadājumi, avio kravu pārvadājumi, jūras kravu pārvadājumi, dzelzceļa kravu pārvadājumi) ✓ kravu apdrošināšana ✓ noliktavu pakalpojumi ✓ dzelzceļa kravu ekspidēšana ✓ muitošana ✓ pārstāvība un klientu konsultēšana loģistikas jomā

Transocean Latvia, SIA

Duntes 23a-6.st., Rīga LV-1005
Kāpēc izvēlēties Transocean?:

Klientu prasības, kā arī kuģniecības līniju piedāvātā pārvadājumu kvalitāte, ir ievērojami augusi. Transocean vienmēr ir izvēlējies pārstāvēt tikai tādas kuģniecības līnijas, kuru tehniskās un pakalpojumu kvalitātes īpašības ir uzticamas un mūsdienīgas, tādējādi tās var piedāvāt klientiem, eksportētājiem un importētājiem, kā augstākās kvalitātes transporta pakalpojumus. Transocean personāls ir ļoti pieredzējis un profesionāli augsti kvalificēts. Zināšanu līmenis tiek pastāvīgi attīstīts un papildināts, pateicoties regulāri rīkotajiem apmācības kursiem un semināriem, kurus organizē pats uzņēmums vai to pārstāvētās līnijas.

Kuehne + Nagel, SIA, Kravu pārvadājumi, loģistika, noliktavu pakalpojumi

"Rudeņi 2" , Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
KN EuroDirect un KN EuroLink:

KN EuroDirect

✓ Mūsu panākumu pamatā ir katra klienta individuālo vēlmju izpilde, mūsu specifiskās zināšanas un mūsu darbinieku pieredze. Jūs varat paļauties uz viņu uzticamajiem loģistikas un transportēšanas risinājumiem (kuri ir pielāgoti dažādu uzņēmējdarbības nozaru prasībām), kuri kļūs par jūsu atvērtajiem vārtiem uz visas Eiropas tirgu.

KN EuroLink

✓ KN EuroLink pietuvina Jūs Jūsu klientiem, nodrošinot ātrus, uzticamus un ekonomiskus komplektēšanas risinājumus visā Eiropā. Ar vairāk nekā 180 Kuehne + Nagel filiālēm un centriem, mūsu Eiropas sauszemes kravu pārvadājumu tīkls nodrošina plašu pārklājumu un augstu pārvadājumu blīvumu. Mūsu labi apmācīto vietējo ekspertu komandas piedāvā visaptverošu loģistikas prasmju klāstu. Mēs vienmēr spēsim Jums piedāvāt individuālus Eiropas mēroga risinājumus neatkarīgi no tā, kādi transportēšanas vai loģistikas pakalpojumi ir jums nepieciešami.

API Sūti.lv, SIA, kurjerpasts

Mālu 28, Rīga, LV-1058
Mēs piedāvājam:: ✓ avio pārvadājumus ✓ sauszemes pārvadājumus ✓ salikto kravu pārvadājumus ✓ noliktavas pakalpojumus ✓ iepakojumu un iepakošanu ✓ ērtu sūtījumu formēšanu un iespēju importēt sūtījumu datus no excel ✓ paaugstinātu atbildību ✓ brokera pakalpojumus ✓ importēt preces no Eiropas, Āzijas, ASV un citām pasaules valstīm

PostHaul, SIA

Uriekstes 1, Rīga LV-1005
Apraksts:

SIA "PostHaul" ir dinamisks un strauji augošs loģistikas pakalpojumu uzņēmums. Mēs esam profesionāļu komanda ar plašu pasaules skatījumu. Mēs uzdrīkstamies un allaž atrodam risinājumu. Mūsu talanti un zināšanas ir mūsu veiksmes atslēga. SIA "PostHaul" nodrošina uzticamus loģistikas pakalpojumus – gan vietējos, gan starptautiskos kravu pārvadājumus pa sauszemes un jūras ceļiem, un gaisa satiksmē. Piedāvājam modernu un drošu kravu pārvadājumu servisu.

Ursus Forwarding, SIA

Raunas 44 k.1, Rīga LV-1039
Par uzņēmumu:

SIA "Ursus Forwarding" ir 2007. gadā Latvijā dibināts loģistikas pakalpojumu uzņēmums, kas savus klientus nodrošina ar dažādiem loģistikas risinājumiem visā pasaulē. 2012. gadā, paplašinot uzņēmuma darbību, durvis vēra mūsu Igaunijas filiāle Ursus Forwarding OÜ. Ikdienas darbā notiek aktīva sadarbība starp Latvijas un Igaunijas filiāļu pārdošanas un transporta nodaļām, tādēļ ar lepnumu varam teikt, ka līdz ar Igaunijas filiāles atklāšanu esam kļuvuši par starptautisku uzņēmumu. Ursus Forwarding komanda apvieno labākos nozares speciālistus ar iespaidīgu pieredzi visdažādākās sarežģītības kravu pārvadājumu organizēšanā un koordinēšanā. Tie ir profesionāļi, kuri lieliski orientējas loģistikas procesos, pārzina nozares likumdošanas aktus un kravas transporta tehniskās nianses.

Vollers-Rīga, SIA, noliktavas pakalpojumi

Turpinām strādāt klātienē!
"Lindes" , Salaspils pagasts, Salaspils nov., LV-2118
Piedāvājam:: ✓ muitas noliktavas pakalpojumus, tajā skaitā importa, eksporta un tranzīta procedūras ✓ noliktavas ES precēm pakalpojumus ✓ saldētavu pakalpojumus ✓ dažādu fasēto preču uzglabāšanu ✓ zaļās kafijas pupiņu uzglabāšanu ✓ zaļās kakao pupiņu uzglabāšanu ✓ fasēto saldēto preču uzglabāšanu ✓ kokvilnas un vilnas ķīpu uzglabāšanu ✓ fasētā piena pulvera uzglabāšanu ✓ preču transportēšanas organizēšanu ar jūras, dzelzceļa, auto un avio transportu ✓ loģistikas pakalpojumus

Be Smart, SIA

Rīga
Apraksts: Be Smart ir pieaugušo apmācības un kvalifikācijas celšanas uzņēmums, kas organizē kursus un sniedz konsultācijas kravu transportēšanā un loģistikā, un kura galvenā specializācija ir apmācības avio kravu pārvadājumos. Be Smart ir pirmā mācību iestāde Latvijā, dibināta 2009.gada janvārī, kas apmāca gan avio kravu pārvadājumu pamatos, gan speciālo kravu – dzīvi dzīvnieki, bīstamie izstrādājumi – transportēšanā ar gaisa kuģiem. Programmas bīstamo vielu transportēšanā ir apstiprinājusi Latvijas Civilās Aviācijas Aģentūra (http://www.caa.lv/lv/informacija-un-uzzinas/bistamo-vielu-transporta-apmaciba).

Maho, SIA, Kravu pārvadājumi

Zaķusalas krastmala 33, Rīga LV-1050
Apraksts: SIA “Maho” ir transporta un loģistikas uzņēmums, kas saviem klientiem piedāvā augstākā servisa kravu vietējos un starptautiskos pārvadājumus ar autotransportu, jūras un dzelzceļa transportu, kā arī avio transportu.

Kuehne+Nagel, SIA, Sauszemes pārvadājumu loģistika

"Rudeņi 2" , Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
Par mums: Kuehne + Nagel grupa ir uzņēmums ar veiksmīgu 125 gadu pieredzi loģistikā un Latvijā darbojas kopš 1992. gada. Pieredzējuši loģistikas speciālisti, globālais tīkls ar vairāk nekā 1300 birojiem visā pasaulē, unikāli IT risinājumi sūtījumu izsekošanai un 14000 m2 noliktavu platību Latvijā vien padara Kuehne + Nagel par uzticamu partneri visa veidu loģistikas risinājumiem Latvijā un ārpus tās. Ar mērķtiecīgu pieeju darbam esam viens no lielākajiem ekspeditoriem gaisa, jūras un sauszemes pārvadājumos.

Kuehne+Nagel, SIA, Noliktavas pakalpojumu loģistika

"Rudeņi 2" , Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
Starptautiskie kravu pārvadājumi , Auto kravu pārvadājumi , Sauszemes kravas, Starptautiskie kravu pārvadājumi , , Gaisa kravu pārvadājumi , avio kravu pārvadājumi , aviopārvadājumi, avio pārvadājumi , aviotransports,

Kuehne+Nagel, SIA, Jūras pārvadājumu loģistika

"Rudeņi 2" , Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
Kādēļ Kuehne + Nagel ir vadošais jūras kravu pakalpojumu sniedzējs pasaulē?: Mēs atrodamies nozares „virsotnē”, pateicoties mūsu zināšanām, pieredzei un globālajam pārklājumam. Mums ir vairāk nekā 7 500 jūras kravu speciālistu visā pasaulē, gatavi palīdzēt Jums atrast labāko risinājumu, kas būtu piemērots Jūsu individuālajām prasībām. Neatkarīgi no Jūsu biznesa mēroga vai atrašanās vietas, mēs esam pārliecināti, ka varam atrast Jūsu prasībām piemērotu risinājumu un pakalpojuma vērtībai atbilstošu cenu. Pilno konteineru kravas (FCL); Salikto konteineru kravas (LCL); Eiropas mēroga jūras kravu pārvadājumu intermodālie risinājumi; Muitošanas / brokeru pakalpojumi; Piegāde no durvīm līdz durvīm, no ostas līdz ostai; Plašs pakalpojumu klāsts (projektu loģistika, lielizmēra kravas, utt.) Kuehne + Nagel apdrošināšanas risinājumi ar KN Sure, lai pasargātu Jūsu vērtīgos sūtījumus visā piegādes ķēdē.

Pasta un kurjeru serviss, SIA, starptautiskie ekspress pasūtījumi

Akadēmijas laukums 1-141, Rīga LV-1050
Mūsu darbības pamatveidi: ✓ Dokumentu starptautiskā kurjeru piegāde Latvijā un Baltijas valstīs 1-2 dienu laikā; ✓ Dokumentu starptautiskā kurjeru piegāde uz Krieviju, Turkmenistānu, Ukrainu, Baltkrieviju, NVS un ES valstīm; ✓ Periodisku izdevumu un grāmatu starptautiskā piegāde ES un NVS valstīs; ✓ Ierakstītas korespondences piegādes pakalpojumi tieši rokās advokātu un juridiskajiem birojiem Rīgā un Rīgas rajonā; ✓ Interneta veikalu preču piegādes pakalpojumi ar pēcapmaksu Latvijā un Lietuvā.

UG Trans, SIA

Dzirnavu 72-1, Rīga, LV-1050
Starptautiskie un vietējie kravu pārvadājumi . Avio kravu pārvadājumi . Aviopārvadājumi., Vietējo kravu pārvadājumi , Starptautiskie kravu pārvadājumi .

RAF-Avia, AS

Vienības gatve 26a, Rīga, LV-1004
Kravu pārvadājumi: aviotransporta