Bārs, visā Latvijā

Drukāt

Baltic Color, SIA, pulverkrāsošana, skrošu strūkla, smilšu strūkla

Lēdurgas 3, Rīga LV-1034
Pulverkrāsošana, Smilšstrūkla, Skrošu strūkla, pulverkrāsas tirdzniecība, smilšustrūkla, smilšstrūklas, smilšu strūkla, strūklošana, detaļu atjaunošana ar smilšu strūklu, tīrīšana ar smilšu strūklu, smilšu strūklas apstrāde, velo un moto detaļu tīrīšana ar smilšu strūklu, metāla tīrīšana no rūsas un vecās krāsas tērauda virsmu apstrāde,

Kuivižu krogs

Pērnavas 58, Salacgrīva, Limbažu nov., LV-4033
Apraksts:

"Kuivižkrogs" atrodas 9 minūšu pastaigas attālumā no pludmales. Viesiem ir pieejams bārs. Visā motelī tiek nodrošināts bezmaksas WiFi. Viesnīcā pieejamas 3 standarta istabiņas, 1 ģimenes istabiņa un atsevišķs apartaments ar istabiņu, plašu atpūtas telpu un saunu.

Liepa A.V., SIA

Rīgas 14, Liepāja LV-3401
Apraksts: Ēdināšanas uzņēmums "Liepa A.V." sniedz ēdienu piegādes pakalpojumus, banketu klāšanu (gan uz vietas, gan izbraukumā), telpu nomu pasākumu rīkošanai.

Hotel Kolumbs, SIA, Viesnīca

Kuršu 32, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Viesnīca "Kolumbs" iekārtota 1914. gadā celtā ēkā, pēc tās pārbūves atvērta apmeklētājiem kopš 2006. gada. Viesnīca ir ģimenes uzņēmums, tajā ir 32 dažādu kategoriju numuriņi, kuri aprīkoti ar gaisa kondicionēšanas sistēmu. Piedāvājam mājīgas telpas darbam un atpūtai. Mums ir konferenču un biljarda zāles, SPA atpūtas komplekss ar saunu un džakuzi. Ēdināšanas pakalpojumus mūsu viesiem sniedz restorāns "Tik un tā". Iekšpagalmā iespējama elektroauto uzlāde, sadarbībā ar "Elektrum". Viesnīcai ir ērta atrašanās vieta, jo tā ir tuvu gan centram, gan pludmalei.

ATN, SIA, Biroja krēsli

Antenas 3, Rīga, LV-1004
Piedāvājumā:: ✓ Biroja mēbeles ✓ Biroja krēsli ✓ Viesistabas mēbeles ✓ Guļamistabas mēbeles ✓ Mīkstās mēbeles - dīvāni Par mums: SIA "ATN" ir dibināta 1993. gadā un ir viena no pirmajām firmām Latvijā, kas sāka piedāvāt kvalitatīvus biroja krēslus un biroja mēbeles. Piedāvājuma klāstā ir biroja krēsli no Čehijas un Itālijas, kā arī Latvijā un Itālijā ražotas biroja mēbeles. SIA "ATN" piedāvā arī mēbeles mājai - guļamistabas mēbeles: gultas, skapjus, kumodes; viesistabas mēbeles - sekcijas, galdus un krēslus. Mēbeles ir ražotas labākajos Itālijas, Beļģijas un Polijas uzņēmumos. Biroja mēbeles un krēslus, kā arī mēbeles mājai var apskatīt un iegādāties mūsu salonā Rīgā, Antenas ielā 3 (ieeja no Mūkusalas ielas). SIA "ATN" nodrošina mēbeļu transportēšanu un uzstādīšanu pie klienta.

Silvans, SIA, Bārs

Silva, "Silva 16" , Launkalnes pagasts, Smiltenes nov. LV-4729
Piedāvājumā:: ✓ Iespēja ieturēt brokastis, pusdienas un vakariņas medību stila zālē vai vasaras terasē; ✓ Konditorejas izstrādājumi; ✓ Svinību galda klāšana uz vietas 40-80 personām, kā arī izbraukumos; ✓ Izbraukumu tirdzniecība; ✓ Biljards. Par uzņēmumu:

Bārs “Silvans” atrodas ciematā “Silva”, kas ir 2 km no Smiltenes un netālu no Vidzemes šosejas, ceļa Gulbene – Valmiera malā.

Kuldīgas Metropole, Viesnīca

Viesnīca strādā!
Baznīcas 11, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts:

Viesnīca un restorāns "Metropole" dibināta Kuldīgas vecpilsētas centrā 1910. gadā, pilnībā atjaunota 2006. gadā, saglabājot savu senatnējo fasādi un kļūstot par modernāko un prestižāko viesnīcu un restorānu pilsētā, piedāvājot sezonālo, lokālo virtuvi un unikālus numuriņus ar skatu uz vēsturisko pilsētu. Viesnīca Kuldīgas Metropole piedāvā 14 komfortablus numurus, kuri ieturēti klasiskā stilā, no kuriem 6 ir vienstāva, 7 divstāvu (ar spirālveida kāpnēm) un 1 LUX numuriņš. No logiem divu stāvu numuriņos jūs varat redzēt apdzīvoto Kuldīgas galveno gājēju ielu, bet, ja jūs vēlaties klusāku atmosfēru, mēs varam piedāvāt jums numuru ar skatu uz Alekšupīti, kas liks jums aizmirst par ikdienas steigu ar savu mierīgo un kluso plūsmu. Restorāns piedāvā svaigu un sezonālu ēdienkarti, balstoties uz vietējo virtuvi un labākajām Eiropas kulinārijas tradīcijām.

Marcipāns, veikals-konditoreja, SIA Gatvess

Peldu 4, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Kafejnīca-konditoreja "Marcipāns" piedāvā uz vietas ceptus dažādus kārumus, kliņģerus un pīrādziņus. Baudi uz vietas vai pasūti līdzņemšanai! Uz pasūtījumu izcepsim garšīgus izstrādājumus jūsu svētku galdam. Esam pilsētas centrā - vienmēr pa ceļam! Laipni gaidīti!

Viesu nams Strenči, SIA Ābolīši

Rīgas 28a, Strenči, Valmieras nov. LV-4730
Pasākumu zāles: Viesu namā atrodas divu veidu zāles – lielā ar ietilpību līdz 100 cilvēkiem un mazā ar ietilpību līdz 30 cilvēkiem.  Mazā zāle ir ērta nelielu svinību organizēšanai - tajā ir biljarda galds, kamīns, bāra lete, galdi un krēsli, savukārt otrajā stāvā atrodas lielā zāle ar galdiem un krēsliem, kā arī plaša atpūtas telpa ar biljarda galdu, kamīnu, klubkrēsliem, televizoru un iespēju iziet uz balkona.

A.R.D. Mēnestiņš, SIA, konditoreja, kafejnīca

Turpinām strādāt klātienē!
Kroņauce, "Mēnestiņš" , Tērvetes pagasts, Dobeles nov. LV-3730
Piedāvājumā:: ✓ Konditorejas izstrādājumi ✓ Atspirdzinošie dzērieni ✓ Alkoholiskie dzērieni ✓ Pusdienas ✓ Brokastis ✓ Vakariņas ✓ Ēdiens līdzņemšanai Kafejnīca:

Kafejnīca "Mēnestiņš" piedāvā dažādus gardus konditorejas izstrādājumus gan līdzņemšanai, gan izbaudīšanai uz vietas.

Safari parks – viesu nams MORE

"Saulstari" , Mores pagasts, Siguldas nov. LV-2170
Apraksts:

DARBA LAIKS: Visu gadu. Ar iepriekšēju pieteikšanos. 

Luksus viesu nams unikālā vidē – briežu dārzā. Telpas konferencēm, svinībām, pirts, kubla. Bezvadu internets, projektors u.c. Baudi ekskluzīvus brieža un mežacūkas gaļas ēdienus, Latvijas meža un dabas veltes (Iepriekš piesakot). Makšķerēšana, peldvieta, laivas. Piknika un telšu vietas. Pasākumu organizēšana, kāzas. Loka šaušana un pasākumi viduslaiku stilā. Staltbriežu, dambriežu, balto briežu un mežacūku apskate, to barošana no rokas. Kopā vairāk nekā 500 dzīvnieki. Ekskursijas gida pavadībā, ragu kolekcijas apskate. Apmeklējums iepriekš jāpiesaka.

Stieress, SIA, Kempings

Upesgrīva, "Stieres" , Mērsraga pagasts, Talsu nov., LV-3284
Pakalpojumi:: ✓ Sporta laukums ✓ Volejbola laukums ✓ Novuss ✓ Galda teniss ✓ Autostāvvieta ✓ Kafejnīca-bārs ✓ Banketu zāle ✓ Semināru telpa ✓ Kempinga mājiņas ✓ Telts vietas ✓ Kempinga vietas ✓ Treilera vietas ✓ Dušas ✓ Grils

Fitnesa centrs ''OLYMP''

Brīvības 39, Liepāja LV-3401
Apraksts:

"Olymp" fitnesa centrs ir pirmais oficiālais HAMMER STRENGHT treniņu centrs Baltijā, atvērts Liepājā 2009. gada februārī. Mūsu centrā ir lieliska izvēle, mūsdienīgas un profesionālas iekārtas, kur ikviens atradīs optimālu variantu nodarbībai. Fitnesa centrā strādā profesionāli instruktori ar plašu pieredzi, ir liela izvēle grupu nodarbībām. Mājīga atmosfēra, skaistas, plašas ģērbtuves, dušas un saunas. Draudzīgs personāls, augstas kvalitātes pakalpojumi. Viss, lai padarītu nodarbības un pavadīto laiku mūsu klubā maksimāli komfortablu. Mūsu klientiem piedāvājam:

✓ trenažieru zāli 320m2; ✓ Body bike un boksa zāles 100m2; ✓ grupu nodarbības zāli (aerobika, joga) 150m2; ✓ masāžas; ✓ saunu; ✓ solāriju; ✓ fitnesa bāru ar Wi Fi; ✓ bezmaksas stāvvietu.

JS autoserviss, SIA

Ozolu 14, Liepāja, LV-3411
✓ Veicam auto remontus – piekares un bremžu sistēmas darbus ✓ Izpūtēju uzstādīšana un remontu ✓ Eļļas un filtru maiņa ✓ Lukturu pulēšana ✓ Auto datordiagnostika, kļūdu dzēšana ✓ AUTOSPULDŽU tirdzniecība un nomaiņa ✓ VIRSBŪVES REMONTS - metināšana (sliekšņi, arkas utt.) un krāsošana ✓ Autodetaļu tirdzniecība ✓ u.c. ar auto remontu saistītus darbus

Dinox, SIA, Ēdināšanas virtuves iekārtas

Latgales 250, Rīga LV-1063
Piedāvātās iekārtas un aprīkojums: ✓ Nerūsējošā tērauda mēbeles ✓ Elektromehāniskās iekārtas ✓ Siltuma iekārtas ✓ Aukstuma iekārtas ✓ Trauku mazgājamās iekārtas ✓ Trauki un virtuves piederumi ✓ Iekārtas bāriem un kafejnīcām ✓ Iekārtas restorāniem ✓ Iekārtas ēdnīcām un bistro ✓ "Fast-Food"iekārtas ✓ Konditorejas iekārtas ✓ Iekārtas picērijām ✓ Keiterings ✓ Iekārtas viesnīcām ✓ Uzkopšana un higiēna ✓ Noliktavas iekārtas ✓ Iekārtas veikaliem

Corner's, restorāns

Elizabetes 22, Rīga, LV-1050
Apraksts:

"CORNER's" ir mājas restorāns, kas aizsācies Tukumā 2019. gadā un piedāvā izsmalcinātus, sezonāli krāsainus ēdienus Jaunmoku pilī un izbraukumos. Starp mākslu un smaržīgu kafijas tasi, nost no pelēkās drūzmas un ikdienas skrējiena, mīt CORNER's, kas liek garšas kārpiņām uzsprāgt. Vieta, kur satiekas skaista un garda ēdiena mīļotāji. Arī vīnotāji, priekā!

WoodHeart, SIA

"Mildas" , Kocēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4201
Koka izstrādājumi: ✓ Koka durvis ✓ Mēbeles ✓ Kāpnes ✓ Logi ✓ Restaurācija Par mums: Mūsu uzņēmums specializējas mūsdienīga dizaina kvalitatīvu koka un koka durvju ražošanā un tirdzniecībā. Kā arī izstrādājam mēbeļu projektus pēc klientu vēlmēm. Klienta vēlmes ir mūsu prioritāte. Tieši cilvēku vēlmēm mēbeļu dizains un funkcijas tiek īpaši pielāgotas. Projektējam un izgatavojam koka kāpnes, kas tiek radītas ne tikai funkcionālas, bet arī kā dizaina elements.

TP Kastes, SIA

"Vecdzeņi" , Salacgrīvas pagasts, Limbažu nov., LV-4033
Apraksts: Izgatavojam profesionālas transporta kastes visplašākajam aparatūras klāstam un ne tikai. Transporta kastes noder lietām, kurām nepieciešama ērta un droša transportēšana, lietošana un uzglabāšana - tās piemērojamas gan dažādiem skaņas pastiprinātājiem, gaismas iekārtām, plazmas ekrāniem, datoriem, mūzikas instrumentiem, medicīnas aparatūrai, kā arī sporta inventāram. Piedāvājam veikt aparatūras mērījumus, kā arī piegādāt produkciju klientam ērtā vietā un laikā. Nepieciešamības gadījumā iespējama arī paātrināta kastes izgatavošana. Katrā laikā esam atvērti sadarbībai, lai īstenotu Jūsu ieceres!

PROF security, SIA, Atslēgu SOS serviss

Turpinām strādāt klātienē!
Kārļa Mīlenbaha 1, Rīga LV-1050
Piedāvājam:: ✓ Slēdzeņu remonts un uzstādīšana ✓ Durvju remonts ✓ Slēdzeņu projektēšana ✓ Rokturu uzstādīšana ✓ Rokturu remonts ✓ Videonovērošanas uzstādīšana ✓ Gudrās slēdzenes (SMARTair) ✓ Atmūķēšana ✓ Seifi ✓ Atslēgu maiņa ✓ Koda slēdzenes ✓ Durvju automātika

Mebir S, SIA

Atbrīvošanas aleja 122, Rēzekne, LV-4601
Par uzņēmumu:

Ne vienmēr, plānojot mājas vai dzīvokļa iekārtojumu un iegādājoties vajadzīgās mēbeles, der standarta izmēri. Tādos gadījumos nepieciešama individuāla pieeja konkrētajai situācijai, un tas savukārt nozīmē, ka jāatrod uzņēmums, kas spēs īstenot klienta vajadzības. Rēzeknē tāds uzņēmums esam mēs: SIA "MEBIR S".    

Mūsu firma, kas dibināta 2005. gadā, orientējas uz mēbeļu izgatavošanu pēc individuāla pasūtījuma, piegādi un uzstādīšanu, kā arī mēbeļu furnitūru. Tiek izpildīti pasūtījumi virtuves un guļamistabas mēbelēm, iebūvējamiem skapjiem un citām korpusa mēbelēm no lamināta, finiera, nažfiniera, akrila. Mēbeļu fasādes tiek krāsotas dažādās krāsās atbilstoši katra klienta gaumei un vēlmēm.    

SIA "MEBIR S" saviem klientiem spēj nodrošināt profesionālu un individuālu apkalpošanu, piedāvājot dažādus dizaina risinājumus, cenšoties strādāt tā, lai nekas neatkārtotos, nebūtu vienādu mēbeļu, lai katrs klients saņemtu kaut ko jaunu tieši viņam. Kā būtisku priekšrocību var minēt uzņēmuma elastību, jo iespējams izgatavot tieši tāda izmēra mēbeles, kādas nepieciešamas. Sevišķi svarīgi tas ir gadījumā, ja jāapmēbelē maza telpa, bet negribas zaudēt tik dārgo platību.