Bārs, adresē Rīga

Drukāt

Gardumgardi, kafejnīca

Gunāra Astras 8B, Rīga, LV-1082
Kafejnīcas, bāri, restorāni

Gardums, SIA

Rīgas 71A, Gulbene, Gulbenes nov., LV-4401
Bārs , kāzu tortes, kāzu tortes pēc pasūtījuma.

Gardā pupa, SIA

Kalnciema 1 k-2, Rīga, LV-1048
Informācija no uzņēmumu reģistra
ZL.LV iesaka

Garāža, restorāns-bārs

Aldaru 10, Rīga, LV-1050
Apraksts: Viskija bārs-restorāns "Garāža" ir neparasta vieta mazajā Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt izcilu maltīti, ekskluzīvu Single Malt viskiju piedāvājumu, reibinošus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus. Te ātri vien vari justies kā savējais, gan satiekot draugus pie alus kausa, gan baudot romantiku, gan viesiem izrādot Vecrīgas interesantākās vietas.

Garāžas Bāri, SIA

Duntes 23A, Rīga, LV-1005
Ēdināšanas uzņēmumi

GastroBurg, SIA

Berģi, Jaunā Līgo 31, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Par uzņēmumu:

SIA "GastroBurg" zīmols Vitrum vairāk kā 25 gadus specializējas restorānu, kafejnīcu, bāru, ēdnīcu un dažāda formāta pārtikas ražošanas uzņēmumu kompleksā aprīkošanā, kā arī ātrās ēdināšanas uzņēmumu organizēšanā. Uz šo dienu mūsu portfolio ir vairāk kā 5000 veiksmīgi realizētu objektu Latvijā, Igaunijā, Lietuvā, Vācijā, Dānijā, Norvēģijā, Zviedrijā, Lielbritānijā, Krievijā, Baltkrievijā un Kazahstānā. Veicot projekta izstrādi, mūsu menedžeri ievēros telpas īpatnības, Jūsu uzņēmuma individuālo specifiku, izstrādās tieši Jūsu uzņēmumam tehnoloģiskās un mārketinga rekomendācijas, apdomās ērtas darba vietas personālam un izveidos komfortablu zonu apmeklētājiem. Pareizi izvēlētais aprīkojums palīdzēs Jums dažādot ēdienkarti, samazināt izmaksas un paaugstināt konkurētspēju.Vitrum kolektīvs padarīs Jūsu ēdināšanas uzņēmumu veiksmīgu!

Gemoss, SIA

Mūkusalas 73, Rīga, LV-1004
Pārtikas vairumtirdzniecība

Good Life Clinic, SIA, Kosmētiskais kabinets

Piņķi, Rīgas 22-3.st., Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Kosmētiskais, skaistumkopšanas salons Piņķos, Babītē pie Jūrmalas apvedceļa, Liepājas šosejas. Kosmetoloģes Arnita Melnkumjana, Mairita Šalkovska. Kosmētiskās procedūras. Pocedūras sejas ādas uzlabošanai. Sejas masāža “Beaute Aromatique” (iekļaujot pīlingu un masku 45 min). Vakuummasāža sejai (aparātmasāža). Uzlabo ādas tonusu, sejas

Granta Group, SIA

Viestura 31, Jūrmala, LV-2010
Auto remonts, apkope