Bērnu mēbeles, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Unika M, SIA

Brīvības 118c, Ogre, Ogres nov. LV-5001
pēc pasūtījuma, biroja mēbeles pēc pasūtījuma, biroja mēbeļu izgatavošana, bērnu mēbeles pēc pasūtījuma, , bērnu mēbeles uz pasūtījumu, iebūvējamie skapji, iebūvējami skapji, pilnībā nokomplektēti skapji, iebūvējamo

VIDZEMES PAPĪRS, SIA, Veikals

Lielā Ezera 1-3, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
, penāļi, labi penāļi, kvalitatīvi penāļi, mugursomas, mugursomas , labas mugursomas, kvalitatīvas bērnu

VIDZEMES PAPĪRS, SIA, kancelejas preces, apdrukas un gravēšanas pakalpojumi Valmierā

Rīgas 38, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
penāļi, labi penāļi, kvalitatīvi penāļi, mugursomas, mugursomas Valmierā, labas mugursomas, kvalitatīvas bērnu

VITRUM Color, SIA

Berģi, Rožu prospekts 46a, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
pulverkrāsošana, jumta materiālu pulverkrāsošana, sporta preču pulverkrāsošana, trenažieru pulverkrāsošana, bērnu

VUD, SIA, Filiāle

R.Blaumaņa 1, Jelgava, LV-3001
rotaļu laukumi, laukumu izgatavošana, bērnu mājiņas, rotaļu namiņi, šūpoles, lapenes, smilškastes, dārza, mēbeles , koka galdi, dārza mājas, mājiņas, spēļu laukumi, suņu būdas, āra tualetes, mazmājiņas, medību

Valants, SIA, Veikals

K.Barona 40, Jelgava, LV-3001
Mēbeles: ✓ Koka mēbeles; ✓ Mīkstās mēbeles; ✓ Moduļu mēbeles; ✓ Virtuves iekārtas; ✓ Vannasistabai; ✓ Vitrīnas; ✓ Garderobes; ✓ Bērnu mēbeles. Iegāde:

Preces iespējams pasūtīt internetā. Izdarīt pasūtījumu jūs varat, rakstot e-pastu vai zvanot. Pēc pasūtījuma noformēšanas 24 stundu laikā uz jūsu norādīto e-pasta adresi jūs saņemsit apstiprinājumu. Vairāk informācijas var atrast mūsu mājaslapā. Preces iespējams arī iegādāties līzingā, mums ir vairāki sadarbības partneri.

Valants, SIA, Veikals

Latgales 322D-1.st., Rīga LV-1063
Mēbeles: ✓ Koka mēbeles; ✓ Mīkstās mēbeles; ✓ Moduļu mēbeles; ✓ Virtuves iekārtas; ✓ Vannasistabai; ✓ Vitrīnas; ✓ Garderobes; ✓ Bērnu mēbeles Iegāde: Preces iespējams pasūtīt internetā. Izdarīt pasūtījumu Jūs varat rakstot e-pastu vai zvanot..Pēc pasūtījuma noformēšanas, 24 stundu laikā uz Jūsu norādīto e-pasta adresi Jūs saņemsiet apstiprinājumu. Vairāk informācijas var atrast mūsu mājaslapā. Preces iespējams arī iegādāties līzingā, mums ir vairāki sadarbības partneri.

Veicis.lv, INK 99, SIA, Veikals

Striķu 10c, Saldus, Saldus nov. LV-3801
krāsniņas, plītis, virtuves plītis, pirts krāsnis, baseini, bumbas, šūpoles, rotaļu laukumi, dārza mēbeles , fotokameras, LED spuldzes, videokameras, akustika, pleijeri, LCD televizori, Led televizori, TomTom, septiķi, mēbeles

Ventspils galdnieks, SIA

Andreja 4a, Ventspils LV-3601
, durvis, pirts izbūvēšana, mīksto mēbeļu remonts, ofisu mēbeles , Virtuves mēbeles , Iebūvējamās mēbeles , , bērnu istabu mēbeles , bīdāmo durvju sistēmas, mīksto mēbeļu tapsēšana, biroja mēbeles , bīdāmās durvis

Vidzeme RC, SIA

Kvēles 17, Rīga, LV-1024
Mēbeles no MDF, lamināta, masīvkoka - kafejnīcām, skolām, virtuves mēbeles , bāriem, veikaliem, mēbeles , viesistabām, guļamistabām, bērnu mēbeles .

Viesnīcu tekstils, SIA

Buru 16-2.st., Rīga, LV-1004
Tekstila izstrādājumi viesnīcām. Darba apģērbs viesnīcām, bāriem. Profesionālie galdauti no auduma FOBY, galdauts, galdautu šūšana, ražošana, izgatavošana, galda svārki Konferenču galdauti. Aizkari. Salvetes, auduma salvetes, galda celiņi, krēslu pārklāji, pārvalki, galda svārku klipši, pakaramie, salvešu gredzeni. Gultas veļa,

Viestards, SIA

Ganību dambis 20, Rīga, LV-1045
Antikvariāts, mēbeļu remonts, mēbeļu restaurācija, restaurējam mēbeles , remontējam mēbeles , mēbeļu pārvilkšana, , dārza mēbeles , bērnu mēbeles , krēsli, spoguļi, sekcijas, gultas, masīvkoka mēbeles , mēbeļu tirdzniecība

Viss Dārzam un Mājai, Veikals

Nākotnes 1, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Apraksts: SIA "VIKRI K" ar dārzkopības preču tirdzniecību nodarbojas no 2001.gada. Piedāvājam plašā sortimentā sēklas, sīpolpuķes, sīksīpolus, minerālmēslus, dažādus mēslojumus un citus dārzkopībā nepieciešamus un noderīgus produktus, augu aizsardzības līdzekļus, repelentus, un citas preces, lai sekmīgi sētu, audzētu, vāktu ražu, priecātos par dārza skaistumu! Esam priecīgi, ka mūsu klientu vidū ir stādu audzētāji un apzaļumotāji, mazdārziņu īpašnieki, kuri atzinīgi novērtē mūsu piedāvāto sortimentu, preču kvalitāti un konkurētspējīgās cenas. Kā otrs mūsu darbības virziens ir ziedu tirdzniecība. Plašā piedāvājumā ir augi, grieztie ziedi. Pieņemam pasūtījumus pušķu un dekoru veidošanai dažādiem dzīves gadījumiem. Plašā sortimentā piedāvājam sveces, suvenīrus, dāvanas un veicam dāvanu saiņošanu. Tagad esam uzsākuši arī dziju tirdzniecību, aicināti visi rokdarbnieki.

Viss mājai un dārzam, veikals

Raiņa 8a, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Mēbeles , mēbeles Valmierā, mēbeļu veikals Valmierā, mēbeļu tirdzniecība Valmierā, dīvāni, gultas, skapji, sadzīves ķīmija, pulveri, preces bērniem, rotaļlietas Valmierā, preces zīdaiņiem Valmierā, attīstošās bērnu

Vārnu galdniecība, SIA

Pumpuru 6, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Virtuves mēbeles , dzīvojamo telpu mēbeles , durvis, kāpnes, interjera elementi, individuālie pasūtījumi, , mēbeles bērniem, biroja mēbeles , mēbeles kafejnīcām, dzīvojamo telpu mēbeles , gultas, koka gultas,

WeDO, SIA

"Laipas" , Tārgales pagasts, Ventspils nov. LV-3621
Būvniecības darbi, lapenes, komplektētās dārza mēbeles , bērnu atrakcijas.

Your Caring Dad, SIA

Rīga
Apraksts:

 

Standarta tīrīšana

Standarta tīrīšana paredz kvalitatīvu, ātru un efektīvu telpu tīrīšanu, putekļu noņemšanu no mēbelēm un tehnikas.

Galvenā tīrīšana

Izvēloties vispārējo tīrīšanu, jūs saņemsiet maksimāli pilnīgu tīrīšanu jūsu telpām. Vispārējā tīrīšana ietver grīdu mazgāšanu, santehnikas tīrīšanu, trauku un virtuves iekārtu mazgāšanu, paklāju un mīkstās mēbeles apstrādi no nelieliem netīrumiem, logu mazgāšanu. Mēbeļu apstrāde ar speciāliem līdzekļiem.

Logu mazgāšana

Standarta logu mazgāšana (~1,6 m2) ietver stiklu mazgāšanu gan iekšpusē, gan ārpusē, neizmantojot papildu mehānismus (pacēlājus un kāpnes). Logu rāmju, palodzes un palodzīšu mazgāšana.

Neliela remonta darbi mājā - stundas cena.

Mazais remonts mājā - remonts iekštelpās vai ārpus tām, kas nenorāda uz vairāk nekā divu darbinieku iesaistīšanu un speciālās tehnikas izmantošanu, izņemot rokas instrumentus. Pirmā stunda - 56 eiro, katra nākamā stunda - 19 eiro.

Lielais remonts, restaurācija, rekonstrukcija

Lielais remonts, restaurācija, rekonstrukcija - izbraukšana uz objektu par standarta tarifu 56 eiro. Tieši uz objekta sastādīšana darbu plāna ar pasūtītāju. Saskaņā ar izveidoto plānu, tiek veikta darbu kalkulācija un darbu plāna sagatavošana.

Aizmugurējais pagalms

Dārza tīrīšana jūsu mājas pagalmā, zāliena un krūmu apgriešana, nezāļu izrāvēji. Pēc grillēšanas veikta rūpīga tīrīšana, mantaļu un grila tīrīšana. Garāžas un šķūņa uzkopšana. Malkas sakārtošana. Mazie apjomi tiek apmaksāti - pirmā stunda 56 eiro, turpmākās stundas pa 19 eiro. Lieli apjomi - pēc vienošanās.

Cits

Visas citas darbības, kuras jāveic jūsu mājās, bet jūs neatradāt tās sarakstā. Mēs izpildīsim praktiski jebkuru jūsu lūgumu. Darba novērtējums un samaksa notiks tieši uz objekta. Turklāt mēs varam jums izrakstīt rēķinu pēc vienošanās un darbu pabeigšanas, un jūs varat veikt maksājumu ar jums ērtu veidu.

 

Zelta Rasa, Privātais bērnudārzs Ķekavā

Zemes 2, Ķekava, Ķekavas nov., LV-2123
Attīstoša un droša vide:

Ar attīstošas un drošas vides palīdzību- ne tikai plašām grupu telpām, bet arī ar daudzveidīgu rotaļlietu un mācību materiālu bāzi- atbilstoši katram vecumam, mēs radām pozitīvas un motivētas aktivitātes bērniem, lai katrs bērns justos labi un komfortabli pie mums.

Privātais bērnudārzs "Zelta Rasa" Ķekavā:

Šī ir vieta, kur izglītojamie ne tikai saņem pirmās nepieciešamās zināšanas un prasmes, bet arī mācās orientēties vērtību un kultūras pasaulē. Sadarbībā ar vecākiem kvalitatīvi sagatavot bērnu pamatizglītības apguvei. Paaugstinot pedagogu kompetences līmeni, pastāvēt kā izglītības iestādei ar augstu darba kvalitāti. Iegūstot vecāku uzticību mums tiek uzticēti ar jaunākie brāļi un māsas.

Zelta Rasa, privātais bērnudārzs Baložos

Lakstīgalu 11a, Baloži, Ķekavas nov., LV-2128
Attīstoša un droša vide:

Ar attīstošas un drošas vides palīdzību- ne tikai plašām grupu telpām, bet arī ar daudzveidīgu rotaļlietu un mācību materiālu bāzi- atbilstoši katram vecumam, mēs radām pozitīvas un motivētas aktivitātes bērniem, lai katrs bērns justos labi un komfortabli pie mums.

Privātais bērnudārzs "Zelta Rasa" Baložos:

Šī ir vieta, kur izglītojamie ne tikai saņem pirmās nepieciešamās zināšanas un prasmes, bet arī mācās orientēties vērtību un kultūras pasaulē. Sadarbībā ar vecākiem kvalitatīvi sagatavot bērnu pamatizglītības apguvei. Paaugstinot pedagogu kompetences līmeni, pastāvēt kā izglītības iestādei ar augstu darba kvalitāti. Iegūstot vecāku uzticību mums tiek uzticēti ar jaunākie brāļi un māsas.

Zelta Rasa, privātais bērnudārzs Mārupē

Lielā 19 k.1, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Attīstoša un droša vide:

Ar attīstošas un drošas vides palīdzību - ne tikai plašām grupu telpām, bet arī ar daudzveidīgu rotaļlietu un mācību materiālu bāzi - atbilstoši katram vecumam mēs radām pozitīvas un motivētas aktivitātes bērniem, lai katrs bērns justos labi un komfortabli pie mums.

Privātais bērnudārzs "Zelta Rasa" Mārupē:

Šī ir vieta, kur izglītojamie ne tikai saņem pirmās nepieciešamās zināšanas un prasmes, bet arī mācās orientēties vērtību un kultūras pasaulē. Sadarbībā ar vecākiem kvalitatīvi sagatavot bērnu pamatizglītības apguvei. Paaugstinot pedagogu kompetences līmeni, pastāvēt kā izglītības iestādei ar augstu darba kvalitāti. Iegūstot vecāku uzticību, mums tiek uzticēti ar jaunākie brāļi un māsas.