Bērnu mēbeles, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Ratu depo, veikals

K.Valdemāra 3, Liepāja, LV-3401
autosēdekļi Bāzes,   bērnu šūpoles, šūpuļkrēsliņi, bērnu pārtinamie galdi, bērnu mēbeles , bērnistabas, mēbeles , bērnu mēbeļu tirdzniecība, bērnu gultas, gultiņas, bērnu istabas mēbeles , aksesuāri, barjeras

Your Caring Dad, SIA

Rīga
Telpu tīrīšana, putekļu noņemšana, vispārējā tīrīšana, santehnikas tīrīšana, trauku un virtuves iekārtu mazgāšana, paklāju apstrāde, mīksto mēbeļu apstrāde, mēbeļu apstrāde ar speciāliem līdzekļiem, logu mazgāšana, logu rāmju mazgāšana, palodzes un palodzīšu mazgāšana, remonta darbi, mazais remonts mājā, remonts iekštelpās, remonts ārpus

Viss Dārzam un Mājai, Veikals

Nākotnes 1, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
stikla burku, pudeļu tirdzniecība, metāla vāciņu tirdzniecība plašā sortimentā, darba apavi, apģērbi, bērnu

Evro Wood, SIA

Tirgus laukums 1, Preiļi, Preiļu nov., LV-5301
, bērnu laukumi., Mēbeļu ražošana, mēbeļu izgatavošana, mēbeles Preiļos, korpusa mēbeles , mēbeļu restaurācija.

Iebūvējamie skapji, individuālais darbs

Rīga
Apraksts:

Izgatavojam: Iebūvējamos skapjus, virtuves, korpusa mēbeles, vannas istabas mēbeles, priekšnamu un koridoru mēbeles, starpistabu bīdāmās durvis, viesistabu mēbeles, grāmatu skapjus, biroja mēbeles, galdus un datorgaldus, bērnu mēbeles

Darba pieredze mēbeļu izgatavošanā vairāk kā 20 gadi. 

Augstākā kvalitāte un garantija 5 gadi. Ļoti īsi izgatavošanas termiņi un ātra uzstādīšana. Bezmaksas uzmērīšana bez brīvdienām. 3D projekta izveide. Individuālā pieeja katram klientam. 

Zvaniet vai rakstiet darba dienās, vakaros vai brīvdienās, gaidīsim!

 

GM Engineering, SIA, industriālās tehnikas dzinēju remonts, serviss

Akmeņu 41, Ogre, Ogres nov. LV-5001
GM Engineering SERVISA pakalpojumi :: ✓ Industriālās tehnikas apkopes ✓ Industriālās tehnikas kapitālais remonts ✓ Traktortehnikas remonts ✓ Ekskavatoru remonts ✓ Buldozeru remonts ✓ Frontālo iekrāvēju remonts ✓ Asfaltēšanas tehnikas remonts ✓ Hidraulisko sūkņu remonts (Bosch Rexroth hidrauliskie sūkņi un citi) ✓ Dīzeļdzinēju remonts ✓ Dzinēju diagnostikas, hidraulikas, elektroiekārtu un ritošās daļas diagnostika ✓ Rezerves daļu iegādi, tirdzniecību ✓ Mobilais izbraukuma serviss, remonts pie klienta visā Latvijā, Baltijā

Semko, SIA, korpusa mēbeles pēc pasūtījuma

Lubānas 78E, Rīga, LV-1073
Apraksts: Kompānija SIA "SEMKO" darbojas metālapstrādes un mēbeļu nozarē kopš 1995. gada. Galvenie uzņēmuma virzieni ir dvieļu žāvētāju ražošana no nerūsējoša tērauda un vara, kā arī dažādi komplektējošie un aksesuāri no tērauda un koka Jūsu mājai, birojam, veikaliem un viesnīcām. Lai veiksmīgi attīstītu un ražotu augstas kvalitātes produktus, mums ir mūsdienīgi ātrgaitas CNC virpošanas un frezēšanas centri MAZAK. Mūsu uzņēmumam ir EN442 ES sertifikāts, kas apstiprina mūsu produktu kvalitāti. Elektriskiem dvieļu žāvētājiem piešķirta aizsardzības pakāpe IP54. Mēs piedāvājam saviem klientiem lieliskus sadarbības nosacījumu; plašu gatavo izstrādājumu klāstu; iespēju pasūtīt dažādu formu, izmēru un krāsu izstrādājumus; individuālu pieeju katram klientam. Plašāka informācija atrodama mūsu mājas lapā: www.rosela.lv

Dalss & Co, SIA, interneta veikals

Pupuķu 13, Rīga LV-1076
Apraksts:

"DALSS & CO" piedāvā plašu preču sortimentu jūsu mājai, dārzam un vaļaspriekam. Jūs varat iegadāties nepieciešamās preces, neizejot no mājas, biroja, kafejnīcas. Interneta veikals "Dalss & Co" ir vispiemērotākā vieta šim nolūkam. Pērciet ātri un ērti - viegla un efektīva filtrēšanas sistēma, preču iegāde un apmaksa bez reģistrācijas, saņemiet preci bez ilgas gaidīšanas.

Niko & Co, SIA

Egļu 10, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Pakalpojumi:: ✓ Koka durvis ✓ Koka logi ✓ Virtuves mēbeles ✓ Skapji un plaukti ✓ Kāpnes un trepes ✓ Mēbeles ✓ Laivu piestātnes ✓ Žogi un vārti Par uzņēmumu:

SIA "Niko & Co" ir galdniecības uzņēmums, kas ražo pēc pasūtījuma visa veida galdniecības izstrādājumus, mēbeles, kā arī durvis un logus. Ražojam Kurzemē, apkalpojam visā Latvijā.

veicis.lv, internetveikals, SIA INK 99

Jelgavas 42, Rīga, LV-1004
Piedāvājumā:: ✓ Auto riepas, preces automašīnām ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apkure, kondicionieri, klimatiskā tehnika ✓ Sadzīves tehnika, elektronika ✓ Mobilie telefoni/Sakaru tehnika ✓ Santehnika ✓ Atpūtai un sportam ✓ Datortehnika ✓ Dārzam, mājai un mežam ✓ Preces bērniem ✓ Žogi un vārtu automātika u.c. preces

Veicis.lv, INK 99, SIA, Veikals

Striķu 10c, Saldus, Saldus nov. LV-3801
krāsniņas, plītis, virtuves plītis, pirts krāsnis, baseini, bumbas, šūpoles, rotaļu laukumi, dārza mēbeles , fotokameras, LED spuldzes, videokameras, akustika, pleijeri, LCD televizori, Led televizori, TomTom, septiķi, mēbeles
ZL.LV iesaka

Manfreds pluss, SIA

Lauku 31/35, Liepāja LV-3411
Par uzņēmumu:

Mežizstrāde, mežizstrādes, šķeldošanas pakalpojumi. Ekskavatoru pakalpojumi, dīķu, grāvju rakšana. Šķeldas izejmateriālu iepirkšana. Iepērkam mežus, birzis un cirsmas. Velosipēdi, zāles pIāvēji Liepājā. Riteņi, bērnu, pieaugušo, pusaudžu, meiteņu, zēnu velosipēdu tirdzniecība Kurzemē. Motorzāģi, zāles pļāvēji, piekabes, piekabju tirdzniecība, piekabju noma. Bērnu ratiņi, ratiņu, gultiņas, krēsliņi, sēdekļi, auto krēsliņu tirdzniecība Liepājā, Kurzemē.

VITRUM Color, SIA

Berģi, Rožu prospekts 46a, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Par uzņēmumu:

VITRUM COLOR savā darbībā izmanto pasaulē atzīto firmu "Wagner" (Vācija) pulverkrāsošanas iekārtas un pulvera pārklājumu no vadošajiem Eiropas ražotājiem "Ripol" un "ST Powder". VITRUM COLOR pulverkrāsošanas process ir pilnībā automatizēts – procesa vadība notiek ar datora palīdzību, regulējot krāsas padevi, uzrādot pulvera patēriņa līmeni. Pateicoties gaisa ciklona iekārtai, neizmantotā pulvera krāsas daļa atgriežas atpakaļ krāsas krājumā. VITRUM COLOR iekārtas automātiski nosaka arī krāsojamās detaļas izmērus un nepieciešamo krāsošanas pistoļu skaitu, gaisa spiedienu, krāsas padevi un augstumu, nodrošinot pilnīgu virsmas pārklājumu arī sarežģītām metāla konstrukcijām. Pateicoties augsta līmeņa elektrostatiskajai sistēmai, 12 automātiskajām pistolēm un divām ar roku vadāmajām pistolēm, VITRUM COLOR iekārtas nodrošina vislabākās kvalitātes krāsojumu arī sarežģītām detaļām. VITRUM COLOR iekārtas ir konkurētspējīgas, arī izpildot maza apjoma pasūtījumus un strādājot ar nelielām krāsas porcijām, jo dienā iespējams nomainīt līdz pat 15 dažādām krāsām. VITRUM COLOR krāsošanas iekārtas ir radītas ātrai un kvalitatīvai virsmas krāsošanai, lai nodrošinātu labāko tehnisko risinājumu katram pasūtījumam.

RTG, SIA

Tirza, "Tirzas muiža" , Tirzas pagasts, Gulbenes nov. LV-4424
Pārdodam:: ✓ Dārza būves - dārza mājas, lapenes, bērnu rotaļu laukumus, koka sētas, tualetes ✓ Zāģmateriālus - brusas, dēļus ✓ Apdares dēļus - grīdas dēļus, terases dēļus, ēvelētas līstes un brusas. Mēs iepērkam:: ✓ Zāģbaļķus - Egle, Priede Par mums:

Ražotne, kur ražo zāģmateriālus, apdares dēļus un būves dārzam. Ražotnē tiek ražotas brusas, dēļi, latas, kā arī apdares dēļi un grīdas dēļi. Izgatavojam dārza mājas, bērnu rotaļu laukumus, sētas, āra tualetes, kā arī citus produktus dārzam un mājai.  

ONRO, SIA

Sitas 2, Rīga, LV-1073
Medicīnas preču veikals:: ✓ Medicīnas preču vairumtirdzniecība ✓ Medicīnas preces un instrumenti ✓ Laboratorijas preces un iekārtas ✓ Tehniskie palīglīdzekļi ✓ Militārās preces ✓ Ķirurģijas preces ✓ Medicīnas apģērbs ✓ Rehabilitācijas preces ✓ Fizioterapijas preces ✓ Ergoterapijas preces ✓ Ginekoloģijas preces ✓ Zobārstniecības materiāli, preces un iekārtas ✓ Kosmētisko salonu aprīkojums un preces ✓ Medicīnas mēbeles ✓ Svari un mērinstrumenti ✓ Papīrs un papīra izstrādājumi ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļi

MVLbūve, SIA

Jersikas 45-5, Rīga, LV-1003
Mūsu uzņēmums orientējas uz pilna cikla remontu.:

Mēs remontējam birojus, kafejnīcas, veikalus, dzīvokļus, mājas un premium klases apartamentus. Mūsu klienti ir labi nodrošināti māju un dzīvokļu īpašnieki Rīgā un Jūrmalā, komerciāli pasūtītāji ar nopietniem objektiem, kuri augsti vērtē savu laiku un sadarbojas tikai ar profesionāļiem. Mūsu klienti uzticas mums 100%, atsevišķos gadījumos kontrolējot remonta darbus attālināti. Parasti mēs strādājam saskaņā ar tehniskiem projektiem, būvniecības darbus pabeidzot tieši saskaņotajā laikā. Mēs spējam sadarboties ar maziem, lieliem un ļoti lieliem klientiem.

AKTIS, SIA, Deratizācija, dezinsekcija Rīgā, Vidzeme

Latgales 65-49, Rīga LV-1003
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Peļu, žurku un grauzēju iznīcināšana. Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana. Rīgā, Ogrē, Siguldā, Valmierā, Jelgavā, Jūrmalā. Dezinsekcija ✓ Skudru, blakšu, prusaku, tarakānu, lapseņu, mušu, pārtikas kožu apkarošana Rīgā, Ogrē, Siguldā, Valmierā, Jelgavā, Jūrmalā.

MRT, SIA

Rencēnu 7b, Rīga, LV-1073
Ražošana:: ✓ 2000. sērija - IP20 zemapmetuma un virsapmetuma slēdžu un kontaktligzdas ar klasisku dizainu, pieejama baltā un krēmkrāsā. ✓ 2001. sērija - IP20 zemapmetuma slēdžu un kontaktligzdas ar modernu dizainu, pieejama 5 krāsās - balts, krēmkrāsas, platīna, alumīnija vai grafīta. ✓ IP44. sērija - IP44 virsapmetuma slēdžu un kontaktligzdas mitrām telpām un ārtelpām. Elegants un funkcionāls dizains, pieejams baltā vai pelēkā krāsā. ✓ Montāžas kārbas - ražojam gan zemapmetuma (betona un reģipša sienām), gan virsapmetuma kārbas. ✓ Kontaktligzdu bloki - komplektējam visdažādāko kombināciju kontaktligzdu blokus un būvlaukuma sadalnes līdz 125A gan pēc tipveida shēmām, gan pēc individuāla pasūtījuma. Plaša komplektējošo elementu noliktava ir par pamatu ātrai pasūtījumu izpildei.

 

Ratinuparadize.lv, bērnu rati, bērnu ratu veikals

A.Saharova 21-2.st., Rīga, LV-1082
Kāpēc izvēlēties mūs?: ✓ Sortimentā vienmēr ir pieejami vismaz 200 ratiņu un 10 autesēdeklīšu modeļu varianti. ✓ Visām pie mums iegādātajām precēm tiek piešķirta ražotāja garantija – 24 mēneši no pārdošanas datuma. ✓ Mūsu pārdevēji sniedz kvalificētu konsultāciju par ratiņiem un autosēdeklīšiem ✓ Tiek pieņemti pasūtījumi krāsu gammām, ko piedāvā ražotājs. Pasūtījuma saņemšanas termiņš ir 4–6 nedēļas. ✓ Mēs esam ražotāju Roan, Bebetto, Camarelo, Bexa, Coletto, un Adamex oficiālie pārstāvji Latvijā.

EMCO paklāji

Latgales 256A-3.stāvs, Rīga LV-1063
EMCO paklāji priekšrocības:: ✓ apstādina līdz 90% ielas netīrumu ✓ ļauj ietaupīt līdz 65% izdevumu telpu uzkopšanai ✓ pagarina kalpošanas ilgumu un saglabā pievilcīgu grīdas segumu ārējo izskatu ✓ samazina putekļu daudzumu gaisā ✓ izslēdz paslīdēšanas risku ✓ samazina uzkopšanas biežumu 2 – 3 reizes ✓ gaumīgs interjera priekšmets