Bērnu neirologs, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
1

Consilium Medicum, SIA

Rūpniecības 7-1, Rīga LV-1010
ambulatorie pakalpojumi, veselības centri Rīgā, ārsti, koloproktologs, traumatologs, reimatologs, imunolgs, neirologs , ginekologs Rīgā, ginekologs Rīgā, dopleroģeoloģija, ehokardioloģija, elektrokardioloģija, analīzes, bērnu
  • 1 Medicīniskā palīdzība: ambulatorā

Apelsīns, Vidzemes bērnu veselības centrs

L.Paegles 9, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Pakalpojumi:: ✓ Bērnu neirologs ✓ Ultrasonogrāfija zīdaiņiem ✓ Neirosonogrāfija zīdaiņiem ✓ Reproduktīvās veselības konsultācija ✓ Podometrijas konsultācijas Par mums:: SIA Vidzemes bērnu veselības centrs "Apelsīns" izveidots, lai nodrošinātu ambulatoro neiroloģisko palīdzību Vidzemes reģiona bērniem. Pie bērnu neirologa var griezties bērni no jaundzimušo vecuma līdz 18 gadu vecumam ar dažādām neiroloģiskām problēmām. Tiek veikta arī neirosonogrāfija zīdaiņiem. Konsultē arī osteopāts, podometrists.

Medicīnas centrs, ARS

Skolas 5, Rīga, LV-1010
Apraksts: Klīnika "Medicīnas centrs ARS" dibināta 1988. gadā un ir viena no lielākajām un novērtētākajām medicīnas klīnikām Latvijā, kas pulcē valsts vadošos medicīnas speciālistus un izmanto jaunākās tehnoloģijas, inovācijas un aktuālākos zinātnes atklājumus gan pašā Rīgas centrā, gan filiālēs.

Vestermanes Sandras ārsta neirologa prakse

K.Barona 93, Rīga LV-1001
Apraksts: Neirologa konsultācijas Rīgā. Strādā ar pacientiem individuāli un grupās. Biofeedback terapija. UDHS ārstēšana pieaugušajiem un bērniem. Konsultācijas stresa pārvarēšanā un profilaksē. • Jautājumos, kas tieši neattiecas uz neiroloģiju, palīdzēsim orientēties medicīnas terminoloģijā un sistēmā, palīdzot atrast sev nepieciešamo virzienu.

Rīgas veselības centrs, SIA

Spulgas 24, Rīga LV-1058
Apraksts: Mēs piedāvājam visplašāko diagnostisko, ārstniecisko, rehabilitācijas un veselības veicināšanas pakalpojumu klāstu gan valsts nodrošināto kvotu ietvaros, gan par maksu 6 filiālēs – Ziepniekkalnā, Imantā, Iļģuciemā, Torņakalnā, Ķengaragā un Bolderājā. Vairākās mūsu filiālēs ir senas tradīcijas multiprofesionālu fizikālās un rehabilitācijas medicīnas pakalpojumu nodrošināšanā. Rehabilitācijas speciālisti piedāvā kompleksas rehabilitācijas programmas bērniem un pieaugušajiem. Ja esat apdrošināts kādā no veselības apdrošināšanas kompānijām, mūsu filiālēs saņemsiet apmaksātu pakalpojumu. Ierodoties uz vizīti pie ārsta, līdzi jāņem: apdrošināšanas polise, personu apliecinošs dokuments un speciālista nosūtījums. Mūsu sadarbības partneri: If P&C Insurance, AAS Baltikums, Ergo Life Insurance, Baltijas Apdrošināšanas nams, Compensa Life Vienna Insurance Group, Seesam.

Alma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika

K.Valdemāra 20-4, 2.st., Rīga, LV-1010
Apraksts:

Klīnika Alma – ģimenes ārsta privātprakse, savu darbību uzsāka 1991. gadā, tās dibinātājs ir Dr. Andris Lasmanis (pirmais ģimenes ārsts Latvijā, ilggadēji vadījis Latvijas Ģimenes ārstu asociāciju). Šobrīd mūsu klīnikā ir kvalificēti ārsti un speciālisti – ģimenes ārsti, pediatrs, ginekologi, neirologs, bērnu neirologs, ķirurgs, endokrinologs, dermatologs, acu ārsts, gastroenterologs, zobārsti un fizioterapeiti. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu. Mēs sadarbojamies arī ar Latvijas lielākajiem veselības apdrošināšanas uzņēmumiem, šo uzņēmumu klientiem ir iespēja izmantot visus mūsu piedāvātos pakalpojumus atbilstoši savas polises nosacījumiem. Pateicoties mūsu speciālistu kuplajam skaitam, varam vienlaicīgi apkalpot ievērojamu skaitu klientu, tātad jums ir iespēja pieteikties uz vizīti pie sev nepieciešamā speciālista, negaidot garās rindās, kā tas bieži ir novērojams poliklīnikās. Klīnikā ievēro visas sanitārās prasības. 

Piļipčuka Tatjana - ģimenes ārsta un neirologa prakse

Raiņa 16-1a, Jelgava LV-3001
Ģimenes ārsts, neirologs:

Piļipčukas T. ģimenes ārsta prakse apkalpo pacientus šādā Jelgavas teritorijā: Rīgas iela - Valdeka - Loka maģistrāle - Aviācijas iela - P.Lejiņa iela - A.Pumpura iela - A. Kronvalda iela - Valdekas pils.

Ārstu prakse Saulespuķe, SIA

A.Čaka 83/85-2.st., Rīga, LV-1011
Par ārstu praksi:

"Saulespuķē" jums palīdzēs augsti kvalificēti un pieredzējuši ģimenes ārsti, ginekologi, ultrasonogrāfi, masieri, endokrinologs, dermatovenerologs, neirologs un kardiologs.

Līgas Vaļģes ārsta prakse, SIA

Ventspils 12, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Pakalpojumi:: ✓ Adatu terapija ✓ Neiroloģija ✓ Slimību diagnostika ✓ Slimību ārstēšana Ārsta prakse:

Līgas Vaļģes ārsta prakse reģistrēta 2009. gadā. Iedzīvotāji novērtējuši pozitīvo attieksmi un augsto profesionalitāti veselības pakalpojumu jomā. Veselības centrā pieejami arī fizioterapeita un ergoterapeita pakalpojumi. 

Medfix, SIA, medicīnas centrs

11. novembra krastmala 29, Rīga LV-1050
Medicīnas centrs:

Medicīnas centrā "Medfix" ir jauna koncepta ambulators medicīnas centrs, ar mērķi apvienot labāko, ko sniedz mūsdienu Rietumu medicīna un komplementārās medicīnas metodes, kā, piemēram, akupunktūra un ķīniešu tradicionālā medicīna. Medicīnas centrā "Medfix" iespējams saņemt dažādas terapijas saskaņotā un koordinētā veidā, risinot visdažādākās pacienta problēmas vienlaicīgi. Medicīnas centrs "Medfix" sniedz pakalpojumus latviešu, krievu, angļu valodās.

Ārstniecības iestādes kodu: 001 000009

Paturskas I. ģimenes veselības centrs, SIA

A.Saharova 3a, Rīga LV-1082
Apraksts: 2005.g. 3.janvārī pašā Purvciema centrā atvēra savas durvis mūsu centrs, kur tiek piedāvāts plašs ārstniecisko un rehabilitācijas pakalpojumu klāsts. Mēs piedāvājam komplekso apkalpošanu individuālajiem klientiem, ģimenēm un organizācijām. Slimību profilakse, ārstēšana un rehabilitācija, obligātas veselības pārbaudes, vakcinācijas, bērnu aprūpe.

Veselības centru apvienība, AS, Liepājas Medicīnas centrs

Brīvības 95, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi: ✓ Diagnostika ✓ Ārstniecība ✓ Rehabilitācija ✓ Profilakse un veselības pārbaudes ✓ Grūtnieču un bērnu veselība Apraksts:

Veikt veselības pārbaudes VCA poliklīnikās ir ātri, kvalitatīvi un patīkami – visi nepieciešamie speciālisti vienuviet Jūsu ērtībām un labsajūtai. Kvalitatīvas veselības aprūpes viens no svarīgākajiem priekšnosacījumiem ir ātra un precīza slimības diagnostika. Mēs piedāvājam sertificētus medicīnas speciālistus, kas ir pieredzes bagāti un zinoši dažādās medicīnas nozarēs un savā darbā izmanto modernas un augstas kvalitātes tehnoloģijas. Medicīniska rehabilitācija ir nepieciešama, lai samazinātu pārejas posmu no slimības uz iespējami pilnīgāku veselības atgūšanu, kā arī ikvienam, kurš vēlas rūpēties par savas veselības profilaksi.

 

ARS Veselības centrs

Blaumaņa 11/13, Rīga, LV-1011
terapeits, kardiologs, manuālais terapeits, dermatologs, gastroenterologs, Infektoloģs-hepatoloģe, Neirologs , BĒRNU ATTĪSTĪBAS CENTRS. Logopēds. Mikrologopēds. Agrīnās attīstības logopēds.

Fiziocentrs, SIA

Bruņinieku 49 k.2, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Fizioterapeita konsultācija ✓ Fizioterapija bērniem ✓ Teipošana ✓ Masāža ✓ Ārstnieciskā vingrošana ✓ Ultraskaņas terapija ✓ Funkcionālais treniņš TRX ✓ Triecienviļņa terapija Par mums:

Fiziocentrs – mūsdienīga, profesionāla un ērti pieejama fizioterapijas klīnika, kas jau kopš 2010. gada saviem klientiem piedāvā plaša spektra pakalpojumus, lai uzlabotu fizisko veselību, attīstību un sasniegumus kā ikdienas darbos, tā arī sportiskās gaitās. Fiziocentrs komandā darbojas labākie nozares speciālisti, kas katram klientam sniedz individuālu un augstas kvalitātes pieeju, lai kopā sasniegtu labāko rezultātu. Mūsu fizioterapeiti regulāri papildina zināšanas un seko līdzi nozares jaunumiem, lai spētu sniegt rezultatīvāko pieeju skeletomuskulārās sistēmas darbības uzlabošanā, kā arī problēmu mazināšanā un novēršanā.

Kristīnes Strazdiņas psihologa privātprakse

Andreja 6-3.st., Ventspils, LV-3601
Pakalpojumi: ✓ Psihologa konsultācijas pieaugušajiem ✓ Psihologa konsultācijas jauniešiem un bērniem ✓ Smilšu terapiija

Konsultēju latviešu un krievu valodā.

Apraksts:

Esmu psiholoģe, smilšu spēles terapijas praktizētāja. Mana darba pieredze kā psihologam ir 11 gadi. Kopš 2019. gada studēju Rīgas Geštalta  institūtā - esmu ģeštalterapijas praktiķis. Esmu ieguvusi profesionālo maģistra grādu psiholoģijā (Mg. Psych.), kā arī esmu ieguvusi Smilšu spēles metodes sertifikātu ar tiesībām šo metodi integrēt savā profesionālajā darbībā. Psihologa profesijā pamatā mana darba pieredze balstās uz darbu ar ģimenēm un bērniem, jauniešiem, kā arī sniedzu individuālas konsultācijas pieaugušajiem. Veicu psiholoģisko izpēti bērniem pēc vecāku pieprasījuma, kas adresētas citiem speciālistiem, piemēram, neirologam vai psihiatram, kā arī iesniegšanai Pedagoģiski medicīniskajai komisijai. Izpētes rezultātā izstrādāju rekomendācijas izglītības iestādei un citiem speciālistiem utt. Veicu intelekta, personības, emocionālās sfēras psiholoģisko izpēti bērniem līdz 18 gadu vecumam pēc vecāku, ārsta psihiatra, ārstējošā ārsta vai citu speciālistu pieprasījuma. 

Jūrmalas slimnīca, SIA, Slimnīca Jūrmalā

Vienības prospekts 19/21, Jūrmala LV-2010
Slimnīcas pakalpojumi:: ✓ Ķirurģija ✓ Plastiskās operācijas ✓ Vairogdziedzera operācijas ✓ Kāju vēnu operācijas ✓ Bariatrijas operācijas ✓ Dzemdību aprūpe ✓ Grūtnieču aprūpe ✓ Lekcijas topošajiem vecākiem ✓ Ginekoloģiskā ārstēšana ✓ Dienas stacionārs ✓ Iekšķīgo slimību ārstēšana ✓ Anestezioloģija un reanimatoloģija ✓ Kuņģa balons ✓ Neatliekamā medicīniskā palīdzība ✓ Veselības aprūpe mājās ✓ Fizioterapija ✓ Fizikālā terapija ✓ Ambulatorās konsultācijas ✓ Laboratorija ✓ Rentgenogrāfija ✓ Endoskopija ✓ Datortomogrāfija ✓ Doplerogrāfija ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Jaundzimušo neirosonogrāfija ✓ Hendlings ✓ Vingrošana grūtniecēm ✓ Veselības pārbaude 1 dienas laikā

 

Arho medicīnas serviss, SIA

Bruņinieku 28-7, Rīga LV-1011
Apraksts:

SIA “Arho Medicīnas Serviss” ir ārstniecības iestāde, kas savu darbību ir uzsākusi 2007. gada pavasarī un piedāvā rehabilitācijas pakalpojumus gan PIEAUGUŠAJIEM, gan BĒRNIEM pie zinošiem un pieredzes bagātiem speciālistiem – FIZIOTERAPEITIEM, NEIROLOGIEM, FIZIKĀLĀS MEDICĪNAS UN REHABILITĀCIJAS ĀRSTA.

Klientiem piedāvā arī rehabilitāciju pēc Covid-19, Lietišķo kustību neiroloģiju, kanisterapiju, fizioterapeita konsultāciju ar mājas rehabilitācijas plāna izstrādi. 

Arho medicīnas serviss, SIA, Filiāle

Blaumaņa 11/13-14, 5.st., Rīga, LV-1011
Apraksts:

SIA “Arho Medicīnas Serviss” ir ārstniecības iestāde, kas savu darbību ir uzsākusi 2007. gada pavasarī un piedāvā rehabilitācijas pakalpojumus gan PIEAUGUŠAJIEM, gan BĒRNIEM pie zinošiem un pieredzes bagātiem speciālistiem – FIZIOTERAPEITIEM, NEIROLOGIEM, FIZIKĀLĀS MEDICĪNAS UN REHABILITĀCIJAS ĀRSTA. Klientiem piedāvā arī rehabilitāciju pēc Covid-19, Lietišķo kustību neiroloģiju, kanisterapiju, fizioterapeita konsultāciju ar mājas rehabilitācijas plāna izstrādi. 

Latvijas Bērnu neirologu biedrība

Vienības gatve 45-8.st., Rīga, LV-1004
Medicīnas profesionālās sabiedriskās organizācijas: asociācijas, biedrības

Nukses L. ārsta bērnu neirologa prakse

Zemgales prospekts 15, Jelgava, LV-3001
Medicīniskā palīdzība: ambulatorā