Bērnudārzi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Lat Čiek, SIA, dezinsekcija, dezinfekcija, deratizācija

Deratizācija, Dezinsekcija, Dezifekcija Latvijā !
Višķu 13-29, Rīga LV-1057
Līdzekļi pret grauzējiem. Deratizācija, dezinsekcija, Žurku indēšana,  peļu indēšana, grauzēju indēšana, kaitēkļu indēšana, kukaiņu indēšana,  posmkāju indēšana, prusaku indēšana, tarakānu indēšana, blusu indēšana,  blakšu indēšana, skudru indēšana, melno skudru indēšana, sarkano skudru indēšana, faraonskudru

Skyhunters.lv, optisko ierīču tirdzniecība, Levenhuk Baltic, SIA

Senču 2, Rīga LV-1012
Par uzņēmumu: Skyhunters.lv pārstāv lielāko specializēto optisko ierīču tīklu Baltijā, kas šobrīd aktīvi nodarbojas ar pieprasītāko un kvalitatīvāko optisko ierīču tirdzniecību. Šobrīd mēs piedāvājam plašu optisko ierīču sortimentu: kvalitatīvākos teleskopus, tālskatus, mikroskopus, binokļus, monokļus, optiskās kameras, apsardzes sistēmas, sporta kameras, palielināmos stiklus un aksesuārus par labākajām cenām Baltijā. Mēs nodarbojamies arī ar optisko ierīču vairumtirdzniecību Baltijā, apkalpojam faktiskus veikalus un interneta veikalus. Mēs esam atsaucīgi valsts, pašvaldību iepirkumos un vienmēr palīdzam skolām, bērnudārziem, jaunatnes centriem un citām iestādēm ar mikroskopiem, teleskopiem, kā arī citām nepieciešamām lietām bērnu attīstībai! Droši rakstiet mums, izskatīsim jūsu jautājumu un mēģināsim palīdzēt. Mēs esam vienīgais un ekskluzīvais LEVENHUK pārstāvis Baltijas valstīs. SkyHunter moto - labākā kvalitāte par labāko cenu! Bezmaksas piegāde visā Latvijā.

Arhitektūras dizaina studija, SIA

Baložu 1-12, Rīga, LV-1048
Energoefektīvas būves:

Gatavi uz jauniem izaicinājumiem nekad nepadodamies un vienmēr nonākam pie vēlamā rezultāta.  Strādājam ar Fiziskām, juridiskām personām, kā arī valsts iestādēm un protams ar ārzemju attīstītājiem. Izstrādājam projektus, kuros nodrošināta BREEM, LEED sertifikācija, nodrošinot klientam ilgtspējīgu un energoefektīvu būvi ar labiekārtotu teritoriju un ilgtspējīgu infrastruktūru. Latviešiem netrūkst ambīciju vai ideju, bet nepieciešamas ne tikai labas idejas, interesantu vietu, bet arī par ilgtermiņa ekonomisko un kulturālo ietekmi, ko radām. Neatkarīgi no nozares vienmēr būs apstākļi, kuri jāizvērtē, jāizanalizē un jānoved līdz mērķim, kas mūsu gadījumā atspoguļojas dizainā, konfigurācijā un izvietojumā, ko nosaka normatīvo aktu prasības, kas ne vienmēr sakrīt ar vēlamo ieceri un klienta vēlmēm, tāpat, vides faktori, lokācija rada izaicinājums visā izstrādes un būvniecības gaitā, līdz pat nodošanai ekspluatācijā.

 

Māras Bize, SIA

Spilve, Spilves 16, Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2101
Darbības virzieni: ✓ saJUST, iePAZĪT, pieDZĪVOT: sensorās nodarbības /darbnīcas:Holistiska, harmoniska fiziskā un emocionālā attīstība, izbaudot dažādu sajūtu materiālu pieredzi.Piedzīvojums, izmantojot iztēli un visas savas maņas. Kreativitātes, prāta un ķermeņa elastības treniņš.Izzinošas rotaļas, kustība, ritmizēšana un savstarpējā komunikācija ir sensoro nodarbību pamats.Šajās nodarbībās /  darbnīcās daudzpusīgāk iepazīstam sevi un pasauli sev apkārt.Tas veicina pašapziņas nostiprināšanos, emocionālās inteliģences un emociju regulēšanas attīstību.Ne tikai domāt, bet arī just. Ne tikai dzirdēt, bet ieklausīties. Ne tikai skatīties, bet saskatīt.

 

✓ sarunas, konsultācijas:

Klātienē un attālināti vecākiem piedāvāju sarunas emocionālajam atbalstam gaidību laikā un pēc  bērniņa piedzimšanas.Tās ir vērtīgs resurss gan topošajiem vecākiem, gan vecvecākiem, jo bieži vien tik ļoti esam pārņemti ar mazulīša aprūpi, ka aizmirstam parūpēties par sevi pašu. Vecāku mentālā un fiziskā veselība, kā arī savu resursu turēšana līdzsvarā, ir viena no būtiskākajām sastāvdaļām, lai būtu iespējams cieņpilni un mīloši parūpēties par bērniņu. Taču, ir reizes, kad ar saviem tuviniekiem kādus jautājumus baidāmies vai kautrējamies pārrunāt. Tad noder dzirdīgas ausis, atvērta sirds un zinošs cilvēks ārpus ierastā sarunu biedru loka. Praktizēju arī darbu ar ķermeni- caur kustību, caur elpu un citām metodēm, kas ļauj būt kontaktā ar savu dabu.Konsultēju vecākus jautājumos, kas attiecas uz cieņpilnu mazuļa aprūpi, attīstību, emociju regulāciju, vides iekārtošanu pēc Montessori pamatvērtību principiem.Pēdējos gados īpaši aktualizējas jautājums par bērna adaptēšanos bērnudārzā, skolā. Arī šī ir joma, kurā sniedzu konsultācijas un dodu praktiskus padomus, lai šis laiks gan vecākiem, gan bērniem būtu pēc iespējas harmoniskāks.

✓ kolektīvu saliedēšana:

Vadu sajūtu/kustību darbnīcas gan bērniem, gan pieaugušajiem.Piedāvāju saliedēšanās aktivitātes kolektīviem.Vairāk kā 20 gadu garumā, iepazīstot cilvēkus dažādās kultūrās, vecumos un profesijās, esmu uzkrājusi bagātīgu pieredzi. Darbojoties lielākos un mazākos kolektīvos, esmu novērojusi komandas spēka nozīmi. Un komandas spēks ir ikkatrā dalībniekā!Labbūtība kolektīvā sākas ar katru no iesaistītajiem cilvēkiem. Un tad, ja ir iespēja visiem kopā kvalitatīvi, pozitīvi pavadīt laiku, tas ienes papildus prieka un iedvesmas devu, vairo sasniedzamos rezultātus.

Madonas novada pašvaldība, Mārcienas pagasta pārvalde

Mārciena, Jaunā 1, Mārcienas pagasts, Madonas nov., LV-4852
Apraksts: Mārcienas pagasts ir viena no Madonas novada administratīvajām teritorijām tā centrālajā daļā. Robežojas ar Aronas, Bērzaunes, Kalsnavas, Lazdonas, Ļaudonas un Praulienas pagastiem. Daļa pagasta zemju atrodas Krustkalnu valsts rezervātā. Mārcienas teritorijā atrodas dažas no Daugavas baseina upēm - Arona, Austrona, Vēžanunīca un Bērzaune. Lielākā no tām ir Arona. SPA Kūrorts Mārcienas muiža. Viesu nams Pudulu pie Pudulu ezera. Netālu no Madonas, Smeceres sila ielejā, lielceļa malā, autoceļa Pļaviņas-Gulbene 37. kilometrā jūs vienmēr laipni gaidīs „Smeceres krogs”. Pagasta kopējā platība 8974,5 ha tai skaitā 4859.3 ha meži. Mārcienas pagasts atrodas Madonas rajonā Vidzemes centrālās augstienes dienvidu nogāzē.Robežojas ar Lazdonas, Aronas, Bērzaunes, Kalsnavas, Ļaudonas un Praulienas pagastiem. Mārcienas pagasts ir bagāts ar nozīmīgiem arheoloģiskiem pieminekļiem – dažāda nozīmīguma pilskalniem un senkapiem, kuri atrodas valsts aizsargājamo pieminekļu sarakstā.

Madonas novada pašvaldība, Dzelzavas pagasta pārvalde

Dzelzava, Kļavu 4, Dzelzavas pagasts, Madonas nov., LV-4873
Apraksts:

Dzelzavas pagasta pašvaldība atbild par pagasta un tā iedzīvotāju labklājību un interesēm, kas tiek paveikts ar pašvaldības iestāžu palīdzību. Dzelzavas pagastā atrodas vairāki objekti, kas ir apskates vērti - Dzelzavas pils apbūve ar parku, brīvdabas estrādi, pieminekli "Par tēvu zemi kritušiem" parkā, izveidota pils "Rūķu taka" un ozolu aleja, Doku Ata muzejs "Mucenieki" un citi brīnišķīgi apskates punkti. Mūsu skaistajā pagastā atradīsiet arī Bakana ezeru ar ezera mītni tā ZA daļā, kas ir vienreizēja vieta, kur pavadīt saulainas dienas un vakarus. Pašvaldība arī organizē dažādus pasākumus mūsu iedzīvotājiem un ciemiņiem.

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

Daily, kafejnīca

Elizabetes 20, Rīga, LV-1050
Apraksts: Daily ir kvalitatīva izvēle par ikdienā pieņemamu cenu. Ar zīmolu Daily Latvijā un Igaunijā darbojas pusdienu restorāni, kafejnīcas un ēdnīcas, kurās katru dienu maltīti ietur desmitiem tūkstošu cilvēku. Ēdinām uzņēmumu darbiniekus un studentus, sniedzam ēdināšanas pakalpojumus skolās, bērnudārzos un aprūpes iestādēs. Mēs ticam, ka cilvēki spēj dzīvot ar prieku un attīstīt savas spējas tikai tad, ja viņiem katru dienu ir iespēja ieturēt sabalansētu, spēcinošu un savai gaumei atbilstošu maltīti, kas gatavota no kvalitatīviem produktiem. Baudi katru dienu!

Mana Galdniecība, SIA

"Dreimaņi" , Padures pagasts, Kuldīgas nov., LV-3321
Apraksts: Latviešu talants ir māksla radīt skaistas un noderīgas lietas. Viens no šādiem sava talanta meistariem ir Māris Stepanovs, saimnieks Kuldīgas novada paša izveidotajā galdniecībā "Mana galdniecība", kur tiek izgatavoti logi, durvis, mēbeles, kāpnes un citi koka izstrādājumi. 2016. gadā "Mana galdniecība" tika nominēta balvai Gada jaunais uzņēmums. "Manas galdniecības" produkcija ir rūpīgs roku darbs un tiek izgatavota pēc individuāla pasūtījuma. Te ir iespējams realizēt jebkuru vēlmi - gan standarta, gan nestandarta, izmantojot gan koku, gan laminātu. Jebkurš produkts iziet pilnu ražošanas ciklu. Radīšanas procesā piedalās arī klients ar savu vīziju par to, kādam ir jāizskatās galaproduktam. Uzņēmums turpina augt un attīstīties, seko līdzi jaunākajām modes tendencēm dizainā. Uzņēmumam ir CE sertifikāts logu un durvju ražošanā.

Šafrāns, interjera salons

18.novembra 12c, Rēzekne LV-4601
Pakalpojumi:: ✓ Aizkaru auduma pārdošana ✓ Aizkaru, lambrekenu, pārklāju un dekoratīvo spilvenu šūšana ✓ Skiču, mērījumu izstrāde, audumu piemeklēšana ✓ Griestu un sienu karnīzu pārdošana ✓ Aizkaru aksesuāru pārdošana Par salonu::

Interjera salons "Šafrāns" uzsāka savu darbību 1998. gadā. Šo gadu laikā uzkrātā pieredze un zināšanas ļauj apmierināt jebkura klienta visizsmalcinātākās vēlmes un ieceres. Šo gadu laikā par mūsu klientiem ir kļuvuši ne tikai cilvēki Latvijā, bet arī Šveicē, Norvēģijā, ASV, Anglijā un Vācijā. Mēs sadarbojamies ar valsts iestādēm, piedāvājam skolu, bērnudārzu un kultūras namu zāles noformējumu izstrādi. Turklāt izstrādājam un noformējam arī kafejnīcu un bāru interjerus.

CareLat, SIA

Baltā 1b, Rīga LV-1055
Pakalpojumi:

• Īpašo bērnu asistenti. • Konsultācijas par pieejamajiem pakalpojumiem/pabalstiem bērniem ar īpašām vajadzībām. • Konfliktsituāciju risināšana skolās un bērnudārzos. • Senjoru aprūpe.

Apraksts:

"CareLat" ir uzņēmums, kurš darbojas lai nodrošinātu profesionālus asistentus skolā, bērnudārzā vai mājās, ģimenēm, kuras audzina bērnus ar īpašām vajadzībām. Asistenti tiek apmācīti un koordinēti visa pakalpojuma izpildes laikā.

Ķaļinauska S., individuālā darba veicēja, Veļas mazgātava

Raiņa 37-2, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Mazgāju, gludinu, saloku veļu gan privātpersonām, gan uzņēmumiem. Nepieciešamības gadījumā slēdzam līgumus, strādāju arī pārējās dienās pēc pieprasījuma. Piedāvāju arī transporta pakalpojumus, ja nav iespējams atnest. Veļas mazgāšana tajā skaitā taisnās veļas gludināšana. Dienas aizkaru mazgāšana, žāvēšana.

Rīgas ģimnāzija Maksima, SIA

Pārmiju 14a, Rīga LV-1057
Apraksts: Privātskola "Maksima", privātģimnāzija "Maksima". Privātā ģimnāzija "MAKSIMA", pamatskola "MAKSIMA".

Zeltābele SILTIE GRAUDI

Murjāņu 1a, Rīga LV-1024
Nodarbības siltajos graudos::

Relaksējošas un attīstošas nodarbības bērniem un jauniešiem, mērķis - mazināt stresu un veicināt attīstību. Graudi rada impulsus uz receptoriem un pa nervu ceļiem nonāk smadzenēs, mazinot stresa radītos hormonus, uzlabojot ādas asins apgādi, vielmaiņas procesus un līdzsvarojot smadzeņu darbību. Nodarbības satur emocionālās audzināšanas, jeb savu un citu cilvēku emocionālo stāvokļu atpazīšanas iemaņu veidošanu. Nodarbības iesakām bērniem, kuriem nepieciešama: • Trauksmes mazināšana adaptācijas laikā bērnudārzā, skolā u.c. pārejas posmos; • Bērniem ar emocionāla rakstura grūtībām; • Atpūta un relaksācija, iekšējās harmonijas atgūšana kādā trauksmainā dzīves posmā

Pieteikties: +371 29349149

Kaucminde, SIA, Veļas mazgātava

Pils 11, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts: Veļas, kreklu, uzvalku, drēbju, segu mazgāšana, gludināšana Tukumā.

Kaucminde, SIA

Katrīnas laukums 1, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts:

SIA “Kaucminde” pieredze kopš 2013. gada. Sniedz šādus pakalpojumus: ķīmiskā tīrīšana, uzkopšanas serviss, profesionālas sadzīves ķīmijas tirdzniecība. IRVE pieņemšanas punkts. Labsajūtas pamats ir tīra vide!!!

Ski-Box, veikals

Tallinas 32, Rīga LV-1001
Piedāvājam, neizejot no mājas, jebkurā diennakts laikā iegādāties preces sportam un aktīvai atpūtai gan vasarā, gan ziemā, tostarp:: ✓ Skrituļslidas ✓ Skrituļošanas aizsargus ✓ Skrituļslidas bērniem ✓ Golfa nūjas ✓ Golfa inventāru ✓ Golfa apģērbu ✓ Golfa apavus ✓ Kalnu slēpes ✓ Slēpošanas ķiveres ✓ Slēpošanas apģērbs

Bērnudārzs, SIA

Pīļu 1, Rīga, LV-1084
Bērnudārzi, bērnu pieskatīšana

Privātais bērnudārzs

Priedkalne, Liedaga 7, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024