Bīdāmās konstrukcijas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Kurzemes amatnieks A, SIA

F.Brīvzemnieka 52, Liepāja LV-3401
Logi, PVC laminētie logi, durvis, alumīnija konstrukcijas , ārdurvis, balkona bloki, bīdāmās konstrukcijas , , bīdāmās sistēmas, bīdāmās starpsienas, bīdāmās durvis, celtniecības darbi, jumtu likšana, jumta siltināšana

Melderi V, vārti un žogi

Ciemupe , Ogresgala pagasts, Ogres nov. LV-5020
vienplaknes, vienplāksnes, paceļamie, divviru, rūpnieciskie, privātmājām, privātmāju, slīdošo vārtu konstrukcijas , Atvēršanas mehānismi, konstrukcijas . 24v. modeļi, formas. Kompleksās sistēmas.

Ryterna Latvija, SIA, garāžu vārtu ražošana, vairumtirdzniecība

Bieķensalas 14, Rīga LV-1004
PVC aizkari, slokšņu aizkari, automātisko durvju operatori, Tormax, PORTALP, alumīnija slīdošo durvju konstrukcijas , , veramo durvju konstrukcijas , mobilās moduļkonstrukcijas, celtniecības konteineri, sanitārie konteineri

AV metāls, SIA

Krustpils 12d, Rīga LV-1073
Apraksts:

SIA "AV Metāls" darbības virziens ir tērauda un alumīnija izstrādājumu ražošana un montāža pēc individuālā pasūtījuma. Balkonu, lodžīju, lapeņu, terases, verandas iestiklošanas darbi, iestiklošana. Izgatavojam alumīnija bīdāmās konstrukcijas. Dizaina kāpnes, margas, nožogojumi. Durvju, auto nojumes un dekoratīvie jumtiņi. Biroju starpsienas ,konstrukcijas no alumīnija profila. Verandas un lapenes uzstādīšana, stiklojums. Polikarbonāta izstrādājumi. Siltumnīcas. Metāla durvis , tērauda ar MDF, vārti, žogi. Alumīnija saliekamās konstrukcijas. Metāla metinātas konstrukcijas. Atveramas un fiksētas, bīdāmas un noņemamās logu un durvju restes. Ruļļveida aizsargžalūzijas. Visai produkcijai ir 24 mēnešu garantija. Ražojam pirts krāsnis. Ilgās degšanas krāsnis ar augšējo un apakšējo kolektoru ar ventilatoru un ar apgriezienu regulējošu ventilatoru. Siltumnīcu apkures krāsnis. Nerūsējošā tērauda margas. Ugunskura vietas. Vātiņu ražošana. Krāsns vasarnīcai, bungalo, garāžas BULERJANS tipa aprīkota ar apakšējo kolektoru un ventilatoru. Apkures krāsnis. Apkure. Malkas krāsnis. Krāsns AVELON. Piegāde, uzstādīšana, garantija. Kūpinātava. Dārza pavards, preces un aksesuāri.

Style & Design, SIA, Dizaina mēbeles

Turpinām strādāt klātienē!
Mūkusalas 72f, Rīga LV-1004
Produkcija:: ✓ Virtuves mēbeles ✓ Bērnu mēbeles ✓ Korpusa mēbeles ✓ Veikalu tirdzniecības iekārtas ✓ Mēbeles viesnīcām ✓ Kāpnes Apraksts:

"Style & Design" rada atmiņā paliekošus un harmoniskus interjera risinājumus, ņemot vērā jūsu personiskās vēlmes un redzējumu. Mūsu profesionālā komanda piedāvā projektu no idejas līdz atslēgai. Mēbeles, dizains, dizaina elementi, mēbeļu tirdzniecība, karkasa mājas, projektēšana, durvis, kāpnes, interjers Rīgā, dizains Rīgā.

Dekolat, SIA

Miera 76-1b, Rīga LV-1013
Apraksts: SIA "Dekolat" pārstāv uzņēmumu "Deko". Uzņēmums klientiem piedāvā kvalitatīvo Dānijas firmas "Deko" produkciju

Glāzeri BT, SIA

Matīsa 92, Rīga LV-1009
Stikla produkti:: ✓ Rūdīts stikls ✓ Digitāli printēts stikls ✓ Krāsots stikls ✓ Laminēts stikls ✓ Ugunsdrošais stikls ✓ Stikla paketes ✓ Stiklotās konstrukcijas Stikla apstrādes uzņēmums:

Kompānija "Glāzeri BT" veiksmīgi darbojas Latvijas tirgū jau kopš 1998. gada. Aktīvi sekojam tendencēm stikla apstrādes jomā un spējam nodrošināt augstu ražošanas un apkalpošanas līmeni. Specializējamies sekojošās darbības jomās: lokšņu stikla un spoguļu tirdzniecība; rūdītā stikla konstrukciju ražošana un montāža; stikla interjera elementu izgatavošana un montāža; stikla un spoguļu apstrāde; stikla mēbeļu izstrāde un ražošana. Izgatavosim visu, sākot no sadzīves stikla priekšmetiem līdz pat sarežģītām stikla konstrukcijām. Mūsu rīcībā esošais aprīkojums ļauj realizēt vissarežģītākās darbības ar stiklu, tostarp faseti, maliņu apstrādi, gravēšanu, tripleksa izgatavošanu un apstrādi, caurumu urbšanu, rūdīšanu, matēšanu, stikla krāsošanu.

GS Furnitūra, SIA, Mēbeļu, furnitūras veikals

Klaipēdas 19/21, Liepāja, LV-3401
Metāla konstrukciju, mēbeļu un elementu izgatavošana pēc pasūtījuma:

Mēbeles un konstrukcijas biznesam - noliktavām, veikaliem, saloniem, frizētavām, trenažieru zālēm, autoservisiem, birojiem un lauksaimniecībai un citiem. Mēbeles un konstrukcijas mājai - interjeram, virtuves iekārtām, atdalošas starpsienas, veramas un bīdāmas, stiklotas sienas, durvis, žogi, vārti, sētas, bīdāmi un verami vārti, auto nojumes, nojumes, margas, terašu konstrukcījas un pamatnes. dārza mēbeles, šupoles, taciņu atdalošas metāla malas, dārza laistīšanas statīvi, personalizēti grilli, dizaina uzgunskura vieta.

Redmars, SIA

Ropažu 14 k.1, Rīga LV-1039
Piedāvājam:: ✓ Aukstumiekārtas un to apkopi ✓ Saldētavu būvniecība ✓ Sendvičpaneļi un saldētavas durvis ✓ Angāru, metāla karkasa ēku un ražošanas cehu būvniecība Aukstumiekārtas:: Uzņēmums piedāvā dzesēšanas iekārtas, īpaši uztverot divplūsmu iztvaikotājus. Plašs jaudas diapazons. Piedāvā arī saldēšanas iekārtas, kas piemērotas saldētu produktu uzglabāšanai. Iespējams arī iegādāties ātrās saldēšanas iekārtas – šoka saldēšanas iekārtas un tuneļus. Ļoti liela jauda, iekārtas Latvijā sevi jau pierādījušas.

Metāldekors, SIA

Blaumaņa 1b, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Par uzņēmumu: Skārdnīcai ir vairāk kā 5 gadu darba pieredze skārda izstrādājumu izgatavošanā un montāžas darbos. Mūsu komandā ir speciālisti ar vairāk kā 10 gadu pieredzi šajā jomā. Tas mums ļauj piedāvāt kvalitatīvus izstrādājumus un pakalpojumus. Mēs nestāvam uz vietas un sekojam līdzi mūsdienu tehnoloģiju un tendenču attīstībai. Mūsu speciālisti katram klientam un pasūtījumam var sniegt labāko tehnisko risinājumu. Mēs lepojamies ar katru īstenoto objektu. Mūsu pamatvērtība ir kvalitatīva un atbildīga darba izpilde.

Septima LV, SIA

Pildas 10, Rīga LV-1035
Apraksts:

Stikla griešanas darbnīcā materiāls rosināja veidot no tā ko vairāk. Tā dzima ideja par stikla mēbeļu un dažādu stikla konstrukciju izgatavošanu. Daudz strādājam ar virtuves paneļu izgatavošanu, veidojam stikla konstrukcijas.  

Kalme 4, SIA, Veikals

Ezermalas 9, Liepāja, LV-3401
Piedāvājam:: ✓ Skrūves ✓ Stiprinājumi ✓ Instrumenti ✓ Celtniecības materiāli ✓ Būvķīmija ✓ Atbalsta riteņi ✓ Līmlentes ✓ Mēbeļu furnitūra Apraksts:

"Kalme 4" - 21 gada pieredze ātrā un individuālā klientu apkalpošanā. Sortiments - vairāk nekā 15 000 preču pozīciju. Nodrošina produktu kvalitāti un plašas iespējas pasūtījumiem. Skrūves, furnitūra, kniedes, naglas, eņģes, celtniecības stiprinājumi, jumtu segumi, bīdāmās sistēmas, troses, virves, siltumizolācijas materiāli Liepājā. Būvmateriāli, būvniecības materiāli Liepāja. Preču piegādes veicam uz jebkuru adresi visā Latvijas teritorijā.

Roja furnitura, SIA, Mēbeļu furnitūra

Ropažu 19a, Rīga LV-1039
Furnitūras preces: ✓ Rokturi ✓ Pakaramie āķi ✓ Pacelšanas mehānismi ✓ Izbīdāmās sistēmas ✓ Furnitūra birojam ✓ Izbīdāmie grozi ✓ Virtuvju aksesuāri ✓ Apgaismojuma aprīkojums ✓ Uzkares mehānismi Mēbeļu furnitūras uzņēmums:

Mūs interesē produkcijas kvalitāte un klientu prasības, mēs cenšamies piedāvāt preci ar optimāli samērotu cenu un kvalitāti. Tādējādi mūsu piedāvātās produkcijas plašais sortiments atbilst tirgus prasībām un kalpo mūsu klientu pašu pārdrošāko ideju realizācijai. Kvalitatīvai apkalpošanai mēs pievēršam tādu pašu uzmanību kā mūsu produkcijas kvalitātei. Mūsu uzņēmuma augsti kvalificētie speciālisti palīdzēs jums orientēties vadošo ražotāju produkcijas plašajā sortimentā. Jūs vienmēr būsiet laipni gaidīti mūsu vairumtirdzniecības noliktavā - Rīgā, Ropažu 19a. Būsim ļoti priecīgi, ja arī turpmāk mums būs iespēja piegādāt jūsu uzņēmumam mūsu produkciju.

Trutzi Baltic, SIA

Daugavgrīvas 83, Rīga LV-1007
Produkcija:: ✓  Metāla caurules ✓ (SHS) kvadrātveida caurules ✓ (RHS) taisnstūrveida caurules ✓ (CHS) Apaļās caurules ✓ Ūdensvadu caurules ✓ Cinkotas caurules ✓ Taisnstūrveida caurules ✓ Kvadrātstieņi ✓ Tērauda sijas (HEA, HEB) ✓ Dubult-T sijas ✓ U-profila sijas (IPN, IPE) ✓ Metāla loksnes ✓ Kvadrāts ✓ Plakandzelzs ✓ Apaļdzelzs ✓ CD profils ✓ UD profils ✓ Metāla produkti ✓ Metāls celtniecībai ✓ Metāla velmējumi ✓ Kalumi ✓ Leņķdzelzs ✓ Armatūra ✓ Bīdāmo vārtu furnitūra ✓ Žogi un stabi ✓ Lamiles žogiem ✓ Metālapstrādes palīgmateriāli

OL-TERRACE

Latgales 322, Rīga LV-1063
Piedāvājam:: ✓ Stiklotas jumta verandas ✓ Jumta verandas ar saunu ✓ Verandas un terases klājumu ✓ HoReCa terases ✓ Jumta terases ✓ Bīdāmo sistēmu stiklojumu ✓ Stiklotas verandas ar polimēra terases dēļiem ✓ Piemājas verandas ar polikarbonāta jumtu ✓ Līmētas masīvkoka verandas ✓ Auto nojumes ar polikarbonātu ✓ Rūdītā stikla bīdāmās sistēmas ✓ Dārza verandas ✓ Individuālu projektu izstrāde

VITRUM iekārta LV, SIA

Berģi, Jaunā Līgo 31, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Par mums:

Saviem klientiem mēs vienmēr piedāvājam kompleksos risinājumus: palīdzību iekārtu izvēlē, iekārtu montāžu un uzstādīšanu, kā arī garantijas un pēcgarantijas apkalpošanu.

Estēts, SIA, apdares materiālu tirdzniecība

Jūrkalnes 1, Rīga, LV-1046
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Estēts" ir dibināts 2006. gadā. Esam profesionāļu komanda, un mums patīk skaistas lietas. Apdares un būvniecības materiāli veido mūsu apkārtni un sajūtas daudz vairāk, nekā mēs domājam. Mums ir nepieciešama piemērota vide gan mājās, gan darbā, un mēs gribam šo skaistumu arī radīt visapkārt. Piedāvājot jums vadošo būvniecības un apdares materiālu ražotāju sortimentu un augstu kvalitāti, mēs varam šo pasauli padarīt skaistāku. "Estēts" ir uzņēmums, kur jūsu idejas top par realitāti. Nāciet, un mēs palīdzēsim. Veidosim šo pasauli skaistāku kopā!

Arbora, SIA

Visplašākā zāģmateriālu izvēle! Piegāde visā LV!
"Vilkāres" , Codes pagasts, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts: SIA "Arbora" specializējas dažādu veidu kokmateriālu ražošanā, tirdzniecībā, iepērk oša un ozola zāģbaļķus, malku. Uzņēmums piedāvā kurināmo: malku, briketes, granulas, kūdru, ko piegādā ar savu transportu. Struktūrvienības atrodas Vecumniekos, Rīgas 37A un Bauskā, Salātu 25.

Betons & Metāls, SIA

Liginišķu 17d, Daugavpils, LV-5415
izstrādājumi, grodi kanalizācijām, metālapstrāde, metāla izstrādājumi, metāla vārti, metāla žogi, metāla konstrukcijas , Mūsu sekciju žogi atšķiras ar savu konstrukcijas vienkāršību, drošību un izturību.

Fermeris ITF, SIA, Durvju furnitūra

Liela durvju furnitūras izvēle!
Brīvības gatve 401a, Rīga LV-1024
Piegāde:

Preču piegāde tiek veikta Rīgas robežās bez papildus maksas, pasūtījumam sasniedzot 121,- euro. Parasti pasūtījums tiek izpildīts 1 vai 2 dienu laikā.

Privātuma politika:

Privātuma politika sniedz informāciju par to, kā "Fermeris ITF" vāc, apstrādā, glabā, kopīgo, dzēš un aizsargā Klienta personas datus, tādējādi nodrošinot, ka Klienta personas dati tiek apstrādāti likumīgi, godprātīgi un Klientam pārredzamā veidā. Aktuālā privātuma politikas versija tiek publicēta Fermeris mājas lapā www.fermeris.lv, sadaļā Privātuma politika.