Bīstamo koku zāģēšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Spero SK, SIA

Aglona, Tartakas 1, Aglonas pagasts, Preiļu nov., LV-5304
koku griešana kapos, kapu koku zāģēšana , koku zāģēšana pie mājām, celtnēm, bīstamo koku novākšana Latgalē, novākšana Latvijā, koku zāģēšana grūti pieejamās vietās, bīstamo koku zāģēšana Lietuvā, celmu frēzēšana

TN Koki, bīstamo koku zāģēšana

Valmiermuiža, Tālivalža 10, Valmieras pagasts, Valmieras nov., LV-4219
Pakalpojumi:: ✓ bīstamo koku zāģēšana; ✓ koku kopšana; ✓ vainagu veidošana; ✓ koku drošības sistēmu uzstādīšana; ✓ apstādījumu kopšana; ✓ citi risinājumi darbam augstumā. Par uzņēmumu:

SIA "TN koki" ir arboristu uzņēmums, kas atrodas Valmiermuižā, galvenokārt sniedz pakalpojumus Vidzemē (Valmierā, Cēsīs, Rūjienā, Siguldā, Smiltenē, Salacgrīvā, Valkā, Saulkrastos, Limbažos). Galvenie darbības virzieni ir koku kopšana un bīstamo koku zāģēšana

Tie Alpīnisti

Rīga
Apraksts:

Pieredzējusi komanda veic plaša spektra rūpnieciskā alpīnisma darbus. Aicinām sadarbībai ikvienu, kam vajadzīgs kvalitatīvi izpildīts darbs augstumā!

VIA Mežs, SIA

Celtnieku 1e, Ķegums, Ogres nov., LV-5020
Apraksts:

"VIA Mežs" galvenais darbības virziens ir cirsmu pirkšana īpašumā, grants ceļu izbūve un mežu apsaimniekošana. Kokvedēja, mežvedēja pakalpojumi. Strādājam visā Latvijā.

Valmieras namsaimnieks, SIA

Semināra 2a, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
namdari, galdnieku pakalpojumi, jumta seguma remonts, jumiķis, skārdnieki, teritorijas apsaimniekošana, koku , Ceļu atputekļošana, bīstamo koku , zaru zāģēšana , arboristi. Valmiera.

Vides remonts, SIA

Mūzikas 14 k.2, Jūrmala LV-2008
Apraksts:

SIA "Vides remonts" - uzņēmums ar jau vairāk nekā 16 gadu pieredzi kokkopju-arboristu nozarē. Sniedzam jebkuras sarežģītības koku zāģēšanas, kopšanas, vainagu veidošanas, sauso un lūzušo zaru izzāģēšanas pakalpojumus. Celmu likvidēšana. Profesionālu arboristu pakalpojumi un konsultācijas. Pakalpojumus sniedzam Jūrmalā un ap Jūrmalas pilsētu.

Vārpiņas MR, SIA

"Vārpiņas" , Bilskas pagasts, Smiltenes nov., LV-4706
Mežu apsaimniekošana, meža stādīšana, mežu agrotehniska kopšana, jaunaudžu kopšana, koku atzarošana,, Koku kopšana, dzīvžogu cirpšana, bīstamo koku zāģēšana , drošības sistēmu arboristiem montāža.

WeDO, SIA

"Laipas" , Tārgales pagasts, Ventspils nov. LV-3621
Labiekārtošana, apzaļumošana, zāles pļaušana, krūmu un bīstamo koku zāģēšana , iebraucamo ceļu būvēšana

Winterstyle, SIA

"Viduslīdumnieki" , Tīnūžu pagasts, Ogres nov. LV-5015
Apraksts:

Mežizstrāde ir SIA “WINTERSTYLE” pamatdarbība, ar kuru nodarbojamies jau vairāk nekā 10 gadus. 

Veicam pilna cikla mežizstrādes un mežsaimniecības pakalpojumus, kā arī, dažāda veida rakšanas darbus.

Piedāvājam bezmaksas zemes attīrīšanu – aizaugušo platību attīrīšanu no kokiem un krūmājiem, paturot nozāģēto materiālu samaksas vietā. Attīrot zemi no kokiem un krūmiem, iespējams iegūt kvalitatīvu šķeldu (pie kvalitatīvas šķeldas iegūšanas, klients iegūst papildus samaksu)

Atmežošana – vaicam celmu izraušanu, utilizāciju, teritorijas sakopšanu kā arī novešanu

Kokmateriālu izvešanu no sausām, mitrām, un arī purvainām vietām.

Ekskavatora pakalpojumi – dīķu, grāvju u.c. rakšana

Piedāvājam iegādāties skaldītu malku ar piegādi

ZZ Street, SIA

Vecā Ostmala 10, Liepāja LV-3401
darbi, Bruģēšana, Bruģēšanas pakalpojumi, Teritorijas labiekārtošana, Terašu izbūve, laipu izbūve, Bīstamo , koku zāģēšana , Drenāžas sistēmu izbūve, Caurteku izbūve, būvniecības darbi, celtniecības darbi.

security.lv, INDUSTRIĀLAIS ALPĪNISMS

Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013
Kādas ir galvenās industriālā alpīnisma priekšrocības?:

Industriālais alpīnisms ar savu darbības veidu spēj nodrošina ātru un optimālu darbu. Ir iespēja bez sastatnēm, paaugstinājumiem, speciālām mašīnām pārvietoties telpā, lai aizsniegtu nepieciešamās vietas. Industriālais alpīnisms nodrošina arī to, ka brigāde var strādāt grūti pieejamās vietās, kur celtniecības tehnika nevar piekļūt, jo traucē būvju elementi, celtnes, komunikācijas vai  arī pacēlāja izmantošana pasūtītājam ir par dārgu. Industriālais alpīnisms sniedz to, ka ļoti ātri, pēc neilgas sagatavošanās un darba zonas norobežošanas, var uzsākt darbu ar minimālu laika patēriņu un tāpēc ekonomiskāk. Bieži vien daļu darbu augstumā izpildīt ar citiem paņēmieniem nav iespējams vai arī ir nerentabli. Industriālais alpīnisms ir darbs īpašos apstākļos, kas prasa noteiktas prasmes un zināšanas. Saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem Nr. 143 Darba aizsardzības prasības strādājot augstumā industriālais alpīnisms ir darbs iekārtā stāvoklī, kurā nodarbinātais par primāro drošības līdzekli, lai piekļūtu darba vietai, pozicionētu darba vietu vai nolaistos, izmanto virvi vai citus stiprinājumus, izveidojot fiksētu darba vietu augstumā. Industriālais alpīnisms ir darbību kopums, kur dažādu saimniecisku darbu izpildei tiek izmantotas un pielāgotas alpīnisma un klinšu kāpšanas tehnika un speciālais inventārs (ekipējums) . Tas plaši tiek pielietots veicot dažādus būvniecības un montāžas darbus ēkas, augstceltnēs, torņos, tiltos u.c.

Švekers L., individuālā darba veicējs

"Jaunbērzkalni" , Alsviķu pagasts, Alūksnes nov. LV-4333
Apraksts: Bīstamo koku un zaru zāģēšana. Arborista (kokkopja) pakalpojumi. Augļu koku kopšana. Koku vainagu veidošana. Galvenokārt sniedz pakalpojumus Vidzemē, Latgalē. Darbus veicam kvalitatīvi, ātri un droši. Kokkopis - arborists ir kvalificēts, profesionāls cilvēks, kas pārzina koku un krūmu stādīšanu, kopšanu, vainagu veidošanu, formēšanu un izzāģēšanu. Strādājam arī ar avārijas gadījumiem pēc vētru postījumiem. Sniedzam pakalpojumus ar kaķu nocelšanu no koka. Sadarbojamies gan ar juridiskām un fiziskām personām.