Būvniecība, adresē Šķirotava

Drukāt
Banner 1050x80

Triplex, autostiklu tirdzniecība

Katlakalna 3, Rīga LV-1073
Autostikli spectehnikai. Stikli traktoriem, buldozeriem, ekskavatoriem, pacēlājiem, meža tehnikai, lauksaimniecības tehnikai, agrotehnikai, kombainiem. Auto stiklu tirdzniecība, Mašīnu stikli. Stikli vieglajām automašīnām, kravas automašīnām, smagajām mašīnām, autobusiem. Moldingi, klipši, profesionāli instrumenti, Teroson,

ENTARIO, SIA

Krustpils 54e, Rīga LV-1057
Koksnes un būvmateriālu aizsardzības līdzekļu vairumtirdzniecība Latvijā un Rīgā. Profesionāli koksnes aizsardzības līdzekļi un būvķīmija. Ķīmijas aizsardzībai, Impregnēšana, Antiseptiķis, Antipirēns, Pretuguns, Pret pelējumu, Metāla krāsa, Antiseptiķi, aizsardzības līdzekļi, Dekoratīva tonējošā laka, Impregnēšana, augstspiediena

Brikers Latvija, SIA, Rīgas birojs

Granīta 13, Rīga LV-1057
Par uzņēmumu:

SIA "Brikers Latvija" ir lielākais bruģakmens, apmaļu, labiekārtošanas elementu un citu betona produktu ražotājs Latvijā. SIA "Brikers Latvija" piedāvā visplašāko produkcijas klāstu, piedāvājot ne tikai pelēko un ekonomisko bruģi, bet arī krāsainu un ekskluzīvu bruģi. Mūsu bruģi plaši izmanto gan pašvaldības, gan lielākie būvniecības uzņēmumi. Plašs piedāvājums arī privātpersonām.

Mūsu dabā ir gan realizēt, gan arī realizēties – bruģis mums ir radošs akmens, tāpēc tirgū ienesam tādas iespējas, kādas Latvijā vēl nav bijušas. Jau savos sākumos 2008. gadā ieviesām Retro apdares bruģi un Colourmix krāsainību, tad Comfort outline, un cauri gadiem aizvien dažādojam bruģa formas, ieskaitot trijstūri un sešstūri, un mums ir arī īpašas apmales - krāsainas.

ViNYLXspc, Vinila grīdas segumi, Freko, SIA

Krustpils 93, Rīga, LV-1057
Apraksts:

"VINYL SPC" grīdas segumi. Specializējamies tieši uz šo materiālu. Liels sortiments! Viss pieejams uzreiz mūsu noliktavā Rīgā, Krustpils iela 93

3D GEO, SIA, Topogrāfija, ģeoloģija Rīga, Rīgas rajons

Biksēres 2, Rīga, LV-1073
Apraksts: Topogrāfija. Ģeodēzija. Rīga, Rīgas rajons. Vidzeme, Kurzeme, Latgale, Zemgale, Jūrmala, Ogre, Tukums, Sigulda. Mērniecība, ģeodēzija, kartogrāfija, topogrāfija.

Ironwill Steel, SIA, Latvijas metāls,metālu bāze

Latvijas metāls, metālu bāze
Cesvaines 15a, Rīga LV-1073
Metāla sortiments:: ✓ Caurules ✓ Sijas ✓ Armatūras ✓ Armatūras sieti ✓ Apaļdzelzs ✓ Plakandzelzs ✓ Kvadrātdzelzs ✓ U–profili ✓ Loksnes Transports:: Sadarbībā ar SIA "IRW Serviss", lai atvieglotu klientiem saņemt savu pasūtījumu, tiek nodrošināta pasūtījuma piegāde uz norādīto adresi, bet tikai Latvijas teritorijā.

Wolf Group Latvia, SIA

Katlakalna 1B, Rīga, LV-1073
Pārstāvētie zīmoli::

* CETRIS * TEMPSI * SILBONIT * AQUAFIRE * PENOSIL * OLIVÉ

Apraksts:

SIA Krimelte Latvia ir starptautiskas uzņēmumu grupas WOLF GROUP, kura apvieno dažādus būvmateriālu ražotājus, uzņēmums. Saviem klientiem piedāvājam dažādas celtniecības plāksnes – CETRIS, TEMPSI, SILBONIT, AQUAFIRE. Sniedzam profesionālas konsultācijas arhitektiem, projektēšanas birojiem un individuālajiem pasūtītājiem. Piedāvājam visu veidu PENOSIL un OLIVÉ būvķīmijas produktus - montāžas un poliuretāna putas, ugunsdrošās un elastīgās putas ar zemu izplešanās spēku, kā arī līmes putas, silikonus, akrilus, montāžas līmes, hibrīda un poliuretāna hermētiķus, logu montāžas lentes un uzbriestošās logu blīvlentes dažādos izmēros.

RP BŪVE, SIA

Krustpils 54e, Rīga LV-1057
Koksnes aizsardzības līdzekļi:

Koksnes aizsardzība ir atbildīgs lēmums, no kura lielā mērā atkarīgs, cik ilgi tā kalpos. Izvēle jāizdara pareiza – lai koksne tiktu aizsargāta, labi izskatītos un būtu apstrādāta ar videi draudzīgu līdzekli, bez īpaši lieliem izdevumiem. Koksnes aizsardzības līdzekļi “RP WOOD”

TEKATEH, SIA

Katlakalna 1, Rīga LV-1073
Apraksts:

Vairumtirdznicība mājai un būvei. Apdares materiāli,  durvju furnitūra, rokturi, mehānismi, uzlikas, atslēgas, B-Harco, ABLOY, metāla kalumi, elektroinstrumenti DWT, CROWN, Bylectrica rozetes, slēdži, vadu kanāli, lāpstas, Kodak, insektu tīkli.

EPDM Shop, SIA

Katlakalna 1c, Rīga, LV-1073
Ideāli risinājumi kopā ar FIRESTONE BUILDING PRODUCTS:

Ilgstoša pieredze membrānu ražošanā. Izcili servisa pakalpojumi. EPDM membrānas segumu jumtiem neviens neieklās labāk par mums!

buvseta.lv, internetveikals

Cesvaines 22, Rīga LV-1073
Piegādes transports:: ✓ Kravas mikroautobusi (preces svars līdz 1.2t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 12t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 22t) Veicam piegādi visas Latvijas teritorijā. Precīzēt informāciju par piegādes maksu, laiku un izkraušanas vietām var, sazinoties ar mums.

Hidrotehnika, SIA, kravas auto serviss

Dzirkaļu 39, Rīga LV-1057
Darbības sfēras:: ✓ Visu veidu kravas automašīnu serviss un remonts ✓ Meža tehnikas rezerves daļu piegāde un remonts ✓ Betona pumpēšanas iekārtu pārdošana un remonts ✓ Ceļu uzturēšanas tehnikas pārdošana un remonts ✓ Hidraulisko elementu pārdošana un uzstādīšana

Modo Golf, SIA

Rājumsila 20, Rīga, LV-1057
Golfa (golfs) laukumu (laukumi) būvniecība , tenisa (teniss) laukumu (laukumi) būvniecība , futbola (futbols, ) laukumu (laukumi) būvniecība .

Starateļ, SIA

Katlakalna 9, Rīga LV-1073
Celtniecība, celtniecības darbi, būvniecība , rekonstrukcija, renovācija.

Pamats EM, SIA

Krustpils 4, Rīga, LV-1073
Būvniecība , celtniecība. Strādājam visā Latvijā.

ARČERS, SIA

Katlakalna 11, Rīga LV-1073
Celtniecības un remonta darbi

Būvsalons, veikals

Katlakalna 11, Rīga LV-1073
mēbeles, plašā sortimentā interjera aksesuāri, lampas, trauki, žalūzijas, aizkari, tapetes, privātmāju, būvniecība , , daudzstāvu māju būvniecība , komerciālo ēku būvniecība , garāžu vārti, teritoriju vārti, industriālie

Ripo International Ltd., SIA

Katlakalna 11, Rīga, LV-1073
mēbeles, plašā sortimentā interjera aksesuāri, lampas, trauki, žalūzijas, aizkari, tapetes, privātmāju būvniecība , , daudzstāvu māju būvniecība , komerciālo ēku būvniecība , silto veidņu sistēma, moskītu sieti, pretinsektu

Kesko Senukai Latvia, AS

Mazā Rencēnu 1, Rīga, LV-1073
Būvmateriālu, būvkonstrukciju vairumtirdzniecība