Būvniecība, adresē Šķirotava

Drukāt
Banner 1050x80
1

SRKK, SIA, Celtniecības un remonta darbi - sertificēts, A klases līderis

Taurupe, Dārza 1-18, Taurupes pagasts, Ogres nov. LV-5064
Pakalpojumi:: ✓ Iekšdarbi, grīdas apdare, griestu apdare ✓ Flīzēšana, flīzēšanas darbi, ✓ Krāsošana, krāsošanas darbi ✓ Ārdarbi, āra fasādes, sienu apdare ✓ Santehnika ✓ Ēku renovācija, māju renovēšana, ✓ Fasādes siltināšana, nosiltināšana ✓ Balkonu, terašu un lapeņu celtniecība ✓ Dažādu konstrukciju renovācija ✓ Darbs pēc projekta un dizaina

Siltumbūve, SIA

Krustpils 15, Rīga LV-1073
Pakalpojumi: ✓ Cauruļvadu metināšana ✓ Iekārtu montāža ✓ Siltumtrašu montāža ✓ Ūdensapgāde ✓ Kanalizācija ✓ Ugunsdzēšanas ✓ Būvniecība ✓ Apkalpošana ✓ Garantijas Par mums: Mūsu uzņēmuma galvenie darbības veidi ir siltumtrašu, tehnoloģisko un rūpniecisko cauruļvadu metināšana un montāža, iekārtu montāža, apkures, ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu montāža, kā arī remonta/avārijas darbu veikšana šajās nozarēs. Mūsu uzņēmuma darbiniekiem ir speciālizēta izglītība un visi nepieciešamie sertifikāti, pēc nepieciešamības mēs pieaicinām meistarus - profesionāļus savā nozarē, lai nodrošinātu pilnīgāku servisu. Darbu izpildē izmantojam plaši pazīstamus zīmolus, kvalitatīvus materiālus un iekārtas.

Skrūvpāļu pamati, SIA

Biksēres 2, Rīga, LV-1073
Apraksts: Ko darīt, ja izvēlētā platība atrodas gleznainā vietā un priecē aci, bet apgrūtinoša mājas celtniecībai? Risinājums ir! Izmantojot skrūvpāļu pamatus, paveras iespēja veikt darbus visās gruntīs. Ja Jūs plānojat plašu dzīvojamās mājas celtniecību visai ģimenei, izvēlieties tehnoloģiju, kas nodrošina augstas kvalitātes materiālus un pakalpojumus, ekonomē Jūsu laiku un naudu. Darbi, kas saistīti ar skrūvpāļu uzstādīšanu, saglabās Jūsu ainavu, nesagādās neērtības Jums un Jūsu kaimiņiem, kas pie izvēles nav mazsvarīgs faktors! Pamati no skrūvpāļiem – vienīgais patiesais risinājums!

Soudal, SIA, hermētiķi, līmes, montāžas putas

Krustpils 12-104, Rīga LV-1073
Produkti: ✓ Poliuretāna putas ✓ Neitrālie silikoni ✓ Skābes silikoni ✓ MS polymer ✓ Akrila hermētiķi ✓ Poliuretāna hermētiķi ✓ Mastikas ✓ Līmes ✓ Ugunsdrošie produkti ✓ Jumtu materiāli ✓ Sanitārie produkti ✓ Auto kopšanas līnija ✓ Aerosoli ✓ Lentas ✓ Pistole montāžas putām ✓ Pistole hermētiķiem

Starateļ, SIA

Katlakalna 9, Rīga LV-1073
Celtniecība, celtniecības darbi, būvniecība , rekonstrukcija, renovācija.

Strele industrial, SIA

Granīta 3 k.2, Rīga, LV-1057
Celtniecības tehnika un iekārtas; tirdzniecība, serviss

Sunor, SIA

Katlakalna 6c, Rīga, LV-1073
Būvmateriālu, būvkonstrukciju tirdzniecība

TEKATEH, SIA

Katlakalna 1, Rīga LV-1073
Apraksts:

Vairumtirdznicība mājai un būvei. Apdares materiāli,  durvju furnitūra, rokturi, mehānismi, uzlikas, atslēgas, B-Harco, ABLOY, metāla kalumi, elektroinstrumenti DWT, CROWN, Bylectrica rozetes, slēdži, vadu kanāli, lāpstas, Kodak, insektu tīkli.

Triplex, autostiklu tirdzniecība

Katlakalna 3, Rīga LV-1073
Pakalpojumi: ✓ Traktortehnikas stikli ✓ Meža tehnikas stikli ✓ Lauksaimniecības tehnikas stikli ✓ Auto stiklu tirdzniecība ✓ Auto stiklu internetveikals Auto stiklu un palīgmateriālu tirdzniecība: ✓ Auto stikli ✓ Kravas auto stikli ✓ Autobusu stikli ✓ Stikli spectehnikai un ekskavatoriem ✓ Izgatavojam stiklus pēc izmēriem vai šablona ✓ Moldingi ✓ Klipši ✓ Ķīmija

V.T. Line, SIA

Biksēres 2, Rīga, LV-1073
Celtniecības un remonta darbi

Vires, SIA

Drošai būvniecībai 🏛
Rencēnu 10a, Rīga, LV-1073
Apraksts: Apsekošana. Ekspertīze. Konsultācijas. Būvuzraudzība.

Wolf Group Latvia, SIA

Katlakalna 1b, Rīga LV-1073
Pārstāvētie zīmoli::

* CETRIS * TEMPSI * SILBONIT * AQUAFIRE * PENOSIL * OLIVÉ

Apraksts:

SIA Krimelte Latvia ir starptautiskas uzņēmumu grupas WOLF GROUP, kura apvieno dažādus būvmateriālu ražotājus, uzņēmums. Saviem klientiem piedāvājam dažādas celtniecības plāksnes – CETRIS, TEMPSI, SILBONIT, AQUAFIRE. Sniedzam profesionālas konsultācijas arhitektiem, projektēšanas birojiem un individuālajiem pasūtītājiem. Piedāvājam visu veidu PENOSIL un OLIVÉ būvķīmijas produktus - montāžas un poliuretāna putas, ugunsdrošās un elastīgās putas ar zemu izplešanās spēku, kā arī līmes putas, silikonus, akrilus, montāžas līmes, hibrīda un poliuretāna hermētiķus, logu montāžas lentes un uzbriestošās logu blīvlentes dažādos izmēros.

WoodDoors, durvju salons – noliktava, SIA Arturas

DURVJU SALONS ATVĒRTS - LAIPNI GAIDĪTI!
Krustpils 65, Rīga, LV-1057
Durvis ar un bez furnitūras: Budžeta durvīm ir īpaši laba kvalitāte. Lētāk nenozīmē sliktāk. Salīdzinot ar cenas ziņā līdzīgiem analogiem, mūsu durvīm būs vislabākā kvalitāte, ko nodrošina kvalitatīvs koka pildījums. Mēs piedāvājam durvis rezervēt un uzglabāt līdz remontdarbu vai būvniecības darbu attiecīgajam posmam, kad pienākusi kārta durvju montāžai.

buvseta.lv, internetveikals

Cesvaines 22, Rīga LV-1073
Piegādes transports:: ✓ Kravas mikroautobusi (preces svars līdz 1.2t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 12t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 22t) Veicam piegādi visas Latvijas teritorijā. Precīzēt informāciju par piegādes maksu, laiku un izkraušanas vietām var, sazinoties ar mums.