Būvniecība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

EJ COMPANY

"Jaunzāģeri" , Limbažu pagasts, Limbažu nov. LV-4001
Kanalizācijas izbūve, ūdensvada izbūve Latvijā, kanalizācijas izbūves darbi, kanalizācijas septiķi un to izbūve, Vidzemē, Limbažos, Salacgrīvā, Ainažos, Alojā, Staicelē, Valmierā, Valkā, Mazsalacā, Rūjienā, Smiltenē, Raunā, Cēsīs, Līgatnē, Siguldā, Saulkrastos, Vecpiebalgā, Jaunpiebalgā, Ogrē. Kanalizācijas septiķi, bioloģiskās

Aironi, SIA, Asenizācijas pakalpojumi

Kaķasēkļa dambis 31, Rīga LV-1005
Cauruļvadu skalošana, aku tīrīšana, kanalizācijas attīrīšana, atsūknēšana, renovācijas darbi. CCTV video inspekcija. Tauku atsūknēšana. Attīrīšanas iekārtu apsaimniekošana. Tehniskie risinājumi transportēšanas jomā privātmājām, daudzdzīvokļu mājām, industriālajām ražotnēm, tirdzniecības centriem, autoservisiem, automazgātuvēm.

GRUNTERSS, SIA

Mārupes 2-2, Rīga, LV-1002
SIA "GRUNTERS" pakalpojumi:: ✓ teritorijas labiekārtošanas darbi ✓ ūdens un kanalizācijas sistēmu izbūves darbi ✓ ēku demontāžas darbi

Uzņēmums plāno darbību ilgtermiņā, tādēļ ikvienam klientam ir drošs un uzticams partneris, lai veidotu ilgtspējīgu sadarbību gan jauno būvprojektu realizācijas jomā, gan īstenojot dažādus esošo tīklu un teritorijas rekonstrukcijas plānus.

Voldemārs Brokāns, kokapstrādes restaurācijas darbnīca - galdniecība

Vējstūru 28, Rīga LV-1063
Apraksts:

"Voldemārs Brokāns", kokapstrādes restaurācijas darbnīca - galdniecība. Izgatavo koka durvis, virtuves mēbeles no masīvkoka, kāpnes. Kokapstrādes, koka izstrādājumu restaurācijas darbnīca, galdniecība, galdnieka darbi, koka mēbeles, koka kāpnes, koka durvis, virtuves mēbeles. Mēbeles pēc pasūtījuma. Mēbeļu ražošana, izgatavošana. Koka, koka dizaina elementi, kokgriezumu restaurācija.

Bohman Riga Hardwoods, SIA, Cēlkoki, nažfinieri, ACCOYA, SIHGA

Ulbrokas 40c, Rīga, LV-1021
Produkti:: ✓ Nažfinieri ✓ Zāģmateriāli ✓ Inženierētie nažfinieri ✓ Terases dēļi un stiprinājumi ✓ Apšuvuma dēļi ārsienām ✓ SIHGA skrūves, savienojumi, terašu atbalsta pēdas ✓ Līmētie vairogi ✓ Galdnieku plates ✓ Līmētas logu sagataves ✓ Dekoratīvie kokgriezumi ✓ Nažfiniera maliņu materiāli ✓ BauBuche līmētie paneļi ✓ Jowat līmes ✓ Balansa papīrs finierēšanai ✓ Parketa dēļi

Sporta halle, SIA

Vietalvas 1, Rīga LV-1009
Par uzņēmumu:

SIA "Sporta halle" izveidotājs un dibinātājs ir ilggadējais Latvijas basketbola valstsvienības dalībnieks un kapteinis – Edgars Šneps. Kopš izveidošanas 1997. gadā viņš kopā ar partneriem pārveidojis uzņēmumu no vienkārša tirdzniecības uzņēmuma par uzņēmumu, kas būvē, renovē un aprīko sporta objektus. Pēdējos gados stabili aug uzņēmuma eksporta sadaļa, piedaloties arvien jaunu sporta objektu būvniecībā ārpus Latvijas. Kopš 2005. gada esam vadījuši vai piedalījušies vairāk nekā 500 sporta objektu būvniecībā, renovācijā un aprīkošanā pārsvarā Latvijā, Igaunijā un Lietuvā. Tomēr mūsu portfolio atradīsiet arī objektus, kas realizēti Ukrainā, Kazahstānā, Krievijā un citur. Veicam sporta spēļu zāļu un stadionu pilnu aprīkošanu ar segumiem, tribīnēm, tablo un inventāru. Kopš 2020. gada spējam nodrošināt arī ekonomisku augstākās kvalitātes apgaismojuma uzstādīšanu vai nomaiņu par saviem līdzekļiem. Ja nepieciešams, veicam telpu remontu.

Cran-Ex, SIA

Katlakalna 8, Rīga, LV-1073
Produkcija: ✓ Ķēžu stropes, štropes ✓ Sintētiskās stropes, Štropes ✓ Trošu stropes, Štropes ✓ Elektriskie telferi, telferis ✓ Tilta celtņi, celtnis ✓ Palešu ratiņi ✓ Hidrauliskie ratiņi, ROHLA ✓ Hidrauliskie domkrati ✓ Celtņu radio vadāmība ✓ Telferu pultis ✓ Buka celtņi, buka celtnis

JC Betons, SIA

Betona ražošana un piegāde!
Krustpils 54F, Rīga LV-1057
Betona ražošana: ✓ Betons ✓ Transportbetons ✓ Betona pamata bloki ✓ Aku grodi Celtniecības tehnikas noma: ✓ Betona sūkņi ✓ Betona mikseri ✓ Pašizgāzējs ✓ Universālais iekrāvējs ✓ Pašizgāzējs ar manipulatoru ar greifera kausu

Zilber, SIA

Ganību dambis 24d-717, Rīga, LV-1005
Pakalpojumi:: ✓ Ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu izbūve ✓ Celtniecības darbi ✓ Remontdarbi Ūdensvadu un kanalizāciju izbūve:

Uzņēmums "Zilber" veic ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu izbūvi, ierīkošanas un avārijas darbus privātmājām, saimniecībām, industriālām ēkām, būvēm, jaunbūvēm, jaunceltnēm, saimniecības objektiem, pašvaldības ēkām, kā arī komercobjektiem.

Ulle, SIA, Akmens apstrāde Rīga

Lejupes 4, Rīga, LV-1076
Projekti:: ✓ Akmens ēkas un to fasādes ✓ Akmens virtuves virsmas ✓ Akmens grīdas ✓ Akmens kāpnes ✓ Kamīna apdare no akmens ✓ Vides objekti no akmens Apraksts: Akmens apstrāde. Granīts. Granīta kāpnes. Dabīgā akmens fasādes. Akmens virsmas galdiem, virtuvēm. Darbojamies akmens apstrādes nozarē kopš 1998. gada.
ZL.LV iesaka

Vides Tehnika, SIA, Siltumizolācijas materiālu veikals - noliktava

Čuibes 6, Rīga LV-1063
Par uzņēmumu:

Siltumizolācijas materiālu tirgotājs SIA "VIDES TEHNIKA" palīdzēs ikvienam rast sev piemērotāko ēku siltināšanas veidu. Siltumizolācijas materiālu klāstā atradīsiet gan pasaulē plaši lietotus materiālus, gan pavisam jaunus siltumizolācijas materiālu veidus, gan arī pašus videi draudzīgākos un ekoloģiskākos siltināšanas materiālus, kas jūsu mājokli padarīs ne vien siltu un mājīgu, bet arī videi un cilvēka veselībai draudzīgu.

LeBens, SIA, Ražotne

Rankas 10, Rīga, LV-1005
Tērauda jumtu un sienu loksnes. No ražotāja skārds, valcprofils, skārda sienu profils, metāldakstiņi. Jumtu teknes un notekcaurules, ūdens noteksistēmas. ONDULINE viļņotas loksnes. TECHNONICOL bitumena šindeļi, dakstiņi. Bitumena ruļļveida segumi. Ruberoīds, pergamīns. Bitumena mastikas, hidroizolācijas plēves. Siltumizolācijas

LeBens, SIA, jumtu segumu ražošana un tirdzniecība

Rankas 10, Rīga, LV-1005
Apkalpošana:

Elastīga atlaižu sistēma un individuāla pieeja katram klientam ļauj efektīvi izraudzīties vajadzīgos materiālus par pieņemamām cenām un nodrošināt to piegādi visīsākajā laikā. Ja jūs izlēmāt būvēt jaunu māju, veikt remontu, vai nosiltināt māju? Laipni lūdzam mūsu ofisā: Rīgā, Rankas ielā 10. Mūsu menedžeri palīdzēs Jums izvēlēties nepieciešamos materiālus, izrēķināt patēriņu, ņemot vērā visus apstākļus un objekta izvietojumu. Nepieciešamo Jūs atradīsit mūsu noliktavā, kura atrodas blakus ofisam. Nepieciešamie materiāli tiks ievietoti jūsu auto bagāžniekā ātrāk, nekā Jūs pabeigsiet noformēt maksājumu.

Ekodem, SIA, Metāllūžņu pieņemšana

"Daugavas Piens" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2123
Mūsu pakalpojumi: ✓ Azbests un Azbesta utilizācija ✓ Demontāža un Demontāžas darbi ✓ Metāllūžņu pieņemšana – uzpirkšana ✓ Automašīnu uzpirkšana ✓ Bezmaksas metāllūžņu izvešana Par mums: Mūsu darbības pamatprincips ir atbildība par vides aizsardzību un dažādu otrreizējo izejvielu – videi kaitīgo preču atkritumu un metāllūžņu apsaimniekošanu videi draudzīgā veidā. Veicot šo apsaimniekošanu, mūsu uzņēmums rūpējas par to drošu un videi nekaitīgu uzglabāšanu un apstrādi, līdz to nogādāšanai otrreizējai pārstrādei. Šādas darbības rezultātā mēs sniedzam ieguldījumu apkārtējās vides sakopšanā un vienlaikus nodrošinām apsaimniekoto materiālu nonākšanu otrreizējās pārstrādes apritē.

Jana, SIA, Apkures sistēmas, gaisa siltumsūkņi

Kalnciema 119, Rīga, LV-1046
SIA ''Jana'' apkures katli un siltumsūkņi:

SIA "JANA" pieredze apkures nozarē kopš 1991. gada. Zīmolu BAXI SpA, BDR-ThermeaGroup, Systema, UNICAL, SIME(IDEA), ARBONIA, COSMOGAS autorizēti pārstāvji Latvijā. Apkures sistēmu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība, projektēšana, uzstādīšana, nodošanas ekspluatācijā, tehniskais apkopes serviss. Sadarbība ar AS “GASO”, SIA “Robert Bosch”, SIA “Uponor Latvia” un daudziem citiem. Strādājam visā Latvijā. Esam atvērti jauniem sadarbības projektiem. GAISA SILTUMSŪKŅI apkurei un siltā ūdens ražošanai.

AStudija3D, arhitektu birojs, būvkonstrukcijas, ģenerālplāni, saskaņošana

Latgales 322-1.st., Rīga LV-1063

 Mēs piedāvājam:

✓ Individuālā ēku projekta izstrādi ✓ Individuāla ēku projekta pasūtīšana ✓ Gatava ēku projekta piesaiste ✓ Gatava projekta piesaiste zemesgabalā un saskaņošana būvvaldē ✓ Ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu risinājumus, lietus kanalizācijas risinājumus publiskajām un dzīvojamām ēkām (pieslēgumi pie centrālajiem tīkliem un vietējie risinājumi – spice, hermētiski slēgti izsmeļami rezervuāri, bioloģiskās attīrīšanas iekārtas ✓ Ēkas iekšējie un ārējie tīkli ✓ Meliorācija / lietus ūdens sistēmas ✓ Gāzes projektu iekšējām un ārējām pievades sistēmām. ✓ Projektējam visu veidu un apjomu iekšējo un ārējo tīklu projektus elektrisko tīklu izbūvei vai pārbūvei. Ēkas ārējie un iekšējie tīkli.

Siltumbūve, SIA

Krustpils 15, Rīga LV-1073
Pakalpojumi: ✓ Cauruļvadu metināšana ✓ Iekārtu montāža ✓ Siltumtrašu montāža ✓ Ūdensapgāde ✓ Kanalizācija ✓ Ugunsdzēšanas ✓ Būvniecība ✓ Apkalpošana ✓ Garantijas Par mums: Mūsu uzņēmuma galvenie darbības veidi ir siltumtrašu, tehnoloģisko un rūpniecisko cauruļvadu metināšana un montāža, iekārtu montāža, apkures, ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu montāža, kā arī remonta/avārijas darbu veikšana šajās nozarēs. Mūsu uzņēmuma darbiniekiem ir speciālizēta izglītība un visi nepieciešamie sertifikāti, pēc nepieciešamības mēs pieaicinām meistarus - profesionāļus savā nozarē, lai nodrošinātu pilnīgāku servisu. Darbu izpildē izmantojam plaši pazīstamus zīmolus, kvalitatīvus materiālus un iekārtas.

Darts Serviss, SIA, PVC, stikla, alumīnija konstrukcijas

PVC stikla alumīnija konstrukcijas
Stabu 56, Rīga, LV-1011
Apraksts: SIA „Darts Serviss” daudzus gadus specializējas daudzveidīgu konstrukciju ražošanā un uzstādīšanā, izmantojot stiklu – gan kā paredzēts lietot, gan arī pa materiālu veidiem, ko izmanto kopā ar stiklu. Lielā pieredze, kas uzkrāta firmas „Darts Serviss” pastāvēšanas laikā, ļauj mūsu ražošanas iecirknim un speciālistiem, kas nodarbojas ar montāžas darbiem, risināt pasūtītāja uzstādītos uzdevumus ieplānotajos termiņos un augstā kvalitātē. Turklāt vienmēr tiek lietoti pazīstamu ražotāju droši sertificēti materiāli.

House studio, SIA

Vānes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts: "House Studio" piedāvā: iekšdurvis - visus modeļus varam piedāvāt kā bīdāmās durvis vai divviru; ārdurvis gan mājai, gan dzīvoklim; PVC logus; virtuves mēbeles - plašs materiālu un furnitūras klāsts; iebūvējamie skapji - visām gaumēm un budžetiem pielāgojami.

Ekolat, SIA

1.preču 30a, Daugavpils, LV-5401
Pakalpojumi:: ✓ Būvprojektu izstrāde ✓ Būvuzraudzība ✓ Vides un dabas aizsardzības projekti ✓ Projektu vadība un konsultācijas ✓ Mācības un semināri Par mums::

SIA „Ekolat” – projektēšanas un inženierkonsultāciju firma, kura no 1994.gada veiksmīgi darbojas kā Latgales reģionā, tā arī visā Latvijā, specializējoties ūdenssaimniecības izpētes, analīzes, konsultāciju un projektēšanas jomā.

Mūsu galvenā vērtība ir ekoloģija. Līdz ar to mēs plānojam un īstenojam projektus, kas palīdz sniegt ilgtspējīgu un videi-draudzīgu attīstību un urbanizāciju. Mūsu projekti palīdz nodrošināt efektīvu infrastruktūras funkcionēšanu un pieeju tīram ūdenim. Mēs augsti vērtējam emocionālo inteliģenci, un tāpēc ar lielu atbildību uztveram savu darbu.

SIA “Ekolat” sniedz profesionālus pakalpojumus visā projektu realizācijas gaitā saskaņā ar Latvijas Republikas likumdošanu, atbilstoši tehniskajiem normatīviem un prasībām.