Būvniecība, adresē Jelgava

Drukāt
Banner 1050x80

TM Recycling, SIA, Metāllūžņu iepirkšana

29.03.2024 - 01.04.2024 ir slēgts!
Dzelzceļnieku 8a, Jelgava LV-3001
Metāllūžņu iepirkšana Jelgavā un Rīgas rajonā. Metāla konstrukciju demontāža. Objektu demontēšana, metāllūžņu konteineri, metāllūžņu pieņemšana Jelgavā un Rīgas rajonā,  piekabju noma. Automašīnu utilizācija un norakstīšana no CSDD uzskaites. Transporta pakalpojumi un konteineru noma. TM Recycling SIA, TM Recycling , TM Recycling

Poliurs, SIA

Ozolnieki, Saules 8, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov., LV-3018
Rūpnieciski izolētas caurules, rūpnieciski izolēti cauruļvadi, izolētu cauruļu ražošana, izolētu cauruļu tirdzniecība, izolētu cauruļu vairumtirdzniecība, izolētu cauruļvadu ražošana, izolētu cauruļvadu tirdzniecība, izolētu cauruļvadu vairumtirdzniecība, izolētas tērauda caurules siltumapgādei, izolētas dubultcaurules,

Alejas projekti, SIA

Graudu 4a, Jelgava, LV-3001
Pakalpojumi: ✓ Apzaļumošana; ✓ Bruģēšana; ✓ Labiekārtošana; ✓ Jumta dārzi; ✓ Kopšana; ✓ Zāliena ierīkošana; ✓ Apstādījumu ierīkošana; ✓ Bruģēšana. Produkti:

Iepriekš veicot pasūtījumu, uzņēmumā iespējams iegādāties dziļi impregnētus, priedes koka virpotus, spicētus vai fāzētus mietus. Piedāvājam arī priežu mizu mulču fasētu trīs frakcijās, specializēto minerālmēslojumu, Viva, z/s Veldzes, SIA "Mauriņš", SIA "Krastmaļi sēklas" zāliena sēklu maisījumus un ļoti plašu dižstādu un dekoratīvo stādu sortimentu dārzam un publiskajiem apstādījumiem.

Jelgavas Impērija, SIA, Veikals

Turpinām strādāt klātienē!
Raiņa 32, Jelgava LV-3001
"Jelgavas Impērija" produkcija:: ✓ Bultskrūves ✓ Dībeļi ✓ Paplāksnes ✓ Uzgriežņi ✓ Skrūves ✓ Stiprinājumi ✓ Celšanas aprīkojums ✓ Instrumenti ✓ Nerūsējošais tērauds

Uzņēmuma galvenais darbības princips ir profesionālas konsultācijas un klientu apkalpošanas kvalitāte un serviss.

Gintus, SIA, Mērniecība

Ozolnieki, Mežmales 9, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov., LV-3018
Pakalpojumi: Topogrāfiskā uzmērīšana Inženierģeodēziskie izpētes darbi Apakšzemes komunikāciju apsekošana un digitālā uzmērīšana Robežu uzmērīšana Ēku, konstrukciju, būvju elementu un ceļu ģeodēzisko izpildshēmu izgatavošana būvniecības procesā un pēc tā Sasniegumi: Uzņēmums ir piedalījies Via Baltic būvniecības vairākos posmos, Jelgavā Lielās un Dobeles ielas būvniecībā.

Baltyre Latvia SIA, Riepas - diski - kameras / veikals - noliktava - serviss

Aviācijas 8, Jelgava, LV-3002
Apraksts:

SIA "Baltyre Latvia" ir viens no vadošajiem jaunu riepu, disku, kameru importētājiem un tirgotājiem Latvijā. Pie mums atradīsiet riepas:

✓ lauksaimniecības tehnikai un agregātiem; ✓ mežizstrādes tehnikai; ✓ industriālajai tehnikai; ✓ kravas mašīnām; ✓ vieglajām automašīnām un komerctransportam; ✓ motocikliem, kvadracikliem, mazajai dārza tehnikai.

Noliktavā Jelgavā pastāvīgi pieejams plašs preču sortiments, pieņemam individuālus pasūtījumus disku izgatavošanai atbilstoši jūsu tehnikai. Specializētā riepu servisā iespējams veikt riepu montāžu un remontu (arī vulkanizāciju) izmērā no 4" līdz 61". Preci ērti pasūtīt internetveikalā, nodrošinām piegādi Latvijā 1 darba dienas laikā.

P. Alkšņa projektu grupa IK

Jelgavas 7-4, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

IK “P. Alkšņa projektu grupa” savu darbību veic no 2002. gada marta būvuzraudzības jomā. 

Ir iegūta liela darba pieredze pašvaldību un meža autoceļu būvprojektos, pilsētu un citu apdzīvoto vietu ielu, veloceliņu un gājēju celiņu, autostāvvietu un uzņēmumu teritoriju labiekārtošanas objektu būvuzraudzībā. Būvuzraudzību esam veikuši arī valsts autoceļu tīkla objektos. 

Jau ilglaicīgi mums izveidojusies sadarbība ar partneriem – dažādu komunikāciju un tiltu projektētājiem, tā kā varam savos projektos iekļaut šādas projektu daļas. 

Tā kā atrodamies Saldū, mūsu darbības reģions ir Kurzeme un Zemgale apmēram 100 km rādiusā. Līdz šim esam strādājuši visos apkārtējos novados, arī Liepājā un Jelgavā, arī turpmāk esam gatavi izskatīt visus piedāvājumus šajā reģionā.

DLL serviss, SIA

Aviācijas 10, Jelgava LV-3002
Apraksts: DLL Serviss Latvijā darbojas no 2003. gada. Esam vadošais uzņēmums degvielas uzpildes iekārtu un degvielas uzpildes staciju aprīkojuma piegādē Latvijas degvielas tirgotājiem. Nodrošinām 24h servisu visā Latvijas teritorijā.

Baltic Agro Machinery, SIA, Zemgales reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Jelgavā

Rubeņu ceļš 46c, Jelgava LV-3002
Apraksts:

SIA "Baltic Agro Machinery" nodarbojas ar lauksaimniecības, celtniecības, komunālās un mežizstrādes tehnikas tirdzniecību, nodrošinot pilnu servisu visos Latvijas reģionos.

ZL.LV iesaka

Ozoko, SIA

Ozolnieki, Eglaines 13d, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
Mūsu produktu klāsts:: ✓ Zāģmateriāli ✓ Iekšējās un ārējās apdares dēļi ✓ Ēvelēti kokmateriāli ✓ Terases dēļi ✓ Grīdas dēļi ✓ Līstes ✓ Pirts dēļi  ✓ Termokoksne  ✓ Līmētas plātnes  ✓ Žoga dēļi  un mieti  ✓ Brusas Skrūves un stiprinājumi ✓ Darba instrumenti ✓ Kurināmā koksne (granulas, briketes) ✓ Smalki zāģēti, birstēti materiāli ✓ C24 būvkonstrukciju kokmateriāli ✓ Koka dēļi jumtu segumiem ✓ Koka dēļi grīdas segumiem ✓ Grīdlīstes ✓ Durvju un logu aplodas ✓ Kalibrēts kokmateriāls ✓ Četrpusīgi ēvelēti kokmateriāli ✓ Termokoksne ✓ Termo apdares dēļi ✓ Apses, melnalkšņa, liepas pirts dēļi ✓ Termo terases dēļi ✓ Masīvkoka grīdas dēļi ✓ Saunas apdares dēļi ✓ Saunas lāvas dēļi ✓ Saunas līstes ✓ Impregnēti žoga dēļi ✓ Virpoti mieti ✓ Dārza materiāli ✓ Līmētas koka plātnes ✓ Mēbeļu koka plātnes ✓ Skrūves un stiprinājumi ✓ Darba instrumenti ✓ Kurināmā koksne ✓ Koksnes briketes ✓ Granulas ✓ Nerūsējošā tērauda koka skrūves ārdarbiem ✓ Stiprinājumi un savienojumi ✓ Stūra leņķi ✓ HOLZ krāsošanas iekārtas ✓ Neredzamo stiprinājumu sistēma terasēm CAMO ✓ SENCO darba instrumenti

Torgy Baltic, SIA

Ozolnieki, Eglaines 13, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
Apraksts:

Metālapstrādes uzņēmums "Torgy Baltic" sevi ir veiksmīgi pierādījis vietējā tirgū un ar panākumiem eksportē produkciju. Nozarē darbojas jau 15 gadus. Mūsu ražošana ir aprīkota ar daudzveidīgām modernām iekārtām, un visus darbus izpilda augsti kvalificēts personāls. Pēc individuāla pasūtījuma vai jūsu rasējuma kvalitatīvi izgatavosim jebkuras sarežģītības metāla izstrādājumus, konstrukcijas un augstas precizitātes detaļas. Uzņēmums piedāvā metālapstrādes pakalpojumus – metināšana, lāzergriešana, ūdensgriešana, valcēšana, locīšana, virpošana, CNC frēzēšana, slapjā krāsošana, smilšu strūkla, digitālā uzmērīšana un Frosio III inspektora uzraudzību.

Artūrs Kurbatovs, juridiskie pakalpojumi

Raiņa 10-29, Jelgava LV-3001
Apraksts: Juridiskie pakalpojumi apstrīdēšanā, pārsūdzībā, pirmajā un otrajā tiesas instancē administratīvajās, administratīvo pārkāpumu un civiltiesiskajās attiecībās. Strādāju Rīgā, Pierīgā, Jūrmalā, Jelgavā vai attālināti. Vienlaikus neesmu aprobežots ar administratīvajām robežām. Komunicēju latviski, krieviski un angliski. Jurists Artūrs Kurbatovs - arī online konsultācijas.

Kompānija Avotiņi, SIA, Celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Jelgavā

Brankas, "Dumbrāji" , Cenu pagasts, Jelgavas nov., LV-3043
Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.

Onninen, SIA, Birojs Latgalē

Jelgavas 1b, Daugavpils LV-5404
Produkti un pakalpojumi:

SIA “Onninen” pārstāvētās nozares: *Ventilācijas, apkures, kondicionēšanas, santehnikas materiāli un iekārtas *Ārējie tīkli, kanalizācijas materiāli un risinājumi *Saules enerģijas risinājumi *Industriālās preces, nerūsējošā tērauda inženiertīkli un darba aizsardzības materiāli *Elektroapgādes materiāli, industriālais un ielu apgaismojums

SIA “Onninen” pakalpojumi Piedāvājam klientiem pilnu ciklu: *konsultācijas par projektiem, precēm un inženiertehniskiem risinājumiem būvniecības projektos; *mazumtirdzniecības veikalu tīkls Onninen Express; *preču un dažādu tehnisko risinājumu pārdošana; *instrumentu noma; *loģistikas pakalpojumi; *pēcpārdošanas serviss; *garantijas.

Laktro, SIA, Veikals

Raubēni, Rubeņu ceļš 60, Cenu pagasts, Jelgavas nov., LV-3002
Apraksts: SIA "Laktro" ir viens no nozīmīgākajiem lopkopības iekārtu un inventāra tirdzniecības, servisa un apkalpošanas uzņēmumiem Kurzemē. Pateicoties teicamam tehniskajam nodrošinājumam un zinošiem servisa speciālistiem, sniedzam ātrus un kvalitatīvus pakalpojumus. Izstrādājam projektus un konsultējam lauksaimniekus piena lopkopības iekārtu, kūts būvniecības jautājumos.

Igates betons, SIA

Aviācijas 18k, Jelgava LV-3004
Apraksts: Uzņēmums kopš 2008.gada nodarbojas ar transportbetona ražošanu, piegādi līdz objektam un pumpēšanu, pamata un saliekamo sienu bloku ražošanu, betona barjeru ražošanu un beramo kravu pārvadājumiem.

Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte

Lielā 2, Jelgava LV-3001
Apraksts: Latvijas Lauksaimniecības Universitāte. Pētījumu veicināšana un speciālistu apmācība lauksaimniecības jomā, mežsaimniecības un pārtikas zinātnē, sociālās zinātnēs, datorzinātnēs; konsultācijas graudkopībā un lopkopībā.

BCE, SIA, Kokmateriālu tirdzniecība

Viskaļu 78b, Jelgava LV-3008
Piedāvājam:: ✓ Zāģmateriālus; ✓ Apdares dēļus; ✓ C24 konstrukciju materiālu; ✓ Dēļus terasei, žogam vai grīdai; ✓ Granulas, kokskaidu briketes un skaldītu malku kurināšanai Par mums::

Mēs lepojamies, ka esam viens no lielākajiem zāģmateriālu un palešu piegādātājiem Eiropas Savienībā, Islandē, Norvēģijā. Mūsu ražotie un piegādātie materiāli ir augstākās kvalitātes. Īsākie piegādes termiņi pa sauszemi un jūru.

Sunergia, SIA

Gaujas 27, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Pakalpojumi: ✓ Saules paneļu parka ierīkošana ✓ Saules paneļu parka apkope ✓ Saules paneļu parka finansēšana ✓ Saules enerģija uzņēmumiem ✓ Saules enerģija mājsaimniecībām ✓ Saules paneļu jumts ✓ Saules paneļu nojumes automašīnām Saules paneļu risinājumi:

"SUNERGIA" ir atjaunojamās enerģijas risinājumu uzņēmums, kas plāno, projektē un uzstāda saules enerģijas parkus uzņēmumiem un mājsaimniecībām. Esam uzstādījuši neskaitāmus saules paneļu parkus Baltijas valstīs un esam gatavi parūpēties arī par jūsu saules paneļu parka par uzstādīšanu. Mēs sagatavosim visu nepieciešamo dokumentāciju, izprojektēsim saules paneļu parku, uzstādīsim to un parūpēsimies, lai jūs iegūtu vislabāko cenas un kvalitātes attiecību ar maksimālu jaudu. Pasaulē lielākie saules enerģijas risinājumu ražotāji mums ir uzticējuši tos pārstāvēt Baltijas un Skandināvijas valstīs. Tas ļauj mums piedāvāt labākas cenas un zemākas uzstādīšanas izmaksas mūsu klientiem.