Būvniecība, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Alfa risinājumi, SIA

Prūšu 3 k.2-86, Rīga LV-1057
Tāmēšana, demontāža, apdares darbi, iekšējie apdares darbi, celtniecība, celtniecības darbi, remonts, remonta darbi, fasādes darbi, ūdensapgāde, kanalizācija, ēku iekšējo komunikāciju darbi, betonēšana, betonēšanas darbi, ēku pamatu betonēšana, inženiertehniskie darbi, apkures sistēmas, ventilācija, ventilācijas sistēmas,
ZL.LV iesaka

Fundaments O, SIA

Ropažu 14 k.1-72, Rīga LV-1039
Apdares darbi, pilna cikla apdares darbi, ūdensapgāde, kanalizācija, ūdensapgādes sistēmas, kanalizācijas sistēmas, elektroapgāde, elektroapgādes sistēmas, elektroinstalācija, flīzēšanas darbi, špaktelēšana, mūrēšana, grīdu ieklāšana, griestu remonts, tapešu līmēšana, sienu līdzināšana, durvju remonts, durvju montāža, iekšdurvis,

Jumaka, SIA

Kalnciema 52, Rīga LV-1046
Tāmēšana, celtniecība, būvniecība , remonta darbi, renovācija, ēku remonts, ēku renovācija, inženierkomunikāciju

MKV Rich Holding, SIA

Lidoņu 19, Rīga LV-1055
Bruģēšana, tāmēšana, betona darbi ar pieredzi, betona zāģēšana, mūrēšanas darbi, drupināšanas darbi, būvgružu drupināšana, būvgružu izvešana, būvgružu izvešanas licence, metālkonstrukciju demontāža, kuģa vraku demontāža, ražošanas iekārtu demontāža.

Romualds Ivanovskis, IDV

Rīga
Apdares darbi, dzīvokļu un privātmāju apdares darbi, gremota darbi, ēku remonts darbi, dzīvokļu remonts, ofisu remonts, telpu demontāža, dzīvokļa demontāža, darbs ar reģipsi, grīdu ieklāšana, lamināta ieklāšana, grīdu remonts, flīzēšana, sienu krāsošana, špaktelēšana, tapešu līmēšana, griestu ieklāšana, griestu remonts, sienu remonts,

ACT, SIA

Upes 2, Rīga LV-1013
Tāmēšana, demontāža, betonēšana, betons, laukumu izbūve, grīdas, siltināšanas darbi, industriālās grīdas, apsildāmās grīdas, eksponētais betons, inženierkomunikācijas, komunikāciju un instalāciju izbūve, ūdensapgāde, kanalizācijas izbūve, koka karkasu izbūve, jumta darbi, pamatu betonēšana, apdares darbi, mūrēšanas darbi,

UKK Group, SIA

Rīga
Celtniecība, celtniecības darbi, būvniecība , pamatu ielikšana, keramzītbloku mūrēšana, gāzbetona mūrēšana

Yagi Development, SIA

K.Valdemāra 100, Rīga LV-1013
Pakalpojumi:: ✓ Jumta remonts, ✓ kapitālais remonts, ✓ komerciālā nekustamā īpašuma remonts, ✓ rūpniecisko grīdu remonts, ✓ stāvvietu remonts, ✓ mazstāvu būvniecība, ✓ projektēšana un dizains, ✓ iekārtu montāža. Par uzņēmumu:

SIA "YAGI Development" ir komerciālo un dzīvojamo nekustamo īpašumu objektu projektēšanas un būvniecības ģenerāluzņēmējs. Mūsu uzņēmums ir uzticams un profesionāls partneris būvniecības, inženiertehnisko un hidroizolācijas pakalpojumu tirgū Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.

Building House, SIA, hidroizolācijas darbi

Latgales 116, Rīga LV-1003
Apraksts:

"Building House" nodarbojas ar dažāda veida poliuretāna siltumizolāciju un hidroizolāciju. Siltinām un hidroizolējam māju bēniņus, jumtus, pamatus, grīdas, ārsienas un jebkuru citu virsmu. Veicam darbus gan lielos un apjomīgos objektos, gan mazākās dzīvojamās mājās. Mūsu darba procesā izmantojam Spānijā ražoto sertificēto un kvalitatīvo Tecnopol produkciju. Tecnopol ir kvalitatīva un videi maksimāli draudzīga poliuretāna un poliurīnvielas produktu līnija, kura nodrošina siltumizolāciju un hidroizolāciju ar augstu mehānisko un ķīmisko noturību. Vairāk informācijas par mūsu produktiem un to lietošanu atradīsiet mūsu mājaslapā.

Manex būve, SIA

Ulbrokas 7-24, Rīga LV-1021
Apraksts:

Mūsu būvuzņēmums "Manex būve" dibināts 2007. gada sākumā, tā darbības sfēra ir visdažādāko ēku būvniecība, rekonstrukcija un renovācija no būvatļaujas saņemšanas līdz nodošanai ekspluatācijā. Mūsu labākā reklāma ir labi paveikts darbs un apmierināti klienti. Tā kā uzņēmums nav liels, tad nestrādājam uz projektu kvantitāti, bet gan ar individuālu pieeju katram projektam, lai tas izdotos pēc katra pasūtītāja vēlmēm un iespējām.

ArcHouse, SIA

K.Barona 137-56, Rīga LV-1012
Par uzņēmumu:

SIA "ArcHouse" piedāvā veikt ēku daļu pārbūvi, t.i., pagraba pārseguma pastiprināšanu, telpu pārbūvi, balkonu pārbūvi, un citu ēkā nesošo konstrukciju pastiprināšanu. Uzņēmums papildus veic privātmāju būvniecību, fasādes siltināšanu, fasāžu renovāciju un dažāda veida iekšdarbus.

Box Homes Norge, SIA

Rājumsila 33, Rīga LV-1057
Apraksts:

Mēs piedāvājam kvalitatīvas moduļu mājas, kas var kalpot visdažādākajiem mērķiem. Mūsu uzņēmums izveidos tieši jūsu vajadzībām piemērotu moduļu māju. Mājas ražošanu mūsu profesionālajiem darbiniekiem aizņems vien dažas nedēļas, tajā tiks izmantoti tikai augstas kvalitātes materiāli un gatavā ēka tiks operatīvi uzstādīta jums nepieciešamajā vietā un laikā!

Jumta segumi, žogi, SIA, interneta veikals Buvniecibaletak.lv

Ātri un kvalitatīvi! 😊 👍
Dārzciema 60b, Rīga LV-1073
Produkti: ✓ Jumtu segumi ✓ Jumta piederumi ✓ Žogi ✓ Fasādes materiāli ✓ Citas būvniecības preces Pakalpojumi: ✓ Jauna būvniecība un renovācijas darbi ✓ Jaunu angāru projektēšana un būvniecība ✓ Produktu parametru pārbaudes

ARS būve, SIA

Duntes 10, Rīga, LV-1013
Apraksts:

Būvfirma SIA "ARS būve" ir licencēts, konkurētspējīgs celtniecības uzņēmums ar visaugstākā līmeņa darba kvalitātes un uzticama, precīza sadarbības partnera reputāciju. Mūsu ikdiena ir darbs vienā specializētā nozarē - pāļu pamatu izbūvē. Celtniecības darbi sevī ietver dažāda veida pāļu dzīšanu ar speciālu tehniku, atkarībā no grunts stāvokļa un objekta atrašanās vietas. Veicam kvalitātes kontroli - pāļu veseluma pārbaudi ar ultraskaņu, ģeoloģiskās izpētes atskaites ar griezumiem un pāļu statisko pārbaudi. Pastāvīgi un plānveidīgi veltām uzmanību uzņēmuma darbinieku apmācīšanai un kvalifikācijas celšanai.

Yourhouse, SIA

Rīgas 9-1, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Uzņēmums piedāvā::

* Visa veida pamatu būvniecība * Koka karkasu un paneļu māju montāžu * Jumta konstrukcijas montāža * Jumta seguma montāža * Logu, durvju montāža un apdare * Ēku arējā apdare, koks, metāls, betona vai cita materiāla plāksnes * Elektroinstalācija * Kanalizācija * Ventilācija * Apkures sistēma * Ēku iekšējā apdare * Žogi, sētas, vārti * Teritorijas labiekārtošana un apzaļumošana

DHG Construction, SIA

Zārdu 2a, Rīga, LV-1083
Mūsu pakalpojumi: ✓ Degvielas uzpildes stacijas ✓ Vispārēja celtniecība ✓ Aukstumiekārtu un ventilācijas sistēmas ✓ "Zviedru mājiņas" Būvē ar Daldehog:

Pašmāju celtniecības vadības uzņēmums ar saknēm Zviedrijā un plašu portfolio Austrumeiropā.

Nodarbojamies ar degvielas uzpildes staciju projektēšanu un būvniecību, kā arī ar vispārējo celtniecību un remontdarbiem, aukstumiekārtu un ventilācijas sistēmu instalāciju un apkalpošanu.

WWTP Latvia, SIA

Ulbroka, Acones 2a, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Notekūdeņu un attīrīšanas iekārtas:: ✓ BIO attīrīšanas iekārtas ✓ Attīrīšanas iekārtas privātmājām ✓ Attīrīšanas iekārtas ražotnēm un ciematiem ✓ Tilpnes ✓ Septiķa izbūve ✓ Ugunsdzēsības rezervuāri ✓ Naftas atdalītāji ✓ Tauku ķērāji ✓ Kompresori ✓ Smilšu atdalītājs ✓ Sūkņu stacijas

ABC Tech, SIA

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Apraksts:

"ABC Tech" ir Latvijas būvniecības uzņēmums. Piedāvājam būvniecības un nekustamā īpašuma apsaimniekošanas pakalpojumus visā Latvijas teritorijā. Profesionāli ierīkojam un atjaunojam hidroizolāciju. Veicam sanācijas darbus. Apdares darbi - reģipša sienu un elementu uzstādīšana, tapešu montāža, sienu un griestu špaktelēšanas darbi, apmešanas darbi, fasādes siltināšanas darbi, sienu, griestu, grīdas, koka, fasādes krāsošanas darbi u.c.

Royal būve, SIA

Krūzes 3-5, Rīga LV-1046
Būvniecības pakalpojumi:: ✓ Industriālā būvniecība ✓ Rekonstrukcija un renovācija ✓ Apdares darbi ✓ Fasādes darbi Celtniecības uzņēmums:

Ar būvniecību nodarbojamies no 2012. gada. Gadu gaitā esam sakrājuši lielu pieredzi dažādu objektu būvniecībā. Sadarbojamies gan ar juridiskām, gan fiziskām personām. Mēs saviem klientiem varam sniegt pilna būvniecības cikla pakalpojumus. Sniedzam būvniecības pakalpojumus visā Latvijas teritorijā. Mums ir arī starptautiska pieredze, sniedzot ēku renovācijas pakalpojumus ārpus Latvijas.

KAN, SIA

Braslas 24, Rīga, LV-1035
Mēs piedāvājam visu veidu celtniecības darbus:: ✓ betonēšanas darbi ✓ ķieģeļu mūrēšana ✓ metāla konstrukcijas montāža ✓ iekārtu montāža ✓ cauruļvadu montāža ✓ reģipša sistēmas konstrukcijas ✓ sendvič paneļu montāža ✓ jumta ierīkošanas darbi ✓ apdares darbi