Būvtehnikas noma, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Daugavpils būvmehanizācija, SIA

18.novembra 105-416, Daugavpils LV-5404
Autokrānu noma . Ekskavatori. Ekskavatoru noma . Buldozeri. Buldozeru noma ., Celtniecības tehnika, tehnikas noma Latgalē. Latgale. Rēzekne. Ludza. Ilūkste. Jēkabpils. Preiļi.

EJ Trans, SIA, traktortehnikas noma, iekrāvēji, ekskavatori

traktortehnikas noma, iekrāvēji, ekskavatori
Rumbula, Latgales 503, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2121
Traktortehnikas noma , kāpurķēžu ekskavatoru noma , iekrāvēju noma , pašizgāzēju noma , būvtehnikas noma , pašizgāzēju noma , ekskavatoru pakalpojumi, pašizgāzēju pakalpojumi, būvtehnika, būvtehnikas noma , būvtehnikas

Erde VS, SIA

Vandzene, "Greizumi" , Vandzenes pagasts, Talsu nov., LV-3281
Celtniecības tehnikas noma , celtniecības tehnika, būvtehnikas noma , būvtehnika., Konteineru noma . Konteineru noma Talsi.

Eurotehnika, SIA

"Nagliņas" , Krustpils pagasts, Jēkabpils nov., LV-5204
Apraksts: Vēršoties kompānijā “Eurotehnika”, jūs varēsiet iznomāt mūsdienīgu, modernizētu būvtehniku no vadošajiem Eiropas ražotājiem. Mēs esam gatavi piedāvāt jums specializētus operatorus, kas profesionāli veiks visus nepieciešamos darbus. Jau vairākus gadus piedāvājam būvniecības tehnikas pakalpojumus visā Latvijas teritorijā, kā arī veic nogāžu un būvbedru nostiprināšanu ar metāla vai PVC atbalsta rievsienu paneļiem, kurus varam gan atstāt kā paliekošu atbalsta sienu vai izīrēt uz darbu veikšanas periodu, kas ļauj samazināt būvniecības izmaksas.

GEOTRAKTORS, SIA

Čiekurkalna 4.šķērslīnija 9, Rīga LV-1026
noma , būvtehnikas noma , frontālie iekrāvēji, riteņu ekskavatori, kāpurķēžu ekskavatori, grunts veltņi, , pašizgāzēju pakalpojumi, būvtehnika, būvtehnikas noma , būvtehnikas pakalpojumi, traktori, traktortehnikas

GSV būvtehnika, SIA

Tīraine, Jelgavas ceļš 34 k.2-26, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
Celtniecības tehnika un iekārtas; noma

Greising Latvia, SIA, Metināšanas iekārtas, Automatizācija

Ganību dambis 7 k.1, Rīga LV-1045
Metināšanas iekārtas, metināšanas aparāti, strāvas ģeneratoru tirdzniecība, ģeneratori, automātiskās aptumšošanās metināšanas maskas, MMA, MIG/MAG, TIG multifunkcionālie metināšanas invertori, plazmas griešanas iekārtas, ūdens dzesēšanas iekārtas, MIG/MAG metināšanas traktori, rotējošie galdi un pozicionieri, tvertņu rotēšanas

HCT Automotive, SIA

Vienības gatve 181, Rīga LV-1058
Būvtehnika, būvtehnikas noma , serviss, eļļa, eļļas maiņa, ventilācijas un metināšana iekārtas, metināšanas, Torņi, torņu noma , serviss. Treileri, treileru noma , serviss.

HETA-būve, SIA

Dumpu 13, Madona, Madonas nov., LV-4801
BOBCAT tehnikas noma . Traktortehnikas īre, noma : Fiat Cobelco SH45, Bobcat S650, Kramer Allrad 380., Celtniecības tehnikas noma Madonā. Būvtehnikas noma .

IMK, SIA

Zāģu 2, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
pasūtīsana, pārdosana no 350 EUR kvadrātmetrā, kokmateriāli manipulatora, ekskavatora pakalpojumi, būvtehnikas , noma ..
1

INModul, SIA, moduļu telpu noma, ražošana

Rīgas 6-17a, Olaine, Olaines nov., LV-2114
Pakalpojumi:: Pēc pieprasījuma iznomājam un pielāgojam klienta vajadzībām pārvietojamos moduļus - ofisa telpas, sanitāro mezglu telpas, strādnieku ģērbtuves, jūras konteinerus, sarga posteņus, glabātuves. Piedāvājam visa veida būvtehnikas instrumentu, sastatnes un pārvietojamā mobilā žoga nomu, kā arī pēc klienta pieprasījuma uz vietas veicam montāžas un demontāžas darbus. Konsultējam loģistikas pakalpojumos.
  • 1 Celtniecības tehnika un iekārtas; noma

INTRAC Latvija, SIA, Rēzeknes filiāle

Meža 1, Rēzekne LV-4601
Apraksts: SIA INTRAC Latvija ir zviedru uzņēmuma INTRAC Group AB meitas uzņēmums Latvijā. INTRAC Latvija ir industriālās un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecības un pēcpārdošanas apkalpošanas uzņēmums Latvijā. Mūsu klienti strādā mežizstrādes, lauksaimniecības, celtniecības un rūpniecības jomās. Mēs sadarbojamies ar pasaules vadošajiem tehnikas piegādātājiem un nodrošinām kvalificēta tehniskā personāla pakalpojumus. INTRAC Latvija ir vadošais uzņēmums tā pārstāvēto produktu tirgus segmentos. Tas apliecina klientu ticību mums un mūsu sniegtajiem pakalpojumiem.

INTRAC Latvija, SIA, Rīgas filiāle

Latgales 458, Rīga LV-1063
Produkti: ✓ Celtniecības un ceļu būves tehnika ✓ Iekrāvēji ✓ Dakšveida un teleskopiskie iekrāvēji ✓ Autoiekrāvēji ✓ Noliktavu tehnika ✓ Lauksaimniecības traktori un kombaini ✓ Harvesteri un forvarderi ✓ Mežizstrādes tehnikas aprīkojums un mērinstrumenti ✓ Aprīkojums tehnikai ✓ Rezerves daļas tehnikai (oriģinālās un alternatīvās) ✓ 24h serviss tehnikai

INTRAC Latvija, SIA, Saldus filiāle

"Rīgas-Liepājas šoseja 97" , Saldus pagasts, Saldus nov., LV-3862
Būvtehnikas tirdzniecība. Būvtehnikas rezerves daļas. Cēlējiekārtu noma . Ekskavatori., Būvtehnikas un meža tehnikas serviss. Būvtehnikas un meža tehnikas remonts.

INTRAC Latvija, SIA, Valmieras filiāle

Mūrmuižas 11, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Būvtehnikas tirdzniecība. Būvtehnikas rezerves daļas.Cēlējiekārtu noma . Ekskavatori., Būvtehnikas un meža tehnikas remonts.Mežtehnikas operatoru apmācība. Meža mērinstrumenti.

IST-Rīga, SIA

Pelni naudu ar KAESER kompresoru ©
"Jaunpriedoļi" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
Apraksts: KAESER piedāvā produktus, pakalpojumus un pilnīgas sistēmas, kas paredzētas pneimatiskās enerģijas ģenerēšanai, apstrādei un piegādei. Šo sistēmas risinājumu mērķis ir optimālas ekonomijas un efektivitātes sasniegšana.
2

ITHAL SIA, Auto celtņa noma

Ganību dambis 25d, Rīga, LV-1005
Par uzņēmumu: ITHAL SIA nodarbojas ar augstas kvalitātes pacelšanas tehnikas nomu klientiem nepieciešamajā laikā un vietā. Tiek piedāvāti mobilie celtņi, autokrāni, ceļamkrāni, pacēlāji un autoceltņi ar celtspēju no 35 līdz pat 500 tonnām. Latvijas tirgū uzņēmums darbojas kopš 2006. gada.
  • 2 Celtniecības tehnika un iekārtas; noma

Imola, SIA

Zemes 1-1, Rīga, LV-1082
Kravu pārvadājumi, transports, transporta pakalpojumi, Kravas, loģistika, logistics, piekabes būvtehnikas , , būvtehnikas noma . frontālie iekrāvēji, ceļamkrāns, ekskavators, manipulators - noma .

JD Mārketings, SIA

Rītausmas 2, Rīga LV-1058
Mēs piedāvājam šādus nomas un pārdošanas pakalpojumus:: ✓ Fasādes sastatnes ✓ Modulārās sastatnes ✓ Pārvietojamie torņi ✓ Mobilais žogs ✓ Pagaidu jumti ✓ Skatuves un tribīnes ✓ Sieti un plēves ✓ Montāža un demontāža ✓ Kāpņu torņi

Kalnāju būvnieks, SIA

Kolna Ančupāni, "Kalnāji" , Vērēmu pagasts, Rēzeknes nov. LV-4604
Ekskavatori, ekskavators, ekskavatoru noma , dīķu rakšana, meliorācijas darbi, aku grodi, ceļu būve, būvlaukumu, , Latgalē, būvtehnika Rēzekne, Rēzeknē, Latgalē, traktortehnika Rēzekne, Rēzeknē, Latgalē, tehnikas noma