Bankas, visā Latvijā

Drukāt

Ervi I, SIA, grāmatvedības pakalpojumi Ventspilī

Kuldīgas 26, Ventspils, LV-3601
Pakalpojumi:: ✓ Ienākošo, izejošo dokumentu apstrāde ✓ Bankas dokumentu apstrāde ✓ Kases dokumentu apstrāde ✓ Avansa atskaišu sagatavošana un apstrāde ✓ Pamatlīdzekļu uzskaite un apstrāde ✓ Algas un nodokļu sagatavošana un apstrāde ✓ Atskaišu sagatavošana un iesniegšana VID ✓ Atskaišu sagatavošana un iesniegšana CSP ✓ Gada pārskatu sagatavošana un iesniegšana VID ✓ Saimnieciskās darbības uzskaite un apstrāde pašnodarbinātām personām ✓ Nodokļu atskaišu sagatavošana privātpersonām

Daiga Freiberga, grāmatvedības pakalpojumi

Mucenieku 30a-3, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts:

Grāmatvedības uzskaites kārtošana dažādām uzņēmējdarbības formām. Konsultēšana grāmatvedības uzskaites un nodokļu jautājumos. Deklarāciju izstrāde, gada pārskatu sagatavošana un iesniegšana VID. Grāmatvedības pakalpojumi, grāmatvedība Latvijā, Kurzeme, visā Latvijā. 

Latvijas Tālrunis, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Digitālais mārketings:

Pilna servisa digitālais mārketings nelieliem un vidējiem uzņēmumiem. Palīdzam izstrādāt digitālā mārketinga stratēģiju un sasniegt biznesa mērķus jau vairāk nekā desmit tūkstošiem Latvijas uzņēmumu. Nodrošinām tādus digitālos pakalpojumus kā mājaslapu izstrāde un uzturēšana, E-komercija, SEO mājaslapu optimizēšana apmeklētājiem, biznesa profilu izstrāde un uzturēšana, biznesa profilu pārvaldība, Google Ads reklāmas, Google Business Profile reklāmas, Facebook reklāmas, Facebook satura veidošana, Instagram satura veidošana, Linkedin satura veidošana, video saturs, Firmas.lv segmentēto datu atlase un citus. Piedāvājam ne vien pakalpojumu izstrādi, bet arī efektīvu uzturēšanu, veicot nepieciešamos uzlabojumus un nodrošinot regulāras atskaites par paveikto. Latvijas Tālruņa pārvaldībā ir arī vairāki uzziņu un informatīvie mediji - informācijas portāli 31 Latvijas pilsētai Pilseta24.lv, biznesa uzziņu portāls ZL.lv, būvniecības nozares portāli ABC.lv un building.lv, veselības portāls Medicine.lv un eksporta nozares portāls balticexport.com.

Brīvais Vilnis, AS

Ostas 1, Salacgrīva, Limbažu nov. LV-4033
Augstas kvalitātes zivju konservu ražotājs:

AS "BRĪVAIS VILNIS" ražo gardākos zivju konservus pasaulē, izmantojot labāko, ko jūra un okeāns var sniegt. Pastāvīgi pilnveido ražošanas procesus atbilstoši jaunākajiem sasniegumiem pārtikas ražošanas tehnoloģijā, lai nodrošinātu augstāko kvalitāti un izcilu produkta garšu. "BRĪVAIS VILNIS" galvenais mērķis ir izveidot stiprāko zīmolu starp zivju pārstrādes uzņēmumiem Baltijā un NVS valstīs, piedāvāt ekskluzīvu Latvijā ražotu produkciju vietējā un ārvalstu tirgū. Ilggadējā pieredze, uzlabotā tehniskā bāze, kā arī izglītotie un kvalificētie darbinieki nodrošina produkta izcilu vērtību.

PNB banka, AS

Raiņa bulvāris 11, Rīga, LV-1050
Bankas , noguldījumi, depozīti, seifi, pensiju 2. plāns, pensiju plāni, dāvanu kartes, norēķinu kartes, , kredītkartes, Norvik Bankas ELKOR kredītkarte, pilsētnieka bankas karte, UNlstream pārskaitījumi, starptautiskie

SEB banka

Valdlauči, Meistaru 1, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-1076

Bankas Baltija Kreditoru Apvienība,

Ieriķu iela 60 – 65, Rīga, LV-1084
Informācija no uzņēmumu reģistra

SEB banka, Alfas filiāle

Brīvības gatve 372, TC "Alfa", Rīga, LV-1006

SEB banka, Dammes filiāle

Kurzemes prospekts 1a, TC "Damme", Rīga, LV-1067

SEB banka, Dienvidu filiāle

Valdlauči, Meistaru 1, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-1076