Banketi

Drukāt
Banner 1050x80

Liepa A.V., SIA

Rīgas 14, Liepāja LV-3401
Banketi . Ēdināšana pakalpojumi. Galdu klāšana, Uzkodas banketi , Ēdināšanas uzņēmumi., ēdnīcas telpās, kāzas, kāzu mielasti, galdu klāšana Liepājā, banketu zāle, banketi , izlaidumu, banketu

Mikrokultūra

Rudzrogu 1, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Uztura bagātinātāji, uztura bagātinātāju ražošana, vitamīni, minerālvielas, aminoskābes, augu preparāti, dabas veltes, vieglai dzīvei, ilgtspējīgai dzīvei, veselība, bezrecepšu zāles, dabas zāles, dabas medikamenti, dabīgās zāles, holesterīns, holesterīna pazemināšana, augsts holesterīns, aknu funkciju uzlabošana, holesterīna

Fotogrāfs Nauris Slokenbergs

Stacijas 12a, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
  Grūtnieču fotosesija, punča fotosesija,indivduālā fotosesija, privātā fotosesija, buduāra fotogrāfs, izlaiduma fotografs, izlaidums bernudarza, Fotogrāfs Valmierā, foto studija Valmierā, foto pakalpojumi Valmierā, foto, fotogrāfs, fotogrāfi. Foto pakalpojumi, fotopakalpojumi, foto studija, foto studijas. Kāzu fotogrāfs, kāzu

Zvaigznītes, ZS, Viesu māja pie Aiviekstes upes

"Zvaigznītes" , Indrānu pagasts, Madonas nov., LV-4826
Naktsmītne, naktsmājas, nakšņošana Lubānā, Meirānos, pie Aiviekstes. Viesu māja, nams Zvaigznītes, vietu skaits 10 personas. Brīvdienu māja. Atpūtas vieta pie Aiviekstes upes. Telšu (telts) vietas ainaviskā pļavā ar ozoliem. Makšķerēšana Aiviekstē. Izbraucieni, vizināšanās ar laivu Aiviekstes upē. Laivas noma (3 euro/h). Pirts, sauna

Dēseles Dzirnavas

"Dēseles Dzirnavas" , Embūtes pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3436
komplekss, aktīva atpūta, svinību zāles, svētku organizēšana, svinību organizēšana, konferenču zāles, banketi

Corner's

Elizabetes 83/85-, Rīga LV-1050
"Corner's", garšīgi paēst, banketi . izbraukumu ēdināšana., Izbraukuma banketi . Šefpavārs Mārtiņš Zelmenis. korporatīvo pasākumu ēdināšana. Banketi .

Burtakas, SIA, Atpūtas komplekss, viesu nams Vidzemē

"Burtakas" , Straupes pagasts, Cēsu nov. LV-4152
Banketi , pirts, viesu nams, atpūtas, sporta komplekss, viesu māja, viesu nams, nakšņošana, ēdināšana,, atpūta darba kolektīviem, ģimenei ar bērniem, pie ūdens, bankets, banketi , banketu, viesību, svinību

Ērmanītis, kafejnīca

Saules 16, Ventspils, LV-3601
Piedāvājam:: ✓ Banketi ✓ Galda klāšana ✓ Telpu rezervācija ✓ Svētku svinēšana ✓ Pusdienas ✓ Brokastis ✓ Saldās uzkodas ✓ Sāļās uzkodas ✓ Aukstais galds ✓ Vakariņas 

Sofī Tūre, SIA, Ceļojumu tūroperators, aviobiļetes, privātie čarterlidojumi

Turpinām strādāt klātienē!
Tērbatas 73, Rīga LV-1001
Dāvanu karti vari izmantot, iegādājoties kādu no tūrisma aģentūras SOFI TŪRE pakalpojumiem:: ✓ Jebkurš kompleksais ceļojums (no Sofitūre, Novatours, Tez Tour, Alida Tour, Fiji-Travel,  Interlux travel, TUI, Coral travel Latvia) ✓ Jebkurš individuāls ceļojums, ✓ Privātie čarterlidojumi, lidmašīnu noma, ✓ Aviobiļetes uz visiem galamērķiem, ✓ Viesnīcu numuru rezervēšana visā pasaulē, ✓ Automašīnu nomas organizēšana, ✓ Transfēru nodrošināšana, ✓ Vīzas noformēšana, ✓ Ceļojumu apdrošināšana, ✓ Komandējumu organizēšana, ✓ Konferenču organizēšana.

Vecrīga, atpūtas kuģītis

Rīga
Apraksts:

Atpūtas kuģītis "Vecrīga" - modernākais un populārākais pasažieru kuģītis Latvijā spēj uzņemt līdz pat 150 pasažieriem. Mēs piedāvājam 1 stundas garumā izbaudīt "Rīgas panorāmas reisu" pa Daugavu, un tikai mūsu kuģītis piedāvā "Saulrieta reisus", kas ilgst 2.5 h, kuru laikā mēs dodamies uz Jūras vārtiem, kur Baltijas jūra satiekas ar Daugavu. Mēs piedāvājam Atpūtas kuģīša "Vecrīga" un Kanāla kuģīšu "AMBER RĪGA", "AURORA" un "ANNABELLA”, "ARABELLA" nomu.

ZL.LV iesaka

Grill Garden, SIA, Grildārzs

Nometņu 58, Rīga LV-1002
Apraksts:

Mūsu "Grildārzs" ir lieliska vieta dažādiem pasākumiem un svinībām – banketiem, kāzu mielastiem, dzimšanas dienu svinībām, korporatīviem pasākumiem, prezentācijām, semināriem. Mēs gādāsim lielisku atmosfēru ģimenes saietiem, draugu ballītēm un romantiskām vakariņām. Uz oglēm grilētie ēdieni un lieliskā virtuve apmierinās jebkuru gaumi. Katru dienu pieejams pusdienu piedāvājums.

INTERLUX Travel, SIA

Skolas 9, Rīga LV-1010
Piedāvājumā: ✓ Ceļojumi ar lidmašīnu

Ceļojums ar lidmašīnu ir ātrākais un ērtākais veids, kā nokļūt izvēlētajā galamērķī, lai apskatītu un izbaudītu interesantākās vietas. Izvēlies sev piemērotāko piedāvājumu!

✓ Ceļojumi ar autobusu

Ceļojums ar autobusu dod iespēju viena brauciena laikā apskatīt vairākas valstis. Apceļojiet ar autobusu visu Eiropu – no Skandināvijas līdz pat Pirenejiem!

✓ Kruīzi

Atklājiet jūras ceļojumu burvību! Dodieties ceļojumā ar kruīza kuģi un izbaudiet aizraujošu atpūtas un izklaides programmu.

 

Labās balvas, SIA

Ganību dambis 25p, Rīga LV-1005
Piedāvājumā:: ✓ Kausi ✓ Medaļas ✓ Stikli ✓ Lentas ✓ Piekariņi ✓ Statuetes ✓ Kastītes ✓ Šķīvji ✓ Diplomi ✓ Sacensību numuri ✓ Apdruka ✓ Alternatīvie apbalvojumi Specializācija:: Piedāvājums ir piemērots jebkurai gaumei. Medaļas un kausi ir pieejami visādos izmēros, kā arī dažāda dizaina. Ir iespējams pasūtīt gan platās, gan šaurās lentas. Stiklus piedāvājam dažādās formās, tikpat dažādas ir arī statuetes. Plašs piedāvājuma klāsts diplomiem – tos iespējams pasūtīt gan pēc mūsu piedāvātajiem dizainiem, gan arī pēc paša dizaina. Alternatīvajos apbalvojumos ietilpst pildspalvas, piespraudītes, paliktņi un pat termosi. Iesakām sekot līdzi kolekcijas izpārdošanai, lai pasūtītu vēlamos apbalvojumus par vēl izdevīgāku cenu!

Jaunpils alus, SIA

Jaunpils, "Šķūnis Baltais Centrā" , Jaunpils pagasts, Tukuma nov., LV-3145
Par uzņēmumu: Jaunpilī atvērta alus darītava! Piedāvājam alu baudīt uz vietas bārā, kā arī iegādāties līdzņemšanai veikalā. Nelielos daudzumos sākam piedāvāt mūsu produkciju arī kafejnīcām, krodziņiem, restorāniem, veikaliem. Ekskursijas pa alus darītavu un alus degustācija grupām no 5 cilvēkiem. Veikals ‘’Jaunpils alus’’ atrodas Tukumā, Kurzemes ielā 36. Pie mums veikalā ir iespējams iegādāties Jaunpils alu, kā arī citus Latvijā ražotus produktus.
ZL.LV iesaka

Diogens audio, SIA

Partizānu 47, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts: SIA "Diogens audio" sniedz skaņu, gaismu, pārvietojamo skatuvju uzstādīšanas pakalpojumus koncertos, mūzikas festivālos, pilsētas svētkos un citos kultūras pasākumos visā Baltijā, kā arī tirgo skaņu un gaismu iekārtas un nodrošina to servisu, veic stacionāru skaņu un gaismu sistēmu projektēšanu un montāžu klubiem, kultūras namiem, baznīcām, sporta kompleksiem, veikaliem u.c.

Sharky, sporta klubs, sporta nodarbības

Krones 56, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Aktuāli un svarīgi: Projekts Sporta klase: Projekts ir vērsts uz VFS attīstību bērniem. Projekta ietvaros skolēni nodarbojas ar dažādiem sporta veidiem, attīstās fiziski, iegūst stabilu pamatu turpmākai sportiskai attīstībai un vispārējai veselībai. Projektā darbojas profesionālu treneru komanda, sporta ārsts, fizioterapeits. Programmas mērķis: uzlabot bērna fiziskās īpašības atbilstoši viņa vecuma grupai, stimulēt un sagatavot viņu aktīvam dzīvesveidam, vienlaikus izvērtējot tā spējas konkrēta sporta veida izvēles perspektīvā. Programmu ir licencējis un apstiprinājis Izglītības kvalitātes valsts dienests (IKVD) un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RDIKSD).

Balons Tev, SIA

Brīvības gatve 401c, Rīga LV-1024
Apraksts:

 "Balons Tev" – vieta, kur baloni iegūst jaunu dimensiju un padara jebkuru svinību neaizmirstamu. Mēs esam speciālizējušies balonu tirdzniecībā, piedāvājot plašu klāstu ar kvalitatīviem un radošiem baloniem bērnu ballītēm, svinībām un citiem pasākumiem. Izvēlies no mūsu plašā sortimenta bērnu iemīļotos tēlus un krāsas. Piedāvājam gan vienkāršus, gan personalizētus risinājumus, lai katrs bērns saņemtu savu īpašo balonu. Mūsu radošais komandas darbs pārvērš parastus balonus par patiesiem mākslas darbiem. Saskaņā ar pasūtījumu veidojam tematiskas kompozīcijas, kas padara ikvienu pasākumu un svinības unikālas. Mēs radām īstu burvību. Pasūtiet mūsu balonu pārsteigumu kasti, kas pilna ar krāsainiem un izsmalcinātiem baloniem, lai pārsteigtu jūsu mīļos cilvēkus. "Balons Tev" – kur katrs notikums sākas ar krāsainiem baloniem un beidzas ar smaidu uz jūsu sejas!

Flora plus Imanta, ziedu bāze

Kleistu 18c, Rīga LV-1067
Ziedu veikals Rīgā Imantā piedāvā:: ✓ Griestie ziedi, ziedu pušķi, štrausi: Rozes, Krūmrozes, Lillijas, Neļķes, Gerberas, Amariļļi, Tulpes, Frēzijas, Hiacintes, Kallas, Krizantēmas, Lizantes ✓ Puķes podos: Alpu vijolītes, Ziemassvētku kaktuss, Amarillis podos, Acālijas, Hiacintes podos, Puansetijas - Ziemassvētku puķe, Orhidejas, Kaktusi, Tūjas,  Istabas augi, Telpaugi, Palmas, Citrusaugi podiņos, Ziedu kompozīcijas ✓ Floristikas materiāli, dāvanas: Bērnu mīkstās rotaļlietas, Apsveikuma kartiņas, Vāzes, Sveces, Krājkasītes, Naudas konverti, Mākslīgie ziedi, Dekori, Dāvanu saiņošana, Lentes.

Flora plus Ziepniekkalns, ziedu bāze

Valdeķu 39, Rīga LV-1058
Ziedu veikals Rīgā Ziepniekkalnā piedāvā:: ✓ Grieztie ziedi, ziedu pušķi, štrausi: rozes, krūmrozes, lillijas, neļķes, gerberas, amariļļi, tulpes, frēzijas, hiacintes, kallas, krizantēmas, lizantes. ✓ Puķes podos: Alpu vijolītes, Ziemassvētku kaktuss, amarillis podos, acālijas, hiacintes podos, puansetijas - Ziemassvētku puķe, orhidejas, kaktusi, tūjas, istabas augi, telpaugi, palmas, citrusaugi podiņos, ziedu kompozīcijas. ✓ Floristikas materiāli, dāvanas: bērnu mīkstās rotaļlietas, apsveikuma kartītes, vāzes, sveces, krājkasītes, naudas konverti, mākslīgie ziedi, dekori, dāvanu saiņošana, lentes.
Jubilejām, kāzām, korporatīvajiem pasākumiem un mazām sirsnīgām svinībām ģimenes vai draugu lokā uzņēmumi piedāvā piemērotas telpas, personalizētu ēdienkarti, telpu noformēšanu un laipnu apkalpošanu. Iespējama arī banketu galdu klāšana jūsu īpaši izvēlētajā svinību vietā. Piedāvā cienastus arī semināriem, konferencēm un prezentācijām.