Banketi

Drukāt
Banner 1050x80

Gaisa prieks, SIA

Emīlijas Benjamiņas 16, Rīga LV-1050
Pasākumu organizēšana, atribūtika

Gaisma, kafejnīca - veikals

Kroņauce, "Gaismas" , Tērvetes pagasts, Dobeles nov. LV-3730
Kafejnīca Tērvetē, Kroņaucē, brokastis, pusdienas, vakariņas, ēdināšana, banketi , jubilejas, svinības, viesības, bēru mielasti, ēdināšanas uzņēmumi, ģimenes svinības, semināri, prezentācijas, izbraukuma banketi

Gaisma, viesu nams

Kroņauce, "Gaismas" , Tērvetes pagasts, Dobeles nov. LV-3730
Kafejnīca Tērvetē, Kroņaucē, brokastis, pusdienas, vakariņas, ēdināšana, banketi , jubilejas, svinības, nbsp;bēru mielasti, ēdināšanas uzņēmumi, ģimenes svinības, semināri, prezentācijas, izbraukuma banketi

Gardi gan, kafejnīca

Viestura 6a, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Bērnu dzimšanas dienas, bērnu dzimšanas dienas ballītes, kāzu banketi , ēdienu piegāde vasaras nometnēm, Sportistu, tūristu grupu ēdināšana, banketi , bistro, mājas tortes, tortes pasūtīšana, ēdināšana, gardi

Gardi, kafejnīca

Eleja, Bauskas 3, Elejas pagasts, Jelgavas nov., LV-3023
Kafejnīca, Kafejnīca Elejā, Banketu zāle, Kompleksās pusdienas, Ēdieni uz vietas, Ēdieni līdzņemšanai, pusdienas, uzkodas, smalkmaizītes, pīrādziņi, salāti, deserti, zupas, otrie ēdieni, gardi ēdieni, banketu rīkošana, banketu galdi, galdu klāšana, telpas svinībām, izbraukumu ēdināšana, ēdienu piegāde, Kafejnīca Gardi, Gardi Elejā

Gardumgardi, kafejnīca

Vienības gatve 109, Rīga, LV-1058
Apraksts: Pusdienu restorāns. Banketi. Izbraukuma ēdināšana.

Gardums, SIA

Rīgas 71a, Gulbene, Gulbenes nov., LV-4401
Izbraukuma banketi . Kafija. Tēja. Bārs, kāzu tortes, kāzu tortes pēc pasūtījuma.

Gardumu Fabrika, SIA

A.Deglava 69d, Rīga LV-1082
Piedāvā tirdzniecībā un pieņem pasūtījumus, salāti, (dažāda veida – Korejas, dārzeņu, gaļas u.c. gaļas izstrādājumi – gaļas ruletes, auksto gaļu, no gaļas, zivīm, kotletes, karbonādes, līdakas kotletes, pastētes, kupāti, tīteņi, (svaigi, apcepti). Šašliks (vistas, cūkgaļas, uz pasūtījumu jērgaļas). Mājražotāju gaļas produkcija piedāvā

Garāža, restorāns-bārs

Aldaru 10, Rīga LV-1050
Apraksts: Viskija bārs-restorāns "Garāža" ir neparasta vieta mazajā Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt izcilu maltīti, ekskluzīvu Single Malt viskiju piedāvājumu, reibinošus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus. Te ātri vien vari justies kā savējais, gan satiekot draugus pie alus kausa, gan baudot romantiku, gan viesiem izrādot Vecrīgas interesantākās vietas.

Garšu galerija, SIA

Pasta 1, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Kafejnīca, ēdnīca, ēdienu piegāde, pusdienas, pasākumu apkalpošana, banketi , izbraukuma banketi , izbraukuma

Gaujas ielas apartamenti

Gaujas 11-32, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Viesnīcas

Gold Barbell, sporta klubs

"Reķi" , Dobeles pagasts, Dobeles nov., LV-3701
peldvieta, peldvietas, pirts, sauna, saviesīgi, svinīgi, sporta pasākumi, spēles, kāzas, jubilejas, banketi

Grand Latgale, SIA

Atbrīvošanas aleja 98, Rēzekne LV-4601
Viesnīca, Viesnīcas numuri, Restorāns "Latgale", bārs. Atpūta Latgalē. Telpu noma. Telpas ofisiem, ofisam. Svinību, konferenču zāles, viesnīcas numuri dažādās kategorijās, banketu – konferenču zāles, picērija, skaistumkopšanas salons, medicīnas centrs, ģimenes izklaides centrs, ofisu centru ar telpu nomas iespējām.

Grašu pils, SIA, Viesnīca

"Grašu Pils" , Cesvaines pagasts, Madonas nov. LV-4871
Apraksts:

Viesnīca Grašu Pils ir iekārtota 18. gadsimta muižas ēkā un atrodas klusā vietā Latvijas laukos netālu no 4km Cesvaines. Viesnīcu ieskauj skaists franču baroka parks. Uzdāviniet sev brīnišķīgu nakti mājīgās, eleganti mēbelētajās istabās un pamostieties kopā ar sauli un putnu dziesmām ērtās dabīgā koka gultās!

GreenFlee, SIA

Babīte, Rožu 2-14, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2101
ZL.LV iesaka

Grill Garden, SIA, Grildārzs

Nometņu 58, Rīga LV-1002
Apraksts:

Mūsu "Grildārzs" ir lieliska vieta dažādiem pasākumiem un svinībām – banketiem, kāzu mielastiem, dzimšanas dienu svinībām, korporatīviem pasākumiem, prezentācijām, semināriem. Mēs gādāsim lielisku atmosfēru ģimenes saietiem, draugu ballītēm un romantiskām vakariņām. Uz oglēm grilētie ēdieni un lieliskā virtuve apmierinās jebkuru gaumi. Katru dienu pieejams pusdienu piedāvājums.

GunsnLasers, SIA

Mārkalnes 10, Rīga LV-1024
"GUNSnLASERS” piedāvājums:: ✓ lāzerpeintbols jeb lāzertags; ✓ peintbols; ✓ reball jeb peintbols ar gumijas bumbiņām; ✓ elektrokartingi; ✓ virtuālā realitāte; ✓ airsoft.

“GUNSnLASERS” darbojas jau vairākus gadus, tādēļ zina, kā noorganizēt lielisku ballīti bērniem, vecpuišu un vecmeitu ballītes, korporatīvos pasākumus, klases ekskursijas un citus svētkus. Izklaides parkā strādā atsaucīgi un draudzīgi instruktori.  

Pēc pasākuma aktīvās daļas atpūtu iespējams turpināt labiekārtotās atpūtas istabās vai piknika vietās ar galdiem, grilu, nojumi. Droši vari ņemt līdzi savus ēdienus un dzērienus bez papildu maksas. “GUNSnLASERS” ir parūpējušies par visu, lai nodrošinātu Tev izcilu izlaidi.  

“GUNSnLASERS” izklaides parki atrodas trīs dažādās lokācijas Rīgā:

✓ Mārkalnes ielā 10, Juglā (iekštelpas) - lāzerpeintbols, elektrokartingi, virtuālās realitātes istaba, reball un airsoft; ✓ Viestura prospektā 2, Mežaparkā (ārā) - lāzerpeintbols, peintbols un airsofts; ✓ Šampētera ielā 1, Šampēterī (iekštelpas un ārā) - lāzerpeintbols, reball, airsoft.

Katrs aktīvās atpūtas un izklaides parks ir iekārtots tā, lai būtu interesanti spēlēt. Laukumos atrodas dažādi slēpņi, aizsegi un ne tikai - pat reālas automašīnas. Iesakām uzspēlēt katrā parkā!

“GUNSnLASERS” strādā katru dienu no rīta līdz vakaram, tomēr iepriekš ieteicams veikt rezervāciju un pārliecināties, ka ir kāds uz vietas. Lai pieteiktu savu pasākumu:

✓ apmeklē mājaslapu www.gunsnlasers.lv un aizpildi online kontaktformu;  ✓ zvani pa tālr. +371 27274646 un pēc savienojuma nospied taustiņu 1 un 1;  ✓ raksti e-pastu uz info@gunsnlasers.lv!  

“GUNSnLASERS” klientu menedžeris atbildēs uz visiem Taviem jautājumiem un veiks rezervāciju Tev vēlamā dienā un laikā. Atceries, ka nedēļas nogalēs brīvās vietas aizpildās krietni ātrāk, tādēļ neatliec pasākuma organizēšanu uz pēdējo brīdi!  

“GUNSnLASERS” - aizrauti ar izcilu izklaidi! Rezervē pasākumu un gūsti neaizmirstamas emocijas un lieliskas atmiņas, ko atcerēties mūžam!

GunsnLasers, SIA

Andrejostas 21, Rīga LV-1045
Lāzertags, peintbols, kartingi, virtuālā realitāte, VR, airsoft, peintbola parks, GunsnLasers, GunsnLasers peintbola parks, peintbola parks Rīgā, GunsnLasers izklaides parks, GunsnLasers izklaides parks Rīgā. 
Jubilejām, kāzām, korporatīvajiem pasākumiem un mazām sirsnīgām svinībām ģimenes vai draugu lokā uzņēmumi piedāvā piemērotas telpas, personalizētu ēdienkarti, telpu noformēšanu un laipnu apkalpošanu. Iespējama arī banketu galdu klāšana jūsu īpaši izvēlētajā svinību vietā. Piedāvā cienastus arī semināriem, konferencēm un prezentācijām.