Banketi

Drukāt
Banner 1050x80

Mondo, SIA

Akadēmijas 19, Jelgava, LV-3001
Banketi , ēdienu piegāde, pusdienu piegāde, izbraukuma banketi , kafejnīca.

Motelis Nīcava, SIA, Viesu nams

Nīca , Nīcas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3473
Kāzu banketi , hotelis, prezentāciju telpas, viesības, svinības.

Muris, SIA

"Kalnsētas" , Raiskuma pagasts, Cēsu nov., LV-4146
Viesnīcas

Muskare, SIA

Zirņu 104a, Liepāja, LV-3411
Floristikas materiālu tirdzniecība. Trauku noma, kāzu floristika, floristika, floristika kāzu, pasākumu organizēšana, atribūtika, inventāra noma, telpu dekorēšana, dekorēšana ar dzīviem ziediem, dāvanu un suvenīru izgatavošana. Floristikas materiāli, floristikas palīgmateriāli, sizāls, filcs, spalvas, rafija, instrumenti

Māra Astiča banketu serviss, IK

"Ieviņas" – 21, Dviete, Dvietes pag., Augšdaugavas nov., LV-5441
Informācija no uzņēmumu reģistra

Mārupes tenisa skola, SIA

Jaunmārupe, Mazcenu aleja 6a, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
Kafejnīca, banketi , izbraukuma banketi , galdu klāšana, vasaras nometnes bērniem.

Māsa bārs Dobelē

Brīvības 22, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Piedāvājumā:: ✓ Kafija ✓ Alus ✓ Kokteiļi ✓ Uzkodas ✓ Banketi

Mēbeļu kombināta ēdnīca, SIA

Linarda Laicena 4, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Ēdiena piegāde Valmiera, Banketi Valmiera, Kafejnīca Valmiera, ēdināšana Valmiera, banketi Valmiera,, Izbraukuma banketi Valmiera, dārza svētki Valmiera, furšeti Valmiera.

Mītava, SIA

Rīgas 11, Jelgava LV-3002
Kafejnīca, banketu zāle, bārs, galdu klāšana, bankets, ēdināšana, brokastis, pusdienas, vakariņas, kafejnīca Jelgavā, jubilejas, dzimšanas dienas, korporatīvie pasākumi, bērnu ballītes, telpas svinībām, banketu apkalpošana, atpūtas vakari, viesības līdz 50 cilvēkiem, kompleksās pusdienas 2.85, bēru mielasti, svētki, jubileju zāle,

Mītavas Banketi, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Raiņa iela 22 – 11, Jelgava, LV-3001
Informācija no uzņēmumu reģistra

Mītavas banketu serviss, SIA

Krišjāņa Barona 3-1a, Jelgava LV-3001
Ēdināšanas uzņēmumi

Mūza, restorāns

Slimnīcas 7, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts: Restorāns „Mūza” atrodas viesnīcā „Rija Bauska Hotel”. Piedāvā nobaudīt starptautisku ēdienu klāstu, kā arī iecienītākos latviešu ēdienus. Gaišais un mūsdienīgais interjers kopā ar lielisku virtuvi rada patīkamu atmosfēru, kas priecēs ikvienu apmeklētāju.

NIKNĀS LAIVAS

Baznīcas 32, Liepāja, LV-3401
Kāpēc izvēlēties Niknās laivas?:

Mēs vēlamies, lai laivu brauciens Tev paliktu atmiņā kā komfortabls un bezrūpīgs piedzīvojums, tāpēc piedāvājam Tev pilnībā aprīkotu kajaku. Tavām ērtībām piedāvājam Vista Expedition kajakus ar regulējamiem mīkstiem sēdekļiem ar nolokāmu atzveltni, regulējamiem kāju balstiem, ergonomiskiem rokturiem nešanai, drenāžas korķi, iekšējiem peldspējas blokiem, integrētiem dzērienu turētājiem un viegli noslēdzamu mantu glabātuvi.

Nabīte, kempings

"Nabīte", Padures pagasts, Kuldīgas nov., LV-3321
Par kempingu:

Plaša, iekopta teritorija (11 ha) gleznainā vietā - Lielā Nabas ezera krastā. Iecienīta vieta ūdens tūristiem ar galapunktu Nabas ezerā, jo tas savienojas ar upi Ventu. Piemērota vieta, lai neaizmirstami pavadītu laiku, atpūstos pie dabas krūts, noorganizētu lielākus, piemēram, korporatīvos pasākumus pat 1000 personām, un mazākus - kāzu svinības vai ģimeņu - svētkus. Piedāvājam pilna servisa pasākuma organizēšanu. Makšķerniekiem ir iespējams noķert lielus lomus, kā arī piedāvājam laivu nomu. Aktivitāšu iespējas ir dažādas: sporta laukumi, bērnu atrakciju laukums, ūdens velosipēdu noma, pirts noma. Uz tikšanos kempingā "Nabīte"!

Napalion, SIA

Dzirciema 70, Rīga LV-1055
kliņģeri, sāļie kliņģeri, kliņģeri pēc pasūtījuma, mājas tortes, pīrāgi, bulciņas, saldas maizītes, kūkas, banketi

Napoleons konditoreja, SIA Napalion

Dzirciema 70, Rīga LV-1055
Apraksts: Pēc vecmāmiņas receptēm ceptas tortes, kliņģeri un bulciņas. Konditorejas izstrādājumus ražojam un tirgojam Dzirciema ielā Rīgā.

Neptūns, restorāns, kempinga vieta Jūrmalā

Atpūties zaļi!
Jaunķemeru ceļš 1, Jūrmala LV-2012
Apraksts:

Restorāns "Neptūns" ir senākais “zaļi” domājošs restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 42 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā. Pie mums plašā izvēlē atradīsiet nepelnīti piemirstus klasiskos ēdienus no Latvijas nacionālās un padomju virtuves, kā arī Eiropas virtuves ēdienus no vietējiem sezonas produktiem. Neatkarīgi no sezonas grilējam uz atvērtā grila visa gada garumā. Karstās vasaras dienās jūsu rīcībā ir terase ar nojumi, savukārt ziemas laikā restorāna zāle ar vēsturisku auru un banketu-semināru zāle ar kamīnu. Īpaši gaidīti viesi pie mums ir ģimenes ar bērniem – piedāvājam bērnu istabu, āra rotaļlaukumu, veselīgus ēdienus un izklaidējošus bērnu rītus. Atpūties “zaļi” vietā, kur pazūd steiga!

Ni Hao, SIA

Brīvības gatve 326, Rīga LV-1006
Banketi . Ēdienu piegāde. Banketu rīkošana Teikā. Banketi līdz 20 personām Rīgā.

Niko, kafejnīca

Svētes 33, Jelgava LV-3001
Par uzņēmumu:

SIA "M.A.N." sniedz ēdināšanas pakalpojumus mācību iestādēs, uzņēmumos un valsts iestādēs Jelgavā. Uzņēmums piedāvā arī ēdienu un dzērienu piegādi, banketu servēšanu un apkalpošanu klienta norādītajā vietā. Ēdienu piegāde uzņēmumiem notiek ne tikai pilsētās, bet arī sporta pasākumos, koncertos un dažādos objektos ārpus tām.

Jubilejām, kāzām, korporatīvajiem pasākumiem un mazām sirsnīgām svinībām ģimenes vai draugu lokā uzņēmumi piedāvā piemērotas telpas, personalizētu ēdienkarti, telpu noformēšanu un laipnu apkalpošanu. Iespējama arī banketu galdu klāšana jūsu īpaši izvēlētajā svinību vietā. Piedāvā cienastus arī semināriem, konferencēm un prezentācijām.